Razvan Lucescu IV

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευσηαπό Miles » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:03

Να ξεφύγουμε λίγο από τη νοοτροπία ότι κάναμε κάτι ανεπανάληπτο και τώρα άντε σε πέντε χρόνια πάλι τίτλο και αν. Δεν είναι μόνο να φτάσεις ψηλά η συνθήκη που θα σου δώσει κίνητρο, αλλά και να κρατηθείς εκεί.
Οι κουβέντες για τις ακαδημίες και ποιος είναι ικανός για να τις αξιοποιήσει σημαίνουν, σύμφωνα με τα παραδείγματα του εξωτερικού, ότι δεν θα παίρνεις Μπάμπα για βασικό αριστερό μπακ, αλλά θα δίνεις τη θέση στον Τσαούση π.χ., για 1-2 χρόνια, για να δεις τι πιάνει. Για το τι αυτό συνεπάγεται αγωνιστικά, ως προς την ανταγωνιστικότητα της ομάδας, είστε προετοιμασμένοι;
Miles

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:06

Σωστή παρατήρηση Andrew, ο Λούτσος καλώς ή κακώς είναι πλέον κάτι περισσότερο από ένας προπονητής.

Για αυτό μάλλον και θα συνεχίσουν μαζί , ο καθένας εξαρτάται από τον άλλον σε κάποιο βαθμό.
Αλλά όταν μένεις στο comfort zone σου κάποιες φορές η στασιμότητα παραμονεύει .

Τέλοσπαντων , παρότι Λουτσόσκυλο από τα λίγα και με πολλές συμμετοχές και καλά νούμερα σε γκολ/ασσιστ στη Lucescu FC , διαισθητικά λέω ότι ήρθε η ώρα να μπει μία τελεία.

Προφανώς δε θα μπει και προφανώς ελπίζω να τους πηδήξουμε όλους και αυτή τη χρονιά που έρχεται.
giapas

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:14

Miles αν δεις από το 2017 και μετά , η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πήραν τίτλο , μετά ο γάυρος 3 σερί και μετά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Δηλαδή , σε συνθήκες ψιλονορμάλ με παράγκες και τέτοια κι αν βάλεις στην εξίσωση και τον ΠΑΟ σιγά σιγά , η αναλογία σου θα είναι από 1 στα 5 μέχρι 1 στα 8. Εγώ προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος με αυτό.

Άρα δεν υποτιμάω την ομάδα μου λέγοντας ότι λογικά φέτος δε θα έχω τις περσινές επιδόσεις. Ξέρεις η ΑΕΚ πέρυσι έπαιζε και γαμω τις μπάλες. Φέτος δε το κατάφερε με συνέπεια και δε βγήκε πρωταθλήτρια. Ίδιοι παίκτες, ίδιος προπονητής, ίδιο σύστημα, πιο πολλά ματς. Το ότι ο Μειτε φέτος ήταν οδοστροτήρας και ο Μπαμπα έμβολο από τα πλάγια δε σημαίνει ότι θα κάνουν 2η σερί χρονιά τόσο καλή. Το ίδιο και για τους υπόλοιπους. Βασικά μπορεί να κάνουν , μπορεί και να μη κάνουν. Ο Γκατσίνοβιτς με τον Αραούχο του 2023 δεν είχαν καμία σχέση με αυτούς του 2024. Η μπάλα δεν είναι γραμμική συνάρτηση όπου καθε καλοκαιρι ξεκινάς από εκεί που ήσουν το Μάιο που σταμάτησες. Την επόμενη χρονιά ίσως έχεις τραυματισμούς, χαμηλότερο κίνητρο, λιγότερη τύχη , χιλια δυο μπορεί να συμβούν.

Επίσης υπάρχει ένας ανταγωνισμός πολύ ισχυρός . Δεν είναι όπως κάποτε που ο κροκους τους είχε περάσει όλους πριονοκορδέλα και έπαιζε μόνος του.

Ειλικρινά δε νομίζω ότι λέω κάτι κακό ή ότι μειώνω την ομάδα μας.
giapas

Δημοσίευσηαπό WeWillRockYou » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:17

Είναι unpopular opinion, νομίζω όχι μόνο γιατί ο κόσμος είναι στα ουράνια, αλλά γιατί λαμβάνει υπόψιν μόνο την εικόνα και όχι την ουσία της εξέλιξης του Ράζβαν ως προπονητή.
Ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, βρήκε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον σε ένα εχθρικό πρωτάθλημα, το οποίο όμως παράλληλα τον έχει εξελίξει ως προπονητή. Επίσης, έχει την ασφάλεια και την στήριξη του ιδιοκτήτη σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο, γιατί αγωνιστικά-διοικητικά έχουν γίνει εγκλήματα στο παρελθόν.
Ναι μεν, οι τουρκικές ομάδες μπορούν να του δώσουν τεράστιο μπάτζετ και έτοιμους παίκτες, αλλά τι θα κερδίσει πέρα από λεφτά (που δεν τα έχει και ανάγκη), σε επίπεδο εξέλιξης, αν πάει στην Τουρκία; Εδώ η Μπεσίκτας κατάφερε πέρσι να απολύσει τον Σάντος και να μην πάρει τίποτα από έναν προπονητή που αν μη τι άλλο, έχει αφήσει έργο όπου και αν πήγε; Θα ρισκάρει ο Ράζβαν την καριέρα του για έναν σύλλογο, που δεν θα του δώσει πίστωση χρόνου;
Εδώ καλώς ή κακώς, οι απαιτήσεις που προκύπτουν κάθε φορά, τον αναγκάζουν να γίνεται πιο προσαρμοστικός και ευέλικτος, να εξελίσσει το παιχνίδι και τις τακτικές του. Έχει δεθεί με τον σύλλογο και ξέρει ότι μπορεί να γράψει ιστορία, μεγαλώνοντας τον. Για την επόμενη τριετία, ξέρει ότι μπορεί να κατακτήσει εγχώριους τίτλους, να βάλει την ομάδα για πρώτη φορά CL ( με ό,τι συνεπάγεται αυτό) και πιστεύω μετά την φετινή κατάκτηση του ΟΣΦΠ, σίγουρα θα του έχει μπει μέσα το κίνητρο για ευρωπαικό. Συν ότι μπορεί να είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του συλλόγου και να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του εδώ.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευσηαπό astral » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:18

Πάντως θα είναι η πρώτη χρονια που θα έχουμε την ομάδα μας που έπιασε κάποιο ταβάνι (πρωταθλήτρια) να συνεχίζει χωρίς πολλές αλλαγές (από ότι φαίνεται) και μάλιστα με πρόθεση για βελτίωση σε ένα ήδη καλο roster. Δε νομίζω ότι μοιάζει η συνθήκη με τις προηγούμενες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευσηαπό Psaras » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:29

@giapas

Δεν μειωνεις καμια ομαδα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Πολλες οι μεταβλητες που επηρεαζουν την πορεια μιας ομαδος.
Τελευταία επεξεργασία από Psaras και Τρί 11 Ιουν 2024, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Sio tu kwamba tuna bahati kuwa karibu sana na Uropa. Maisha ni kama haya, basi niende wapi? Bongo bahati mbaya Hollywood yetu Masaki Usishangae natamba a' fu wewe hauna chambi. Mi' mwembamba ila napiga show za kitambi Bongo bahati mbaya Bongo bahati mbaya Bongo bahati mbaya
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:29

Παρεμπιμπτόντως τα στατιστικά του Καίσαρη για την ομάδα μας σχετικά με τη ποιότητα των τελικών που κάνουμε και που δεχόμαστε δείχνει το πόσο δουλεμένη ομάδα ήμασταν φέτος. Και αυτό , δε μπορεί παρά να πιστωθεί στο προπονητή.

Θέλω να ελπίζω ότι η συζήτηση για το πόσο/αν είναι καλός προπονητής ο Λουτσέσκου έχει λήξει.
giapas

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:37

astral έγραψε:Πάντως θα είναι η πρώτη χρονια που θα έχουμε την ομάδα μας που έπιασε κάποιο ταβάνι (πρωταθλήτρια) να συνεχίζει χωρίς πολλές αλλαγές (από ότι φαίνεται) και μάλιστα με πρόθεση για βελτίωση σε ένα ήδη καλο roster. Δε νομίζω ότι μοιάζει η συνθήκη με τις προηγούμενες.

Σωστό για αυτό και είναι πράγματι ενδιαφέρουσα συνθήκη. Από την άλλη φίλε και η ΑΕΚ φέτος ήταν ίδια ομάδα και ξαφνικά εκεί που είχε τη καλύτερη άμυνα φέτος έφαγε διπλάσια γκολ. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να καταφέρει αυτό θέλουμε όλοι μας.
giapas

Δημοσίευσηαπό DamoN » Τρί 11 Ιουν 2024, 13:46

Η ΑΕΚ φέτος δεν ήταν ίδια ομάδα με την περσινή.
Γιατί ο καλύτερος παίχτης της δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου και όταν έπαιζε ήταν σκιά του εαυτού του
Η διαφορά με τον φετινό ΠΑΟΚ είναι ότι φτάσαμε 1 μήνα μετά και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ποιος ήταν ο καλύτερος μας παίχτης.
Στην περσινή ΑΕΚ αν δεν έλεγες λιβαι θα έλεγες πινεδα ξέρω γω Άντε και κάποιοι αραουχο για τον συγκεκριμένο ρόλο που είχε μπροστά με το πρέσινγκ.ηταν αρκετά μονοδιάστατο έως πολύ το πλάνο της .
Σε εμάς τι να πεις; Ήταν ο Μειτε ήταν ο αντριγια ήταν ο ντελιας ήταν ο Τάισον ήταν ο μπαμπα ; Δεν βάζω στην συζήτηση κουλιε,Κοταρσκι , κιριλ,Μπράντον πχ γιατί και ΑΕΚ είχε τέτοιους και λογικό για να πάρει πρωτάθλημα ( βιντα,σιμανσκι,αμπραμπατ,γκατσινοβιτς κλπ κλπ )
Επίσης η ΑΕΚ έχει έναν προπονητή που παίζει κάτι στάνταρ. Ο δικός σου ακόμα και μέσα στην χρόνια το αλλάζει ,γιατί αν πάμε διαχρονικά άστο ,θυμηθείτε πως παίζαμε στο Νταμπλ με πριγιο πχ πως με Ακπομ και πως παίζουμε τώρα .
Τέλος εσυ το έκανες και με Ευρώπη μέχρι Μάιο. Η Κούλα το έκανε χωρίς καθόλου Ευρώπη . Όποτε αν ενισχυθούμε στοχευμένα εκεί που πονάμε (χαφ,φορ,εξτρεμ πχ και σε κάποιους ρολιστες ) δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική να πάθουμε κουλα. Θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι από πέρσι και απλά θα περιμένουμε ποσό καλύτεροι θα είναι οι άλλοι . Αν είναι ένα κλικ πάλι θα το πάρουμε αν κάποιος ανεβεί 2 επίπεδα θα είναι και το φαβορί
DamoN

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:27

giapas έγραψε:
astral έγραψε:Πάντως θα είναι η πρώτη χρονια που θα έχουμε την ομάδα μας που έπιασε κάποιο ταβάνι (πρωταθλήτρια) να συνεχίζει χωρίς πολλές αλλαγές (από ότι φαίνεται) και μάλιστα με πρόθεση για βελτίωση σε ένα ήδη καλο roster. Δε νομίζω ότι μοιάζει η συνθήκη με τις προηγούμενες.

Σωστό για αυτό και είναι πράγματι ενδιαφέρουσα συνθήκη. Από την άλλη φίλε και η ΑΕΚ φέτος ήταν ίδια ομάδα και ξαφνικά εκεί που είχε τη καλύτερη άμυνα φέτος έφαγε διπλάσια γκολ. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να καταφέρει αυτό θέλουμε όλοι μας.

Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι ένας σοβαρός λόγος που η ΑΕΚ δεν ήταν ίδια με την περσίνη είναι και οι πάρα πολλοι τραυματισμοί. Σε συνδυασμό και με τα περισσότερα παιχνίδια λόγο ευρώπης έδεσε το γλυκό.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:48

Φίλε δε το ξεχνώ , το ανέφερα μέσα στους λόγους σύμφωνα με τους οποίους την επόμενη χρονιά δεν είναι δεδομένο ότι "θα το πάρεις από εκεί που το άφησες φέτος".
giapas

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:52

Ποσες φορες να τρυπησει ταβανι ο Ραζβαν?
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:54

Φιλαράκι με ρώτησες κάτι τις προάλλες , τώρα βρήκα χρόνο!
Πως τα βλέπεις εσύ , τι λες ?
giapas

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τρί 11 Ιουν 2024, 18:05

Φίλε giapa ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου για τη συνέχεια της σχέσης Λουτσε - ΠΑΟΚ. Τα βλέπω αντίθετα από ότι εσύ χωρίς να λέω ότι είσαι λάθος. Απλά τα βλέπω αλλιώς.
Όσον αφορά τον Λουτσέσκου νομίζω το τραίνο της εξέλιξης έχει χαθεί. Ο ίδιος σε συνέντευξη του αναγνώρισε ότι αν πάει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα πχ. Ιταλία, θα πήγαινε σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Αυτο σημαίνει ότι το έχει ψάξει και ξέρει οτι δεν θα έρθει καμιά Μπολόνια ή Αταλαντα να τον ζητήσει. Άρα σε τέτοιο πρωτάθλημα θα πήγαινε για την εμπειρία. Η Τουρκία ξέρει ότι είναι νεκροταφείο τόσο παικτών όσο και προπονητών. Βλέπε Σάντος, Μουρινιο. Δεν είναι χώρα εξέλιξης. Στην Ελλάδα όσο κι αν φαίνεται περίεργο έχει μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Ο ανταγωνισμός και η πίεση που θα υπάρχει τα επόμενα χρόνια μοιραία θα φέρουν και επιτυχίες στην Ευρώπη. Και όπως το είπε ο μπαμπάς του, άλλο να παίζεις για ch.l. και άλλο για υποβιβασμό.
Αφήνω όμως τον Λουτσε και πάω στον ΠΑΟΚ γιατί αυτός με ενδιαφέρει πάνω από όλα.
Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, για την ευκαιρία να στήσει ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό project.
Εγώ είμαι ακριβώς στην αντίθετη μεριά. Είναι η πλέον ακατάλληλη στιγμή για τέτοια πράγματα. Όπως έχει αναλυθεί εκτενώς στα ευρωτοπικ, τα επόμενα 4 με 5 χρόνια θα ειναι ιδιαίτερα κρίσιμα γιατί πιθανότατα θα ξεχωρίσουν ποιοι θα ανέβουν στο τραίνο της Ευρώπης και ποιοι θα μείνουν πίσω. Η Ευρώπη αργά αλλά σταθερά γίνεται ένα κλειστό κλαμπ. Όχι πολύ μικρό αλλά όχι και πολύ μεγάλο για να χωράει πολλούς. Με αφετηρία την επόμενη χρονιά που ξεκινά το νέο format είναι πολύ βασικό να προλάβουμε το τραίνο. Ναι, μπορεί να μην πάρουμε 5 πρωταθλήματα τα επόμενα 5 χρόνια και να πάρουμε μόνο ένα, όμως με Ρασβαν στον πάγκο είναι σίγουρο ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοι και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Και μπορεί με Ραζβαν σε 5 χρόνια να πάρουμε 2 πρωταθλήματα. Με δεδομένο ότι οι ευρωποντοι που παίρνουμε χτίζουν την ατομική μας βαθμολογία μπορεί σε αυτά τα 5 χρόνια να έχουμε 2 συμμετοχές σε ομίλους ch.l και άλλες 2 σε europa. Και τότε θα έχουμε για τα καλά προλάβει το τραίνο.
Δεν είναι καιρός για project που έχουν μακροπροθεσμη προοπτική. Με τον Ράσβαν υπάρχει βεβαιότητα για σταθερότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο για την επόμενη 5ετια ειδικά τώρα που και ο παο και η άεκ δείχνουν να ακροβατουν. Η σημερινή μη αποδοχή της θέσης του Κετσετζογλου ως συμβούλου επικοινωνίας είναι ένα κακό μαντάτο για αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον 2οι. Το γιατί νομίζω ότι είναι καταλληλοτερος ο Doom να μας το εξηγήσει. Αν και νομίζω ότι το έχει κάνει ήδη..

Υγ. Ξαναλέω.. Δεν είναι λάθος αυτά που γράφεις. Απλά έχω άλλη οπτική..
marsantos

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Τρί 11 Ιουν 2024, 18:31

Σορρυ κιόλας, αλλά λάθος είναι αυτά που γράφει ο giapas. Δεν ξέρω πως αλλιώς να τα χαρακτηρίσω.

Δεν είναι απλά unpopular opinion αλλά άποψη που αντιτίθεται κάθε ποδοσφαιρικής λογικής. Συμφωνώ βέβαια πως για τον Λουτσεσκου θα ήταν το καλύτερο να εξαργυρωσει αυτή τη σεζόν και να φύγει.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα φέρει το μέλλον, αλλά το να φύγει ο Λουτσεσκου θα ήταν, για να χρησιμοποιήσω μια hot έκφραση, ο ορισμός του εγκλήματος.
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες