Παράδοση ιδανικής λίστας για να βγάλουμε Ευρωπαϊκά γούστα και φέτος.
Τσεκ
psykoman έγραψε:Ο Λου συμμετεχει σε ενα challenge για να γινει master of the masters στην προπονητικη...
1η Πιστα: Να παρεις πρωταθλημα χωρις φορ...το καταφερε και ανεβασε λεβελ εχοντας και απ τις καλυτερες επιθεσεις σε γκολ
2η Πιστα να παρει το πρωταθλημα χωρις χαφ και στοπερ...
3η πιστα και δυκολοτερη...Να παρει πρωταθλημα χωρις Τερμα...οχι κακο τερμα....χωρις τερματοφυλακα στο γηπεδο...
PAOKevolution έγραψε:Ότι όλοι αυτοί που γράφανε για σιγουριά Βιειρίνια στη λίστα και Μουργκ λόγω εμμονής, απουσιάζουν κατά την κατάρτιση της λίστας. Ξυδάκι παιδάκια μου. Θα βρείτε να πείτε εσείς.
Special 4 έγραψε:theo-drama έγραψε:Τώρα θα αρχίσει η γκρίνια, το ποιους έπρεπε να βάλεις κ ποιους όχι.
Αντε να αρχίσει η αγωνιστική δράση, γιατί θα λαλησουμε.
Καμια γκρινια δεν προβλεπω
Ηταν η καλυτερη δυνατη λιστα π μπορουσε να υποβαλλει
Για μενα απολυτα σωστη
mbison έγραψε:Αν παιρναμε Βιατεσκα, ποιον θα αφηνε έξω όμως?
abc_o_ karpouzas έγραψε::lol:
.... Theo.... Μέσα από Δράμα είσαι;
Μένεις εκεί; η είσαι Δραμινος αλλά μένεις αλλου
Σαν και εμένα...ενα πράγμα...που λέω ότι είμαι από την....εξωτικη..προσοτσανη
theo-drama έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε::lol:
.... Theo.... Μέσα από Δράμα είσαι;
Μένεις εκεί; η είσαι Δραμινος αλλά μένεις αλλου
Σαν και εμένα...ενα πράγμα...που λέω ότι είμαι από την....εξωτικη..προσοτσανη
Ερωτικός μετανάστης είσαι;
Καταγωγή Τραπεζούντα(καλοκαίρια Χοτς) κ Σαντα παππούδες γιαγιαδες.
Πατέρας Κυργία Δράμας, μητέρα ΔασωτοΚ. Νευροκοπιου, κάτοικος Δράμας κ λίγο Κυργία.
Επίσης IQ ραδικιού έχω,καθοτι Πόντιος σκηρός.
ΟΝ Τοπικ.
Λουτσε αντε ξεκινά προπονήσεις, ενσωμάτωση νέων κ τακτική, για το πράσινο κ@ρν@β@λο.
Πολυ Καλές οι επιλογές της λίστας.
Τώρα θα έχει στο ψήσιμο-φαγωμα, από κοντά τους Μουργκ κ υπόλοιπους, που εμειναν απ έξω.
alexgarcia6 έγραψε:Προσωπικα δεν καταλαβαινω την επιλογη σορετιρε αντι μουργκ. Οκ ναι ενθουσιωδης νεος αλλα ο θωμας ειναι μελος βασικου ροτεισον και ξερει πολυ καλα την δουλεια του και την ομαδα
Αλλα ο ραζβαν ξερει πασο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες