αυτη η παιχταρα το 8-10αρο που γραφανε το καλοκαιρι ο εσποσιτο ξερουμε γιατι δεν παιζει στην εσπανυολ?
μπορει κανας τσακαλος να βοηθησει?
James Moriarty έγραψε:Μίας καί έχουμε χρόνο μέχρι τό ματς με την Λαμία καί επειδή εδώ και μία εβδομάδα έχω κάνει ένα σκαουτινγκ σέ θέση πού θά χρειαστούμε την επόμενη σαιζόν καί αυτή είναι προφανώς στο κέντρο ας πω τον παίκτη πού βρήκα.
(Έχω πει ότι σε κάθε θέση πού θα θέλουμε παίκτη, θα προτείνω 3 έως 6 παίκτες ). Οπότε αυτός πού θα πω παρακάτω μπορεί να μην είναι ο νούμερο ένα. Αν δω όι άλλοι πού θα βρω ότι είναι πιο λίγοι απλά θα τους πω απλά. Για παράδειγμα μέσω ενός κόλπου πού έχω για νά βρίσκω παίκτες επιπέδου ΠΑΟΚ, βρήκα ένα παίκτη Σκωτσέζο πού παίζει στα τοπ 5 πρωταθλήματα πού έπαθα πλάκα καί μόλις μπήκα στο transfermarkt είδα 24,00€ με τεράστια άνοδο τού παίκτη.
Ε, εκεί σταματάς.
Έχω σιχαθεί, βαρεθεί τά ίδια και τά ίδια ονόματα..
Αυτό θεωρώ γίνεται επειδή ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στο σκάουτινγκ που έχουμε, πού αποτελείται από σκαουτς τού YouTube.. Επίσης ο Ιβανε δεν νομίζω νά έχει καμία εμπιστοσύνη ούτε αυτός
Για παράδειγμα στον Λουτσεσκου του έχει δώσει τα κλειδιά. Έτσι αν βρεθεί ένας σκάουτ σαν κ μέναθά τούς ταπείνωσω.
Το να είσαι καλός σέ κάτι, ότι καί αν είναι αυτό πρέπει να έχεις ΧΑΡΙΣΜΑ,ΤΑΛΕΝΤΟ κάτι το οποίο δεν φτάνει μόνο αυτό αφού χρειάζεται μελέτη, διάβασμα, ψάξιμο στην κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί για παράδειγμα ένας παίκτης να είναι παικταρας καί νά είναι "κοπρόσκυλο" και να βγαίνει σέ κλαμπ πίνοντας ουισκια κτλ.
Οπότε μια παράμετρος είναι ο παίκτης που θα βρεις να είναι οικογενειάρχης (ΚΟΤΑΡΣΚΙ παντρεμένος από τα 20 του νομίζω). Γι'αυτό στα 23 είναι τόσο ώριμος
Τεσπά όσοι με παρακολουθούν, έστω καί 4 άτομα θα έχουν διαπιστώσει ότι μου αρέσουν ποδοσφαιρικά όι ΨΗΛΟΙ,ΔΥΝΑΤΟΙ,ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΟΙ παίκτες με αθλητικά στοιχεία (αλτικοτητα, ταχύτητα, εντάσεις, επιτάχυνση σταμινα καί πολλά άλλα).
Παρά κοντών μπαλαδοδορων παικτών αγυμναστων.
Τό ποδόσφαιρο παίζεται εδώ καί χρόνια στις εντάσεις.
Το τρίπτυχο μου είναι, δύναμη, ταχύτητα,σταμινα ..
Προφανώς εκτός από αυτά τά χαρακτηριστικά ό παίκτης πρέπει νά έχει κ την κατάλληλη ποιότητα.
Λοιπόν βλέποντας 4 ματς τού ολόκληρα . (Ουντινέζε 1-1, Νάπολι 1-1, Εμπολι, 0-1,Σαλερλιτανα 4-2.
Antoine Makoumbou
https://www.transfermarkt.com/antoine-m... ler/460651
Θέση εξαροοχταρι. Τον Ιούλιο κλείνει τά 26. Εκτιμώ ότι σε δίδυμο με τον 100% κλεισμένο ΜΕΙΤΕ, το λέω 4η κ τελευταία φορά βάση ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ μου, θά αποτελέσουν το απόλυτο δίδυμο στους ρόλους πού δίνει ο Λουτσεσκου.
Καταρχήν το 22 τον αγόρασε η καταραμένη ως προς εμάς ΚΑΛΙΑΡΙ από την ΜΑΡΙΜΠΟΡ με 2,2 κ έχει συμβόλαιο μέχρι τό 26.
Ακούστε τώρα χαρακτηριστικά στοιχεία τού παίκτη.
5 χρόνια νεότερος σχεδόν στο στυλ τού Μειτε ΑΛΛΑ. Ακούστε. Ύψος 1,88. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο ψηλός είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ και ειδικά για παίκτη κέντρου, έχει εκπληκτική ντρίμπλα, κοντρόλ, είναι πολύ δυνατός και aggressive καί αμυντικά πολύ καλός.
Επίσης είναι πολύ ΕΥΚΙΝΗΤΟΣ κάτι πολύ σπάνιο για τόσο ψηλό παίκτη και αυτό οφείλεται επειδή είναι στεγνός στα κιλά αλλά με γράμμωση..
Ακούστε τι γίνεται τώρα. Αυτός ο παίκτης παίζει στην Serie A
ok;. Εκεί οι χώροι είναι πιο κλειστοί αφού οι εντάσεις,
ταχύτητες είναι πολύ πιο μεγάλες από τό πρωτάθλημα τής
πλάκας το δικό μας.
Ο Makoumbou επειδή πολλοί θα σταθούν στο 1-2 γκολ πού έχει όταν καταλάβει με την μπάλα πού ξέρει
καί όλο τό πακέτο πού έχει θά σκοράρει ως οχταρι 6-7 γκολ για πλάκα αντιμέτωπος με ομάδες κάτω τής πρώτης 5αδας πού είναι ομάδες με ταχύτητες τής πλάκας..
Επίσης ξέχασα ότι είναι πολύ αλτικος κάτι που δεν είναι ο
Μειτε, οπότε στα στημένα είτε επιθετικά είτε αμυντικά, είτε σέ μονομαχίες εναέριες στο κέντρο θά είναι εξαιρετικός και το κερασάκι στην τούρτα;
Μπορεί πιστεύω να βγάλει τρία 90λεπτά σερί με την stamina
που έχει. Καταρχήν όπως είπα τον είδα σε 4 ματς οπότε η
άποψη μου είναι 100% ότι θα σπάσει πλάκα δίπλα στο άλλο
βουνό Επίσης διάβασα καί σχόλια γενικά για τον παίκτη και
ένα κακό σχόλιο δεν βρήκα. Συν τής άλλης δεν βρήκα κάποιο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα η οποία θά μας βάλει δύσκολα.
Από τιμές δεν ξέρω αλλά θεωρώ ότι με 4-5 μύρια (??) μπορούμε νά τόν αγοράσουμε..
Εδώ υπάρχει ένα εντυπωσιακό βίντεο από το ινστα του καί εδώ ένα στο YouTube που δεν απεικονίζει ούτε το 1/6 τής αξίας του βλέποντας τα 4 ματς τού..
Ο παίκτης είναι στην εθνική Γκάνας οπότε γνωρίζει και τον Μπαμπά (για ψήσιμο τού παίκτη) ..
Ξαναλέω θά βρω και άλλους αν έχω χρόνο, που ίσως να είναι καλύτεροι.
Miles έγραψε:Με ποια λογική διώχνετε τόσο εύκολα Οζντόεφ;
Blackgr4 έγραψε:Miles έγραψε:Με ποια λογική διώχνετε τόσο εύκολα Οζντόεφ;
Κανείς δεν διώχνει κανέναν. Αν ρωτάς για μένα θεωρώ πως τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με αυτά του Μεϊτέ και είμαι σίγουρος πως δεν θα δοθεί εύκολα άλλο ένα συμβόλαιο εκατομμυρίου αν παραμείνει στο ρόστερ ο Οζντόεφ.
Το έγραψα και αλλού, αν έπαιρνε όσα ο Σβαμπ, δεν θα έκανε τόσο "θόρυβο" το ντεφορμάρισμα του.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες