barlow4 έγραψε:ιδιοκτησιακα τι παιζει με τον τζιμα?ειναι δανεικος με οπτσιόν?κ αν ναι ποσο?
Μπαρκαρούτσος έγραψε:dragon έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τσιριγωτη αφιερωμενο απο Στεφανο
«Μαθαίνεται» η θέση του σέντερ φορ, ειδικά όταν έχεις ως μέντορα έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία ως επιθετικός; «Πιστεύω πρέπει να το έχεις και λίγο, αλλά υπάρχουν και κάποια tips που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι σου. Κάνω πολλά ιδιαίτερα με τον Κλόζε. Μετά την προπόνηση, δουλεύουμε μαζί, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε αναλύσεις. Τα πάντα.
Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».
Μα ο Μάκης λέει ότι ήσουν έτοιμος για βασικός στον ΠΑΟΚ . Ότι είναι καλύτερος από όποιον έχει η ομάδα δεν σημαίνει ότι ήταν έτοιμος να παίξει. Ίσως το πιθανότερο να τον καιγαμε. Ο δανεισμός ήταν σε αυτή τη λογική που περιγράφει ο ίδιος από πάνω κ προφανώς είναι σωστή κίνηση εκ του αποτελέσματος. Τώρα αν το παιδί είναι τόσο καλό για Λίβερπουλ πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι. Εδώ δεν θα έπαιζε κάνα ματς κ θα γράφαμε ότι πιέζει για συμβόλαιο κ το παίζει αρρωστος
Ναι, αλλά υπάρχει αντίλογος των μισολουτσεσκικών και θα τον πω πρώτος εγώ:
Ο Ρουμάνος δεν έχει ποδοσφαιρικό μάτι και δεν εντόπισε το ακατέργαστο ταλέντο του Τζίμα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Πάλι δεν χαρήκαμε ταλέντο αετόπουλο.
Α ναι, εκτός από τον Κουλιεράκη.
Α ναι, εκτός κι από τον Κωνσταντέλια.
Α ναι και τον Τζόλη είδαμε.
Ναι είχαμε και τον Πέλκα, σωστά.
van rooy έγραψε:Ο τζίμας περνάει την διαδικασία που πέρασαν όλα τα ταλέντα που πιστεύει η ομάδα ότι αξίζουν και έχουν μέλλον.
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ!!!
flash4 έγραψε:Tolaros έγραψε:renegade έγραψε:Άρα η πρόταση σου είναι, οποιοσδήποτε νεαρός των ακαδημιών θεωρούμε ότι είναι ταλαντούχος, να κοιτάμε πώς να τον δανείσουμε στην κάθε Νυρεμβέργη για να μεγιστοποιήσει την αξία του και έτσι να μπαίνουνε τεράστια ποσά στα ταμεία της ομάδας.
Υγ ο σαββίδης πάντως πριν από σχεδόν 6 μήνες απέρριψε 18 εκατομμύρια για παίκτη της ομάδας.
Υγ2 το έγκλημα δεν είναι αν πουληθεί τώρα ο Τζήμας. Εξάλλου πλέον δεν είναι στο χέρι μας, όπως και το γεγονός ότι 18 εκατομμύρια ρήτρα μου φάνταζε τεράστιο νούμερο για κάποιο παιδί που δεν είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του Μπράντον και του σαματτα.
Το έγκλημα ήταν ότι δόθηκε ένα τέτοιο παιδί δανεικός για να βλέπουμε εμείς τον Μπράντον και τον σαματτα
Εμείς δεν κοιτάμε τίποτα, ούτε δικός μας είναι ο ΠΑΟΚ ούτε φράγκο δώσαμε να στήσουμε τις ακαδημίες.
Ότι ο Ιβάν απέρριψε 17 δε σημαίνει θα απορρίπτει τα πάντα.
Έγκλημα για σένα και για μένα είναι να βλέπουμε Τόμας, για αυτόν που πληρώνει μπορεί η πώληση Τζίμα να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και αυτός που τον έδωσε στη Γερμανία να πάρει και μπόνους για την επιλογή του.
Δε μας ενδιαφέρει η τσέπη του Σαββίδη αλλά ο ΠΑΟΚ.
van rooy έγραψε:Ο τζίμας περνάει την διαδικασία που πέρασαν όλα τα ταλέντα που πιστεύει η ομάδα ότι αξίζουν και έχουν μέλλον.
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ!!!
dragon έγραψε:Ισως για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτο που λες. Για να γίνει
ο παίχτης που μπορεί , κάποιοι περισσότερο γνωστες απο εμας διεκριναν, μάλλον χρειαζόταν χρόνος, χώρος κ άλλο περιβάλλον με λιγότερη τοξικότητα κ πίεση πρωταθλητισμου αυτή τη στιγμή . Με έναν προπονητή είδωλο για επιθετικούς που θα είχε περισσότερο χρόνο για αυτόν.
Να κράζουμε τα άσχημα αλλά εδώ είναι ξεκάθαρα σωστός ο δανεισμός. Ο παίχτης άλλαξε όπως ο ίδιος σημειώνει , η αξία του εκτοξεύεται κ ο ΠΑΟΚ έχει μια εξαιρετική ρήτρα για παιδί 18 χρονών που δάνεισε.
Ότι θέλω του χρόνου να τον δω στον ΠΑΟΚ πλαισιωμένο από παιχταράδες; εννοείται. Όχι όμως με γκόμες, Μιχαηλίδη , μουργκ, Τισσουνταλι, μπακαγιοκο κλπ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες