Montrealiotis έγραψε:Τότε δεν ήταν που ξήλωναν καρεκλάκια για ενθύμιο; Γίναν πολλά από τότε. Παρά πολλά. Με πρώτο και κυριότερο μια απίστευτα εχθρική κυβέρνηση που δεν σου έδινε το ρημαδιασμενο Καυτατζόγλειο για προσωρινή έδρα. Μετά ήρθαν Covid, πόλεμος κλπ που δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Δυστυχώς, κατά την γνώμη μου, ο κόσμος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (και του Ιβαν) όταν ξεκινούσε ο πόλεμος της κυβέρνησης.
psykoman έγραψε:Καμια ελπιδα πλεον...
Πρεπει να εχει ληξει και η ημερομηνια παραχωρησης των 30 στρεμματων αφου ειχε αυστηρο χρονοδιαγραμμα...
Εχω αρχισει να πιστευω οτι φαγαμε σαν κοσμος ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑ...
Montrealiotis έγραψε:Και για πες ρε μη αφελή παντογνώστη, γιατί έκλεισαν σύμφωνια με την populous? Στάχτη στα μάτια; Μας δούλευε ο Ιβαν; Γιατί σήκωσαν το θέμα του Καυταντζόγλειου το οποίο αφου υπήρχαν άλλοι λόγοι που δεν γινόταν το γήπεδο, γιατί η κυβέρνηση δεν το έδινε ώστε να εκθέσουν και τον Ιβαν;
Special 4 έγραψε:Όταν το 2019 πήραμε το νταμπλ, πίστευα ότι το 2026, ο ΠΑΟΚ θα γιόρταζε τα 100 χρόνια του, στο νέο γήπεδο.
Πήγα κουβά..και όχι μόνο εγώ, αλλά πολύς κόσμος που το πίστευε τότε αυτό.
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Στο nightclub "Pulse" στην Κότσανη του κράτους των Σκοπίων, στο οποίο έγινε η τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς, υπήρχαν πάνω από 1000 άνθρωποι, με μόλις 1 έξοδο κινδύνου! Οι κερκίδες της Τούμπας, που έχουν πολλαπλάσια χωρητικότητα, πόσες εξόδους έχουν, ώστε να μπορέσει να αποχωρήσει ο κόσμος, εάν ω μη γένειτο συμβεί κάτι? Αν συμβεί, μετά θα ψάχνουμε να βρούμε ενόχους και θα κάνουμε πορείες μνήμης. ΤΩΡΑ τι γίνεται, είναι το θέμα...!!!
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Στο nightclub "Pulse" στην Κότσανη του κράτους των Σκοπίων, στο οποίο έγινε η τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς, υπήρχαν πάνω από 1000 άνθρωποι, με μόλις 1 έξοδο κινδύνου! Οι κερκίδες της Τούμπας, που έχουν πολλαπλάσια χωρητικότητα, πόσες εξόδους έχουν, ώστε να μπορέσει να αποχωρήσει ο κόσμος, εάν ω μη γένειτο συμβεί κάτι? Αν συμβεί, μετά θα ψάχνουμε να βρούμε ενόχους και θα κάνουμε πορείες μνήμης. ΤΩΡΑ τι γίνεται, είναι το θέμα...!!!
Θα ψάχνουμε να βρούμε ποιοι υπέγραψαν για να πάρει αδειοδότηση, αλλά άμα θα πει κάποιος τώρα από την Περιφέρεια ότι δεν δίνει άδεια, θα πέσουμε να τον φάμε! Καλά έλεγε ο Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα φάγαμε!
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Στο nightclub "Pulse" στην Κότσανη του κράτους των Σκοπίων, στο οποίο έγινε η τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς, υπήρχαν πάνω από 1000 άνθρωποι, με μόλις 1 έξοδο κινδύνου! Οι κερκίδες της Τούμπας, που έχουν πολλαπλάσια χωρητικότητα, πόσες εξόδους έχουν, ώστε να μπορέσει να αποχωρήσει ο κόσμος, εάν ω μη γένειτο συμβεί κάτι? Αν συμβεί, μετά θα ψάχνουμε να βρούμε ενόχους και θα κάνουμε πορείες μνήμης. ΤΩΡΑ τι γίνεται, είναι το θέμα...!!!
Montrealiotis έγραψε:Νομίζω ότι είναι τελείως άσχετο αυτό. Τι σημασία είχε για τον Γκαγκάτση η συμμετοχή στο πρότζεκτ του γηπέδου; Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να πάει στην ΟΥΕΦΑ. Νέος είναι, αρκετή εμπειρία έχει μαζέψει και μετά από μια τετραετία στην επο τον βλέπω να ανηφορίζει για τας ευρωπας.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες