Εχουν βελτιωθει οι απο κατω και το χαρτι εχει ανεβασμενη ψυχολογία με τα διπλά. πρεπει να του κοπει η φορα συντομα. το πρωταθλημα γενικα εχει αστερια και αστερακια, καλο ειναι αυτο για ολους.
μεγαλη ντροπη για τη 13 χθες, το τερματισανε.
Miles έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Εγω ειδα χτες 2 ομαδες που παιζουν ενα level επανω απο εμας σε επιπεδο εντασης και ταχυτητας ( κυριως το χαρτι).
Σε θεμα οργανωσης και συνδυασμων, δεν εχουμε κατι να φοβομαστε.
Οσο ομως δεν κανουμε κατι για το ραθυμο στυλ με το οποιο παιζουμε, παλι 4οι θα βγουμε.
Για να συγκρίνεις πρέπει να τους δεις και τι εντάσεις βγάζουν σε αντίστοιχα μικρά ματς. Με τον ρούλη μια χαρά εντάσεις υπήρχαν και για μας και σίγουρα την Κυριακή θα υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα.
iremidynami 4+ έγραψε:Miles έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Εγω ειδα χτες 2 ομαδες που παιζουν ενα level επανω απο εμας σε επιπεδο εντασης και ταχυτητας ( κυριως το χαρτι).
Σε θεμα οργανωσης και συνδυασμων, δεν εχουμε κατι να φοβομαστε.
Οσο ομως δεν κανουμε κατι για το ραθυμο στυλ με το οποιο παιζουμε, παλι 4οι θα βγουμε.
Για να συγκρίνεις πρέπει να τους δεις και τι εντάσεις βγάζουν σε αντίστοιχα μικρά ματς. Με τον ρούλη μια χαρά εντάσεις υπήρχαν και για μας και σίγουρα την Κυριακή θα υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα.
Συμφωνω με xrisitsapa
Και οι δυο μασανε σιδερα, παιζουν με το μαχαιρι στα δοντια, , ενω οι δικοι μας μπλαζε, σε φάση
προπονησης,δεν νικάς ομως το ματι που γυαλιζει με οπλο μονο την ποιοτητα (στην οποια κιολας δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι υπερτερουμε)
sourmenetes έγραψε:Ο τσουμπερ θα ταίριαζε πιο πολύ σε αυτό που παίζουμε. Ο λιβαι δύσκολα θα φαινόταν τόσο χρήσιμος στον ΠΑΟΚ έτσι όπως παίζουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η βασική παρεξήγηση στο θυμικο του ΠΑΟΚση ειναι πως επειδή είμαστε σωστοί και ντομπροι, σημαίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ αυτομαστιγωμα.Odi έγραψε:Πολύ ωραίες οι αναλύσεις δεν λέω. Είδε κανείς άραγε οτι στο πέναλτι που κάνει το 3-0 ο γαύρος, την στιγμή της εκτέλεσης υπάρχει παίκτης του που είναι ένα μέτρο μέσα στην περιοχή; Το VAR τι έκανε, έπινε καφέ;
Συνεχίστε λίγο να μιλάτε για εντάσεις.
navigator11 έγραψε:Θέλω να ενημερωθώ, αν γίνει η κωλοτούμπα τελικά ή αν έχει ήδη γίνει, το σκεπτικό της ανάκλησης. Πρέπει να υπάρξει τέτοιο, λογικά.
Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: kerk και 2 επισκέπτες