95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευσηαπό barlow4 » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:44

μια χαρα ρητρα τα 18.λογικοτατη.να πουμε και ενα μπραβο στη διοικηση που δεν συνηθιζει να κανει σωστα πραματα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευσηαπό Amsterdamer_87 » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:47

barlow4 έγραψε:ιδιοκτησιακα τι παιζει με τον τζιμα?ειναι δανεικος με οπτσιόν?κ αν ναι ποσο?

18Μ οψιον και 20% στην μεταπωληση..
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ..ΗΡΘΑΝ και θα σας ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:56

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
dragon έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τσιριγωτη αφιερωμενο απο Στεφανο

«Μαθαίνεται» η θέση του σέντερ φορ, ειδικά όταν έχεις ως μέντορα έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία ως επιθετικός; «Πιστεύω πρέπει να το έχεις και λίγο, αλλά υπάρχουν και κάποια tips που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι σου. Κάνω πολλά ιδιαίτερα με τον Κλόζε. Μετά την προπόνηση, δουλεύουμε μαζί, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε αναλύσεις. Τα πάντα.

Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».

Μα ο Μάκης λέει ότι ήσουν έτοιμος για βασικός στον ΠΑΟΚ . Ότι είναι καλύτερος από όποιον έχει η ομάδα δεν σημαίνει ότι ήταν έτοιμος να παίξει. Ίσως το πιθανότερο να τον καιγαμε. Ο δανεισμός ήταν σε αυτή τη λογική που περιγράφει ο ίδιος από πάνω κ προφανώς είναι σωστή κίνηση εκ του αποτελέσματος. Τώρα αν το παιδί είναι τόσο καλό για Λίβερπουλ πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι. Εδώ δεν θα έπαιζε κάνα ματς κ θα γράφαμε ότι πιέζει για συμβόλαιο κ το παίζει αρρωστος

Ναι, αλλά υπάρχει αντίλογος των μισολουτσεσκικών και θα τον πω πρώτος εγώ:

Ο Ρουμάνος δεν έχει ποδοσφαιρικό μάτι και δεν εντόπισε το ακατέργαστο ταλέντο του Τζίμα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Πάλι δεν χαρήκαμε ταλέντο αετόπουλο.

Α ναι, εκτός από τον Κουλιεράκη.
Α ναι, εκτός κι από τον Κωνσταντέλια.
Α ναι και τον Τζόλη είδαμε.
Ναι είχαμε και τον Πέλκα, σωστά.

Κανεις δεν ειναι αλανθαστος, ουτε τελειος. Στις περιπτωσεις που αναφερεις τα πηγε περιφημα, στον Τζιμα επεσε εξω.
Its not that deep.
TransferMania

Δημοσίευσηαπό van rooy » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:05

Ο τζίμας περνάει την διαδικασία που πέρασαν όλα τα ταλέντα που πιστεύει η ομάδα ότι αξίζουν και έχουν μέλλον.

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευσηαπό dragon » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:09

Σωστός ο van rooy κ σωστή η στόχευση από την ομάδα κ αυτό το είδαμε να βγαίνει κ με πελκα κ με ντελια κ με Γιαννούλη
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:13

van rooy έγραψε:Ο τζίμας περνάει την διαδικασία που πέρασαν όλα τα ταλέντα που πιστεύει η ομάδα ότι αξίζουν και έχουν μέλλον.

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ!!!

Δεν ειναι κανονας αυτο βεβαια. Ο Τζιμας σε ολες του τις συμμετοχες εδειξε πως απλα του ελειπε χρονος συμμετοχης.
Και με την κατασταση των φορ μας, ηταν ιδανικο το εδαφος να παρει ψηφο εμπιστοσυνης.
TransferMania

Δημοσίευσηαπό dragon » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:19

Ισως για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτο που λες. Για να γίνει
ο παίχτης που μπορεί , κάποιοι περισσότερο γνωστες απο εμας διεκριναν, μάλλον χρειαζόταν χρόνος, χώρος κ άλλο περιβάλλον με λιγότερη τοξικότητα κ πίεση πρωταθλητισμου αυτή τη στιγμή . Με έναν προπονητή είδωλο για επιθετικούς που θα είχε περισσότερο χρόνο για αυτόν.

Να κράζουμε τα άσχημα αλλά εδώ είναι ξεκάθαρα σωστός ο δανεισμός. Ο παίχτης άλλαξε όπως ο ίδιος σημειώνει , η αξία του εκτοξεύεται κ ο ΠΑΟΚ έχει μια εξαιρετική ρήτρα για παιδί 18 χρονών που δάνεισε.
Ότι θέλω του χρόνου να τον δω στον ΠΑΟΚ πλαισιωμένο από παιχταράδες; εννοείται. Όχι όμως με γκόμες, Μιχαηλίδη , μουργκ, Τισσουνταλι, μπακαγιοκο κλπ
Τελευταία επεξεργασία από dragon και Τετ 15 Ιαν 2025, 15:23, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:20

flash4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
renegade έγραψε:Άρα η πρόταση σου είναι, οποιοσδήποτε νεαρός των ακαδημιών θεωρούμε ότι είναι ταλαντούχος, να κοιτάμε πώς να τον δανείσουμε στην κάθε Νυρεμβέργη για να μεγιστοποιήσει την αξία του και έτσι να μπαίνουνε τεράστια ποσά στα ταμεία της ομάδας.

Υγ ο σαββίδης πάντως πριν από σχεδόν 6 μήνες απέρριψε 18 εκατομμύρια για παίκτη της ομάδας.

Υγ2 το έγκλημα δεν είναι αν πουληθεί τώρα ο Τζήμας. Εξάλλου πλέον δεν είναι στο χέρι μας, όπως και το γεγονός ότι 18 εκατομμύρια ρήτρα μου φάνταζε τεράστιο νούμερο για κάποιο παιδί που δεν είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του Μπράντον και του σαματτα.
Το έγκλημα ήταν ότι δόθηκε ένα τέτοιο παιδί δανεικός για να βλέπουμε εμείς τον Μπράντον και τον σαματτα

Εμείς δεν κοιτάμε τίποτα, ούτε δικός μας είναι ο ΠΑΟΚ ούτε φράγκο δώσαμε να στήσουμε τις ακαδημίες.
Ότι ο Ιβάν απέρριψε 17 δε σημαίνει θα απορρίπτει τα πάντα.
Έγκλημα για σένα και για μένα είναι να βλέπουμε Τόμας, για αυτόν που πληρώνει μπορεί η πώληση Τζίμα να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και αυτός που τον έδωσε στη Γερμανία να πάρει και μπόνους για την επιλογή του.

Δε μας ενδιαφέρει η τσέπη του Σαββίδη αλλά ο ΠΑΟΚ.

Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι η τσέπη του Σαββίδη. Χωρίς αυτήν θα δούμε άλλο ΠΑΟΚ, όχι αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:29

van rooy έγραψε:Ο τζίμας περνάει την διαδικασία που πέρασαν όλα τα ταλέντα που πιστεύει η ομάδα ότι αξίζουν και έχουν μέλλον.

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ!!!

Αν μπορούσαμε ΕΜΕΙΣ να εξελίξουμε τον - κάθε - Τζίμα, θα διαπραγματευόμασταν τώρα εμείς την πώλησή του σε μεγάλες ομάδες.
Ο δανεισμός δείχνει την ανεπάρκειά μας.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό dragon » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:37

Δύσκολα να γίνουμε Αγιαξ. Καλό θα ήταν όμως να μη γίνουμε Νυρεμβέργη, σετουμπαλ ή εουπεν κ ατρόμητος.
Εφόσον δεν είμαστε κάτι από τα παραπάνω ο δανεισμός ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό embuji » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:43

παιδια η ρητρα ειναι 18+2 μπονους +20% δικαιωματα. αρα ειναι 20 μπροστα, η ρητρα συνηθως ειναι μπραφ και κραταμε και το 20% των δικαιωματων του. Για να βγαλει ουσιαστικο κερδος η νυρεμβεργη πρεπει καποιος να δωσει 30+

αν ειναι 30 ειναι 18+2+6= 26 χαρτια ο ΠΑΟΚ, 4 κερδος η Νυρεμβεργη. Αν βρεθει ομαδα που θα δωσει 30αρι η ιδεα του να ερθουν καρφι στον ΠΑΟΚ και να πουν παρε το 25 στο χερι. ΔΕΝ ειναι τοσο απλο οσο νομιζουμε. Εχει πολυ πραγμα απο πισω.
embuji

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:47

Αυτο ειπα πιο πανω. Δεν ειναι απαραιτητο να στελνουμε σε δανεισμο το ταλεντο μας για εξελιξη, χωρις φυσικα να του προσθετουμε πιεση μπορουμε και εμεις να του δινουμε σταδιακο χρονο συμμετοχης.
TransferMania

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:50

dragon έγραψε:Ισως για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτο που λες. Για να γίνει
ο παίχτης που μπορεί , κάποιοι περισσότερο γνωστες απο εμας διεκριναν, μάλλον χρειαζόταν χρόνος, χώρος κ άλλο περιβάλλον με λιγότερη τοξικότητα κ πίεση πρωταθλητισμου αυτή τη στιγμή . Με έναν προπονητή είδωλο για επιθετικούς που θα είχε περισσότερο χρόνο για αυτόν.

Να κράζουμε τα άσχημα αλλά εδώ είναι ξεκάθαρα σωστός ο δανεισμός. Ο παίχτης άλλαξε όπως ο ίδιος σημειώνει , η αξία του εκτοξεύεται κ ο ΠΑΟΚ έχει μια εξαιρετική ρήτρα για παιδί 18 χρονών που δάνεισε.
Ότι θέλω του χρόνου να τον δω στον ΠΑΟΚ πλαισιωμένο από παιχταράδες; εννοείται. Όχι όμως με γκόμες, Μιχαηλίδη , μουργκ, Τισσουνταλι, μπακαγιοκο κλπ

Εχει βαση το σκεπτικο σου αλλα το κακο ειναι οτι το τιμημα της εξαιρετικης βελτιωσης του εκει φαινεται πως θα ειναι η απωλεια του παικτη.
Βεβαια το οικονομικο οφελος θα ειναι μεγαλο αλλα ο ρομαντικος μ εαυτος λυπαται που δε θα δει τον μικρο παιχταρα στον ΠΑΟΚ.
TransferMania

Δημοσίευσηαπό dragon » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:58

Αντε κ πες ότι η βελτίωση θα γινόταν εδώ. Παλι δε θα χαναμε τον παίχτη? Άσε που κακά τα ψέματα τέτοια δυνατότητα εξελιξης δεν έχει καμία ομάδα στην Ελλάδα κ δεύτερον τέτοια τιμή δεν θα έπιανε ποτέ

Εννοείται πως θα ήθελα να μείνει για πάντα εδώ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό dragon » Τετ 15 Ιαν 2025, 16:35

Να γράψω κάτι οριακά οφ τοπικ ή κ όχι. Σήμερα ο γιος μου (2α δημοτικού) φαγώθηκε το πρωί να φορέσει την μπλούζα του ΠΑΟΚ γιατί στο σχολείο θα έπαιζαν ποδοσφαιρο. Μόλις τον πήρα μου είπε πως χωρίστηκαν σε ομάδες ΠΑΟΚ-Ρεαλ (3-1)
Θυμίζω πως ζούμε στο Ναύπλιο. Στα χρόνια μου (80's) στην καλύτερη οποιος ήταν ΠΑΟΚ ή αεχ έμπαινε άμυνα ή τέρμα. Ο μικρός ήταν κ αρχηγός της ομάδας. Για να συμβεί αυτό σίγουρα χρειάζονται ταλέντα που θα ταυτιστούν όλα τα πιτσιρίκια ( βλέπε Ντέλια ) αλλά κ ομάδα πρωταγωνιστρια. Για το τρόπο που είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο νομίζω
πως λογική τέτοιων δανεισμων νομίζω πως βοηθά σε ολο αυτό.
Άβαταρ μέλους
dragon

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες