Σελίδα 1 από 285
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 12:52
από sn0ufel4
Το προηγούμενο θέμα πρέπει να σβήστηκε από λάθος του tapatalk
Συνεχίζουμε εδώ οπότε
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 13:10
από astral
Τι το θες? Κι εδώ για Mπισε θα διαβάζουμε

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 13:19
από montekristo
Εγω ξερω οτι απο τοτε που εχει μπει στην ομαδα μας
αδημονω για καθε επομενο μας ματς για να τον δω.-

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 13:57
από Amsterdamer_87
Αυτο το παιδι,απο την μερα που αρχισε να παιζει βασικος,αλλαξε ολη την ομαδα προς το καλυτερο..
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 14:05
από aivas19
Ακομα και σε κακη μερα εκανε οτι μπορουσε και απο καθαρη ατυχια δεν εβαλε γκολ/ δεν μοιρασε ασιστ. Επρεπε να μπει το σκαψιμο να εκτοξευθει. Συνεχισε ετσι
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 14:18
από joshua
Εγραψα και στο τοπικ του Λουτσεσκου πως η κατσαδα μετα το παιχνιδι με το γαυρο χτες τον ειχε επηρεασει.Υπαρχει χαρακτηριστικη φαση που παιρνει τη μπαλα μονος και σκεφτεται για ωρα αν θα κανει πασα η θα παει στο ενας με εναν και στο τελος αργει και κλεινεται.Δεν βαζεις χαλιναρι σε εναν τετοιο παικτη.
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 15:03
από john4serres
Καλώς όρισες, μικρέ!
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τρί 14 Φεβ 2023, 15:19
από astral
joshua έγραψε:Εγραψα και στο τοπικ του Λουτσεσκου πως η κατσαδα μετα το παιχνιδι με το γαυρο χτες τον ειχε επηρεασει.Υπαρχει χαρακτηριστικη φαση που παιρνει τη μπαλα μονος και σκεφτεται για ωρα αν θα κανει πασα η θα παει στο ενας με εναν και στο τελος αργει και κλεινεται.Δεν βαζεις χαλιναρι σε εναν τετοιο παικτη.
Αυτή η φάση ήταν για έξτρα κατσάδα. Έπρεπε απλά να δώσει πασα και κακώς καθυστέρησε.
Γενικά είναι καλός και βελτιώνεται συνεχώς. Σκληρή δουλειά , να ακούει τον προπονητή του και τα καλύτερα έρχονται.
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τετ 15 Φεβ 2023, 17:54
από Napoli4
Εδώ ως το 2027
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τετ 15 Φεβ 2023, 17:55
από john4serres
Mr.Breeze reloaded…
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.
Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άντρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο.Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr.Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ας μην έχει κλείσει καν τα 20.Ο Δικέφαλος τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια , ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027.Είμαστε μόνο στην αρχή! Συνεχίζουμε!
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τετ 15 Φεβ 2023, 17:55
από Gospi
Μπραβο στην ΠΑΕ!
Και ενα τεραστιο μπραβο στον Ντελια που δειχνει στους υπολοιπους των ακαδημιων τον σωστο δρομο για την επιτυχια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τετ 15 Φεβ 2023, 17:57
από kayde
Πολυ καλο νεο,μπραβο σε ολους.Γιανναρε σκιστους ολους

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τετ 15 Φεβ 2023, 18:00
από PAOK_Antarctica
ΜΠΡΑΒΟ!
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τετ 15 Φεβ 2023, 18:17
από nunies4
Γιαννακη κανε μας την χαρη και @@@ησε τους την Κυριακη.
Σας κλεβουν μεσα στα μουτρα σας. Πεισμωστε και διαλυστε τους.
Μπραβο για το νεο συμβολαιο. Το αξιζεις.
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσιεύτηκε: Τετ 15 Φεβ 2023, 18:23
από dragon
Μπράβο σε όλους κ πιο πολυ στον ίδιο που δείχνει εξαιρετική νοοτροπία