Ο Χουάνκαρ το Μάρτιο κλείνει τα 32 και πάει στα 33, οπότε είναι έξω από τη λογική να κινηθούμε γι' αυτόν. Δείχνει όμως κάτι σημαντικό, ότι η Ισπανική αγορά είναι μακράν η καλύτερη και πιο ασφαλής, εάν έχεις ένα στοιχειώδες καλό σκάουτινγκ. Η Ισπανία παράγει συνεχώς πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι και ολοκληρωμένοι. Εδώ η Τρίπολη παίρνει από τα αζήτητα της Ισπανίας και μια χαρά της παίζουν. Πιστεύω και στη δική μας την περίπτωση με τον Σάστρε αυτό θα αποδειχτεί. Και μια και ο Μπότο και για τις υπόλοιπες κινήσεις κοιτάει στην Ιβηρική, νομίζω θα έχουμε καλά αποτελέσματα.Totem_pk έγραψε:Τι εννοεις τον αγηνει? Ειναι καλος. Θα επρεπε να κανουμε κινηση.proedros έγραψε:Ο Χουανκάρ είναι πολύ αξιόλογος και ισορροπημένος παίκτης…Απορώ πως τον αφήνει ο Παο…Μια χαρά θα στεκόταν σε εμάς ακόμα και σαν πρώτος…Totem_pk έγραψε:Παντως βλεπω τον κοτσιρα στον βαζελο σημερα και πραγματικα δεν καταλαβαινω πως θεωρειται καλος παικτης. Ο αλλος απο την αλλη καλο μπακ ειναι.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
Οι σέντρες του Σαστρε, στα βιντεάκια, μοιάζουν Μ αυτές του Χουανκαρ.
Για να φορτσαρουμε λίγο με τις μεταγραφές να μπουν οι νέοι παίκτες γρήγορα γιατί αυτό το συνοθυλευμα με τα ερυθρόλευκα παραπαίει..
Και αν σε 2-3 εβδομάδες η διαφορά πάει στους 6 οφείλεις να κυνηγήσεις σκυλίσια ως το τέλος.
Και αν σε 2-3 εβδομάδες η διαφορά πάει στους 6 οφείλεις να κυνηγήσεις σκυλίσια ως το τέλος.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- kataramenos5
Μεχρι κι ο Αποστολης το μαθε που δεν πολυασχολειται, οι αλλοι ακομα ψαχνουν μεταγραφη. Αφου το λεει ο ΠΟΡΚΥ.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκλεισε ο Φιλίπε Σοαρες...!!
ΗΜΑΡΤΟΝ δλδ.
Δεν διαφωνώ πως ο Χουάνκαρ είναι μεγάλος ωστόσο η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή.. 150 συμμετοχές σε la liga δεν είναι τυχαίες.. ακόμα και σαν δεύτερος ομως μια χαρά θα μπορούσε να σταθεί..όπως και να έχει από την στιγμή που στρεφόμαστε σε παίκτες μικρότερης ηλικίας δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε..Άντε να δούμε αν θα βγει λευκός καπνός για κανά παίκτη…
Πάντως όσο καθυστερεί μια μεταγραφή που έχει βγει το όνομα,τόσο πιο δυσκολη γίνεται...άντε να δούμε. Ο γαύρος παραπαίει, ας βιαστούν και λίγο παραπάνω
Το 24 γραφει οτι οι Πορτογαλοι εχουν ζητησει 4εκ για τον Σοαρες, με τον Μποτο να πιστευει οτι μπορει η τιμη να πεσει στα 3εκ συν ενα ποσοστο μεταπωλησης.
Υπαρχει αισιοδοξια απο πλευρας ΠΑΟΚ για την υποθεση.
Υπαρχει αισιοδοξια απο πλευρας ΠΑΟΚ για την υποθεση.
- sourmenetes
- Moderator
Το θέμα είναι να κλείσει η μεταγραφή μέσα στη βδομάδα. Οποίος και να είναι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Ατρειδης μολις την εδωσε σχεδον τελειωμενη την μεταγραφη στο OPEN.
Λιγο πανω απο 3εκ.
Πως ομως, αφου εχει κλεισει η κανουλα αφου.
Λιγο πανω απο 3εκ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
Να αυτά με τις μακρες διαπραγματεύσεις δε μου αρέσουν. Τόσα δίνουμε. Θέλετε ή οχι; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανοιγοκλείνει, μετά κάθε μεταγραφή θα κλείνει μέχρι να ξανανοίξει.DimitrisS έγραψε:O Ατρειδης μολις την εδωσε σχεδον τελειωμενη την μεταγραφη στο OPEN.
Λιγο πανω απο 3εκ.
- Dark Knight
Δε νομίζω να τραβήξουν οι διαπραγματεύσεις. Ο παίκτης φαίνεται συμφωνημένος και ο Μπότο με ενισχυμένες αρμοδιότητες και εντονότερη παρουσία στην ομάδα σε σχέση με προκατόχους του. Επίσης είναι σίγουρα ο πιο δικτυωμένος Τ.Δ. που είχαμε ποτέ, πιθανόν να του έχει δώσει ο Σαββίδης περισσότερη ελευθεριά κινήσεων σε σχέση με ότι βλέπαμε με τους προηγούμενους.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στηρίξτε την ομάδα
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και πρέπει όλοι να το καταλάβουν
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και πρέπει όλοι να το καταλάβουν