ΠΑΟΚ - Λάρισα 82-71 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΠΑΟΚ - Λάρισα 82-71 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα υποδεχόμαστε την Λάρισα στο παλατάκι. Περιττό να πω ότι η νίκη είναι μονόδρομος για να ανέβουμε στη βαθμολογία
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Λάρισα 21/11 20:00 ΕΡΤ3
Αντρέας Χριστοδούλου, David DiLeo και Marvin Jones επέστρεψαν και συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας, σε αντίθεση με τον Malcolm Griffin που έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη οστικό οίδημα περόνης στο δεξί του πόδι. Ο Griffin ακολουθεί συντηρητική αγωγή και θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από τον γιατρό της ομάδας, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.
- Μπαρκαρούτσος
Με έμφαση στην τακτική και την καλύτερη δυνατή προσαρμογή του Βαγγέλη Μάντζαρη στην ομάδα, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με την Λάρισα, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 20:00 στο PAOK Sports Arena.
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.
Ο Malcolm Griffin ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής…
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.
Ο Malcolm Griffin ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής…
- BlackMagicPAOK
Θα προλάβει ο Γκριφιν;
Θέλετε να προλάβει ο Γκριφιν;
Μήπως να βλέπαμε πως θα παίξει η ομάδα χωρίς τον Αμερικανό;
Απορίας άξιο πως δεν άλλαξε την ώρα ή τη μέρα ο ΕΣΑΚΕ, πραγματικά
BlackMagicPAOK έγραψε:Θα προλάβει ο Γκριφιν;
πραγματικά κι εγώ αυτό σκέφτηκα
ελπίζω μόνο να μην μας στοιχίσει τελικά
george188 έγραψε:Απορίας άξιο πως δεν άλλαξε την ώρα ή τη μέρα ο ΕΣΑΚΕ, πραγματικά
μεγάλη μαλακία
δεν θα έχει ούτε 500 την Κυριακή
- Μπαρκαρούτσος
Με ποια λογική; Εκτός δεν παίζουμε;;
Δηλαδή η καφετέρια για να δεις ποδόσφαιρο, αξίζει περισσότεροα από το να δεις ΠΑΟΚ μπάσκετ εντός στη γηπεδάρα μας;;
Ε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και να πέσουμε Α2... Δε μας χέζεις ρε Χατζόπουλε...
Δηλαδή η καφετέρια για να δεις ποδόσφαιρο, αξίζει περισσότεροα από το να δεις ΠΑΟΚ μπάσκετ εντός στη γηπεδάρα μας;;
Ε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και να πέσουμε Α2... Δε μας χέζεις ρε Χατζόπουλε...
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με ποια λογική; Εκτός δεν παίζουμε;;
κοίτα κι εγώ μπασκετικός είμαι
πηγαίνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχω καμιά 10 διαρκείας στο μπάσκετ τα τελευταία 15 χρόνια
αλλά δυστυχώς το έχουν κάνει έτσι το μπάσκετ ώστε να μην έχει καμία σημασία
όταν ξέρεις ότι θα τερματίσεις από 2-3 και κάτω και όταν ξέρεις ότι ακόμα και 1ος να τερματίσεις δεν θα παίξεις Ευρωλίγκα ε είναι λίγο ξενέρωμα
οπότε εφόσον έχει ίδια ώρα ποδόσφαιρο που εκεί έχεις αγωνία για το πρωτάθλημα όπως επίσης ξέρεις ότι αν βγεις πρώτος θα πας Τσ. Λ., λογικό είναι να προτιμήσεις να δεις αυτό
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με ποια λογική; Εκτός δεν παίζουμε;;
Εγώ που είμαι ποδοσφαιρικός σόρρυ που το ζητάω αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να δω και τα δύο. Και δεν είναι θέμα ΚΑΕ αλλά ΕΣΑΚΕ, όχι Χατζοπουλου. Εμπορικά το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι 10 επίπεδα κάτω από το ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ θα πάω καθαρά να στηρίξω τη προσπάθεια, γιατί στόχοι δεν υπάρχουν όπως και να το κάνουμε. Το ποδόσφαιρο έχει.. αυτά ας τα βλέπουν γενικότερα στην διοργανώτρια αρχή, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ παίζει εντός στο γήπεδο του. Θα ήταν τόσο δύσκολο πχ να μην είναι την ίδια ώρα τα ματς; Δεν νομίζω
Αν δεν παίξουν Τζόουνς, Γκρίφιν, Κάρτερ καλύτερα που είναι ίδια ώρα με την μπάλα και θα γλιτώσουμε κανά εγκεφαλικό
- Dark Knight
Αν λείπουν αυτοί οι τρεις παίκτες σε ματς εντός έδρας που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε, τι να πω; Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Και μακάρι ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρόν, αλλά δεν το βλέπω.