από renegade » Παρ 01 Νοέμ 2024, 02:01
Για αρχή να πω ότι αν κάποιος ( και ειδικά μοντ) θέλει να μάθει τι εννοούσε με τα γραφόμενα του κάποιο μέλος μπορεί όμορφα και ωραία να ρωτήσει και όχι να συμπεριφέρεται νομίζοντας ότι είναι δεσμοφύλακας φυλακών σε αμερικάνικη ταινία των 90s.
Ερμηνείες όπως " χάνει επίτηδες, ψάχνει αποζημίωση κτλ" είναι αυθαίρετες ερμηνείες του καθενός οι οποίες κυρίως βασίζονται σε μια συγκεκριμένη προδιάθεση.
Μπορεί να είμαι ηλίθιος και χαζός αλλά δεν είμαι τόσο ηλίθιος ώστε να πιστεύω ότι ο ρασβάν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει έστω και 10 ευρώ αποζημίωση από τον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω όμως στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε δεν θα τον χαλούσε καθόλου μία κοινή συναινεσης λύση συνεργασίας.
Είναι μία αλληλουχία καταστάσεων ( μεταξύ διοίκησης και προπονητή) που ξεκινάει από το καλοκαίρι και φτάνει μέχρι τις δηλώσεις πρό ολίγων εβδομάδων " αν δεν με θέλουν φεύγω σήμερα", που με οδήγησαν σε αυτήν την άποψη.
Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, είτε αυτα λέγονται προσωπικές σχέσεις , είτε επαγγελματικά, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά, οι άνθρωποι κάνουν το επόμενο βήμα όταν έχουνε μία ασφάλεια, μία καβάντζα που λέμε λαϊκά.
Εδώ βρίσκεται και η σύνδεση με τη σαουδική αραβία και τα δημοσιεύματα για την εθνική τους ομάδα.
Προφανώς ( μάλλον όχι για όλους) και δεν εννοώ ούτε υπονοώ ότι θα κάτσει να χάσει ή έκατσε να χάσει επίτηδες ( θεέ μου πρέπει να αναφέρουμε και τα αυτονόητα). Πολλές φορές όμως ο συνδυασμός όλων αυτών των συνθηκών όπως η αγανάκτηση , η κούραση , η καβάντζα οδηγούν συνειδητα ή ασυνείδητα στην αδιαφορία.
Αυτή λοιπόν είναι η άποψή μου. Μία άποψη/θέση που κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενστερνιστεί,ούτε προσπάθησα για αυτό.
Με χαρά μου να δεχτώ γεγονότα τα οποία την απορρίπτουν.
Μέχρι τότε όμως ας χαλαρώσουμε...και αν κάποιοι τόσο πολύ δεν μπορείτε, υπάρχει και το ignore .
Υγ τώρα όσο για αυτόν που τα κριτήρια του για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει κάποιος από την ομάδα είναι προσωποκεντρικα ( και αυτό δεν περιορίζεται στο όνομα σαββίδης) , προφανώς και δεν με ενδιαφέρει τι λέει αφού καιγόμαστε για διαφορετικά πράγματα
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία