71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 29 Νοέμ 2024, 20:10

VfB v2 έγραψε:Ηταν δεν ηταν στην ημέρα του εδινε πάντα το 120% και επαιζε με ψυχή. Και οταν ήταν στην ημέρα του σου εβαζε και ενα σερντερφορίσιο γκολάκι και μια ασσιστ άλλου επιπέδου μέσα σε σκουλικοφωλιες και σου χάριζε πρωτάθλημα. Και εσύ τι έκανες; Πήγες και πήρες δύο φορ το καλοκαίρι και του υποβάθμισες τον ρόλο ανακοινώνοντας του κιολας έτσι οτι θα είναι η τελευταία του χρονιά μιας και έρχεται ο Τζίμας του χρόνου.

μ@λ@κ@ς δεν ειναι ο Μπράντον τώρα που σέρνεται. μ@λ@κ@ς θα είμαι εγώ εαν περιμένω να ξαναπαίξει έτσι όπως επαιζε στο παρελθόν.

Τελείως λάθος συλλογισμός,αν μου επιτρέπεις. Και ας αφήσω πέρα τα δύο φορ... πότε και πώς του ανακοινώθηκε πως είναι η τελευταία του χρονιά; Ο Razvan σε κάθε ευκαιρία τον αποθεώνει.Με αυτή την λογική Despodov,Pavlenka,Shola,Θυμιανης,Sastre θα έπρεπε ήδη να είχαν ετοιμάσει βαλίτσες και να ήταν στα εκδοτήρια του αεροδρομίου. Και από που βγαίνει το συμπέρασμα πως θα επιστρέψει ο Τζίμας; ( μακάρι αλλά δεν το βλέπω) Σέρνεται λες ο Brandon.Ενω η υπόλοιπη ομάδα πετάει να υποθέσω...
Find what you Love & Let it Kill you
boogeyman77

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 29 Νοέμ 2024, 20:12

Miles έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Ηταν δεν ηταν στην ημέρα του εδινε πάντα το 120% και επαιζε με ψυχή. Και οταν ήταν στην ημέρα του σου εβαζε και ενα σερντερφορίσιο γκολάκι και μια ασσιστ άλλου επιπέδου μέσα σε σκουλικοφωλιες και σου χάριζε πρωτάθλημα. Και εσύ τι έκανες; Πήγες και πήρες δύο φορ το καλοκαίρι και του υποβάθμισες τον ρόλο ανακοινώνοντας του κιολας έτσι οτι θα είναι η τελευταία του χρονιά μιας και έρχεται ο Τζίμας του χρόνου.

μ@λ@κ@ς δεν ειναι ο Μπράντον τώρα που σέρνεται. μ@λ@κ@ς θα είμαι εγώ εαν περιμένω να ξαναπαίξει έτσι όπως επαιζε στο παρελθόν.

Και γω που νόμιζα ότι οι παίχτες παίζουν για την καριέρα τους. Πάντως, η είδηση ήταν ότι ήρθε πρόταση από Αραβία(;) και δεν δέχτηκε να φύγει.

Αν φύγει Ελλάδα θα παραμείνει. Ο βαζελος κυρίως και η χάρτινη (που μέσω αυτής παίζει μπάλα και ο ρούλης) τον ζαχαρωνουν ηδη
Find what you Love & Let it Kill you
boogeyman77

Δημοσίευσηαπό Daskalos_4 » Παρ 29 Νοέμ 2024, 20:34

Χάρη δεν κανει κανεις σε κανεναν ρε μαγκες. Αν ο Μπράντον νιωθει ριγμενος απο την ελευση δυο φορ, τοτε ειναι σεβαστο και μπορει να ζητήσει την αποχώρηση του. Απο την αλλη, ο ΠΑΟΚ έκρινε οτι ο Μπραντον δεν κανει για βασικος φορ της ομαδας, πράγμα εξισου σεβαστο, ποσω μάλλον απο τη στιγμή που τα έσκασαν "χοντρα" για δυο φορ.

Απο εκει και πέρα, γιατι δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα οταν δεν γνωρίζουμε το παραμικρο για το τι συμβαινει στα αποδυτήρια; Αποκλείεται δηλαδη να μιλησε ο Μπράντον με τον Λουτσο, με τον τελευταίο να τον ενημερώνει οτι τον υπολογιζει ως τριτο φορ και τον πρωτο να συναινει χωρις ιδιαίτερες αντιδράσεις;

Γιατι οκ, μη τρελαθουμε, ακομα και εμείς που ειμαστε Μπραντονοσκυλα, ακομα και ο ιδιος ο παιχτης γνωριζει οτι το ταβανι του ειναι συγκεκριμενο. Μη νομιζετε οτι ονειροβατει. Θυμηθειτε τη δηλωση μετα την κατακτηση του πρωταθλήματος: "αφου τα καταφερα εγω..." κλπ κλπ.

Αφηστε δε που το ενδεχομενο να τον γλυκοκοιταζει η αεχ και ο βαζελος μου φαινεται μια μπουρδα και μιση που ξεκινησε απο τους δημοσιογράφους. Ειδικα η αεχ να τον χωρεσει πώς ακριβως στο ρόστερ της; Οποτε να ζητησει ο ιδιος να φυγει για να παει πού ακριβως; Στη Β' Ισπανιας ή σε μικρομεσαια ελληνικη;
Ο ΠΑΟΚ ειναι η πιο ακμαια ιαχη σε αυτον τον κουρασμενο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευσηαπό psykoman » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 00:50

Μπραβο ρε αλανι...
Αντε με το καλο...
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με

υ.γ.ΙΓΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 01:06

Ορίστε ρε, σκοράρει.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 12:13

Παντού!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 12:18

:lol:
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 12:26

Δε νομίζω ότι μπορεί να αισθάνεται παραγκωνισμένος ο Μπράντον

Αν ήταν σε καλή κατάσταση, θα έπαιζε και ας έχουμε κι άλλους στη θέση του
Δυστυχώς, ο τραυματισμός του, τον πήγε αρκετά πίσω και είναι φυσιολογικό ότι θα έχανε την θέση του στην ενδεκάδα μέχρι να επανέλθει πλήρως

Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό Kabamaru11 » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 13:25

Παει κ αυτος,εγινε σαλονικιος κ με την βουλα,με το καλο το μωρακι σας.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευσηαπό KwstisGtv » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 15:36

Ο συμπαθέστατος Τόμας έχει προσφέρει το μάξιμουμ, όταν φύγει θα τον θυμόμαστε για πάντα για την γκολάρα στο Βικελίδης αφού δεν ήταν και τόσο εύκολο.
KwstisGtv

Δημοσίευσηαπό Eagle1980 » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 15:53

Μπράβο Τόμας !!! Ενας απο εμάς !!!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 16:10

Νομίζω ξέρουμε ποιος θα ειναι ο τρελομπαμπάς της παρέας. Βεβαια δεν ξέρω εαν θα βρισκεται ακόμη στην ομάδα μέχρι τότε. Η απόκτηση δυο επιθετικών ήταν τέρμα λάθος κατα την άποψη μου.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 20:00

Πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι. Το παιδί να γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, για να πάρει υπηκοότητα ελληνική.

Αν μία στο εκατομμύριο το παιδί γίνει υπερπαίχτης, θα χρειαστεί για την εθνική Ελλάδος.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Patron » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 20:09

Ελληνίδα δεν είναι η μαμά; Τι σημασία έχει που θα γεννηθεί;
Patron

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 30 Νοέμ 2024, 20:15

Αν το παιδί παίζει στο γαύρο, δεν έχει σημασία πού γεννήθηκε, θα πάρει υπηκοότητα άμεσα.
Αν το παιδί είναι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να κλείνουμε ραντεβού στο ΚΕΠ για να ψάχνουμε πιστοποιητικά γεννήσεως του παιδιού και της μητέρας.

Τι νομίζεις, δεν θα κυβερνά ο Μητσοτάκης σε 20 χρόνια;
Ή έστω, κάποιος Μητσοτάκης...

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες