από Jean Valjean » Πέμ 13 Μαρ 2025, 11:07
Η Ατλέτικο για μένα, είναι από τις πιο αντιπαθείς ομάδες.
Πρώτα πρώτα λόγω προπονητή. Ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας, λειτουργεί σαν να έχει πάρει κοκαίνη, κρακ και LSD μαζί.
Δεύτερον διότι επί μακρό χρονικό διάστημα έπαιζε πάρα πολύ σκληρά στο όριο του αντιαθλητικού με μοναδικό στόχο την καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου. Υπουλα φάουλ, θεατρινισμοί και καραγκιοζιλίκια.
Τα δυο τελευταία χρόνια, έχει κάπως μειώσει αυτά τα στοιχεία.
Αυτά λέγοντας, έχει δυο παίκτες που μου αρέσουν πολύ. Τον Γκριεζμάν που παίζει πολλά χρόνια συνεχόμενα σε υψηλότατο επίπεδο. Ενας παίκτης που έχει πάρει Παγκόσμιο, Ευρωπαικό, Τσ. Λιγκ, Nations League που δεν νομίζω να υπάρχει άλλος που να το έχει κάνει. Ο Γκριεζμάν παίζει, 6άρι, 8άρι, 10άρι, φόρ και περιφερειακός, εξτρεμ αριστερά-δεξιά, πάνω και κάτω, σουτάρει και με τα δυο πόδια εξίσου καλά και χτες πήρε στο κέντρο κεφαλιές ακόμη και από τον Ρούντιγκερ. Τι άλλο να κάνει ο παικταράς!!! Εχει έπειτα τον Όμπλακ που τον θεωρώ μέσα στους 3 κορυφαίους τερματοφύλακες της εποχής μας.
Πάντως είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό.
Την Ρεάλ από την άλλη την αντιπαθώ κι αυτήν, για τους γνωστούς λόγους. Εχει όμως, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί, εξαιρετικούς παίκτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις με κορυφαίο (για μένα) τον Εμπαπέ. Τον έκλειναν καλά, αλλά μια φορά βρέθηκε χτες σε θέση να κάνει μια κούρσα μπροστά, πέρασε δυο παίκτες και κέρδισε πέναλτι. Τι αλλο να κάνει. Μου αρέσουν επίση πάρα πολύ ο Ροντρίγκο (πιο πολύ από τον Βινίσιους) και ο Βαλβέρδε.
Εχει και τον Αντσελότι που είναι "γάτα", έχει κερδίσει κυριολεκτικά τα πάντα και σε αντίθεση με τον Σιμεόνε δείχνει ότι κατεβάζει δυο χούφτες ηρεμιστικά πριν τον αγώνα, δεν κουνάει ούτε βλέφαρο, μόνο μασουλάει τσίχλα, απαθής εντελώς.
Για το βαρ στο χτεσινό ματς θα συμφωνήσω με το σκεπτικό και την ατάκα του renegade, "οι κανόνες δεν μπορεί να γίνονται σαμπρέλα".
Εμένα με λύπησε το προχτεσινό ματς Λίβερπουλ με PSG επειδή συμπαθώ και τις δυο ομάδες.
Πάντως η ΟΥΕΦΑμαφια φέτος, βάζει διαιτητικά το χεράκι της εναντίον των ιταλικών ομάδων και των γαλλικών (αυτές τις στοχεύει εδώ και πολλά χρόνια). Θεωρώ ότι αδικήθηκαν και η Αταλάντα και η Μίλαν αλλά και η Λιλ.
Τελευταία επεξεργασία από
Jean Valjean και Πέμ 13 Μαρ 2025, 11:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Η παιδεία αποτελεί στολίδι στην ευτυχία και καταφύγιο στη δυστυχία.
"Τὴν παιδείαν ἐν μὲν ταῖς εὐτυχίαις εἶναι κόσμον, ἐν δὲ ταῖς ἀτυχίαις καταφυγήν", Αριστοτέλης