95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 14 Ιαν 2025, 19:59

dragon έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τσιριγωτη αφιερωμενο απο Στεφανο

«Μαθαίνεται» η θέση του σέντερ φορ, ειδικά όταν έχεις ως μέντορα έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία ως επιθετικός; «Πιστεύω πρέπει να το έχεις και λίγο, αλλά υπάρχουν και κάποια tips που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι σου. Κάνω πολλά ιδιαίτερα με τον Κλόζε. Μετά την προπόνηση, δουλεύουμε μαζί, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε αναλύσεις. Τα πάντα.

Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».

Μα ο Μάκης λέει ότι ήσουν έτοιμος για βασικός στον ΠΑΟΚ . Ότι είναι καλύτερος από όποιον έχει η ομάδα δεν σημαίνει ότι ήταν έτοιμος να παίξει. Ίσως το πιθανότερο να τον καιγαμε. Ο δανεισμός ήταν σε αυτή τη λογική που περιγράφει ο ίδιος από πάνω κ προφανώς είναι σωστή κίνηση εκ του αποτελέσματος. Τώρα αν το παιδί είναι τόσο καλό για Λίβερπουλ πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι. Εδώ δεν θα έπαιζε κάνα ματς κ θα γράφαμε ότι πιέζει για συμβόλαιο κ το παίζει αρρωστος

Ναι, αλλά υπάρχει αντίλογος των μισολουτσεσκικών και θα τον πω πρώτος εγώ:

Ο Ρουμάνος δεν έχει ποδοσφαιρικό μάτι και δεν εντόπισε το ακατέργαστο ταλέντο του Τζίμα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Πάλι δεν χαρήκαμε ταλέντο αετόπουλο.

Α ναι, εκτός από τον Κουλιεράκη.
Α ναι, εκτός κι από τον Κωνσταντέλια.
Α ναι και τον Τζόλη είδαμε.
Ναι είχαμε και τον Πέλκα, σωστά.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Τετ 15 Ιαν 2025, 10:16

renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δεν πάτε καλά ρε παιδιά αλήθεια, να κάνει χαρακίρι ο Σαββίδης που θα τσεπωσει 20 μύρια.
Επειδή εσείς θέλατε να βλέπετε τον Τζίμα μια χρονιά να παίζει με τον ΠΑΟΚ.
Μετά θα του τα δίνατε εσείς του Σαββίδη τα 20 μύρια να φανταστώ.
Έγκλημα αυτό που έγινε με Τζίμα επειδή εκτοξεύτηκε η αξία του κι εμείς τον θέλαμε εδώ να βάζει γκολ στη Καλλιθέα.

Να μη σε νοιάζει να κονομά η ΠΑΕ το δέχομαι, έγκλημα επειδή θα κονομησει? Από ποιον σε βάρος ποιου? Του αγωνιστικού? Θα τερματίσει η ομάδα μια θέση παρακάτω χωρίς Τζίμα και κάτι τρέχει

Και επίσης, όπου γουστάρουν θα πάνε τα λεφτά. Αυτοί τα βάζουν, αυτοί αποφασίζουν και πού θα πάνε.

Άρα η πρόταση σου είναι, οποιοσδήποτε νεαρός των ακαδημιών θεωρούμε ότι είναι ταλαντούχος, να κοιτάμε πώς να τον δανείσουμε στην κάθε Νυρεμβέργη για να μεγιστοποιήσει την αξία του και έτσι να μπαίνουνε τεράστια ποσά στα ταμεία της ομάδας.

Υγ ο σαββίδης πάντως πριν από σχεδόν 6 μήνες απέρριψε 18 εκατομμύρια για παίκτη της ομάδας.

Υγ2 το έγκλημα δεν είναι αν πουληθεί τώρα ο Τζήμας. Εξάλλου πλέον δεν είναι στο χέρι μας, όπως και το γεγονός ότι 18 εκατομμύρια ρήτρα μου φάνταζε τεράστιο νούμερο για κάποιο παιδί που δεν είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του Μπράντον και του σαματτα.
Το έγκλημα ήταν ότι δόθηκε ένα τέτοιο παιδί δανεικός για να βλέπουμε εμείς τον Μπράντον και τον σαματτα

Εμείς δεν κοιτάμε τίποτα, ούτε δικός μας είναι ο ΠΑΟΚ ούτε φράγκο δώσαμε να στήσουμε τις ακαδημίες.
Ότι ο Ιβάν απέρριψε 17 δε σημαίνει θα απορρίπτει τα πάντα.
Έγκλημα για σένα και για μένα είναι να βλέπουμε Τόμας, για αυτόν που πληρώνει μπορεί η πώληση Τζίμα να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και αυτός που τον έδωσε στη Γερμανία να πάρει και μπόνους για την επιλογή του.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό Γερασίμου » Τετ 15 Ιαν 2025, 10:35

Η οικονομική ευημερία της ομάδας είναι έκφραση τελείως υποκειμενική. Έχουμε δηλαδή δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και αμφιβάλλουμε για την οικονομική ευημερία; Πρέπει να πουλάμε ότι χρυσαφικό βγει από τις ακαδημίες προτού ακόμα προσφέρουν στον ΠΑΟΚ και πρέπει να επιδιώκουμε να προσφέρουν γιατί ο ΠΑΟΚ τους ανέδειξε και τους έδωσε τις ευκαιρίες να αναδειχθούν (βλ. Τζίμας ή Τζόλης-άλλη βέβαια περίπτωση αυτός) ή μόλις κλείσουν ενάμισυ χρόνο; (βλ. Κουλιεράκης).
Στο άλλο σκέλος. Πουλάμε. Πού πηγαίνουν τα χρήματα; Στα ταμεία της ΠΑΕ ώστε να πληρώνονται και οι παίκτες και τεχνική ηγεσία, αλλά και κάποιοι που αποδεδειγμένα πλέον σχεδόν το μηδέν προσφέρουν και τα ονόματα γνωστά σε όλους. Γιατί για ουσιαστική ενίσχυση και αναβάθμιση της ομάδας, δεν πήγαν, όπως έδειξαν οι πωλήσεις Τζόλη και Κουλιεράκη. Αντίθετα ήρθαν παίκτες ελεύθεροι, είτε χαμηλής αξίας, είτε ηλικίας 33+ με πτώση στην καριέρα τους, παίκτες που ήθελαν να διώξουν οι ομάδες ή και απουσία από αγωνιστική δράση ενός και πλέον χρόνου.
Δύσκολο να ξαναδούμε τον Στέφανο με την ασπρόμαυρη φανέλα αν ισχύουν όσα διαβάζουμε. Εφόσον μεταγραφεί στον Λίβερπουλ να του ευχηθούμε υγεία και καλή σταδιοδρομία και θα τον καμαρώνουμε από την τηλεόραση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Γερασίμου

Δημοσίευσηαπό bane1980 » Τετ 15 Ιαν 2025, 10:58

Μα αυτό είναι το γαμώτο, όχι τόσο οτι θα πουληθεί με καλά λεφτά ο Τζίμας και ο κάθε Τζίμας, αλλά οτι τα λεφτά αυτά θα πάνε άκλαφτα.
Θα πάνε να καλύψουν τρύπες κακοδιαχείρισης και λάθος επιλογών στα μεταγραφικά, θα πάνε να πληρώσουν συμβόλαια Μπακαγιόκο, Σαμάτα, Μουργκ, Κόλλευ και αγορές Κουαλιάτα, Εσίτι κλπ.
Δεν επανεπενδύονται στο μεγαλύτερο μέρος τους.
Και τα ασημικά τελειώνουν σύντομα...

Θα προσπερνούσα την ιδέα να μην παίξει ποτέ ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας, αν ήξερα οτι θα έρθουν άλλοι παικταράδες στη θέση του, θα αγοραστούν 2-3-4 ταλεντάρες (ταλεντάρες όμως, σαν το Σέρβάκι της Πορτογαλίας, όχι των 700κ και 1μ) από τους οποίους θα βγει η επόμενη μεγάλη πώληση κλπ.

Τώρα τρέμω στην ιδέα οτι το υπάρχον team μεταγραφών μπορεί να έχει στη διάθεσή του καμια 50αριά μύρια να διαχειριστεί, με τις υπάρχουσες διαδικασίες μεταγραφών της ΠΑΕ.

ΥΓ. Να ακούσω οτι πχ παίρνουμε 25 από το Τζίμα και καπάκια διαπραγματεύεται η Μαρία 200κ για πρώτο στόχο ο οποίος δεν έρχεται τελικά ή έρχεται καθυστερημένα, και τι στον κόσμο...
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευσηαπό flash4 » Τετ 15 Ιαν 2025, 11:36

Tolaros έγραψε:
renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δεν πάτε καλά ρε παιδιά αλήθεια, να κάνει χαρακίρι ο Σαββίδης που θα τσεπωσει 20 μύρια.
Επειδή εσείς θέλατε να βλέπετε τον Τζίμα μια χρονιά να παίζει με τον ΠΑΟΚ.
Μετά θα του τα δίνατε εσείς του Σαββίδη τα 20 μύρια να φανταστώ.
Έγκλημα αυτό που έγινε με Τζίμα επειδή εκτοξεύτηκε η αξία του κι εμείς τον θέλαμε εδώ να βάζει γκολ στη Καλλιθέα.

Να μη σε νοιάζει να κονομά η ΠΑΕ το δέχομαι, έγκλημα επειδή θα κονομησει? Από ποιον σε βάρος ποιου? Του αγωνιστικού? Θα τερματίσει η ομάδα μια θέση παρακάτω χωρίς Τζίμα και κάτι τρέχει

Και επίσης, όπου γουστάρουν θα πάνε τα λεφτά. Αυτοί τα βάζουν, αυτοί αποφασίζουν και πού θα πάνε.

Άρα η πρόταση σου είναι, οποιοσδήποτε νεαρός των ακαδημιών θεωρούμε ότι είναι ταλαντούχος, να κοιτάμε πώς να τον δανείσουμε στην κάθε Νυρεμβέργη για να μεγιστοποιήσει την αξία του και έτσι να μπαίνουνε τεράστια ποσά στα ταμεία της ομάδας.

Υγ ο σαββίδης πάντως πριν από σχεδόν 6 μήνες απέρριψε 18 εκατομμύρια για παίκτη της ομάδας.

Υγ2 το έγκλημα δεν είναι αν πουληθεί τώρα ο Τζήμας. Εξάλλου πλέον δεν είναι στο χέρι μας, όπως και το γεγονός ότι 18 εκατομμύρια ρήτρα μου φάνταζε τεράστιο νούμερο για κάποιο παιδί που δεν είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του Μπράντον και του σαματτα.
Το έγκλημα ήταν ότι δόθηκε ένα τέτοιο παιδί δανεικός για να βλέπουμε εμείς τον Μπράντον και τον σαματτα

Εμείς δεν κοιτάμε τίποτα, ούτε δικός μας είναι ο ΠΑΟΚ ούτε φράγκο δώσαμε να στήσουμε τις ακαδημίες.
Ότι ο Ιβάν απέρριψε 17 δε σημαίνει θα απορρίπτει τα πάντα.
Έγκλημα για σένα και για μένα είναι να βλέπουμε Τόμας, για αυτόν που πληρώνει μπορεί η πώληση Τζίμα να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και αυτός που τον έδωσε στη Γερμανία να πάρει και μπόνους για την επιλογή του.

Δε μας ενδιαφέρει η τσέπη του Σαββίδη αλλά ο ΠΑΟΚ.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευσηαπό Mitsospaoki4 » Τετ 15 Ιαν 2025, 11:53

Και η Ντόρτμουντ στο κόλπο λένε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Τετ 15 Ιαν 2025, 13:21

Πουλήθηκε τελικά;
Να ξέρουμε να κράξουμε τον Λουτσέσκου και σήμερα που τόλμησε να πάρει πρωτάθλημα με τον Σαμάτα ο αλήτης.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευσηαπό Demir » Τετ 15 Ιαν 2025, 13:26

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει ομάδα από τώρα 30 εκ για τον τζιμα .. εκτός αν στο 2ο μισό κάνει άλλα 15 γκολ .. και πάλι θα πρέπει να υπάρχει τρελός ανταγωνισμός .. το λογικό είναι να περιμένει μέχρι Ιούνιο που λήγει η προθεσμία για να πληρώθει η ρήτρα και να έρθει με χαμηλότερη πρόταση σε εμάς .. τώρα η τιμή ξεκινά από τα 26-27 .. το καλοκαίρι θα ξεκινάει από τα 15 .. άντε με 17-18 να τον πάρει κάποιος .. τώρα αναγκαστικά λόγο 20.5 συν ποσοστό θα πληρωθεί υπεραξία ..
Demir

95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευσηαπό Kevin » Τετ 15 Ιαν 2025, 13:32

Ο μόνος τρόπος να αξιοποιηθεί πιθανή μεταγραφή του Τζίμα θα είναι με αυτά τα λεφτά να ανανεωθούν Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα και Μπράντον.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευσηαπό τσιριγωτης » Τετ 15 Ιαν 2025, 13:42

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
dragon έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τσιριγωτη αφιερωμενο απο Στεφαν

Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».

Ο δανεισμός ήταν σε αυτή τη λογική που περιγράφει ο ίδιος από πάνω κ προφανώς είναι σωστή κίνηση εκ του αποτελέσματος. Τώρα αν το παιδί είναι τόσο καλό για Λίβερπουλ πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι. Εδώ δεν θα έπαιζε κάνα ματς κ θα γράφαμε ότι πιέζει για συμβόλαιο κ το παίζει αρρωστος

Ναι, αλλά υπάρχει αντίλογος των μισολουτσεσκικών και θα τον πω πρώτος εγώ:

Ο Ρουμάνος δεν έχει ποδοσφαιρικό μάτι και δεν εντόπισε το ακατέργαστο ταλέντο του Τζίμα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Πάλι δεν χαρήκαμε ταλέντο
Α ναι και τον Τζόλη είδαμε.
Ναι είχαμε και τον Πέλκα, σωστά.

Μα είπε ότι ήταν πολύ πίσω κ σε αγωνιστική κατάσταση;;;
Μάλλον εγώ θα φταίω που δεν τον έβαζα να παίζει κ για την φυσική κατάστασή του πάλι εγώ θα φταίω που δεν τον προπονουσα καλά.
Αυτά διαβάζει ο Σαματα κ γελάει ονειρεύοντας το καινούργιο του συμβόλαιο
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Δημοσίευσηαπό constantinooo » Τετ 15 Ιαν 2025, 13:55

Οι δημοσιογράφοι πάντως λένε ότι ο Λουτσεσκου ήθελε τον Τζίμα στην ομάδα και πως κάποιοι άλλοι επέλεξαν τον συγκεκριμένο δανεισμό
constantinooo

Δημοσίευσηαπό barlow4 » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:23

ιδιοκτησιακα τι παιζει με τον τζιμα?ειναι δανεικος με οπτσιόν?κ αν ναι ποσο?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:24

constantinooo έγραψε:Οι δημοσιογράφοι πάντως λένε ότι ο Λουτσεσκου ήθελε τον Τζίμα στην ομάδα και πως κάποιοι άλλοι επέλεξαν τον συγκεκριμένο δανεισμό

Μα και ο ιδιος το εχει πει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό dragon » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:37

Ναι αλλά ο Μάκης από Νεάπολη διαφωνεί. Όταν αναγκαστεί να το παραδεχτεί θα πει πως απλα "τι να κάνει να μείνει το παιδί κ ας το ήθελε ο λουτσεσκου? Να κάτσει να βλέπει Σαμάτα να παίζει?" Μονα ζυγά δικά μας είπαμε .
Εδώ είπε ο μικρός ότι αλλαξα κατά 90 % φέτος με το δανεισμό κ πάλι έφταιγε ο λουτσεσκου που δεν συνέβη αυτό εδώ. Αλλά θέλω κ πρωτάθλημα θέλω κ μικρούς θέλω κ καλό ποδόσφαιρο θέλω κ εξέλιξη παιχτών θέλω κ μεταγραφές κακές να χρεωνω σε προπονητή θέλω να ακούει μπινελίκια κ να μη μιλάει θέλω να λέω πως βάζει παιχτες φίλους του να παίζουν για να ανανεώνουν αλλά δεν με νοιάζουν τα πρόσωπα όπως εσάς τα λουτσοσκυλα, δε με νοιάζουν αρκεί να φύγει ο Ρουμάνος. Τέτοια μανία μαζί του ούτε το ποκ μάγκες
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό Gospi » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:42

barlow4 έγραψε:ιδιοκτησιακα τι παιζει με τον τζιμα?ειναι δανεικος με οπτσιόν?κ αν ναι ποσο?

18 μυρια και ποσοστο μεταπωλησης μαλλον γυρω στο 15αρι% (τοτε ειχε βγει οτι ηταν 20, αλλα εδω και καποιες μερες ακουγεται οτι ειναι χαμηλοτερο). Επίσης έχει και ενα 2αρι μυρια σε μπονους αν δεν κανω λαθος.
Εν τω μεταξυ τοτε π εγινε το ντιλ επαιζε η εξυπναδα οτι και καλα εχει ρητρα 18 μυρια, αλλα και παλι τον τελευταιο λογο τον εχει ο ΠΑΟΚ. Το ακουσα να το λεει και ο Τσατσαρος αυτο, και ειλικρινα δεν εχω καταλαβει πως ειναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες