7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευσηαπό scarsick » Τετ 14 Αύγ 2024, 00:15

Έβγαλε την άρρωστη πάσα-έτοιμο γκολ, αλλά εκεί ήταν ο Μουργκ.
ΠΦΟΠ
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευσηαπό Leonardo10 » Τετ 14 Αύγ 2024, 00:16

VfB v2 έγραψε:Πες μου οτι ξενέρωσες που δεν σε φώναξαν για αναπροσαρμογή χωρίς να μου το πεις. Ανύπαρκτος σε όλα τα προκριματικα οσο επαίξε.

Αυτά θέλετε και τα λέτε ρε φίλε η τα γράφετε πάνω στα νεύρα σας; Ξέρετε εσεις τι συζητήσεις έχει κάνει με τον Ιβαν περί προσαρμογών κτλπ; Αν ήταν τα λεφτά το θέμα του θα είχε φύγει προ πολλού.
Θα σας συνιστούσα να μην πετάτε χροντραδες γιατί και πέρσι μετά την Λαμία αυτά που γράφατε ήταν στα όρια του μπουλινγκ και μετά απλά ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στο να σηκώσει η ομάδα το πιο ιστορικό πρωτάθλημα.
Το παιδί ήταν ένα μήνα τραυματιας και έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μέχρι και τα φιλικό σε 1-2 έπαιξε μόνο και ήταν μόλις το 2ο παιχνίδι της σεζόν
Leonardo10

Δημοσίευσηαπό burbu » Τετ 14 Αύγ 2024, 00:38

scarsick έγραψε:Έβγαλε την άρρωστη πάσα-έτοιμο γκολ, αλλά εκεί ήταν ο Μουργκ.

Και έφαγε πολύ ξύλο,αντιαθλιτικα χτυπήματα, ατιμώρητα,κακός δεν ήταν
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τετ 14 Αύγ 2024, 01:23

Εικόνα από τον νανασι των 4-5 πρώτων αγώνων της σεζόν, ακόμα κι αν έβγαλε πλήρη προετοιμασία, έχουμε για να κάνουμε μια σχετικά μη εμπαθή σύγκριση;
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Τετ 14 Αύγ 2024, 02:13

Ο Ντελιας, ακομα δεν εχει επανελθει πληρως, απο τον τραυματισμο του την τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος

Ειναι εμφανες
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τετ 14 Αύγ 2024, 03:03

Έχω άρχισει και γράφω ποστ προβληματισμου αμέσως μετά το περυσινό ματς στο Χαριλάου της κανονικής διάρκειας που θεωρώ ότι είναι το τελευταίο πραγματικά καλό σε διάρκεια παιχνίδι του. Από εκεί και μετά έχω δει πάρα πολλές μαγικές στιγμές. Όμως μονο στιγμές. Μια τέτοια στιγμή ήταν η μαγική πάσα σήμερα στον Μουργκ.
Όμως η αγωνιστική μου κρίση μπορεί να είναι παντελώς λάθος και να συμβαίνουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο που προφανώς λόγω της ερασιτεχνικης μου ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο δεν μπορώ να αντιληφθώ.
Σκοπός όμως του ποσταρισματος δεν είναι η αγωνιστική κριτική.
Αυτό που με βασανίζει είναι το αν έκανε σωστά το κλαμπ να τον κρατήσει ή όχι.
Επειδή τα γραπτά μένουν, δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ μου επιβράβευσης της παραμονή του. Ούτε εδώ ούτε στο τοπικ του Ιβαν Σαββίδη.
Από το άκουσμα της παραμονής και μετά είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικος.
Θα πει κάποιος και δικαιολογημενα, τώρα το θυμήθηκες ρε φίλε να μας εκφράσεις την ένσταση σου;
Ναι, τώρα γιατί η επιφύλαξη μου στηριζόταν στο τι μέλλει γενέσθαι μετά από μια βραδιά σαν τη σημερινή.
Και εξηγούμαι τι εννοώ γιατί καταλαβαίνω ότι θα φέρουν αντιδράσεις αυτά που θα πω.
Ο ΠΑΟΚ καλώς ή κακως είναι μια ομάδα που συνήθως δε ρισκάρει οικονομικά στον τρόπο με τον οποίο κινείται.
Συνήθως θέλει να ξέρει που πατάει και αναλόγως κάνει τις κινήσεις του.
Από την παραμονή του Ντέλια και μετά λοιπόν, αυτό που ακούμε και καταλαβαίνουμε είναι ότι αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στη league stage του ch.l τότε μπορεί κανένα από τα 3Κ να μην έφευγε μπροστά στην πρόκληση της συμμετοχής σε αυτήν τη διοργάνωση. Αντίθετα αν ερχόταν ο αποκλεισμός τότε για να υπάρχουν έσοδα σίγουρα κάποιο ή κάποια από τα Κ θα έβγαιναν προς πώληση. Ακόμα και Ντέλιας. Σαν τώρα θυμάμαι τον Τσορμπατζογλου να λέει αμέσως μετά την παραμονή του Ντέλια ότι "ο Ντέλιας μένει προς το παρόν, το τι θα γίνει στο τέλος του καλοκαιριού κανείς δεν ξέρει".
Η ένσταση λοιπόν έγκειται στο εξής.
Συμμετέχεις σε 3 προκριματικους γύρους. Ειδικά στους 2 τελευταίους ( γ' προκριματικος και πλέι οφ) η πρόκριση είναι αρκετά αμφίβολη είτε γιατί έχεις να παίξεις με πραγματικά δυνατούς αντιπάλους είτε γιατί έχεις να παίξεις με αντιπάλους που θα είναι σε αρκετά πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας σε σχέση με σένα.
8 Ιούνη ο ΠΑΟΚ έχει μια πρόταση 17 εκατομμυρίων στα χέρια του. Για έναν παίκτη ο οποίος ξέρει ότι έχει σημαντικό τραυματισμό από το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και δε θα μπει από την αρχή της προετοιμασίας.
8 Ιούνη αν ο ΠΑΟΚ πάρει αυτά τα 17 έχει ρευστότητα να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση χωρίς να περιμένει να δει αν και που θα παίξει. Αυτό σίγουρα θα εμφάνιζε έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό από τον σημερινό.
Τώρα λοιπόν που ήρθε ο αποκλεισμός ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να δώσει κάποιο από τα 3 Κ. Και πιθανότατα τα λεφτά θα είναι λιγότερα από 17. Εκτός κι αν πουληθούν παραπάνω από ένα Κ.
Τα θετικά της παραμονής του Ντελια τα γνωρίζω καθώς πολλοί φίλοι εκείνες τις ημέρες τα κατέγραψαν με πολύ ωραία επιχειρηματολογια.
Γι' αυτό και εγώ εξαρχής δεν έγραψα για άρνηση αλλά για επιφύλαξη.
Επιφύλαξη γιατί αγχωνομουν για τη στραβή.
Αν κάναμε 3 προκρίσεις όλα μέλι γάλα.
Αν ερχόταν όμως η στραβή;
Και να που ήρθε η στραβή.
Και ξέρετε γιατί είναι στραβή;
Γιατι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πουλήσει τη χειρότερη στιγμή. Τέλος Αυγούστου. Οπότε γρήγορα θα πρέπει να βρει αντικαταστατες. Αναπόφευκτα λοιπόν θα δημιουργηθεί ένα ανακάτεμα.
Ενώ πουλώντας στην αρχή του καλοκαιριού έναν ανετοιμο λόγω τραυματισμου παίκτη θα είχε χρόνο και χρήμα να στήσει έναν πιο δυνατό ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω πόσο έτοιμος θα ήταν ξέρω όμως ότι θα ήταν πιο πλούσιος σε χαρακτηριστικά.
Και ένα κλαμπ που συνήθως δε ρισκάρει στις κινήσεις της υπό το φόβο της οικονομικής ζημίας μου έκανε εντύπωση που δε θέλησε να σιγουρεψει έσοδα και αποφάσισε να ρισκάρει αφήνοντας εξελίξεις για τέλος Αυγούστου ανάλογα με τα αποτελέσματα.
marsantos

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Τετ 14 Αύγ 2024, 06:53

Όμως ρε εσύ marsantos το επιχείρημα σου (κατανοητό και λογικό) στηρίζεται σε μια υπόθεση.
Ότι ο ΠΑΟΚ αυτα τα 17 (η μεγάλο μέρος τους) θα τα επανεπενδυε στην ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές πριν δει τελικά σε ποια διοργάνωση θα αγωνίζεται.
Εγώ για αυτό δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Είτε γιατί η προϊστορία αυτό έχει δείξει, είτε γιατί καλώς η κακώς ( τις περισσότερες φορές καλώς) έχει ένα προπονητή που ζει και πεθαίνει στο όνομα του γκρούπ και θέλει τις λιγότερες δυνατές αλλαγές από σεζόν σε σεζόν.
Στο όνομα αυτής της χημείας θα απαιτήσει και την παραμονή Μουργκ και την παραμονή Σβααμπ και την παραμονή Σαστρε και την παραμονή Αντρε και και και παρόλο που είναι πασιφανές ότι αυτό θα στοιχίσει σε ποιότητα και σε άλλα χαρακτηριστικά

Εξάλλου χρήματα δόθηκαν (έγκαιρα η όχι είναι άλλη ιστορία). Αλλά δόθηκαν. ΤΤ, Τσαλοφ, Καμαρά (πριμ υπογραφής) και λοιποί, πλησιάζουν κοντά στα 7εκ
Τελευταία επεξεργασία από nunies4 και Τετ 14 Αύγ 2024, 07:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό figurehead4 » Τετ 14 Αύγ 2024, 07:09

Φίλε marsantos δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα δώσουμε τον Ντέλια, επειδή ήρθε ο αποκλεισμός. Πολύ καλά κάναμε και κρατήσαμε τον καλύτερο παίχτη που έχουμε βγάλει τα τελευταία πόσα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ δεν αρχίζει και τελειώνει σε έναν αποκλεισμό, ούτε έχει την ανάγκη των πολλών χρημάτων του Τσου Λου για να επιβιώσει οικονομικά. Αποθημενο ναι, χαμένη ευκαιρία για αλλαγή επιπέδου προσωρινά, αλλά ως εκεί.
Το όνειρο χάθηκε χθες για φέτος. Όχι για πάντα.

Ο Ντέλιας θα πάρει ξανά τα πάνω του για να κυνηγήσουμε ταυπολοιπα φετινά και όταν παίξει όπως μπορεί, τότε δεν θα σκέφτεται κάνεις τα μυρθα. Όταν ο Κούλιε έκανε κάνα δυο κακά παιχνίδια, τα 10 μύρια φαινόταν λουκούμι σε κάποιους και σήμερα ψίχουλα. Έτσι και με τον Ντέλια.

Για έναν οπαδο γενικά δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική, όμως το λέω γιατί υπάρχει δυστυχώς. Ας σκεφτεί έτσι η Γκοντζάρεβα. Εγώ θέλω να βλέπω τον Ντέλια και τον Κούλιε.
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τετ 14 Αύγ 2024, 12:53

Φίλε figure δεν είπα ότι θα δοθεί ο Ντέλιας. Είπα ότι και τα 3 Κ ειναι υποψήφια.
Εννοείται ότι κι εγώ είμαι οπαδός και θέλω να βλέπω τους καλύτερους μας παίκτες συνεχώς να παίζουν για τον ΠΑΟΚ μας .Πόσο μάλλον Ντέλια και Κουλιε. Πάνω από όλα όμως θέλω να βλέπω ΠΑΟΚ ανταγωνιστικο και νικητή.
Και πίστεψε με, επειδή διαβάζουμε από παντού ότι η ομάδα είναι σε κατάσταση σοκ, έτσι και δούμε καμιά κέντα στα πλέι οφ και στο Περιστέρι δε θα είμαστε χαρούμενοι με το ότι παίζει ο Ντέλιας στον ΠΑΟΚ. Θα ασχολούμαστε μόνο με το πότε θα ορθοποδήσει η ομάδα.
Προφανώς και το νόημα του ποσταρισματος μου δεν είναι να μπω στα παπούτσια της Γκοντσαρεβα.
Όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν έχω γράψει ούτε μια φορά για χρήματα, για αμοιβές, για συμβόλαια και για μπάτζετ. Δεν έχω κρίνει ποτέ αν ένας παίκτης ή μια μεταγραφή αξίζει τα λεφτά της, αν πρέπει να δοθούν περισσότερα ή λιγότερα σε κάποιον ή κάποια ομάδα.
Το μονο που με απασχολεί είναι το αγωνιστικό και πάνω σε αυτο εστιάζει το ποστ μου υπό το ακολουθο πρίσμα:
Αφού οι πιθανότητες να γίνει πώληση ήταν αυξημένες ήταν προτιμότερο κατά τη γνώμη η πώληση να γινόταν νωρίτερα παρα τώρα. Τώρα νιώθω ότι θα υπάρχει αναμπουμπουλα και βιασύνη που πιθανότατα θα επηρεάσουν την ομάδα σε επίπεδο αποτελεσμάτων.
Αντίθετα 8 Ιουνίου υπήρχε χρόνος για πολλά πράγματα. Και για να πάω και στο σχόλιο του φίλου nunies..
Φίλε nunies εννοείται πως δεν περίμενα αυτά τα 17 να πήγαιναν όλα για μεταγραφές και να κλείναμε το ροστερ από αρχές Ιούλη. Όμως αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να δώσουν μια σιγουριά στο να μη φύγει ο Κουλιε τον οποίο τον θεωρώ σημαντικότερο αυτή τη στιγμή ως προσφορά και προσωπικότητα από τον Ντελια. Θα μπορούσαν να έχουν φέρει ήδη το Μειτε εδώ. Θα ήταν προτεραιότητα ο αντικαταστατης του Ντέλια. Θα μπορούσαν να έχουν φέρει 10 μέρες νωρίτερα τον Τισουνταλι. Θα μπορούσαν να ειχαν φέρει νωρίτερα τον Κεντζιόρα. Οπότε θα μπορούσε να ειχε φύγει νωρίτερα ο Εκονγκ και να ήταν εδώ ο αντικαταστατης του και πάει λέγοντας. Με λίγα λόγια η διαχείριση της στραβης, εξαιρώντας το ψυχολογικό κομμάτι, θα μπορούσε να γίνει με μεγαλύτερη ηρεμία. Η ομάδα θα είχε μπει σε μια δυναμική κατάσταση νωρίτερα, χωρίς να επηρεαστεί η ομοιογένεια και έχοντας προσθέσει χαρακτηριστικά. Τώρα η παραμονή Ντέλια έφερε μια στασιμότητα στη λογική κάτσε να εξασφαλιστουμε και πράττουμε αργότερα αναλόγως με τα αποτελέσματα.
Πλέον δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει βλέποντας την απογοήτευση στην οποία έχει πέσει η ομάδα. Και μέσα σε 17 μέρες παίζουμε 5 πολύ σημαντικούς αγώνες. Στο πρωτάθλημα, φέτος που οι αγωνιστικές μειώθηκαν, η βαρύτητα των αποτελεσμάτων απέναντι στους μικρούς αυξάνεται. Και δε θέλω να παίξουμε με Παναιτωλικό και Ατρόμητο με στόπερ Θυμιανη και Νασμπεργκ γιατί Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης έπαιξαν 90λεπτο 3 μέρες νωρίτερα. Και φυσικά ελπίζω να μην έχει θλάση ο Τάισον..
Φυσικα καταλαβαίνω τον αντίλογο. Δεν υπάρχει καμία σιγουριά πως αν τα πράγματα γίνονταν όπως τα περιγράφω, σήμερα θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα. Εννοείται πως αυτά που σκέφτομαι έχουν πολλές υποθέσεις μέσα τους. Όμως ήταν ευκαιρία να δούμε ένα άλλο έργο φέτος. Το φετινό έργο της αναμονής το έχουμε δει πολλές χρονιές. Ήταν ευκαιρία φέτος να δημιουργηθούν δυναμικές καταστάσεις που δε θα έβλαπταν τα θέλω του προπονητή.
marsantos

Δημοσίευσηαπό danirifle » Τετ 14 Αύγ 2024, 13:11

η μεγάλη διαφορά του ντέλια με τον κουλιεράκη είναι ότι ο δεύτερος έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε πολύ μεγάλο ποσοστό

δυστυχώς ο ντέλιας ακόμα είναι με τις βραδιές του
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τετ 14 Αύγ 2024, 14:09

Ακριβώς έτσι όπως τα λες.
Γι' αυτό χαλιέμαι, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, που μάλλον θα πουληθεί ο Κουλιε, παίκτης που αγωνίζεται σε τόσο νευραλγικη θέση.
marsantos

Δημοσίευσηαπό WeWillRockYou » Τετ 14 Αύγ 2024, 15:30

Κανένας δεν μας εγγυάται πως θα είχαν γίνει περισσότερες κινήσεις, αν είχε προχωρήσει η πώληση Κωνσταντέλια.
Ίσως να είχαμε πληρώσει μεγαλύτερη υπεραξία σε ορισμένες περιπτώσεις και να είχαν κινηθεί τα πράγματα πιο γρήγορα. Αντίστοιχα όμως, μπορεί να είχαμε λιγότερα έσοδα από διαρκείας-χορηγούς και μεγαλύτερη γκρίνια όλο το καλοκαίρι.
Από την άλλη, αν χθες δεν είχαμε φάει γκολ κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, σήμερα θα πανηγυρίζαμε την πρόκριση (συν 5 εκ. από τα πλέι οφ του CL) και θα συνεχίζαμε να χρειαζόμαστε 2 χαφ και 3 αμυντικούς, απλώς με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα.
Όταν με το καλό ξανά πάρει μπρος ο Κωνσταντέλιας και δίνει μαγικές στιγμές μέσα στον χειμώνα σε Ελλάδα- Ευρώπη-Εθνική, θα συνεχίζουν τα παιδάκια να φοράνε την μπλούζα του και να γεννάει ΠΑΟΚτσάκια. Επίσης είναι τέτοια η ποιότητα και το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του, που όταν θα παίζουμε απέναντι σε θεόκλειστες άμυνες θα παρακαλάμε για μια κίνηση του που θα φέρει γκολ.
Χρόνο χρειάζεται ο παίκτης και υπομονή εμείς, που τις περισσότερες φορές δεν έχουμε.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευσηαπό theodorsalonika » Τετ 14 Αύγ 2024, 15:35

Τωρα οι Αυστριακοί κανονικά πρέπει να κάνουν πιο χαμηλή πρόταση....ρε τι τραβαμε
Βλέπουμε τους αετούς να πετούν ψηλά μόνοι τους, ενώ τα πρόβατα μαζεύονται σε κοπάδι.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευσηαπό figurehead4 » Τετ 14 Αύγ 2024, 15:50

Εγώ δεν συμφωνώ με το ότι υπάρχει οποιαδήποτε αναταραχή στον ΠΑΟΚ, που θα οδηγήσει σε σπασμωδικά κινήσεις. Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για τους αργούς ρυθμούς στις μεταγραφές κτλ να πω ότι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα διοικητικά των τελευταίων χρόνων είναι πως η διοίκηση δεν επηρεάζεται ούτε από συγκυριακαχαποτελεσματα, ούτε από αντιδράσεις οπαδών, ούτε από κριτικές αρδ.

Γι αυτό τρελάθηκα που διστάζουν να ανακοινώσουν Μεϊτέ.

Τίποτα δεν θα αλλάξει στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Αν πουληθεί ο Κουλιεράκης, θα το είχαν υπολογίσει πριν, το ότι δεν θα πουληθεί φετος ο Ντέλιας αποφασίστηκε εκείνη τβ μέρα που μίλησαν με το Ιβάν.
Αν ήταν να ακούνε όσα λέγονται ο Λουτσέσκου θα είχε φύγει μετά τον τελικό με την αεχ, ο Ζίφκοβιτς το ίδιο κοκ

Δεν υπάρχει θέμα Ντέλια. Φέτος ο παιχταράς θα κάνει όργια. Λίγη στήριξη θέλει τώρα στα δύσκολα.
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τετ 14 Αύγ 2024, 16:17

Φίλε figure, κι εγώ με το που διάβασα ότι ο Μειτε είναι κλεισμένος και δεν ανακοινωνεται για άλλους λόγους αντιλαμβάνομαι ότι όσα γράφω από χθες το βράδυ ουσιαστικά μπορεί να πέφτουν στο κενό καθώς είναι φανερή η έλλειψη πληροφόρησης που έχουμε.
Μακάρι να είναι όλα υπολογισμενα. Να' σαι καλά που απαντάς με ψυχραιμία. Χρειάζεται μετά τη χθεσινή καραμπόλα στο 95.

WeWillRockYou έγραψε:Κανένας δεν μας εγγυάται πως θα είχαν γίνει περισσότερες κινήσεις, αν είχε προχωρήσει η πώληση Κωνσταντέλια.
Ίσως να είχαμε πληρώσει μεγαλύτερη υπεραξία σε ορισμένες περιπτώσεις και να είχαν κινηθεί τα πράγματα πιο γρήγορα. Αντίστοιχα όμως, μπορεί να είχαμε λιγότερα έσοδα από διαρκείας-χορηγούς και μεγαλύτερη γκρίνια όλο το καλοκαίρι.
...

Εχεις δίκιο σε αυτό. Είναι γεγονός πως σε όσα γράφω δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Και φυσικά ελλοχεύουν οι οικονομικοί κίνδυνοι που αναφέρεις όταν οι άλλοι ξέρουν ότι έχεις ρευστό καθώς και έσοδα που θα χαθούν από τη φυγή ενός τέτοιου ονόματος.
Τέλος πάντων. Σήμερα έχουμε μια άλλη πραγματικότητα και πρεπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
marsantos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες