VfB v2 έγραψε:Ηταν δεν ηταν στην ημέρα του εδινε πάντα το 120% και επαιζε με ψυχή. Και οταν ήταν στην ημέρα του σου εβαζε και ενα σερντερφορίσιο γκολάκι και μια ασσιστ άλλου επιπέδου μέσα σε σκουλικοφωλιες και σου χάριζε πρωτάθλημα. Και εσύ τι έκανες; Πήγες και πήρες δύο φορ το καλοκαίρι και του υποβάθμισες τον ρόλο ανακοινώνοντας του κιολας έτσι οτι θα είναι η τελευταία του χρονιά μιας και έρχεται ο Τζίμας του χρόνου.
μ@λ@κ@ς δεν ειναι ο Μπράντον τώρα που σέρνεται. μ@λ@κ@ς θα είμαι εγώ εαν περιμένω να ξαναπαίξει έτσι όπως επαιζε στο παρελθόν.
Τελείως λάθος συλλογισμός,αν μου επιτρέπεις. Και ας αφήσω πέρα τα δύο φορ... πότε και πώς του ανακοινώθηκε πως είναι η τελευταία του χρονιά; Ο Razvan σε κάθε ευκαιρία τον αποθεώνει.Με αυτή την λογική Despodov,Pavlenka,Shola,Θυμιανης,Sastre θα έπρεπε ήδη να είχαν ετοιμάσει βαλίτσες και να ήταν στα εκδοτήρια του αεροδρομίου. Και από που βγαίνει το συμπέρασμα πως θα επιστρέψει ο Τζίμας; ( μακάρι αλλά δεν το βλέπω) Σέρνεται λες ο Brandon.Ενω η υπόλοιπη ομάδα πετάει να υποθέσω...