Taseos έγραψε:Η Ipswich έχει ρεκόρ δαπάνης μεταγραφών 6,5 εκ ευρώ. Αλλά θα δώσει 22,5 για τον ιωαννιδη. Καλός παίκτης δε λέω αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα δώσεις 16 εκ παραπάνω να τον πάρεις
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς δεν υπάρχει ρευστό, οπότε αναγκάζεται σε πώληση. Βέβαια τα 8 είναι πολλά για τον παίκτη αυτόν, κατά τη γνώμη μου.
nunies4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς δεν υπάρχει ρευστό, οπότε αναγκάζεται σε πώληση. Βέβαια τα 8 είναι πολλά για τον παίκτη αυτόν, κατά τη γνώμη μου.
Βασικα αν ισχύουν πράγματα που μου μετέφεραν άνθρωποι του χώρου, όχι απλά υπάρχει ρευστό αλλά η απόκτηση ποδοσφαιρικής ομάδας με ότι συνεπάγεται σε έξοδα (λειτουργικά και μεταγραφων) ήταν από τους λίγους τρόπους ώστε αυτά να.... καθαρίσουν
Miles έγραψε:Taseos έγραψε:Η Ipswich έχει ρεκόρ δαπάνης μεταγραφών 6,5 εκ ευρώ. Αλλά θα δώσει 22,5 για τον ιωαννιδη. Καλός παίκτης δε λέω αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα δώσεις 16 εκ παραπάνω να τον πάρεις
Η Ίπσουιτς είχε κάτι χρόνια, 22 συγκεκριμένα, να δει λεφτά από premier, γι' αυτό και τα 6,5, αν το έχεις ψάξει σωστά.
john4serres έγραψε:Τρομερο ντιλ για την αεκ αν δωσει τον Πόνσε με 8 εκατομμύρια ευρώ στους Αμερικάνους.
San4 έγραψε:Mπορει καποιος να εκφρασει μια λογικοφανη υποθεση του γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι το τεταρτο φαβορι για το πρωταθλημα και του χρονου απο τις στοιχηματικες;
Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες