2. Γιάννης Κάργας
Re: 2. Γιάννης Κάργας
Καλως τον.
Εγω τον πιστευω.
Ξερει που ερχεται κ με Λουτσο κοουτς θα βγαλει πολυ φιλοτιμο κ μαχητικοτητα.
Χρειαζομαστε τετοιους παικτες .
Παιζει κ η ψυχη περα απο τα στατς….
Οσο για τα παρασκηνιακα… (αν δν ειναι φαντασματα) αλλο βαρος η φανελλα μας, κ αλλιως να παίζεις στους μικρους
Ποτε δν ξερουμε 100% τι παιζει απο πισω…
Εγω τον πιστευω.
Ξερει που ερχεται κ με Λουτσο κοουτς θα βγαλει πολυ φιλοτιμο κ μαχητικοτητα.
Χρειαζομαστε τετοιους παικτες .
Παιζει κ η ψυχη περα απο τα στατς….
Οσο για τα παρασκηνιακα… (αν δν ειναι φαντασματα) αλλο βαρος η φανελλα μας, κ αλλιως να παίζεις στους μικρους
Ποτε δν ξερουμε 100% τι παιζει απο πισω…
Δεν είναι απλά φιλότιμος και μαχητικός. Έχει και μυαλό στο κεφάλι του.
Καλή επιτυχία.
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Μην διαβάζεις τίποτα. Αγόρασε ένα Nokia 8210 και βάλε περιορισμό στο router σου να μην σε αφήνει να δεις οποιαδήποτε σελίδα αναφέρει τις λέξεις ΠΑΟΚ και Κάργας. Έχουμε ειδικότητα να "τρώμε" παίκτες, προπονητές, στελέχη και προέδρους.
Καλή επιτυχία.
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Μην διαβάζεις τίποτα. Αγόρασε ένα Nokia 8210 και βάλε περιορισμό στο router σου να μην σε αφήνει να δεις οποιαδήποτε σελίδα αναφέρει τις λέξεις ΠΑΟΚ και Κάργας. Έχουμε ειδικότητα να "τρώμε" παίκτες, προπονητές, στελέχη και προέδρους.
Έχω την εντύπωση ότι θα βουλώσει πολλά στόματα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ηρθες οπως ο Κρεσπο,γινε οπως ο Κρεσπο.
Ταπεινα ,χαμηλα τη μπαλα και φτασε οσο ψηλα μπορεις.
Καλως μας ηρθες ,με υγεια πολλη.
Ταπεινα ,χαμηλα τη μπαλα και φτασε οσο ψηλα μπορεις.
Καλως μας ηρθες ,με υγεια πολλη.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αουτος τεμετερον παιδας ετον, γιαμ εντον με ταβουτο το επίθετο που εχ. Εξον κι αν εν η μάνα τεμετερτσα.
Ακριβώς.Από αυτόν θα ξεκινάει η 11αδα.chri5ti9 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι θα βουλώσει πολλά στόματα
Καργα κανένα οπαδιλικι δεν πουλάς ….
Να ξέρεις ότι εμείς ήδη βλέποντας σε να την φορας την φανέλα καταλαβαίνουμε τι είσαι … παίξε μπαλαρα και όλα θα πάνε καλά …
Καλός παίχτης …
Να ξέρεις ότι εμείς ήδη βλέποντας σε να την φορας την φανέλα καταλαβαίνουμε τι είσαι … παίξε μπαλαρα και όλα θα πάνε καλά …
Καλός παίχτης …
Υπάρχει μία φωτογραφία στο ίντερνετ που δείχνει την χαρά ενός παιδιού στα '80 μετά από ένα παιχνίδι που πήρε δώρο.
Τα μούτρα του κάργα είναι όλες αυτές τις μέρες κάπως έτσι
Τα μούτρα του κάργα είναι όλες αυτές τις μέρες κάπως έτσι
Θετική πρώτη εμφάνιση με την ομάδα. Ελπίζω να είναι άξιος αντικαταστάτης του Ιγκανσον σαν δεξιός στόπερ στο ροτεσιον της ομάδας. Σύμφωνα με τις εμφανίσεις του στο περσινό πρωτάθλημα δείχνει να βρίσκεται μπροστά στην ιεραρχία από τον Μιχαϊ. Εύχομαι να μην παρασύρεται και κάνει λάθη από την μεγάλη του επιθυμία να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Σιδερένιος, καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Σιδερένιος, καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
- ΑποστόληςΑ
Αγωνιστικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα πάει καλά. Πέρυσι κράταγε όλη την άμυνα του ΠΑΣ.
- NickGavanas
Πολύ θετικό το πρώτο δείγμα. Συνέχισε την σκληρή δουλειά και σε βλέπω σημαντικό μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός αλλά λίγο από τις δηλώσεις του μετά το πρώτο φιλικό μου έδειξε μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μιλάμε εντυπωσιαστηκα και από τις δηλώσεις του και από την αγωνιστηκοτητα του.
Προσγειωμένος 100%,με εμπειρία, με παραστάσεις.
Νομίζω θα δούμε πάρα πολύ ωραία πράγματα, από το παληκαρι.
Επισης γουστάρει και το δείχνει, που ήρθε στην ομαδαρα μας, έχω την εντύπωση ότι το ήθελε και πρέπει να υποστήριζε, από μικρός τον ΠΑΟΚ.
Νοιώθει κοινώς.
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ.

Προσγειωμένος 100%,με εμπειρία, με παραστάσεις.
Νομίζω θα δούμε πάρα πολύ ωραία πράγματα, από το παληκαρι.
Επισης γουστάρει και το δείχνει, που ήρθε στην ομαδαρα μας, έχω την εντύπωση ότι το ήθελε και πρέπει να υποστήριζε, από μικρός τον ΠΑΟΚ.
Νοιώθει κοινώς.
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ.

- ΑποστόληςΑ
Μεγάλη ευθύνη στο 2-1. Ο Παυλίδης σε έκανε γιο-γιο. Εύχομαι να ήταν μόνο η κακιά στιγμή.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η θεση του η κανονικη ειναι δεξι στοπερ και οχι κατ αναγκην αριστερο που επαιζε,αν δεν κανω λαθος χθες.