42. Dominik Kotarski

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 42. Dominik Kotarski

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Παρ 14 Μαρ 2025, 20:17

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να φύγει. Ειδικά από την στιγμή που δεν ακούγεται καμία σοβαρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Παρ 14 Μαρ 2025, 20:28

Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό Daskalos_4 » Παρ 14 Μαρ 2025, 20:42

don PAOK έγραψε:
Και η σταθερότητα στα μπακ και στα χαφ είναι πολύ σημαντική.

Κοντα 20 μύρια μόνο αν πάει σε κανένα μουντιάλ 1ος και κατεβάσει ρολά μπορεί να πιάσει. Δεν ξέρω αν θέλουν όλες οι πλευρές να περιμένουμε για το αν συμβεί αυτό.

Από την πορεία του μέχρι τώρα εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι επαγγελματίας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Περισυ τα 4-5 που ακούστηκαν ήταν ντροπή και δεν πήγε Ιταλία. 8+ είναι φυσιολογικά

Σαφέστατα, η σταθερότητα είναι πολυ σημαντική σε όλες τις θέσεις. Του ΤΦ ωστοσο κατα τη γνωμη μου ειναι ενα κατιτις παραπανω. Ποσω μαλλον αν συνυπολογισουμε το ποσο εχουμε πονεσει στη συγκεκριμενη θεση κατα το παρελθον. Και οκ, μπορει να εχουμε back up τον Παβλενκα, ο οποιος μοιαζει αξιος αντικαταστατης του Δομηνικου, αλλα γενικα δυσκολα ξαναβρισκεις Κοταρσκι, ακομα και με αυτα τα λιγα στραβα που εχει.

john4serres έγραψε:Ο Λιβάκοβιτς που είχε δυνατη παρουσια σε Ντιναμο Ζαγκρεμπ και Εθνικη Κροατίας επιασε 6.6

Γενικα πολυ καλα λεφτα ειναι και τα 7 και τα 8 που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια. Ας μη ψηλωνουμε και τοσο πια... Απλα με Κοταρσκι εχουμε/ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο για τη θεση του ΤΦ. Μια σταθερα που δεν υπολογιζεται ευκολα σε χρημα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι η πιο ακμαια ιαχη σε αυτον τον κουρασμενο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Παρ 14 Μαρ 2025, 20:45

boogeyman77 έγραψε:
john4serres έγραψε:Ενδιαφέρον της Feyenoord σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα.

Οι Ολλανδοί φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 6 με 7 εκατ. ευρώ

Ας δώσουν 6-7 εκατομμύρια συν ποσοστό και την ελευθέρας του πιτσιρικά του Andreev κι ας τον πάρουν αφού δεν επιθυμεί απ'οτι φαίνεται κι ο ίδιος να παραμείνει.

Να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σαν μια καλή περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Παρ 14 Μαρ 2025, 21:08

Ettien26 έγραψε:Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?

Δεν έχει και καμία τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αυτό εννοώ με το σοβαρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Παρ 14 Μαρ 2025, 21:22

Ε εντάξει δεν είναι και Λίβε ή Μπάγιερν αλλά σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από μας αν θέλουμε να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 14 Μαρ 2025, 21:52

Montrealiotis έγραψε:

Όση απόσταση έχει η Feyenoord κάτοχος 3 ευρωπαϊκών τίτλων και καμμιά σαρανταριά εγχώριων από τα top class clubs έχουμε και εμείς από την Feyenoord.
Find what you Love & Let it Kill you
boogeyman77

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 14 Μαρ 2025, 21:55

Daskalos_4 έγραψε:
don PAOK έγραψε:
Και η σταθερότητα στα μπακ και στα χαφ είναι πολύ σημαντική.

Κοντα 20 μύρια μόνο αν πάει σε κανένα μουντιάλ 1ος και κατεβάσει ρολά μπορεί να πιάσει. Δεν ξέρω αν θέλουν όλες οι πλευρές να περιμένουμε για το αν συμβεί αυτό.

Από την πορεία του μέχρι τώρα εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι επαγγελματίας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Περισυ τα 4-5 που ακούστηκαν ήταν ντροπή και δεν πήγε Ιταλία. 8+ είναι φυσιολογικά

Σαφέστατα, η σταθερότητα είναι πολυ σημαντική σε όλες τις θέσεις. Του ΤΦ ωστοσο κατα τη γνωμη μου ειναι ενα κατιτις παραπανω. Ποσω μαλλον αν συνυπολογισουμε το ποσο εχουμε πονεσει στη συγκεκριμενη θεση κατα το παρελθον. Και οκ, μπορει να εχουμε back up τον Παβλενκα, ο οποιος μοιαζει αξιος αντικαταστατης του Δομηνικου, αλλα γενικα δυσκολα ξαναβρισκεις Κοταρσκι, ακομα και με αυτα τα λιγα στραβα που εχει.

john4serres έγραψε:Ο Λιβάκοβιτς που είχε δυνατη παρουσια σε Ντιναμο Ζαγκρεμπ και Εθνικη Κροατίας επιασε 6.6

Γενικα πολυ καλα λεφτα ειναι και τα 7 και τα 8 που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια. Ας μη ψηλωνουμε και τοσο πια... Απλα με Κοταρσκι εχουμε/ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο για τη θεση του ΤΦ. Μια σταθερα που δεν υπολογιζεται ευκολα σε χρημα.

Όσο καλό τερματοφύλακα κι αν έχεις αν τα χαφ σου είναι τραγικά και οι αμυντικοί σου δεν είναι γρήγοροι,θα έχεις τα ίδια χάλια με φέτος.
Find what you Love & Let it Kill you
boogeyman77

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Σάβ 15 Μαρ 2025, 03:12

Αυτό που πρέπει να πειστεί με το ζόρι ο ΠΑΟΚτσής ότι ο Κοτάρσκι παρακαλάει να φύγει ή να πάει σαν δευτεροτρίτος στη Φέγενορντ ξερωγώ, δεν το καταλαβαίνω.

Τελευταία φορά που κοίταξα, το συμβόλαιό του, έληγε στις 30 Ιουνίου 2028.

Αλλά όχι, πρέπει να πεισθώ ότι θέλει να φύγει τρέχοντας από τον ΠΑΟΚ.

Ε, δεν πείθομαι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό renegade » Σάβ 15 Μαρ 2025, 10:10

Μπορεί όντως να μην γνωρίζουμε τα θέλω του κοταρσκι, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά τα θέλω του παστορελο ο οποίος έχει πιέσει αρκετά για να πάρει τον πελάτη του από την ομάδα μας
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
renegade

Δημοσίευσηαπό Amsterdamer_87 » Σάβ 15 Μαρ 2025, 10:44

Montrealiotis έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να φύγει. Ειδικά από την στιγμή που δεν ακούγεται καμία σοβαρή ομάδα.

Δεν ειναι μονο η ομαδα φιλε,ειναι και η χωρα που θα πας και η Ολλανδια ειναι ετη φωτος πιο σοβαρη..
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ..ΗΡΘΑΝ και θα σας ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 15 Μαρ 2025, 10:57

Montrealiotis έγραψε:

Δεν έχει καμιά τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα που φέτος πέρασε τη Milan για να μπει στα knock-out του CL, στον όμιλο του οποίου μάζεψε 13 πόντους και με διπλό σε Benfica, Girona, 3-3 στη City και 3-0 επί της Bayern;;

Ναι, πολύ αστεία ομάδα.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό icue » Σάβ 15 Μαρ 2025, 11:06

Εχει μεινει στασιμος. Μπορει να φταιει αυτος, μπορει να φταιμε εμεις, μπορει να φταιμε και οι δυο. Δεν μου φαινεται απιθανο ο μεν Κοταρσκι να θελει να παει καπου να βελτιωθει και εμεις να βρουμε καποιον που δεν εχει τις αδυναμιες του, που δεν εχει βελτιωσει.
icue

Δημοσίευσηαπό smoothcriminal1926 » Σάβ 15 Μαρ 2025, 11:42

Φέτος αν η σεζόν του δεν είναι κακή, είναι μαξ μέτρια. Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του, αλλά φέτος σε έχει ''πουλήσει'' αρκετές φορές, ειδικά κάτι αχρείαστα πουλήματα μπάλας εμένα με εξοργίζουν. Ένα ύφος μπλαζέ στα όρια της αδιαφορίας. Μπορεί να είναι κουρασμένος πνευματικά ή να μην βρίσκεται καν εδώ πνευματικά και αυτό να δικαιολογεί την όλη κατάσταση. Και αν δεν αλλάξει κάτι η αξία του μόνο θα πέφτει. Σε τέτοια περίπτωση, θεωρώ πως ο κύκλος του έκλεισε και πρέπει μα παραχωρηθεί με 7-10 ( όσα πιάσει ο κώλος μας).

Το μόνο θετικό σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι σε αντίθεση με αυτή του κουλιεράκη (που όλοι ξέραμε ότι θα φύγει) έχει γίνει μια προεργασία για αντικατάσταση. Τόσο ο Παβλένκα που φαίνεται εξαιρετικός και εμπνέει εμπιστοσύνη με 200+ εμφανίσεις στην Γερμανία αποτελεί μια καλή λύση, όσο και ο Γιουγκεσασβίλι που αποκτήθηκε θα δοκιμαστεί αν μπορεί να σταθεί ως πρώτος.

No brainer για μένα η πώληση του.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευσηαπό Amsterdamer_87 » Σάβ 15 Μαρ 2025, 13:20

icue έγραψε:Εχει μεινει στασιμος. Μπορει να φταιει αυτος, μπορει να φταιμε εμεις, μπορει να φταιμε και οι δυο. Δεν μου φαινεται απιθανο ο μεν Κοταρσκι να θελει να παει καπου να βελτιωθει και εμεις να βρουμε καποιον που δεν εχει τις αδυναμιες του, που δεν εχει βελτιωσει.

Εγω απ την αλλη δεν βλεπω ιδαιτερες αδυναμιες στον καλυτερο τερματοφυλακα ολων των εποχων,μετα τον Φορτουλα, της ομαδας..
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ..ΗΡΘΑΝ και θα σας ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες