gika έγραψε:navigator11 έγραψε:Ε τι να απαντήσει ρε φίλε;; Κάποιος με τσέπη Ιβάν ή εκεί γύρω πάνω κάτω, ... εμφανισμένος - αντίθετο του εξαφανισμένος , που θα χώνει αβέρτα αλλά δεν θα ... τον πιάνουν κορόιδο άλλοι. Σε βοήθησα;;;
Elon Musk, να σκάσει μύτη με μία χέστρα παραμάσχαλα πρώτη μέρα, να κάνει το γραφείο σπίτι, να απολύσει μέχρι και τα πλακάκια, να κατέβουμε με ρόστερ 8 παικτών και να απορεί τι πήγε λάθος και χάσαμε.
Jules Winnfield έγραψε:Αποστόλη, αν ανήκεις σ'αυτούς που θεωρούν πως ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης είναι συνώνυμα , ίσως σου δημιούργησα αυτή την εντύπωση.
Πλέον αποτελεί πλειοψηφική άποψη πως για τη φετινή αποτυχία ευθύνεται ο Σαββίδης. Άρχισαν να το λένε και κάποιοι μοντς εδώ μέσα. Η ομάδα αυτή του φόρουμ των προσωπολατρών, αποτελεί ένα γαλατικό χωριό που δε διανοείται πως κάποιος μπορεί να ασκήσει κριτική στον Ιβάν. Ο χαρακτηρισμός "αχάριστος" είναι το πιο light που θα εισπράξει.
Δοκίμασε να ασκήσεις κριτική στον Ιβάν και θα δεις τι θα γίνει.
Jules Winnfield έγραψε: από τη γνωστή αυτή προσωπολατρική κάστα που κυριαρχεί στο φόρουμ.
Jules Winnfield έγραψε:Εγώ βλέπω πως κάποιοι βρίζουν τον προπονητή αλλά βρίσκονται στο απυρόβλητο ενώ άλλοι ψελλίζουν το όνομα του Ιβάν και δέχονται οχετό ύβρεων.
Jules Winnfield έγραψε:Εγώ βλέπω πως κάποιοι βρίζουν τον προπονητή αλλά βρίσκονται στο απυρόβλητο ενώ άλλοι ψελλίζουν το όνομα του Ιβάν και δέχονται οχετό ύβρεων. Εκτός αν είναι μοντ.
Κανένας οπωσδήποτε.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η επιχειρηματολογία όσων αποδοκιμάζουν κάποιους που μιλάνε για θέμα Σαββίδη είναι ότι χωρίς Σαββίδη θα γίνουμε αρούλης.
Συνεπώς ας οριοθετήσουμε το στόχο μας και την εμβέλεια των προσδοκιών μας ως εξής
Σαββίδης οπωσδήποτε (ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΟΥΛΗΣ.
Σαββίδης ακόμα και με την πολιτική που εδώ και τρία χρόνια ακολουθεί, για να μείνουμε 4οι πάνω από αρούλη και βόλο.
Κοίτα να δεις πόσο ψηλά στοχεύουμε με ιδιοκτήτη έναν από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της αιλάδας.
joshua έγραψε:Μα καμια σχεση ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ και το λεω εγω που δεν εχω προβλημα να πω οτι δεν συμπαθω ιδιαιτερα την περσονα Σαββιδη.Ο ΠΑΟΚ ακομα και αυτη τη στιγμη εχει ενα μπατζετ που κυμαινεται λιγο πανω ,λιγο κατω στα επιπεδα αυτων της κουλας και του βαζελου,ενα μπατζετ αρκετα μεγαλο και σιγουρα πολυ μεγαλυτερο σε σχεση με οτι ειχαμε συνηθισει στην ιστορια μας.Ναι δεν εχουμε το ιδιο με τον γαυρο,αυτο θα απαιτουσε μια τεραστια οικονομικη αιμοραγια απο πλευρας Σαββιδη.Θελετε να ασκησουμε κριτικη για το πως διοικει? Να ασκησουμε κριτικη για το αν χρηματα πηγαινουν στα σκουπιδια? Ευχαριστως.Να ασκουμε κριτικη για το μπατζετ σε σχεση με καποιες εξαγγελιες που μας ηθελαν να στοχευουμε μονιμα σε πρωταθλητισμο,αντε να το δεχτω και αυτο μεχρι ενος σημειου.Ομως να απαιτουμε να εχουμε λογο στο πορτοφολι καποιου οταν δεν υπαρχει και δεν εχουμε ζησει ποτε εναλλακτικη καλυτερη σε οικονομικο επιπεδο σε τι ακριβως αποσκοπει?
Napoli4 έγραψε:Κανένας οπωσδήποτε.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η επιχειρηματολογία όσων αποδοκιμάζουν κάποιους που μιλάνε για θέμα Σαββίδη είναι ότι χωρίς Σαββίδη θα γίνουμε αρούλης.
Συνεπώς ας οριοθετήσουμε το στόχο μας και την εμβέλεια των προσδοκιών μας ως εξής
Σαββίδης οπωσδήποτε (ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΟΥΛΗΣ.
Σαββίδης ακόμα και με την πολιτική που εδώ και τρία χρόνια ακολουθεί, για να μείνουμε 4οι πάνω από αρούλη και βόλο.
Κοίτα να δεις πόσο ψηλά στοχεύουμε με ιδιοκτήτη έναν από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της αιλάδας.
Περαστικοί είναι, περαστικοί είμαστε.
Στόχος είναι να διατηρείται ζωντανή και υγιής η ιδέα του ΠΑΟΚ.
Εγώ ζητάω πρώτα απ' όλα έναν άνθρωπο αξιόπιστο που σέβεται το παρόν και το μέλλον της ομάδας, και είναι ένας από εμάς. Ο Ιβάν είναι τέτοιος.
Μετά, επειδή ο έξω κόσμος είναι περίεργος και απρόβλεπτος, θέλω κάποιον που να κρατάει την ομάδα νοικοκυρεμενη, χωρίς χρέη, και αν μπορεί να βελτιώνει τις υποδομές της. Ο Ιβάν είναι τέτοιος.
Αν πάρουμε μια χρονιά πρωτάθλημα ή μείνουμε εκτός Ευρώπης, μικρή σημασία έχει. Προφανώς θα υπάρχουν και οι αντίστοιχοι πανηγυρισμοί/κριτική, αλλά δεν αλλάζουν την άποψη μου για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο Ιβάν. Αυτή εξαρτάται από τα παραπάνω.
Ίσως σε κάποιες άλλες ομάδες, τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Δηλαδή ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, στην πρωτεύουσα, λογικό είναι να έχει πληθώρα ανθρώπων που μπορούν να υποστηρίξουν τα παραπάνω. Οπότε μετά τίθεται το ερώτημα του πόσα λεφτά ρίχνει, και πόσες επιτυχίες μπορεί να φέρει ο καθένας.
Αλλά, έχοντας μεγαλώσει με έναν ΠΑΟΚ που έτρεχε για να καταθέσει πλήρη φάκελο πριν από κάθε πρωτάθλημα, που οι παίκτες του έκαναν πρόσφυγες και έφευγαν στην Αθήνα για 100 χιλιάρικα, που χρωστούσε παντού, δεν έχω τρομερές απαιτήσεις.
Και ναι, ίσως αυτό να κρατάει πίσω την ομάδα, αλλά δείξε μου όταν βρεθεί κάποιος που μπορεί να βάλει ακόμα και το 50% αυτών που έβαλε ο Ιβάν.
Και υποσχεσου μου πως όταν βρεθεί αυτός ο κάποιος που θα βάζει το 50%, όταν τερματίσει 4ος δεν θα ζητάς το κεφάλι του, όπως κάνεις τώρα.
Ίσως θέλεις κατά βάθος, μετά από κάθε αποτυχημένη σεζόν, αντί να αλλάζουμε τους παίκτες, να αλλάζουμε τον μεγαλομέτοχο. Γιατί βγαίνεις στην αγορά, και υπάρχουν χιλιάδες που μπορείς να φέρεις...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης