Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευσηαπό joshua » Παρ 26 Μάιος 2023, 08:34

Στο αμεσως προηγουμενο μιλας για μαντροσκυλα και κοτες.Ουτε αυτο το εσβησα οπως ειδες...Μην μου το παιζεις αμυνομενος...Να εχεις το θαρρος να υπερασπιζεσαι αν μη τι αλλο αν μπορεις το υφος σου.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 26 Μάιος 2023, 08:41

Ο Josh εξέφραζε πάντοτε απόψεις και μάλιστα τεκμηριωμένες.
Εσύ Jules εκφράζεις μόνο ειρωνεία και κακεντρέχεια. Σωστά λένε κάποιοι ότι μοιάζεις με οπαδό άλλης ομάδας που χαίρεται με την φετινή μας πορεία. Μπορεί να μην είναι έτσι, μπορεί να είσαι ένας ακόμη ΠΑΟΚτσής που πονάει, αλλά εμείς οι άλλοι που επίσης πονάμε δεν αντέχουμε να διαβάζουμε τις ειρωνίες σου που μόνο κακό κάνουν στο φόρουμ. Αν δεν αλλάξεις το στυλ γραφής σου, μετά από τόσες και τόσες παραινέσεις σημαίνει ότι δεν θέλεις, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι κι εμείς δεν θέλουμε να διαβάζουμε τέτοιο στυλ σε ένα οπαδικό φόρουμ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό Jules Winnfield » Παρ 26 Μάιος 2023, 08:43

ΟΚ , τέλος.

Εγώ βλέπω πως κάποιοι βρίζουν τον προπονητή αλλά βρίσκονται στο απυρόβλητο ενώ άλλοι ψελλίζουν το όνομα του Ιβάν και δέχονται οχετό ύβρεων. Εκτός αν είναι μοντ.

Αν το βλέπω μόνο εγώ, λάθος μου.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευσηαπό Jules Winnfield » Παρ 26 Μάιος 2023, 08:56

Αποστόλη, αν ανήκεις σ'αυτούς που θεωρούν πως ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης είναι συνώνυμα , ίσως σου δημιούργησα αυτή την εντύπωση.

Πλέον αποτελεί πλειοψηφική άποψη πως για τη φετινή αποτυχία ευθύνεται ο Σαββίδης. Άρχισαν να το λένε και κάποιοι μοντς εδώ μέσα. Η ομάδα αυτή του φόρουμ των προσωπολατρών, αποτελεί ένα γαλατικό χωριό που δε διανοείται πως κάποιος μπορεί να ασκήσει κριτική στον Ιβάν. Ο χαρακτηρισμός "αχάριστος" είναι το πιο light που θα εισπράξει.

Δοκίμασε να ασκήσεις κριτική στον Ιβάν και θα δεις τι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευσηαπό NikLiverpool » Παρ 26 Μάιος 2023, 09:59

gika έγραψε:
navigator11 έγραψε:Ε τι να απαντήσει ρε φίλε;; Κάποιος με τσέπη Ιβάν ή εκεί γύρω πάνω κάτω, ... εμφανισμένος - αντίθετο του εξαφανισμένος :lol:, που θα χώνει αβέρτα αλλά δεν θα ... τον πιάνουν κορόιδο άλλοι. Σε βοήθησα;;;

Elon Musk, να σκάσει μύτη με μία χέστρα παραμάσχαλα πρώτη μέρα, να κάνει το γραφείο σπίτι, να απολύσει μέχρι και τα πλακάκια, να κατέβουμε με ρόστερ 8 παικτών και να απορεί τι πήγε λάθος και χάσαμε. :D

Θα πλήρωνα πολλά για να δω τέτοιο σκηνικό :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 26 Μάιος 2023, 10:42

Jules Winnfield έγραψε:Αποστόλη, αν ανήκεις σ'αυτούς που θεωρούν πως ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης είναι συνώνυμα , ίσως σου δημιούργησα αυτή την εντύπωση.

Πλέον αποτελεί πλειοψηφική άποψη πως για τη φετινή αποτυχία ευθύνεται ο Σαββίδης. Άρχισαν να το λένε και κάποιοι μοντς εδώ μέσα. Η ομάδα αυτή του φόρουμ των προσωπολατρών, αποτελεί ένα γαλατικό χωριό που δε διανοείται πως κάποιος μπορεί να ασκήσει κριτική στον Ιβάν. Ο χαρακτηρισμός "αχάριστος" είναι το πιο light που θα εισπράξει.

Δοκίμασε να ασκήσεις κριτική στον Ιβάν και θα δεις τι θα γίνει.

Το έχω γράψει ότι παρ' όλο που του χρωστάω ευγνωμοσύνη του Ιβάν που δεν γίναμε Άρης, δεν σωθήκαμε δηλαδή οικονομικά όντες όμως εξαρτημένοι από κάποιον παράγοντα άλλης ομάδας, έχει κάνει πολλά λάθη στις επιλογές των συνεργατών του, όσο και σε θέματα management.
Πχ το να μην ρίξει πολλά λεφτά πέρυσι το καλοκαίρι και να πάρει παίκτες ώστε να κατακτήσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στο Σαμπιονλί (και παράλληλα να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη) είναι επιχειρησιακά ανόητο. Και τα λεφτά του θα έβγαζε από την Ευρώπη την ίδια χρονιά (τα περισσότερα, τουλάχιστον) και θα κατακτούσε όλους τους στόχους.
Η κριτική δεν απαγορεύεται, αλίμονο. Δεν είμαστε Βόρεια Κορέα.
Το να διατυπώνεις όμως την άποψή σου με ειρωνίες και φατσούλες που γελάνε με τα χάλια της ομάδας δείχνουν σαν να το χαίρεσαι.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό Parolos » Παρ 26 Μάιος 2023, 11:07

Jules Winnfield έγραψε: από τη γνωστή αυτή προσωπολατρική κάστα που κυριαρχεί στο φόρουμ.

Jules Winnfield έγραψε:Εγώ βλέπω πως κάποιοι βρίζουν τον προπονητή αλλά βρίσκονται στο απυρόβλητο ενώ άλλοι ψελλίζουν το όνομα του Ιβάν και δέχονται οχετό ύβρεων.

Enough said.

Άρα θες να είσαι προσωπολατρης του Λουτσεσκου μόνο και το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι.

Άνοιξε ένα Λουτσεσκομανια και βρίζε τους πάντες εκτός από τον Λουτσεσκου.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή...
Pablo Garcia
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:02

Jules Winnfield έγραψε:Εγώ βλέπω πως κάποιοι βρίζουν τον προπονητή αλλά βρίσκονται στο απυρόβλητο ενώ άλλοι ψελλίζουν το όνομα του Ιβάν και δέχονται οχετό ύβρεων. Εκτός αν είναι μοντ.

Απόδειξε αυτόν τον ισχυρισμό σου.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:06

Η επιχειρηματολογία όσων αποδοκιμάζουν κάποιους που μιλάνε για θέμα Σαββίδη είναι ότι χωρίς Σαββίδη θα γίνουμε αρούλης.
Συνεπώς ας οριοθετήσουμε το στόχο μας και την εμβέλεια των προσδοκιών μας ως εξής
Σαββίδης οπωσδήποτε (ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΟΥΛΗΣ.
Σαββίδης ακόμα και με την πολιτική που εδώ και τρία χρόνια ακολουθεί, για να μείνουμε 4οι πάνω από αρούλη και βόλο.
Κοίτα να δεις πόσο ψηλά στοχεύουμε με ιδιοκτήτη έναν από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της αιλάδας.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:17

Η κοινωνία του ΠΑΟΚ είναι για τα πανηγύρια.

Σε κάθε θέμα που προκύπτει, όποιος κι αν έχει δίκιο ή άδικο, μονίμως στρατόπεδα, δακτυλοδεικτούμενοι, "πρόβατα" από εδώ, "μπερδεμένα" από την άλλη, δήθεν προσωπολατρειες για παίκτες, για προπονητές, για ιδιοκτήτες, για το χορτάρι (χορταρολατρεία), για το που θα γίνει το γήπεδο, για τους συνδέσμους, δε ξέρω γω γιατί άλλο.

Το προσωπικό μου συμπερασμα σε όλες τις υποθέσεις και το αίτημα μου είναι:

ΜΗ

ΣΠΑΤΕ

@@
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευσηαπό joshua » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:22

Μα καμια σχεση ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ και το λεω εγω που δεν εχω προβλημα να πω οτι δεν συμπαθω ιδιαιτερα την περσονα Σαββιδη.Ο ΠΑΟΚ ακομα και αυτη τη στιγμη εχει ενα μπατζετ που κυμαινεται λιγο πανω ,λιγο κατω στα επιπεδα αυτων της κουλας και του βαζελου,ενα μπατζετ αρκετα μεγαλο και σιγουρα πολυ μεγαλυτερο σε σχεση με οτι ειχαμε συνηθισει στην ιστορια μας.Ναι δεν εχουμε το ιδιο με τον γαυρο,αυτο θα απαιτουσε μια τεραστια οικονομικη αιμοραγια απο πλευρας Σαββιδη.Θελετε να ασκησουμε κριτικη για το πως διοικει? Να ασκησουμε κριτικη για το αν χρηματα πηγαινουν στα σκουπιδια? Ευχαριστως.Να ασκουμε κριτικη για το μπατζετ σε σχεση με καποιες εξαγγελιες που μας ηθελαν να στοχευουμε μονιμα σε πρωταθλητισμο,αντε να το δεχτω και αυτο μεχρι ενος σημειου.Ομως να απαιτουμε να εχουμε λογο στο πορτοφολι καποιου οταν δεν υπαρχει και δεν εχουμε ζησει ποτε εναλλακτικη καλυτερη σε οικονομικο επιπεδο σε τι ακριβως αποσκοπει?
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευσηαπό GREATANASTASIOS » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:23

Διώξα μεγάλε ΙΒΑΝ τον *********.

Ελα μωρε μην κανουμε σαν παιδια,μπορειτε να πειτε αυτο που θελετε και με αλλο τροπο...
Επεξεργαστηκε
mod team
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:32

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η επιχειρηματολογία όσων αποδοκιμάζουν κάποιους που μιλάνε για θέμα Σαββίδη είναι ότι χωρίς Σαββίδη θα γίνουμε αρούλης.
Συνεπώς ας οριοθετήσουμε το στόχο μας και την εμβέλεια των προσδοκιών μας ως εξής
Σαββίδης ακόμα και με την πολιτική που εδώ και τρία χρόνια ακολουθεί, για να μείνουμε 4οι πάνω από αρούλη και βόλο.
Κοίτα να δεις πόσο ψηλά στοχεύουμε με ιδιοκτήτη έναν από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της αιλάδας.
Κανένας οπωσδήποτε.
Περαστικοί είναι, περαστικοί είμαστε.

Στόχος είναι να διατηρείται ζωντανή και υγιής η ιδέα του ΠΑΟΚ.

Εγώ ζητάω πρώτα απ' όλα έναν άνθρωπο αξιόπιστο που σέβεται το παρόν και το μέλλον της ομάδας, και είναι ένας από εμάς. Ο Ιβάν είναι τέτοιος.

Μετά, επειδή ο έξω κόσμος είναι περίεργος και απρόβλεπτος, θέλω κάποιον που να κρατάει την ομάδα νοικοκυρεμενη, χωρίς χρέη, και αν μπορεί να βελτιώνει τις υποδομές της. Ο Ιβάν είναι τέτοιος.

Αν πάρουμε μια χρονιά πρωτάθλημα ή μείνουμε εκτός Ευρώπης, μικρή σημασία έχει. Προφανώς θα υπάρχουν και οι αντίστοιχοι πανηγυρισμοί/κριτική, αλλά δεν αλλάζουν την άποψη μου για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο Ιβάν. Αυτή εξαρτάται από τα παραπάνω.

Ίσως σε κάποιες άλλες ομάδες, τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Δηλαδή ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, στην πρωτεύουσα, λογικό είναι να έχει πληθώρα ανθρώπων που μπορούν να υποστηρίξουν τα παραπάνω. Οπότε μετά τίθεται το ερώτημα του πόσα λεφτά ρίχνει, και πόσες επιτυχίες μπορεί να φέρει ο καθένας.

Αλλά, έχοντας μεγαλώσει με έναν ΠΑΟΚ που έτρεχε για να καταθέσει πλήρη φάκελο πριν από κάθε πρωτάθλημα, που οι παίκτες του έκαναν πρόσφυγες και έφευγαν στην Αθήνα για 100 χιλιάρικα, που χρωστούσε παντού, δεν έχω τρομερές απαιτήσεις.

Και ναι, ίσως αυτό να κρατάει πίσω την ομάδα, αλλά δείξε μου όταν βρεθεί κάποιος που μπορεί να βάλει ακόμα και το 50% αυτών που έβαλε ο Ιβάν.

Και υποσχεσου μου πως όταν βρεθεί αυτός ο κάποιος που θα βάζει το 50%, όταν τερματίσει 4ος δεν θα ζητάς το κεφάλι του, όπως κάνεις τώρα.

Ίσως θέλεις κατά βάθος, μετά από κάθε αποτυχημένη σεζόν, αντί να αλλάζουμε τους παίκτες, να αλλάζουμε τον μεγαλομέτοχο. Γιατί βγαίνεις στην αγορά, και υπάρχουν χιλιάδες που μπορείς να φέρεις...
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευσηαπό ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:34

joshua έγραψε:Μα καμια σχεση ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ και το λεω εγω που δεν εχω προβλημα να πω οτι δεν συμπαθω ιδιαιτερα την περσονα Σαββιδη.Ο ΠΑΟΚ ακομα και αυτη τη στιγμη εχει ενα μπατζετ που κυμαινεται λιγο πανω ,λιγο κατω στα επιπεδα αυτων της κουλας και του βαζελου,ενα μπατζετ αρκετα μεγαλο και σιγουρα πολυ μεγαλυτερο σε σχεση με οτι ειχαμε συνηθισει στην ιστορια μας.Ναι δεν εχουμε το ιδιο με τον γαυρο,αυτο θα απαιτουσε μια τεραστια οικονομικη αιμοραγια απο πλευρας Σαββιδη.Θελετε να ασκησουμε κριτικη για το πως διοικει? Να ασκησουμε κριτικη για το αν χρηματα πηγαινουν στα σκουπιδια? Ευχαριστως.Να ασκουμε κριτικη για το μπατζετ σε σχεση με καποιες εξαγγελιες που μας ηθελαν να στοχευουμε μονιμα σε πρωταθλητισμο,αντε να το δεχτω και αυτο μεχρι ενος σημειου.Ομως να απαιτουμε να εχουμε λογο στο πορτοφολι καποιου οταν δεν υπαρχει και δεν εχουμε ζησει ποτε εναλλακτικη καλυτερη σε οικονομικο επιπεδο σε τι ακριβως αποσκοπει?

Ο Σαββίδης είναι τεράστιο οικονομικό μέγεθος (για τα δεδομένα του ελληνικού επιχειρηματικού γίγνεσθαι)
Εγώ, ναι, θεωρώ ότι καμία οικονομική αιμορραγία δεν θα υποστεί ο Σαββίδης ΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ με δεδομένη την οικονομική του ισχύ.
Είναι θέμα δικής της βούλησης ή/και άλλων παραμέτρων που ενδεχομένως να "παίζουν" αυτή την περιοδο.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευσηαπό nikvasil » Παρ 26 Μάιος 2023, 12:36

Napoli4 έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η επιχειρηματολογία όσων αποδοκιμάζουν κάποιους που μιλάνε για θέμα Σαββίδη είναι ότι χωρίς Σαββίδη θα γίνουμε αρούλης.
Κανένας οπωσδήποτε.
Περαστικοί είναι, περαστικοί είμαστε.

Στόχος είναι να διατηρείται ζωντανή και υγιής η ιδέα του ΠΑΟΚ.

Εγώ ζητάω πρώτα απ' όλα έναν άνθρωπο αξιόπιστο που σέβεται το παρόν και το μέλλον της ομάδας, και είναι ένας από εμάς. Ο Ιβάν είναι τέτοιος.

Μετά, επειδή ο έξω κόσμος είναι περίεργος και απρόβλεπτος, θέλω κάποιον που να κρατάει την ομάδα νοικοκυρεμενη, χωρίς χρέη, και αν μπορεί να βελτιώνει τις υποδομές της. Ο Ιβάν είναι τέτοιος.

Αν πάρουμε μια χρονιά πρωτάθλημα ή μείνουμε εκτός Ευρώπης, μικρή σημασία έχει. Προφανώς θα υπάρχουν και οι αντίστοιχοι πανηγυρισμοί/κριτική, αλλά δεν αλλάζουν την άποψη μου για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο Ιβάν. Αυτή εξαρτάται από τα παραπάνω.

Ίσως σε κάποιες άλλες ομάδες, τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Δηλαδή ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, στην πρωτεύουσα, λογικό είναι να έχει πληθώρα ανθρώπων που μπορούν να υποστηρίξουν τα παραπάνω. Οπότε μετά τίθεται το ερώτημα του πόσα λεφτά ρίχνει, και πόσες επιτυχίες μπορεί να φέρει ο καθένας.

Αλλά, έχοντας μεγαλώσει με έναν ΠΑΟΚ που έτρεχε για να καταθέσει πλήρη φάκελο πριν από κάθε πρωτάθλημα, που οι παίκτες του έκαναν πρόσφυγες και έφευγαν στην Αθήνα για 100 χιλιάρικα, που χρωστούσε παντού, δεν έχω τρομερές απαιτήσεις.

Και ναι, ίσως αυτό να κρατάει πίσω την ομάδα, αλλά δείξε μου όταν βρεθεί κάποιος που μπορεί να βάλει ακόμα και το 50% αυτών που έβαλε ο Ιβάν.

Και υποσχεσου μου πως όταν βρεθεί αυτός ο κάποιος που θα βάζει το 50%, όταν τερματίσει 4ος δεν θα ζητάς το κεφάλι του, όπως κάνεις τώρα.

Ίσως θέλεις κατά βάθος, μετά από κάθε αποτυχημένη σεζόν, αντί να αλλάζουμε τους παίκτες, να αλλάζουμε τον μεγαλομέτοχο. Γιατί βγαίνεις στην αγορά, και υπάρχουν χιλιάδες που μπορείς να φέρεις...

Τα είπες όλα Napoli4 ! Όμορφα και ωραία!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
ΠΑΟΚΑΡΑ, ΠΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ...
ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ...
Άβαταρ μέλους
nikvasil

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης