dragon έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τσιριγωτη αφιερωμενο απο Στεφανο
«Μαθαίνεται» η θέση του σέντερ φορ, ειδικά όταν έχεις ως μέντορα έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία ως επιθετικός; «Πιστεύω πρέπει να το έχεις και λίγο, αλλά υπάρχουν και κάποια tips που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι σου. Κάνω πολλά ιδιαίτερα με τον Κλόζε. Μετά την προπόνηση, δουλεύουμε μαζί, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε αναλύσεις. Τα πάντα.
Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».
Μα ο Μάκης λέει ότι ήσουν έτοιμος για βασικός στον ΠΑΟΚ . Ότι είναι καλύτερος από όποιον έχει η ομάδα δεν σημαίνει ότι ήταν έτοιμος να παίξει. Ίσως το πιθανότερο να τον καιγαμε. Ο δανεισμός ήταν σε αυτή τη λογική που περιγράφει ο ίδιος από πάνω κ προφανώς είναι σωστή κίνηση εκ του αποτελέσματος. Τώρα αν το παιδί είναι τόσο καλό για Λίβερπουλ πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι. Εδώ δεν θα έπαιζε κάνα ματς κ θα γράφαμε ότι πιέζει για συμβόλαιο κ το παίζει αρρωστος
Ναι, αλλά υπάρχει αντίλογος των μισολουτσεσκικών και θα τον πω πρώτος εγώ:
Ο Ρουμάνος δεν έχει ποδοσφαιρικό μάτι και δεν εντόπισε το ακατέργαστο ταλέντο του Τζίμα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Πάλι δεν χαρήκαμε ταλέντο αετόπουλο.
Α ναι, εκτός από τον Κουλιεράκη.
Α ναι, εκτός κι από τον Κωνσταντέλια.
Α ναι και τον Τζόλη είδαμε.
Ναι είχαμε και τον Πέλκα, σωστά.