Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό dimpaok4 » Σάβ 30 Μαρ 2024, 16:06

αυτη η παιχταρα το 8-10αρο που γραφανε το καλοκαιρι ο εσποσιτο ξερουμε γιατι δεν παιζει στην εσπανυολ?
μπορει κανας τσακαλος να βοηθησει?
dimpaok4

Δημοσίευσηαπό Leonardo10 » Σάβ 30 Μαρ 2024, 16:50

Τραυματίας είναι, νομίζω πρέπει να είναι χιαστός αν κρίνω από κάτι φωτογραφίες που είδα στον instagram του. Χαφ που έχουν κάνει πολλές χρονιές στην Ισπανία τα θέλω σαν τρελός
Leonardo10

Δημοσίευσηαπό James Moriarty » Τετ 03 Απρ 2024, 17:04

Μίας καί έχουμε χρόνο μέχρι τό ματς με την Λαμία καί επειδή εδώ και μία εβδομάδα έχω κάνει ένα σκαουτινγκ σέ θέση πού θά χρειαστούμε την επόμενη σαιζόν καί αυτή είναι προφανώς στο κέντρο ας πω τον παίκτη πού βρήκα.
(Έχω πει ότι σε κάθε θέση πού θα θέλουμε παίκτη, θα προτείνω 3 έως 6 παίκτες ). Οπότε αυτός πού θα πω παρακάτω μπορεί να μην είναι ο νούμερο ένα. Αν δω όι άλλοι πού θα βρω ότι είναι πιο λίγοι απλά θα τους πω απλά. Για παράδειγμα μέσω ενός κόλπου πού έχω για νά βρίσκω παίκτες επιπέδου ΠΑΟΚ, βρήκα ένα παίκτη Σκωτσέζο πού παίζει στα τοπ 5 πρωταθλήματα πού έπαθα πλάκα καί μόλις μπήκα στο transfermarkt είδα 24,00€ με τεράστια άνοδο τού παίκτη.
Ε, εκεί σταματάς.

Έχω σιχαθεί, βαρεθεί τά ίδια και τά ίδια ονόματα..
Αυτό θεωρώ γίνεται επειδή ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στο σκάουτινγκ που έχουμε, πού αποτελείται από σκαουτς τού YouTube.. Επίσης ο Ιβανε δεν νομίζω νά έχει καμία εμπιστοσύνη ούτε αυτός
Για παράδειγμα στον Λουτσεσκου του έχει δώσει τα κλειδιά. Έτσι αν βρεθεί ένας σκάουτ σαν κ μένα :lol: θά τούς ταπείνωσω.
Το να είσαι καλός σέ κάτι, ότι καί αν είναι αυτό πρέπει να έχεις ΧΑΡΙΣΜΑ,ΤΑΛΕΝΤΟ κάτι το οποίο δεν φτάνει μόνο αυτό αφού χρειάζεται μελέτη, διάβασμα, ψάξιμο στην κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί για παράδειγμα ένας παίκτης να είναι παικταρας καί νά είναι "κοπρόσκυλο" και να βγαίνει σέ κλαμπ πίνοντας ουισκια κτλ.
Οπότε μια παράμετρος είναι ο παίκτης που θα βρεις να είναι οικογενειάρχης (ΚΟΤΑΡΣΚΙ παντρεμένος από τα 20 του νομίζω). Γι'αυτό στα 23 είναι τόσο ώριμος

Τεσπά όσοι με παρακολουθούν, έστω καί 4 άτομα θα έχουν διαπιστώσει ότι μου αρέσουν ποδοσφαιρικά όι ΨΗΛΟΙ,ΔΥΝΑΤΟΙ,ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΟΙ παίκτες με αθλητικά στοιχεία (αλτικοτητα, ταχύτητα, εντάσεις, επιτάχυνση σταμινα καί πολλά άλλα).
Παρά κοντών μπαλαδοδορων παικτών αγυμναστων.
Τό ποδόσφαιρο παίζεται εδώ καί χρόνια στις εντάσεις.
Το τρίπτυχο μου είναι, δύναμη, ταχύτητα,σταμινα ..
Προφανώς εκτός από αυτά τά χαρακτηριστικά ό παίκτης πρέπει νά έχει κ την κατάλληλη ποιότητα.

Λοιπόν βλέποντας 4 ματς τού ολόκληρα . (Ουντινέζε 1-1, Νάπολι 1-1, Εμπολι, 0-1,Σαλερλιτανα 4-2.

Antoine Makoumbou

https://www.transfermarkt.com/antoine-m... ler/460651

Θέση εξαροοχταρι. Τον Ιούλιο κλείνει τά 26. Εκτιμώ ότι σε δίδυμο με τον 100% κλεισμένο ΜΕΙΤΕ, το λέω 4η κ τελευταία φορά βάση ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ μου, θά αποτελέσουν το απόλυτο δίδυμο στους ρόλους πού δίνει ο Λουτσεσκου.

Καταρχήν το 22 τον αγόρασε η καταραμένη ως προς εμάς ΚΑΛΙΑΡΙ από την ΜΑΡΙΜΠΟΡ με 2,2 κ έχει συμβόλαιο μέχρι τό 26.

Ακούστε τώρα χαρακτηριστικά στοιχεία τού παίκτη.
5 χρόνια νεότερος σχεδόν στο στυλ τού Μειτε ΑΛΛΑ. Ακούστε. Ύψος 1,88. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο ψηλός είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ και ειδικά για παίκτη κέντρου, έχει εκπληκτική ντρίμπλα, κοντρόλ, είναι πολύ δυνατός και aggressive καί αμυντικά πολύ καλός.
Επίσης είναι πολύ ΕΥΚΙΝΗΤΟΣ κάτι πολύ σπάνιο για τόσο ψηλό παίκτη και αυτό οφείλεται επειδή είναι στεγνός στα κιλά αλλά με γράμμωση..

Ακούστε τι γίνεται τώρα. Αυτός ο παίκτης παίζει στην Serie A
ok;. Εκεί οι χώροι είναι πιο κλειστοί αφού οι εντάσεις,
ταχύτητες είναι πολύ πιο μεγάλες από τό πρωτάθλημα τής
πλάκας το δικό μας.

Ο Makoumbou επειδή πολλοί θα σταθούν στο 1-2 γκολ πού έχει όταν καταλάβει με την μπάλα πού ξέρει
καί όλο τό πακέτο πού έχει θά σκοράρει ως οχταρι 6-7 γκολ για πλάκα αντιμέτωπος με ομάδες κάτω τής πρώτης 5αδας πού είναι ομάδες με ταχύτητες τής πλάκας..

Επίσης ξέχασα ότι είναι πολύ αλτικος κάτι που δεν είναι ο
Μειτε, οπότε στα στημένα είτε επιθετικά είτε αμυντικά, είτε σέ μονομαχίες εναέριες στο κέντρο θά είναι εξαιρετικός και το κερασάκι στην τούρτα;

Μπορεί πιστεύω να βγάλει τρία 90λεπτά σερί με την stamina
που έχει. Καταρχήν όπως είπα τον είδα σε 4 ματς οπότε η
άποψη μου είναι 100% ότι θα σπάσει πλάκα δίπλα στο άλλο
βουνό Επίσης διάβασα καί σχόλια γενικά για τον παίκτη και
ένα κακό σχόλιο δεν βρήκα. Συν τής άλλης δεν βρήκα κάποιο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα η οποία θά μας βάλει δύσκολα.
Από τιμές δεν ξέρω αλλά θεωρώ ότι με 4-5 μύρια (??) μπορούμε νά τόν αγοράσουμε..
Εδώ υπάρχει ένα εντυπωσιακό βίντεο από το ινστα του καί εδώ ένα στο YouTube που δεν απεικονίζει ούτε το 1/6 τής αξίας του βλέποντας τα 4 ματς τού..
Ο παίκτης είναι στην εθνική Γκάνας οπότε γνωρίζει και τον Μπαμπά (για ψήσιμο τού παίκτη) ..
Ξαναλέω θά βρω και άλλους αν έχω χρόνο, που ίσως να είναι καλύτεροι.

They don't know me son.They don't know me son.
They don't know me son.They don't know me son.
David Goggins ..
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευσηαπό prist64 » Τετ 03 Απρ 2024, 18:11

εχει δει καποιος παιχνιδι της Λαρισας?

για τον τερματα τους τον Σουλουκο,αν εχει αποψη
ΚΙ ΟΜΩΣ.....ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
prist64

Δημοσίευσηαπό Мир » Τετ 03 Απρ 2024, 22:13

Λογο ονόματος ή πιθανης συγκενιας πρεπει να κοπει.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Πέμ 04 Απρ 2024, 11:11

Μαζί με την αδυναμία του Τσιγγάρα να δείξει έστω και 1% εξέλιξη, οι εμφανίσεις του Οζντόεφ εδώ και 2 μήνες, δείχνουν το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στη βασικότερη γραμμή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Αν προσθέσουμε σε αυτούς, τον Μεϊτέ που δεν ξέρουμε αν καταφέρουμε να τον αγοράσουμε, τον Σβαμπ που λήγει το συμβόλαιο του, τον Μάρκος Αντόνιο που τελειώνει ο δανεισμός του και τον Φιλίπε Σοάρες που απλά δεν κάνει, το πρόβλημα παίρνει αδιανόητες διαστάσεις.

Αν (φτου φτου) στραβώσει η φάση με τον Μεϊτέ, πάμε για ριζική αναδόμηση όλης της γραμμής. Δεν μένει ούτε μία κανονική σταθερά που να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αυτή τη στιγμή, πρέπει να μείνει ως 5ος χαφ ο Τσιγγάρας και αυτό γιατί χρειαζόμαστε Έλληνες, να γίνει οπωσδήποτε ανανέωση στον Σβαμπ, να δώσουμε τα πάντα για να αγοραστεί ο Μεϊτέ και να βρούμε οπωσδήποτε έναν ακόμα για να παίζει βασικός στο πλάι του.
Έναν ταχυδυναμικό, με εντάσεις, πιο αμυντικογενή, που να έχει τρία πνευμόνια. Αυτός να είναι το 6-8 και ο Μεϊτέ το 8-10.

Τέλος ο Οζντόεφ δεν δικαιολογεί τον μισθό του, ίσως έχει και θέματα χαρακτήρα γιατί η πτώση του ξεκίνησε τότε περίπου που άρχισε να βγαίνει πρώτος από την ενδεκάδα. Μιλάμε για χαφ εκατομμυρίου τώρα, όχι αστεία.
Δεν γίνεται να μην παίζει σταθερά στο 7-8.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό WeWillRockYou » Παρ 05 Απρ 2024, 18:19

Φέτος, βλέπουμε ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 20 χρόνων, με 4 καλές ομάδες να το διεκδικούν μέχρι τέλους.
Προσπαθώντας να σκεφτώ πως θα μπορέσει η ομάδα να διατηρήσει την ποιότητα της και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική του χρόνου, κοιτούσα λίγο τι κάνουν και οι αντίπαλοι.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως είμαστε η ομάδα με το μικρότερο ρόστερ σε όλη την Σούπερ Λιγκ:
26 άτομα. Για μια ομάδα που φέτος έχει δώσει ίσως τα περισσότερα παιχνίδια στη χώρα, μαζί με τα ευρωπαικά.
Οι αντίπαλοι μας έχουν αντίστοιχα ρόστερ: Ολυμπιακός- 31 παίκτες, Παναθηναικός και ΑΕΚ - 32 παίκτες.

Διαβάζοντας λίγο τα σχόλια για παράδειγμα, για το θέμα των χαφ, σκεφτόμουν κατά πόσο πράγματι η επιβάρυνση που μπορεί να έχει φέτος ο Οζντοέφ (πρώτη φορά στη καριέρα του 42 παιχνίδια) μπορεί να φταίει για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του. Και το πως ας πούμε η ύπαρξη του Σβαμπ στο ρόστερ, (ο οποίος επίσης είχε πεσμένη απόδοση πριν μερικούς μήνες), καλύπτει αυτό το κενό. Αντίστοιχα, σε κάποια φάση η συνύπαρξη των Ζϊβκοβιτς-Ντεσπότοφ, βοήθησε την ομάδα, όταν ο ένας δε τραβούσε, να πάρει από το χέρι την ομάδα ο άλλος και ούτω καθεξής.

Με δεδομένο πως ο προπονητής, έχει ανοίξει αρκετά το rotation φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εκμεταλλευόμενος και τον κανόνα των 5 αλλαγών, θα πρέπει το ρόστερ, είτε να έχει παραπάνω επιλογές σε κάποιες θέσεις, είτε να έχει αυξημένη ποιότητα στη βασική 22άδα και από εκεί και πέρα, να συμπληρώνονται οι υπόλοιπες θέσεις από παιδιά των ακαδημιών.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Παρ 05 Απρ 2024, 22:00

Το δεύτερο πρέπει να γίνει, ποιοτική αναβάθμιση.
Αριθμητικά είμαστε μια χαρά...
Επίσης δεν θέλει ακραιοτητες, λίγες κινήσεις σε κάθε γραμμή.

Ένας στο τέρμα (αντί Ζιφκο)
Ένας στα στόπερ (αντί Εκονγκ)
Ένας στα χαφ (αντί ΜΑ)
Ένας στα εξτρέμ (εκεί υπάρχει αριθμητικό κενό)
Ένας στα φορ (αντί Σαματα)

Για παράδειγμα στα χαφ που συζητιέται, θα ήθελα:
Παραμονή Μειτε
Έναν παικταρα αντί Μάρκος Αντόνιο (πχ Μισιτς)
Ανανέωση Σβαμπ
Παραμονή Οζντοεφ, Τσιγγάρα

Με αυτες τις κινήσεις, δεν θα τα φτύσει ο Οζντοεφ, ο Τσιγγάρας θα πάρει την ευκαιρία του ξανά έχοντας για καβατζα τον Σβαμπ, ενώ θα υπάρχει και η αναγκαία ποιοτική αναβάθμιση αφού θα έρθει ένας βασικός στη θέση του ΜΑ. Το να αλλάξεις Οζντοεφ, ΜΑ, Σβαμπ είναι αχρειαστο ρίσκο...

Σε δεύτερο χρόνο, αν υπάρχει πώληση πχ Κουλιερακη, φέρνει αντικαταστάτη και αν γίνεται κοιτάς να αναβαθμίσεις τα ακραία μπακ...
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Παρ 05 Απρ 2024, 23:43

Αν μπορούσα, θα ανανέωνα Σβαμπ για 4ο, θα κρατούσα Τσιγγάρα για 5ο, θα κρατούσα Μεϊτέ για 1ο και θα έβρισκα δυο χαφ για τις θέσεις του Οζντόεφ και του Μάρκος Αντόνιο, προφανώς με αντίστοιχους μισθούς και προφανώς με διαφορετικά χαρακτηριστικά που να κουμπώνουν με του Μεϊτέ.

Αν τελικά ισχύουν οι φήμες και ο Κουλιεράκης πουληθεί με ένα ποσό κοντά στα 15-17 εκατομμύρια, τότε τουλάχιστον τα 5 από αυτά, θα τα έδινα για Μεϊτέ και 2 ακόμα χαφ.
Άλλα 3-4 για αγορά φορ και άλλα 2 για αγορά στόπερ (αντικαταστάτη του Κουλιεράκη).

Με έναν δανεισμό αριστερού εξτρέμ και ίσως έναν ελεύθερο Έλληνα για 2ο τερματοφύλακα και ένα ελεύθερο δεξί στόπερ (αντί-Έκονγκ), νομίζω δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο.

Αγορά φορ
Αγορά Μεϊτέ
Υπογραφή ή αγορά 2 χαφ στις θέσεις Οζντόεφ και Μάρκος Αντόνιο
Υπογραφή ή δανεισμός αριστερού εξτρέμ
Υπογραφή δεξί στόπερ στη θέση του Έκονγκ
Υπογραφή 2ος τερματοφύλακας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό Leonardo10 » Παρ 05 Απρ 2024, 23:47

Πρωτοκλασατους στις θέσεις του εκονγκ, του σαματα και του μαρκοσ αντονιο και πρωτοκλασάτο αριστερό εξτρεμ. Ο ταισον 36 στα 37 μπαίνει, καλύτερα να παρεις από τον ταισον την νέα σεζόν 2.000 χιλιάδες λεπτά αλλα ίδια ποιοτικά με φέτος και αλλά 2.500 χιλιαδες από πρωτοκλασάτο παρα 3.500 από ταισον και λογικά χαμηλότερης ποιότητα από τα φετινά και αλλά 1.500-2000 μέτρια λεπτά από έναν σαν τον Λημνιο για παράδειγμα που θέλαμε που είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Ανανέωση κετζιορα και αγορά Μειτε.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ανανεώσει ο σβαμπ, γιατί τον Σεπτέμβριο πατάει τα 34 και πιστευω ότι τελευταίο διάστημα είναι το πικ του, δεν θα μπορέσει να πιάσει αλλο καλά επίπεδα απόδοσης. Όποτε και ένα χαφ στην θέση του σβαμπ.

Και οζντοεφ πρέπει και θα μείνει αλλά στον ρόλο που του αντιστοιχεί, μην λέμε ότι θελουμε 6 μήνες τα καλύτερα λέγαμε, δεν ξέχασε ότι ήξερε σε 1.5 μήνα. Πρέπει να καταλάβουμε λίγο και τον μεριά του παικτη, δεν είναι και ο αθλήταρας που που μπορει να παίζει τόσο πολύ όσο έπαιζε φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από Leonardo10 και Σάβ 06 Απρ 2024, 00:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Leonardo10

Δημοσίευσηαπό Miles » Παρ 05 Απρ 2024, 23:54

Με ποια λογική διώχνετε τόσο εύκολα Οζντόεφ;
Miles

Δημοσίευσηαπό Afanas » Σάβ 06 Απρ 2024, 00:11

James Moriarty έγραψε:Μίας καί έχουμε χρόνο μέχρι τό ματς με την Λαμία καί επειδή εδώ και μία εβδομάδα έχω κάνει ένα σκαουτινγκ σέ θέση πού θά χρειαστούμε την επόμενη σαιζόν καί αυτή είναι προφανώς στο κέντρο ας πω τον παίκτη πού βρήκα.
(Έχω πει ότι σε κάθε θέση πού θα θέλουμε παίκτη, θα προτείνω 3 έως 6 παίκτες ). Οπότε αυτός πού θα πω παρακάτω μπορεί να μην είναι ο νούμερο ένα. Αν δω όι άλλοι πού θα βρω ότι είναι πιο λίγοι απλά θα τους πω απλά. Για παράδειγμα μέσω ενός κόλπου πού έχω για νά βρίσκω παίκτες επιπέδου ΠΑΟΚ, βρήκα ένα παίκτη Σκωτσέζο πού παίζει στα τοπ 5 πρωταθλήματα πού έπαθα πλάκα καί μόλις μπήκα στο transfermarkt είδα 24,00€ με τεράστια άνοδο τού παίκτη.
Ε, εκεί σταματάς.

Έχω σιχαθεί, βαρεθεί τά ίδια και τά ίδια ονόματα..
Αυτό θεωρώ γίνεται επειδή ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στο σκάουτινγκ που έχουμε, πού αποτελείται από σκαουτς τού YouTube.. Επίσης ο Ιβανε δεν νομίζω νά έχει καμία εμπιστοσύνη ούτε αυτός
Για παράδειγμα στον Λουτσεσκου του έχει δώσει τα κλειδιά. Έτσι αν βρεθεί ένας σκάουτ σαν κ μένα :lol: θά τούς ταπείνωσω.
Το να είσαι καλός σέ κάτι, ότι καί αν είναι αυτό πρέπει να έχεις ΧΑΡΙΣΜΑ,ΤΑΛΕΝΤΟ κάτι το οποίο δεν φτάνει μόνο αυτό αφού χρειάζεται μελέτη, διάβασμα, ψάξιμο στην κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί για παράδειγμα ένας παίκτης να είναι παικταρας καί νά είναι "κοπρόσκυλο" και να βγαίνει σέ κλαμπ πίνοντας ουισκια κτλ.
Οπότε μια παράμετρος είναι ο παίκτης που θα βρεις να είναι οικογενειάρχης (ΚΟΤΑΡΣΚΙ παντρεμένος από τα 20 του νομίζω). Γι'αυτό στα 23 είναι τόσο ώριμος

Τεσπά όσοι με παρακολουθούν, έστω καί 4 άτομα θα έχουν διαπιστώσει ότι μου αρέσουν ποδοσφαιρικά όι ΨΗΛΟΙ,ΔΥΝΑΤΟΙ,ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΟΙ παίκτες με αθλητικά στοιχεία (αλτικοτητα, ταχύτητα, εντάσεις, επιτάχυνση σταμινα καί πολλά άλλα).
Παρά κοντών μπαλαδοδορων παικτών αγυμναστων.
Τό ποδόσφαιρο παίζεται εδώ καί χρόνια στις εντάσεις.
Το τρίπτυχο μου είναι, δύναμη, ταχύτητα,σταμινα ..
Προφανώς εκτός από αυτά τά χαρακτηριστικά ό παίκτης πρέπει νά έχει κ την κατάλληλη ποιότητα.

Λοιπόν βλέποντας 4 ματς τού ολόκληρα . (Ουντινέζε 1-1, Νάπολι 1-1, Εμπολι, 0-1,Σαλερλιτανα 4-2.

Antoine Makoumbou

https://www.transfermarkt.com/antoine-m... ler/460651

Θέση εξαροοχταρι. Τον Ιούλιο κλείνει τά 26. Εκτιμώ ότι σε δίδυμο με τον 100% κλεισμένο ΜΕΙΤΕ, το λέω 4η κ τελευταία φορά βάση ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ μου, θά αποτελέσουν το απόλυτο δίδυμο στους ρόλους πού δίνει ο Λουτσεσκου.

Καταρχήν το 22 τον αγόρασε η καταραμένη ως προς εμάς ΚΑΛΙΑΡΙ από την ΜΑΡΙΜΠΟΡ με 2,2 κ έχει συμβόλαιο μέχρι τό 26.

Ακούστε τώρα χαρακτηριστικά στοιχεία τού παίκτη.
5 χρόνια νεότερος σχεδόν στο στυλ τού Μειτε ΑΛΛΑ. Ακούστε. Ύψος 1,88. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο ψηλός είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ και ειδικά για παίκτη κέντρου, έχει εκπληκτική ντρίμπλα, κοντρόλ, είναι πολύ δυνατός και aggressive καί αμυντικά πολύ καλός.
Επίσης είναι πολύ ΕΥΚΙΝΗΤΟΣ κάτι πολύ σπάνιο για τόσο ψηλό παίκτη και αυτό οφείλεται επειδή είναι στεγνός στα κιλά αλλά με γράμμωση..

Ακούστε τι γίνεται τώρα. Αυτός ο παίκτης παίζει στην Serie A
ok;. Εκεί οι χώροι είναι πιο κλειστοί αφού οι εντάσεις,
ταχύτητες είναι πολύ πιο μεγάλες από τό πρωτάθλημα τής
πλάκας το δικό μας.

Ο Makoumbou επειδή πολλοί θα σταθούν στο 1-2 γκολ πού έχει όταν καταλάβει με την μπάλα πού ξέρει
καί όλο τό πακέτο πού έχει θά σκοράρει ως οχταρι 6-7 γκολ για πλάκα αντιμέτωπος με ομάδες κάτω τής πρώτης 5αδας πού είναι ομάδες με ταχύτητες τής πλάκας..

Επίσης ξέχασα ότι είναι πολύ αλτικος κάτι που δεν είναι ο
Μειτε, οπότε στα στημένα είτε επιθετικά είτε αμυντικά, είτε σέ μονομαχίες εναέριες στο κέντρο θά είναι εξαιρετικός και το κερασάκι στην τούρτα;

Μπορεί πιστεύω να βγάλει τρία 90λεπτά σερί με την stamina
που έχει. Καταρχήν όπως είπα τον είδα σε 4 ματς οπότε η
άποψη μου είναι 100% ότι θα σπάσει πλάκα δίπλα στο άλλο
βουνό Επίσης διάβασα καί σχόλια γενικά για τον παίκτη και
ένα κακό σχόλιο δεν βρήκα. Συν τής άλλης δεν βρήκα κάποιο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα η οποία θά μας βάλει δύσκολα.
Από τιμές δεν ξέρω αλλά θεωρώ ότι με 4-5 μύρια (??) μπορούμε νά τόν αγοράσουμε..
Εδώ υπάρχει ένα εντυπωσιακό βίντεο από το ινστα του καί εδώ ένα στο YouTube που δεν απεικονίζει ούτε το 1/6 τής αξίας του βλέποντας τα 4 ματς τού..
Ο παίκτης είναι στην εθνική Γκάνας οπότε γνωρίζει και τον Μπαμπά (για ψήσιμο τού παίκτη) ..
Ξαναλέω θά βρω και άλλους αν έχω χρόνο, που ίσως να είναι καλύτεροι.

Ενδιαφέρον σκάουτινγκ και φαίνεται όντως καλή περίπτωση παίκτη. Ειδικά άμα πέσει η Κάλιαρι θεωρώ ότι θα μπορούσαμε πιο εύκολα να τον πάρουμε. Επίσης επειδή από αυτά που λες φαίνεται να είναι Ο υπερπαικταρος δεν έχεις κάποιο μειονέκτημα να πεις για αυτόν έστω και κάτι μικρό;

Νομίζω έκανες λάθος στην εθνική, από το Κονγκό είναι όχι την Γκάνα.
Afanas

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Σάβ 06 Απρ 2024, 00:13

Miles έγραψε:Με ποια λογική διώχνετε τόσο εύκολα Οζντόεφ;

Κανείς δεν διώχνει κανέναν. Αν ρωτάς για μένα θεωρώ πως τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με αυτά του Μεϊτέ και είμαι σίγουρος πως δεν θα δοθεί εύκολα άλλο ένα συμβόλαιο εκατομμυρίου αν παραμείνει στο ρόστερ ο Οζντόεφ.
Το έγραψα και αλλού, αν έπαιρνε όσα ο Σβαμπ, δεν θα έκανε τόσο "θόρυβο" το ντεφορμάρισμα του.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό renegade » Σάβ 06 Απρ 2024, 00:28

Mα αφού ήδη δίνουμε ένα συμβόλαιο του εκατομμυρίου στον Αντώνη
Από την άλλη ας μάθετε τι έλεγε στους ρεπόρτερ (και όχι μόνο) ο λουτσεσκου για τον οζντοεφ.
Πέρα από το γεγονός ότι ο παίκτης δεν αξίζει τέτοια απαξίωση, πώς στον φουτσο θα λυθούν όλα αυτά τα συμβόλαια;
Και ναι μόνο εμείς έχουμε πρόβλημα να ξεφορτωθούμε αυτούς που δεν θέλουμε γιατί επιλέγουμε να μην κάνουμε αυτά που κάνουν οι άλλοι... αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. (Απάντηση στον Λίβερπουλ)
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
renegade

Δημοσίευσηαπό Miles » Σάβ 06 Απρ 2024, 00:32

Blackgr4 έγραψε:
Miles έγραψε:Με ποια λογική διώχνετε τόσο εύκολα Οζντόεφ;

Κανείς δεν διώχνει κανέναν. Αν ρωτάς για μένα θεωρώ πως τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με αυτά του Μεϊτέ και είμαι σίγουρος πως δεν θα δοθεί εύκολα άλλο ένα συμβόλαιο εκατομμυρίου αν παραμείνει στο ρόστερ ο Οζντόεφ.
Το έγραψα και αλλού, αν έπαιρνε όσα ο Σβαμπ, δεν θα έκανε τόσο "θόρυβο" το ντεφορμάρισμα του.

Και η φετινή ανυπαρξία του Τσιγγάρα μια χαρά θόρυβο κάνει και μας στοιχίζει κι ας έχει μικρό συμβόλαιο.
Miles

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες