PAOKevolution έγραψε:Αν το γλίστρημα θεωρείτε γκάφα, όλοι οι ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι γκαφατζήδες.
Εντάξει
PAOKevolution έγραψε:Αν το γλίστρημα θεωρείτε γκάφα, όλοι οι ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι γκαφατζήδες.
Χωρικός έγραψε:Δεν ξέρω πως φάνηκε από την τηλεόραση αλλά η αλήθεια είναι πως στην παράταση δεν μπορούσε να περπατήσει.Μπρόστά μου έπαιζε.. Θεωρώ πως είναι λάθος του που δεν ζήτησε αλλαγή και να μπει ο Αντρέ στη θεση του και όχι στου Σάστρε.
τσιριγωτης έγραψε:Σε κάθε παιχνίδι από μία γκάφα ολκής κ στο χθεσινό είχε δυο, η μία που γλίστρησε.
Αλλά κ στο γκολ φέρει ευθύνη με τη κεφαλιά πάσα στην ουσία σε παίχτη της αεχ, ενώ θα μπορούσε να διώξει
Χωρικός έγραψε:Δεν ξέρω πως φάνηκε από την τηλεόραση αλλά η αλήθεια είναι πως στην παράταση δεν μπορούσε να περπατήσει.Μπρόστά μου έπαιζε.. Θεωρώ πως είναι λάθος του που δεν ζήτησε αλλαγή και να μπει ο Αντρέ στη θεση του και όχι στου Σάστρε.
Χωρικός έγραψε:Δεν ξέρω πως φάνηκε από την τηλεόραση αλλά η αλήθεια είναι πως στην παράταση δεν μπορούσε να περπατήσει.Μπρόστά μου έπαιζε..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες