Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
H αεκ είχε καλύτερη ομάδα και παίχτες και φόρμα.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι εντάξει, αλλά είχαμε κ νορμάλ διαιτησία κ αυτούς με 10 νωρίς στο παιχνίδι.
- figurehead4
Από τη σημερινή συνέντευξη τύπου, η δήλωση της χρονιας
"Ο Τσούμπα όταν ήρθε χρειάστηκε έξι μήνες για να ετοιμαστεί να μπει στην ομάδα.... (γελάκι) μάλλον πιο σωστά πέντε μήνες, αφού εμείς κάνουμε τις μεταγραφές μας στο τέλος των μεταγραφικών περιόδων.

Δεν υπάρχουν οι δήλωσεις του ρε
"Ο Τσούμπα όταν ήρθε χρειάστηκε έξι μήνες για να ετοιμαστεί να μπει στην ομάδα.... (γελάκι) μάλλον πιο σωστά πέντε μήνες, αφού εμείς κάνουμε τις μεταγραφές μας στο τέλος των μεταγραφικών περιόδων.

Δεν υπάρχουν οι δήλωσεις του ρε

-
Στο ΟΑΚΑ το έδωσε η διαιτησία στο βαζελο. Εγώ θυμάμαι να τους παίζουμε για πλάκα και να έχουν κρεμαστεί από τα δοκάρια στο τέλος.cartman έγραψε:Ο λουτσε έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και αν δεν κοιμόταν ο θεός πέρσι θα είχε και 3 κύπελλα.
Το μόνο που του καταλογίζω είναι ο τελικός κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με βαζελο.
Στο Βόλο ήταν απαράδεκτος κι αυτός και όλη η ομάδα.
Όταν μένει ο άλλος με 10 στα πρώτα λεπτά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χάνεις με 2-0
-
Συνεχίζουμε να σε στηρίζουμε στρατηγέ. Ειλικρινά πιστεύω ότι αν υπάρχει ένας να βρει λύση, είναι αυτός.
- Montrealiotis
Ιστορικό κατόρθωμα συγχαρητήρια για σεμινάριο οι προπονητικες παρεμβάσεις σου.
-
alexgarcia6 έγραψε:Ραζβαν, ειναι σωστο timing να παρεις καποιες γενναιες αποφασεις για καποιους συγκεκριμενους παικτες και τι στυλ παιχνιδιου μπορουν να υποστηριξουν
Build-up με μιχαηλιδη και κετζιορα ουτε ο ΠΕΠ δεν θα το καταφερνε. Ποσο μαλλον αν προσθεσεις και τον σκουντουφλη τον οτο που τρωει 3 brain freeze ανα παιχνιδι και το build-up καταληγει σε επικινδυνη επιθεση του αντιπαλου.
Αμα ειναι να οποτε κυνηγαμε σκορ να θελουμε 45 δευτερα να προχωρησουμε 10 μετρα στο χορταρι απο πισω, χεσε με

Σημερα καταλαβε και ο πιο αμπαλος οτι καποιοι παικτες απλα δεν μπορουν
Με 10 η στεαουα, με 9 εμεις καθως μετα την αποβολη τα σεντερμπακ σου το μοναδικο που εκαναν ηταν πασα 5 μετρων στον πλαγιο μπακ. Καμια συμμετοχη στην αναπτυξη