thomas Murg έγραψε:Τις χρονιές που ο γάβρος έκανε προετοιμασία για να περάσει τα προκριματικά στο τσλ έκανε κανένα τρίμηνο να συνέλθει κι απλώς κρατιόταν στο πρωτάθλημα επειδή ήταν ο γάβρος με όλα τα σφυρίγματα υπέρ του. Δεν μπορείς να υποθηκεύσεις μια ολόκληρη χρονιά γιατί συν τοις άλλοις ακόμη κι έτσι πόρνη είναι η μπάλα και μπορεί να στραβώσει και η πρόκριση και το πρωτάθλημα.
Εγώ πάλι που δεν έχω τόσο τεράστιο καημό για τσουλου, τονίζω το τόσο τεράστιο, και μπορώ να ζήσω με μια ομαδάρα ικανή να σκορπάει το 95% των αντιπάλων της στο πρωτάθλημα, όντας λυσσαλέα ανταγωνιστική μέχρι τέλους για την κατάκτηση ενός ακόμη, σκέφτομαι να δώσω συγχωροχάρτι στον Λουτσέσκου. Το να περνούσα την όποια Μάλμε ή Σπαρτακ και σε 3 μήνες να μάζευα τίποτα ντόρτια από δευτεροτρίτης κατηγορίας ομάδες τσουλου, παρουσιάζοντας εικόνα ομάδας Αγγελάρα Αναστασιάδη μηνών Φεβρουαρίου-Μαρτίου δε θα μου προσέδιδε καμιά ιδιαίτερη ικανοποίηση.
Σέβομαι τη θέση "θέλω κάποια στιγμή να το ζήσω κι αυτό, σύντομα, δεν πάει άλλο", δε την χλευάζω.