7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Με τους χαρακτηρισμούς σου χάνεις το οποίο δίκιο σου. Αν σε αποκαλέσω κομπλεξικο Καραγκιόζη, φαντάζομαι δεν θα προσβληθεις. Και σαν επαγγελματίας του χώρου ( συ ειπας) αντί να αναλύσεις τα λάθη και τα σωστά που έκανε ο κάθε παίκτης και ο προπονητής ώστε και εμείς οι τυφλοί και αμπαλοι με το άθλημα να ανοίξουμε και να καταλάβουμε έστω και λίγο από τις τεχνικές και τις γνώσεις, αναλωνεσαι σε συζητήσεις βρεφονηπιακού επιπέδου.
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δίκαιο ψάχνει κανείς μόνο στο δικαστήριο .
Δεν έχω αντίρρηση για οποιοδήποτε Μπαν για την σημερινή μου συμπεριφορά
Υγ δημόσια δεν έχω πει ποτέ την επαγγελματική μου ιδιότητα και δεν χρειάζεται.
Στο paokmania γράφω ως οπαδός του ΠΑΟΚ
Υγ2 αν βγει ο Χ γιαπας και κάνει " κριτική" στον κάθε μεϊτέ και στον κάθε οσντοεφ ( χρησιμοποιώντας και τεράστια ψευδή κάποιες φορές) είναι απλά Κυριακή.
Αν βγω και γράψω κάτι που δεν μου άρεσε θα πρέπει να υποστώ τις ειρωνειες των 3ων 4ων .
Δεν πάει όμως έτσι
Δεν έχω αντίρρηση για οποιοδήποτε Μπαν για την σημερινή μου συμπεριφορά
Υγ δημόσια δεν έχω πει ποτέ την επαγγελματική μου ιδιότητα και δεν χρειάζεται.
Στο paokmania γράφω ως οπαδός του ΠΑΟΚ
Υγ2 αν βγει ο Χ γιαπας και κάνει " κριτική" στον κάθε μεϊτέ και στον κάθε οσντοεφ ( χρησιμοποιώντας και τεράστια ψευδή κάποιες φορές) είναι απλά Κυριακή.
Αν βγω και γράψω κάτι που δεν μου άρεσε θα πρέπει να υποστώ τις ειρωνειες των 3ων 4ων .
Δεν πάει όμως έτσι
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΡΩΝ!giapas έγραψε:Μια χαρά είναι οι υποδείξεις astral, σε γενικές γραμμές μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους . Ιδίως αν προέρχονται από καταρτισμένους επαγγελματίες φορουμιστες.
Αποστόλη , θεέ, εσύ είσαι ο φονιας
κι όχι οι παραμυθάδες της κάθε χαλιμάς.
κι όχι οι παραμυθάδες της κάθε χαλιμάς.
- ΑποστόληςΑ
Επικρατεί παράνοια.VfB v2 έγραψε:Φαντάσου να βαράς διπλοβάρδιες και να τρως και κράξιμο απο πάνω.
Ο πανυγηρτζης παοκτσης φωνάζει ρυθμικά το όνομα του σαματα για να χτυπήσει το πέναλτι. Του χειρότερου βασικού επιθετικού της δεκαετίας.
Ο ψυχοπονιαρης παοκτσης σβήνει στο δευτερόλεπτο τους 3 πολύ κακούς μήνες του οζντοεφ, μόλις άκουσε ότι πιέστηκε ψυχολογικά.
Ο ντελιας.... κινδυνεύει να μείνει ταλέντο, δεν είναι έτοιμος, δίνει το χέρι σε αντιπάλους, χάνει την μπάλα και περπατάει...
Κανονική παράνοια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ειναι παρανοιαkos έγραψε:Επικρατεί παράνοια.VfB v2 έγραψε:Φαντάσου να βαράς διπλοβάρδιες και να τρως και κράξιμο απο πάνω.
Ο πανυγηρτζης παοκτσης φωνάζει ρυθμικά το όνομα του σαματα για να χτυπήσει το πέναλτι. Του χειρότερου βασικού επιθετικού της δεκαετίας.
Ο ψυχοπονιαρης παοκτσης σβήνει στο δευτερόλεπτο τους 3 πολύ κακούς μήνες του οζντοεφ, μόλις άκουσε ότι πιέστηκε ψυχολογικά.
Ο ντελιας.... κινδυνεύει να μείνει ταλέντο, δεν είναι έτοιμος, δίνει το χέρι σε αντιπάλους, χάνει την μπάλα και περπατάει...
Κανονική παράνοια.
Αμπαλοσυνη αναμεικτη με συναισθημα ειναι
- AlxNeapoli1
Αληθειες μονοkos έγραψε:Επικρατεί παράνοια.VfB v2 έγραψε:Φαντάσου να βαράς διπλοβάρδιες και να τρως και κράξιμο απο πάνω.
Κανονική παράνοια.
- Patricio_4
Δε νομίζω να άλλαζε τον Μούργκ με τον Αντριγια αν ήταν εντελώς καλά
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρρωστος ήταν, αν δεν χρειαζόταν δεν θα έπαιζε κανονικά καθόλουDemir έγραψε:Ήσουν άρρωστος .;;. τι αδιαφορία είναι αυτή ;
Γρίπη τύπου Β.Retzi έγραψε:Τι σκατα ιωση ειναι αυτη δεκα μερες ρε παιδια?
Εδώ στην Αθήνα γίνεται πανικός.
Κόλλησε κι ο γιος μου. Την έβδομη μέρα, όντας απύρετος για 2 μέρες, ξανασήκωσε πυρετό μετά από προπόνηση και σχεδόν βγήκε εξαντλημένος από αυτήν. Η παιδίατρος συνέστησε άλλη μια εβδομάδα αποχή από κάθε αθλητική δραστηριότητα (σύνολο 2 εβδομάδων δλδ).
Άτιμο πράγμα η ίωση που έτυχε στην ομάδα και σίγουρα ένας από τους λόγους που δεν είδαμε το πραγματικό πρόσωπό της είναι και αυτός.
Κοντεύει δίμηνο που απλά φοράει τη φανέλα και μπαίνει στο γήπεδο χωρίς να κάνει τίποτα σωστό