Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Κυρ 01 Οκτ 2023, 04:33

-Paoktzis έγραψε:Μπορεις να μου πει κανεις γιατι αφησε εξω τον Σαστρε;;

Να φανταστω θα παιξει ο Βιερινια...

Καταλαβαμε..

Θα σου απαντησουν αυτοι που τρεμουν να πουν οτι κανει λαθος ο Ρασβαν.
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 01 Οκτ 2023, 05:10

Αν κάποιοι δεν μπορείτε να μιλήσετε ποδοσφαιρικά, πηγαίνετε σε άλλα topic. Πολιτικά, θέατρο, βιβλία, μουσική, tennis, άλλα αθλήματα ΠΑΟΚ, σειρές, ιστορία, Καφενείο, αυτοκίνητα, κινητά, video games, μόνο topic για θρησκείες δεν έχουμε.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Κυρ 01 Οκτ 2023, 07:02

Απανταμε ποδοσφαιρικα αλλα δεν το δεχεστε και κανετε λες και ο Ρασβαν εχει το αλαθητο.
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Κυρ 01 Οκτ 2023, 08:13

Dimg4a έγραψε:

Καταλαβαμε..

Γιατι ειναι προφανες οτι θα παιξει ο Κεντζιορα για να δωσει αυτα που πρεπει αμυντικα απεναντι στα εξτρεμ του βαζελου και για να κλεινει σαν 3ος στοπερ για τα χαφ του βαζελου που πατανε περιοχη οπως ο Τζουρισιτς η ο Βιλενα. Κανενας αλλος απο τους 3 δεν εχει την δυνατοτητα να κανει αυτο το πραγμα
Αλλη ερωτηση;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό tad » Κυρ 01 Οκτ 2023, 09:08

Αυτά που πιστεύει ο Λουτσεσκου και αυτά που γράφεται κάποιοι για να τον υπερασπιστείτε για εμένα προσωπικά είναι εντελώς λάθος … και μιλάμε εντελώς ποδοσφαιρικά …

Επίσης οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ σχεδόν όλοι από ότι έχω δει λένε το ίδιο … ότι ο Λουτσεσκου που τους βλέπει ξέρει καλύτερα …

Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι κάνει τεράστιο λάθος ποδοσφαιρικό όπως το έχει ξανά πολλές φορές στο παρελθόν με χρησιμοποίηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και αφανισμό άλλων … πολλές φορές το διόρθωνε μετά και αυτοί που δεν έβαζε μετά δεν έβγαιναν …

Τέλος πάντων … ισχυρίζεστε κάποιοι ότι βάζει το μέτριο κεντρικό στόπερ δεξιά για έχει καλύτερη αμυντική ισορροπία … εγώ λέω πως Σαστρε και Λυρατζής είναι πολύ πιο γρήγοροι και ισορροπημένοι και θα είναι αμυντικά πολύ καλύτεροι λόγω της ταχύτητας τους

Το έδειξε πολύ εύκολα ο Σαστρε στα δυο ματς και μάλιστα χωρίς ρυθμό. Και μην μου πείτε ότι ήταν εύκολα ματς. Ο κεντζιορα ακόμα και σε εύκολα ματς δεξιά φαινόταν τρύπα σε πολλές περιπτώσεις

Καλά η χρησιμοποίηση του υπέρβαρου Βιερινια στην θέση τους είναι ακόμα χειρότερη. Ξαφνικά ο Βιερινια έχει γίνει βασικός ενώ ήταν σπάνια πέρσι αποστολή.

Και έχουμε εξαφανίσει τα δυο δεξιά μας μπακ. Απορώ πως το υπερασπίζεστε αυτό. Καταλαβαίνω την πίστη στον προπονητή …. Το έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό …

δεν το έχει κερδίσει σε βαθμό να μας τρελάνει κιόλας

Όπως φαίνεται έχει τρελάνει και τους παίχτες … κρίμα … εάν ήμουν στην θέση των δυο παιδιών θα είχα τρελαθεί. Ιδίως στην θέση του Λυρατζη … που πέρσι ήταν τόσο άτυχος από εκείνο το γαμημενο παιχνίδι με την Λέφσκι που τον δίπλωσε ο άλλος το πόδι κει μετά ακολούθησαν μόνο προβλήματα όλη την χρονια …

Υπος.
Το δυδιμο των δεξιών μπακ του ΠΑΟΚ είναι εύκολα καλύτερο των ΑΕΚ και ΠΑΟ … και οι δικοί μας απλά δεν υπάρχουν πλέον … εγώ δεν το καταλαβαίνω … είναι αδικία προς παίχτες και ομάδα, πάντα για την δικη μου ταπεινή γνώμη … εξάλλου ο Λουτσε ξέρει καλύτερα
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευσηαπό astral » Κυρ 01 Οκτ 2023, 09:19

Ώρες πριν το ματς, 3 νήματα (Σαστρε, Ραζβαν, ματς) παράπονα για τον Σαστρε λες και έμεινε εκτός ο Καφού ή ο Ματος.
Έχει χαθεί το μέτρο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευσηαπό renegade » Κυρ 01 Οκτ 2023, 09:34

Ο σαστρε ρε μ@λακα μου ο σαστρε
Που αν κάνω ένα βιντεάκι με τα Highlights στους αγώνες που έπαιξε πέρσι είναι μέσα στο 50% των ευκαιριών του αντιπάλου.
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Κυρ 01 Οκτ 2023, 09:41

tad έγραψε:Αυτά που πιστεύει ο Λουτσεσκου και αυτά που γράφεται κάποιοι για να τον υπερασπιστείτε για εμένα προσωπικά είναι εντελώς λάθος … και μιλάμε εντελώς ποδοσφαιρικά …

Επίσης οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ σχεδόν όλοι από ότι έχω δει λένε το ίδιο … ότι ο Λουτσεσκου που τους βλέπει ξέρει καλύτερα …

Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι κάνει τεράστιο λάθος ποδοσφαιρικό όπως το έχει ξανά πολλές φορές στο παρελθόν με χρησιμοποίηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και αφανισμό άλλων … πολλές φορές το διόρθωνε μετά και αυτοί που δεν έβαζε μετά δεν έβγαιναν …

Τέλος πάντων … ισχυρίζεστε κάποιοι ότι βάζει το μέτριο κεντρικό στόπερ δεξιά για έχει καλύτερη αμυντική ισορροπία … εγώ λέω πως Σαστρε και Λυρατζής είναι πολύ πιο γρήγοροι και ισορροπημένοι και θα είναι αμυντικά πολύ καλύτεροι λόγω της ταχύτητας τους

Το έδειξε πολύ εύκολα ο Σαστρε στα δυο ματς και μάλιστα χωρίς ρυθμό. Και μην μου πείτε ότι ήταν εύκολα ματς. Ο κεντζιορα ακόμα και σε εύκολα ματς δεξιά φαινόταν τρύπα σε πολλές περιπτώσεις

Καλά η χρησιμοποίηση του υπέρβαρου Βιερινια στην θέση τους είναι ακόμα χειρότερη. Ξαφνικά ο Βιερινια έχει γίνει βασικός ενώ ήταν σπάνια πέρσι αποστολή.

Και έχουμε εξαφανίσει τα δυο δεξιά μας μπακ. Απορώ πως το υπερασπίζεστε αυτό. Καταλαβαίνω την πίστη στον προπονητή …. Το έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό …

Όπως φαίνεται έχει τρελάνει και τους παίχτες … κρίμα … εάν ήμουν στην θέση των δυο παιδιών θα είχα τρελαθεί. Ιδίως στην θέση του Λυρατζη … που πέρσι ήταν τόσο άτυχος από εκείνο το γαμημενο παιχνίδι με την Λέφσκι που τον δίπλωσε ο άλλος το πόδι κει μετά ακολούθησαν μόνο προβλήματα όλη την χρονια …

Υπος.
Το δυδιμο των δεξιών μπακ του ΠΑΟΚ είναι εύκολα καλύτερο των ΑΕΚ και ΠΑΟ … και οι δικοί μας απλά δεν υπάρχουν πλέον … εγώ δεν το καταλαβαίνω … είναι αδικία προς παίχτες και ομάδα, πάντα για την δικη μου ταπεινή γνώμη … εξάλλου ο Λουτσε ξέρει καλύτερα

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.
Ο ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Ποιον μετριο "κεντρικο στοπερ";;;
300 ματς καριερας ως ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ και 20 ως στοπερ
Και για να ξερουμε τι λεμε μιας και λες για παρωπιδες και οτι δεν βλεπουμε...επουδενι το διδυμο των δεξιων μας μπακ δεν ειναι καλυτερα απο του χαρτιου και του βαζελου. Επουδενι! Ουτε απο Ροτα-Σιντιμπε ουτε απο Βαγιανιδη- Κωτσιρα.
Καλα δεν συζηταω καν με του γαυρου που ο Ροντινει μεχρι στιγμης κανει ματς πολυ υψηλου επιπεδου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό Мир » Κυρ 01 Οκτ 2023, 11:14

Οι αρδ γραψανε οτι ο Κεντζιορα ερχεται σαν αντι στοπερ μετα την πωληση Ιγκασον και μη αποκτηση 2ο δεξιοποδαρου στοπερ και εμεινε στο μυαλο αρκετων οτι ειναι στοπερ.

Ο Κετζιορα ηρθε για ακραιο μπακ, που μπορει να βοηθησει και ως στοπερ αναγκης. Σαν βασικος στοπερ, ειναι ανεπαρκής στο ψηλο παιχνιδι, γιουρουσια εκαναν τα Γιαννενα απο τα στημενα.

Ο Λουτσεσκου τον θελει ως 3ο στοπερ γιατι τραβαει μπροστα τα στοπερ και τα περισσοτερα χαφ μας ειναι αργα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Κυρ 01 Οκτ 2023, 12:31

Έτσι....

Αλλά αν στο μυαλό του ΠΑΟΚτση καρφωθεί κάτι...τέλος

....dura lex sed lex....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Κυρ 01 Οκτ 2023, 14:10

nunies4 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:

Καταλαβαμε..

Γιατι ειναι προφανες οτι θα παιξει ο Κεντζιορα για να δωσει αυτα που πρεπει αμυντικα απεναντι στα εξτρεμ του βαζελου και για να κλεινει σαν 3ος στοπερ για τα χαφ του βαζελου που πατανε περιοχη οπως ο Τζουρισιτς η ο Βιλενα. Κανενας αλλος απο τους 3 δεν εχει την δυνατοτητα να κανει αυτο το πραγμα
Αλλη ερωτηση;

Και αν μεινεις πισω στο σκορ θα χρειαστεις το μπακ σου να ανεβει για να αποκτησεις αβανταζ στις σεντρες αφου ετσι παιζουμε, σε κατι που ο κεντζιορα ειναι τραγικος. Ο Βιερινια δεν ειναι για τετοιο ματς, χρειαζεται ταχυτητα στα μπακ.
Αλλο?
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Κυρ 01 Οκτ 2023, 14:12

renegade έγραψε:Ο σαστρε ρε μ@λακα μου ο σαστρε
Που αν κάνω ένα βιντεάκι με τα Highlights στους αγώνες που έπαιξε πέρσι είναι μέσα στο 50% των ευκαιριών του αντιπάλου.

Για κανε κι ενα του Βιερινια.
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Κυρ 01 Οκτ 2023, 14:13

tad έγραψε:Αυτά που πιστεύει ο Λουτσεσκου και αυτά που γράφεται κάποιοι για να τον υπερασπιστείτε για εμένα προσωπικά είναι εντελώς λάθος … και μιλάμε εντελώς ποδοσφαιρικά …

Υπος.

Ακριβως. Αλλα αν μπει κατι στο μυαλο του οπαδου τελος.
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Κυρ 01 Οκτ 2023, 14:14

https://www.paokmania.gr/stiles/mme/226 ... evres-pics

Ο Σάστρε έφερε σχετική ισορροπία στις πλευρές
Η απόδοση

H απόδοση του σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ήταν πολύ καλός δεδομένου πως ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι που πήρε φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς να έχει ρυθμό αγώνων. Κάτι που είναι σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πήρε μέτρα στην πλευρά

Ο Σάστρε βρήκε διαθέσιμα μέτρα μπροστά του και σε αρκετές περιπτώσεις ανέβηκε προκειμένου να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα. Ο Ισπανός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να τροφοδοτήσει με μεγάλη επιτυχία τους ποδοσφαιριστές που είναι στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Σάστρε έφερε σχετική ισορροπία στις πλευρές

Η παρουσία του Ισπανού στην βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Βόλο έφερε μια σχετική ισορροπία στις πλευρές του ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν διαθέτει η ομάδα του Λουτσέσκου σε μεγάλο βαθμό όταν αγωνίζεται ο Κετζιόρα που δεν παίρνει τα διαθέσιμα μέτρα που έχει μπροστά του και δεν μπορεί να βοηθήσει επιθετικά. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει ένα μονόπλευρο παιχνίδι από την αριστερή πλευρά που βρίσκεται ο Μπάμπα.
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Κυρ 01 Οκτ 2023, 14:26

O Λυρατζης έχει να κόψει αντίπαλο χωρίς φάουλ ενάμιση χρόνο περίπου που είναι και καλός αμυντικά
Άβαταρ μέλους
Tolaros

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: MrSam1926apc και 4 επισκέπτες