Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Ο Διαμαντής να μείνει εκεί που είναι. Τα στοιχεία του χαρακτήρα που έδειξε απέναντι στην ομάδα που τον έκανε ποδοσφαιριστή, ως αντίπαλος, είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Παικτικά δε, μέτριος. Δε θα πάρω.
Συμφωνω Μακηmakispaspartou έγραψε:Μόνο ο ΙΝΓΚΑΣΟΝ θα ήταν αποδεκτή επιστροφή πρώην δεξιού στόπερ.
Αν πουλησουμε τον Εκονγκ σε καμια Αραβια, μπορουμε με τα λεφτα π θα παρουμε να ξαναγορασουμε τον Ινγκασον
Πιστευω οτι θα το ηθελε κ ο ιδιος ο Ινγκασον αλλα κ ο Λουτσεσκου
Επειδη αναφερθηκε ο αθανασιαδης της κουλας παραπανω (καθετα αντιθετος για μενα ειναι πολυ κακος τερματοφυλακας περα απο την προκλητικότητα που εχεο δειξει) θα ηθελα να πω πως ο μονος εφικτος ελληνας τερματοφυλακας με προοπτικη να παιξει καποια στιγμη βασικοςειναι ο Τσιφτσης της Τριπολης
Απο τον ΠΑΟΚ Β οι πρωτοι που θεωρω πως μπορουν να παιξουν στην πρωτη ομαδα (οχι αμεσως αλλα να ενταχθουν το καλοκαιρι) ειναι οι Δαρελας και Κωττας (σαν στοπερ). Ισως και ο Μπαλωμενος για τριτος τερματοφυλακας αν δεν ειχε τραυματιστει αντι του Ταλιχμανιδη που πρεπει να φυγει δανεικος
Μοναστηρλη φαινεται να πιστευουν περισσοτερο
Ο Μοναστηρλης ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο σε τερματοφυλακα που εχει βγαλει η ακαδημια μας αλλα ειναι ακομα μικρος ο Μπαλωμενος ειναι πιο ετοιμος. Αν ομως ο Κοταρσκι ειναι τερματοφυλακας και του χρονου προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα ακομα και να ειναι δευτεροι και τριτοι στην ιεραρχια δυο απο τους Ταλιχμανιδη Μπαλωμενου και Μοναστηρλη.
Κρατηστε παδη θυσια τον Μειτε και φερτε ακομη εναν ιδιου επιπεδου! Ο Οζντοεφ ειναι ενα κλικ πιο χαμηλα.
- ΑποστόληςΑ
Μειτε και φορ
Φορ και Μειτε
Και ας είναι όλοι οι άλλοι παγκιτες.
Αν και ο ΟΖ θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Σβαμπ στο ροτεισον και να έρθει ένας 3πνευμονος μαζί με το Βράχο.
Φορ και Μειτε
Και ας είναι όλοι οι άλλοι παγκιτες.
Αν και ο ΟΖ θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Σβαμπ στο ροτεισον και να έρθει ένας 3πνευμονος μαζί με το Βράχο.
- ΑποστόληςΑ
Τι ομάδα θα ειχαμε αν έμενε ο ιγκι και ειχαμε έναν φορ ..
Υπάρχει μία φήμη που άκουσα στο ραδιόφωνο δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά την μοιράζομαι και με εσάς, η φήμη λέει ότι εκτός από τον Φαμπιάνο που κλείσαμε σαν ελεύθερο, έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Μπέτις και τον παίχτη λέει για την μεταγραφή του Μπακαμπού. Η ίδια φήμη λέει ότι ήταν και είναι ο διακαής πόθος του Λουτσέσκου, τον θεωρούσε τον καλύτερο που πέρασε από Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε από την Γαλατά το καλοκαίρι αλλά τώρα με λιγότερα λεφτά έχουμε συμφωνήσει για την αγορά του Μπακαμπού με την Μπέτις. Φήμη ή αλήθεια και για τους δύο παίχτες θα φανεί τον Ιούνιο.
Τώρα πως γίνεται να μην έχουμε κλείσει ακόμα Μειτε και να κλείσαμε Μπακαμπού ή κλείσαμε και τον 33 χρόνων Φαμπιανο ενώ δεν κλείσαμε ακόμη Κετζιορα? Πραγματικά δεν ξέρω μου ακούγονται όλα αυτά περίεργα.
Τώρα πως γίνεται να μην έχουμε κλείσει ακόμα Μειτε και να κλείσαμε Μπακαμπού ή κλείσαμε και τον 33 χρόνων Φαμπιανο ενώ δεν κλείσαμε ακόμη Κετζιορα? Πραγματικά δεν ξέρω μου ακούγονται όλα αυτά περίεργα.
Τώρα τον πήρε η Μπέτις αυτόν. Ποιο ραδιόφωνο τα λέει αυτά;
Το άκουσε ένας γνωστός μου το είπε λέει ο Jordan από πληροφορίες που έχει. Σε ποιο ραδιόφωνο είναι αυτός και κάνει εκπομπή δεν ξέρω. Βέβαια και του Φαμπιάνο δεν κολλάει που το είπε ο Κουλιανός.
Θα δούμε είναι μεγάλοι βέβαια δηλαδή 33 χρονών παίχτες αλλά από την άλλη έδωσε 5 εκ η Μπέτις τώρα τον πήρε και δεν παίζει εκεί βέβαια έχει παίξει μονο μία φορά και έβαλε ένα γκολ και τώρα τον πουλάει πάλι. Δεν κολλάει.
Θα δούμε είναι μεγάλοι βέβαια δηλαδή 33 χρονών παίχτες αλλά από την άλλη έδωσε 5 εκ η Μπέτις τώρα τον πήρε και δεν παίζει εκεί βέβαια έχει παίξει μονο μία φορά και έβαλε ένα γκολ και τώρα τον πουλάει πάλι. Δεν κολλάει.
- ΑποστόληςΑ
Αν αληθεύει θα πρόκειται για κάποια προφορική συμφωνία.