Νομίζω πως αυτό που λέει είναι ότι ότι δεν θα τον ρίξουν ψυχολογικά οι συχνές καταστάσεις που μένει εκτός αποστολής, γιατί δεν είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει. Αντίθετα, θα συνεχίσει να προσπαθεί για να μπαίνει σε αποστολές, γιατί μόνο αν σταματήσει να προσπαθεί θα σημαίνει ότι απέτυχε.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Αν δεν τον ειχε σε καμια εκτιμιση δεν θα ειχε παιξει καθολου μιας και υπαρχουν αρκετοι στη θεση. Στο συγκεκριμένο ματς, προτίμησε τους αλλους γιατι ταιριαζουν καλυτερα τα χαρακτηριστικά τους.
Ο παικτης λεει θα συνεχίσει να προσπαθει για να γινει καλύτερος. Δε βλεπω κατι περιεργο.
Οχι ειναι πιο λογικο να εξαφανιζει το πιο φορμαρισμενο μπακ, να το επαναφερει, να παιζει καλα και να το ξαναβγαζει εκτος αποστολης. Χαχα τι αστειο ας κανω αλχημειες
Φορμαρισμένο μπακ με ένα 90λεπτο σε τόσο διάστημα;
Έναν αγώνα έπαιξε με λιμό, τώρα σε ντέρμπυ να τον βάλει ξανά να παίξει σε υψηλές εντάσεις;
Δεν τελειώνει το πρωτάθημα, ούτε ο κόσμος αύριο. Είναι μεγάλη η χρονιά, θα μπουν όλοι...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες! Θ. Χατζόπουλος
Ναι με λιμο. Ο Κεντζιορα τι σου εχει δειξει για να πεταξεις εκτος αποστολης τον Σαστρε; Πως θα φορμαρεις τον παικτη αν ανα δυο ματς τον πετας εξω; Ειναι κακη διαχειριση, απλα καποιοι φοβαστε να πειτε οτι κανει λαθος ο Λουτσεσκου