Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευσηαπό figurehead4 » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:15

@bane1980
Συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφει ο DIAMANTIS99
Κι εγώ βλέπω τα λάθη που καταλογίζετε, αλλά βλέπω ξεκάθαρα το ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει διαρκώς και σταθερά. Με φυσιολογικές στιγμές που σκοντάφτει στην πορεία, είτε από μόνος του, είτε από τα εμπόδια των άλλων, όμως προχωράμε πάντα.

Για τον προπονητή που λες και φοβάσαι ποιον θα επιλέξουν, όπως πολλά άλλα παιδιά, ειλικρινά δεν φοβάμαι ούτε αυτό. Θα σου πω γιατί. Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να απέτυχε στον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν αναμφισβήτητα μία πανέξυπνη επιλογή και το απέδειξε η μετέπειτα πορεία του.
Το αν κολλήσει ένας προπονητής με μία ομάδα δεν έχει να κάνει μόνο με την αξία του μόνο. Είναι διάφοροι παράγοντες και συγκυρίες. Οπότε όλα δείχνουν στην πράξη

Η δυσλειτουργία που φοβάσαι ότι θα καταστρέψει και τον επόμενο προπονητή, είναι η οπτική που το βλέπεις που σε αγχώνει. Αν το δεις ότι εκεί μέσα υπάρχουν στόκοι με υπερεγώ και μηδαμινή θέληση να βελτιωθούν και να αναπτυχθούν, τότε φυσιολογικά λες ότι έτσι θα πάει το καράβι και η κάθε επιτυχία θα είναι συγκυριακή (που λένε πολλοί ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες πέρυσι).
Αν δεις όμως ότι ο οργανισμός όλος εκεί μέσα έχει απειρία, έχει έλλειψη γνώσεων, αλλά συνεχώς μαθαίνει και εξελίσσεται με μεγαλύτερο παράδειγμα τα δύο αδέρφια που έχουν ανοίξει ήδη πολλές και δύσκολες πόρτες και συμμετέχουν σε διεθνή φόρα που ανοίγουν πόρτες μεγαλομάνατζερ, τότε απλώς περιμένεις να εξελιχθούν κι άλλο. Να βλέπουμε τα λάθη και να τα κρίνουμε, αλλά να βλέπουμε και τα σωστά. Οι περιπτώσεις Όττο, Σορετίρε, Ουρτάδο και Γκόμεζ (άσχετα αν αυτός δεν έπιασε) δείχνουν εξέλιξη πολύ πέρα από τον παλιό στενό κύκλο. Οι πόρτες αυτές με τη σωστή και έγκαιρη πληροφορία για τέτοιες ευκαιρίες ανοίγουν δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Κι όμως τις ανοίξαμε

Τέλος πάντων, πάνω από τον ΠΑΟΚ δεν είναι κανείς και ένας οπαδός οφείλει να έχει τα μάτια του ανοιχτά συνέχεια. Εδώ είμαστε να βλέπουμε και να τα συζητάμε. Χωρίς παρωπίδες και επιμονές σε απόψεις για ηλίθιες προσωπικές δικαιώσεις. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά και δεν γαμιούνται όλα
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευσηαπό DIAMANTIS99 » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:33

Για το θεμα του προπονητη. Δεν θα πω αν μου αρεσει ο λουτσος ή οχι. Δεν θα μιλησω για τιτλους ή κολληματα. Η πυξιδα ειναι μια. Οταν ο εχθρος σου μεσω τυπου ,ΔΕΑΑΒ , επο κυνηγουν προσωπικα τον προπονητη σου , τοτε αυτοματα αυτο σημαινει πως ο συγκεκριμενος ,ειναι πολυτιμος και η πτωση του θα σε πονεσει . Ρωτηστε τον εαυτο σας αν οι ανταγωνιστες μπορουσαν να διωξουν τον Λουτσο η να τον κρατησουν στον ΠΑΟΚ τι θα εκαναν? Απαντηστε ειλικρινα στον εαυτο σας
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευσηαπό loukas karadimos » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:34

ειναι οντως, τοσο απλο.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευσηαπό fidel » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:41

DIAMANTIS99 έγραψε:Για το θεμα του προπονητη. Δεν θα πω αν μου αρεσει ο λουτσος ή οχι. Δεν θα μιλησω για τιτλους ή κολληματα. Η πυξιδα ειναι μια. Οταν ο εχθρος σου μεσω τυπου ,ΔΕΑΑΒ , επο κυνηγουν προσωπικα τον προπονητη σου , τοτε αυτοματα αυτο σημαινει πως ο συγκεκριμενος ,ειναι πολυτιμος και η πτωση του θα σε πονεσει . Ρωτηστε τον εαυτο σας αν οι ανταγωνιστες μπορουσαν να διωξουν τον Λουτσο η να τον κρατησουν στον ΠΑΟΚ τι θα εκαναν? Απαντηστε ειλικρινα στον εαυτο σας

ουτε που με αγγίζει, θα κρίνει ο Ιβάν για αυτό, το αν με αρέσει η όχι δεν έχει στην τελική νόημα...Το να κλειδώνουν οι τουαλέτες για να κάνει την ανάγκη του ο τραγουδιστής με ενοχλεί γατί είμαι και εγώ "πελάτης" , το να είναι απροστάτευτη η ομάδα μέσα στο οπαπ , ναι με ενοχλεί...Αλλά μιας και δεν έχω ούτε το καρπούζι ούτε το μαχαίρι τι πρέπει να κάνω σαν "πελάτης", ιδού η απορία...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευσηαπό bane1980 » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:45

Δεν το παραβλέπω ούτε το υποτιμώ.
Δεν μιλάμε για περιπτώσεις που είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν έπιασαν, μιλάμε για περιπτώσεις που χάλασαν ενώ δεν έπρεπε, να το πω έτσι.
Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δεν εξαρτιόταν από το εάν θα πιάσει ο Γκόμεζ ή όχι.
Αλλά παίρνοντας το ρίσκο αυτό, θα έπρεπε να κρατήσεις και τον Πορτογάλο να είσαι safe, όχι να φτύνει πνευμόνια ο Μπάμπα. Εν πάσει περιπτώσει, μη στεκόμαστε σε ad hoc παραδείγματα γιατί υπάρχουν διπλές οπτικές, δικαιολογίες ενθεν κακείθεν και intel που δεν γνωρίζουμε.

Το σημαντικό είναι αυτό που λες. Να υπάρχει βελτίωση και βελτίωση υπάρχει σε πολλά θέματα και σε κάποια δραστική.
Για αυτό μου κάνει τρελή εντύπωση πως σε άλλα, πιο "εύκολα", πιο διαχειρίσιμα, βλεπουμε τα ίδια και τα ίδια χρόνια τώρα.
Ακριβώς επειδή ο Ιβάν παίζει σε σκακιέρα στημένη, με πολλά εναντίον του και παρόλα αυτά έχει πετύχει άθλους, πιέζω για περισσότερα. Επειδή έχει δείξει οτι μπορεί και επειδή κάποιες φορές, αυτά τα περισσότερα είναι ένα τσικ μακριά, ένα "τι θα γινόταν εάν" μακριά, και είναι κρίμα, γιατί οι κάτω δεν αφήνουν πολλές ευκαιρίες στη διάθεσή μας.
Είναι σαν τον Τισου στο Μαντσεστερ. Ρε πστ μου, πόσες ευκαιρίες θα έχεις να σκοράρεις εκεί μέσα; Και μου χάνεις αυτήν;; Το ίδιο και με εμάς. Έχεις θέσει σαν αυτοσκοπό το ΤΣΛ, πόσες ευκαιρίες θα έχεις να μπεις νομίζεις; κάθε χρόνο; Ε, στις 2 που σου έτυχαν, μην μου πουλάς βασικούς παίκτες πριν από σημαντικά ματς, μην μου εστιάζεις στο να γλυτώσεις κάποια χρήματα όταν πας για 30μ. Δεν μπορώ να ακούω για πολιτική εταιρίας "πρώτα τα κέρδη και μετά η επένδυση" από επιχειρηματία που πράττει με πλάνο 10ετίας στις περισσότερες επιχειρήσεις του.

Όσο για τους γιους, μπορεί να στραβώνω με το Γιωργη σε μεταγραφικά, αλλά δεν τον μειώνω. Θα ήταν ηλίθιο, καθώς είναι ο συνεχιστής μαζί με το Νίκο. Να μάθει θέλουμε, και μαθαίνει και όπως αναφέρεις βελτιώνονται και έτσι πρέπει. Στα πλαίσια της μάθησης και εμπειρίας όμως δεν είναι και το να βρει σε ποιο τομέα και με ποιον ρόλο μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα; ή να μάθει να έχει γύρω του άτομα που θα κάνουν τη διαφορά και όχι θα είναι τροχοπέδη;

Γκοντσάρεβα. Για να είναι χρόνια τώρα δεξί χέρι, προφανώς η γυναίκα είναι ικανότατη στον τομέα της. Που είναι τα οικονομικά.
Άλλα τα οικονομικά διεθνών πωλήσεων, άλλα τα οικονομικά εργοστασίων, άλλα τα οικονομικά hospitality, άλλα τα οικονομικά λιμανιών, άλλα τα οικονομικά του ποδοσφαίρου. Δηλαδή ο ρόλος μιας CEO (που δεν έχω πρόβλημα με τη θέση ή τον τίτλο) είναι να παζαρεύει με παίκτες και μάνατζερ για 100κ επειδή έχει τη φήμη του "κέρβερου"; Γιατί να μην έχεις ένα ΤΔ για αυτό που να μασάει σίδερα και η CEO σου να εργάζεται πχ για το πως θα χρηματοδοτηθεί το προπονητικό ή το γήπεδο ή να πάει να κλείσει ντηλ με ομάδα στην Ά κατηγορία Σερβίας πχ. Πόσοι έχουν πει που πέρασαν οτι δεν υπήρχε μπάτζετ μεταγραφών και όλα περνούσαν ένα ένα από την έγκριση της Μαρίας και του Ιβάν.
Είναι δυνατόν να δουλέψει έτσι κάποιος σοβαρός ΤΔ; Μην τυχόν και πούμε το μπάτζετ, για να μην ξέρουν πόσα μπορούμε να δώσουμε; λες και δεν ξέρουν οι μάνατζερ τι παίρνεις από πωλήσεις κλπ. Αυτά πρέπει να διορθωθούν, και σόρρυ αλλά αυτά δεν είναι πράγματα που χρειάζονται 15 χρόνια για να διορθωθούν, όταν έχεις φέρει βαρ, ξένα κοράκια, έχεις ρίξει την ΕΠΟ του χοντρού, έχεις ανοίξει πωλήσεις από ακαδημίες με κοντά 50 μύρια μέχρι σήμερα.

Κατανοώ το βήμα βήμα και το οτι η πρόθεση υπάρχει.
Και κατανοώ οτι πρέπει να δώσεις πρώτα, για να πάρεις μετά, και να ανοιξεις πόρτες στο ποδόσφαιρο.
Εκεί που βλέπεις ομώς ένα ΠΑΟΚ να βαδίζει σε μονοπάτια πρωτόγνωρα, εκεί βλέπεις και παθογένειες και λάθη παιδικά και σε πιάνει η τρέλα.

Την καψούρα μας θέλουμε όλοι να βλέπουμε να προοδεύει, εξού και το γαμώτο.
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευσηαπό DIAMANTIS99 » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:46

fidel έγραψε:
DIAMANTIS99 έγραψε:Για το θεμα του προπονητη. Δεν θα πω αν μου αρεσει ο λουτσος ή οχι. Δεν θα μιλησω για τιτλους ή κολληματα. Η πυξιδα ειναι μια. Οταν ο εχθρος σου μεσω τυπου ,ΔΕΑΑΒ , επο κυνηγουν προσωπικα τον προπονητη σου , τοτε αυτοματα αυτο σημαινει πως ο συγκεκριμενος ,ειναι πολυτιμος και η πτωση του θα σε πονεσει . Ρωτηστε τον εαυτο σας αν οι ανταγωνιστες μπορουσαν να διωξουν τον Λουτσο η να τον κρατησουν στον ΠΑΟΚ τι θα εκαναν? Απαντηστε ειλικρινα στον εαυτο σας

ουτε που με αγγίζει, θα κρίνει ο Ιβάν για αυτό, το αν με αρέσει η όχι δεν έχει στην τελική νόημα...Το να κλειδώνουν οι τουαλέτες για να κάνει την ανάγκη του ο τραγουδιστής με ενοχλεί γατί είμαι και εγώ "πελάτης" , το να είναι απροστάτευτη η ομάδα μέσα στο οπαπ , ναι με ενοχλεί...Αλλά μιας και δεν έχω ούτε το καρπούζι ούτε το μαχαίρι τι πρέπει να κάνω σαν "πελάτης", ιδού η απορία...

Αυτα που γραφεις πως σ ενοχλουν , ενοχλουν και μενα και εχεις δικιο . Αλλα καποιος αισθανεται ''πελατης'' ,μπορει να παει σε άλλο ''μαγαζι''. οποιος αισθανεται οπαδος και αγαπαει, ΣΤΗΡΙΖΕΙ
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευσηαπό fidel » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:49

DIAMANTIS99 έγραψε:
fidel έγραψε:

Αυτα που γραφεις πως σ ενοχλουν , ενοχλουν και μενα και εχεις δικιο . Αλλα καποιος αισθανεται ''πελατης'' ,μπορει να παει σε άλλο ''μαγαζι''. οποιος αισθανεται οπαδος και αγαπαει, ΣΤΗΡΙΖΕΙ

Μάλιστα , 35 χρόνια στα τσιμέντα το διαβάσαμε και αυτό...το πελάτης αδελφέ όπως διάβασες παραπάνω είναι σε ""...δεν προσθέτω τπτ παραπάνω
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευσηαπό DIAMANTIS99 » Τρί 04 Φεβ 2025, 12:53

Συγγνωμη αν σε προσβαλα. Δεν ειχα καμια τετοια προθεση σε διαβεβαιω. Και γω για εισαγωγικα μιλαω, προσπαθησε να καταλαβεις την ουσια αυτου που ειπα και μην το παιρνεις προσωπικα :pano:
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευσηαπό fidel » Τρί 04 Φεβ 2025, 13:00

DIAMANTIS99 έγραψε:Συγγνωμη αν σε προσβαλα. Δεν ειχα καμια τετοια προθεση σε διαβεβαιω. Και γω για εισαγωγικα μιλαω, προσπαθησε να καταλαβεις την ουσια αυτου που ειπα και μην το παιρνεις προσωπικα :pano:

No worries, στην τελική ο οπαδός - φίλαθλος είναι "πελάτης" , απλά μια ποδοσφαιρική εταιρία έχει ιδιαιτερότητες...δλδ τα κακός κείμενα πρέπει να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί, δεν πρέπει να γίνεται κριτική...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευσηαπό DIAMANTIS99 » Τρί 04 Φεβ 2025, 13:13

fidel έγραψε:
DIAMANTIS99 έγραψε:Συγγνωμη αν σε προσβαλα. Δεν ειχα καμια τετοια προθεση σε διαβεβαιω. Και γω για εισαγωγικα μιλαω, προσπαθησε να καταλαβεις την ουσια αυτου που ειπα και μην το παιρνεις προσωπικα :pano:

No worries, στην τελική ο οπαδός - φίλαθλος είναι "πελάτης" , απλά μια ποδοσφαιρική εταιρία έχει ιδιαιτερότητες...δλδ τα κακός κείμενα πρέπει να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί, δεν πρέπει να γίνεται κριτική...

Η κριτικη σε ολους τους τομεις δεν ειναι απαγορευμενη αλλα απαραιτητη και επιβεβλημενη για την προοδο. Αυτο που απαγορευεται ειναι η απαξιωση , ο μηδενισμος, και η εμπαθεια
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευσηαπό fidel » Τρί 04 Φεβ 2025, 13:16

Ακριβώς, δεν χρειάζεται να τοποθετηθούμε παραπάνω επ αυτού...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευσηαπό Eagle1980 » Τρί 04 Φεβ 2025, 16:58

Πρόεδρε πάρε αποφάσεις αν διαβάζεις και το φόρουμ θα δείς ωραίες ιδέες , πρέπει να επανασυγροτήσεις το σωματείο το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευσηαπό Aed » Τρί 04 Φεβ 2025, 17:40

Πρόεδρε, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια πότε θα μιλήσετε για το νέο συμβόλαιο?

:pano: :pano:
Aed

Δημοσίευσηαπό ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 » Τρί 04 Φεβ 2025, 19:18

Ιβάν, η παε εκτός τόπου και χρόνου...
Κοντεύουμε να μας περάσει η τρίπολη και η παε
- πανηγυρίζει για τον τζίμα
- διαρρέει για ένα τηλεφώνημα οτο-με εσένα
Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευσηαπό San4 » Τρί 04 Φεβ 2025, 19:31

Είναι πάντως σοκαριστικό το πόσο έχει αποβληθεί από την λειτουργία της παε οποιοδήποτε κονσεπτ επενδυσης . Το κονσεπτ επενδύω πριν εξασφαλίσω έσοδα δεν υφίσταται ούτε σε περιπτώσεις όπως του τζιμα που ο ΠΑΟΚ ειχε μπει σε διαδικασία να τον πουλήσει πάνω από 20 μυρια και δεν κινήθηκε παρα για διανεικους και φθηνούς παίχτες μόλις δυο βδομαδες πριν ενώ στόχος για την επίθεση ήταν ένας 34χρονος. Δεν βλέπω πως αποβάλλεται αυτή η νοοτροπία σύντομα και δεν βλέπω και προοπτική.
San4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες