don PAOK έγραψε:
Και η σταθερότητα στα μπακ και στα χαφ είναι πολύ σημαντική.
Κοντα 20 μύρια μόνο αν πάει σε κανένα μουντιάλ 1ος και κατεβάσει ρολά μπορεί να πιάσει. Δεν ξέρω αν θέλουν όλες οι πλευρές να περιμένουμε για το αν συμβεί αυτό.
Από την πορεία του μέχρι τώρα εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι επαγγελματίας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Περισυ τα 4-5 που ακούστηκαν ήταν ντροπή και δεν πήγε Ιταλία. 8+ είναι φυσιολογικά
john4serres έγραψε:Ο Λιβάκοβιτς που είχε δυνατη παρουσια σε Ντιναμο Ζαγκρεμπ και Εθνικη Κροατίας επιασε 6.6
boogeyman77 έγραψε:john4serres έγραψε:Ενδιαφέρον της Feyenoord σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα.
Οι Ολλανδοί φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 6 με 7 εκατ. ευρώ
Ας δώσουν 6-7 εκατομμύρια συν ποσοστό και την ελευθέρας του πιτσιρικά του Andreev κι ας τον πάρουν αφού δεν επιθυμεί απ'οτι φαίνεται κι ο ίδιος να παραμείνει.
Ettien26 έγραψε:Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?
Montrealiotis έγραψε:Ettien26 έγραψε:Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?
Δεν έχει και καμία τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αυτό εννοώ με το σοβαρή ομάδα.
Daskalos_4 έγραψε:don PAOK έγραψε:
Και η σταθερότητα στα μπακ και στα χαφ είναι πολύ σημαντική.
Κοντα 20 μύρια μόνο αν πάει σε κανένα μουντιάλ 1ος και κατεβάσει ρολά μπορεί να πιάσει. Δεν ξέρω αν θέλουν όλες οι πλευρές να περιμένουμε για το αν συμβεί αυτό.
Από την πορεία του μέχρι τώρα εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι επαγγελματίας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Περισυ τα 4-5 που ακούστηκαν ήταν ντροπή και δεν πήγε Ιταλία. 8+ είναι φυσιολογικά
Σαφέστατα, η σταθερότητα είναι πολυ σημαντική σε όλες τις θέσεις. Του ΤΦ ωστοσο κατα τη γνωμη μου ειναι ενα κατιτις παραπανω. Ποσω μαλλον αν συνυπολογισουμε το ποσο εχουμε πονεσει στη συγκεκριμενη θεση κατα το παρελθον. Και οκ, μπορει να εχουμε back up τον Παβλενκα, ο οποιος μοιαζει αξιος αντικαταστατης του Δομηνικου, αλλα γενικα δυσκολα ξαναβρισκεις Κοταρσκι, ακομα και με αυτα τα λιγα στραβα που εχει.john4serres έγραψε:Ο Λιβάκοβιτς που είχε δυνατη παρουσια σε Ντιναμο Ζαγκρεμπ και Εθνικη Κροατίας επιασε 6.6
Γενικα πολυ καλα λεφτα ειναι και τα 7 και τα 8 που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια. Ας μη ψηλωνουμε και τοσο πια... Απλα με Κοταρσκι εχουμε/ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο για τη θεση του ΤΦ. Μια σταθερα που δεν υπολογιζεται ευκολα σε χρημα.
Montrealiotis έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να φύγει. Ειδικά από την στιγμή που δεν ακούγεται καμία σοβαρή ομάδα.
Montrealiotis έγραψε:Ettien26 έγραψε:Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?
Δεν έχει και καμία τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αυτό εννοώ με το σοβαρή ομάδα.
icue έγραψε:Εχει μεινει στασιμος. Μπορει να φταιει αυτος, μπορει να φταιμε εμεις, μπορει να φταιμε και οι δυο. Δεν μου φαινεται απιθανο ο μεν Κοταρσκι να θελει να παει καπου να βελτιωθει και εμεις να βρουμε καποιον που δεν εχει τις αδυναμιες του, που δεν εχει βελτιωσει.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες