PaokPatraG4 έγραψε:Φίλοι από Θεσσαλονίκη κ πρώην μέλη του PAOKMANIA μου είπαν ότι στα μεταγραφικά έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο....
Επικεφαλής του σκαουτινγκ είναι
PaokPatraG4 έγραψε:Φίλοι από Θεσσαλονίκη κ πρώην μέλη του PAOKMANIA μου είπαν ότι στα μεταγραφικά έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο....
GINOLA έγραψε:Εμένα το κύριο που με ενοχλεί είναι ότι δεν αναλαμβάνει επίσημα τον ρόλο που έχει ώστε να παίρνει τα credit ή να δούμε αν κανει. Όχι στην σκιά.
Πχ ο Ραζβαν τρώει τα ανάθεμα ως προπονητής. Ο Ιβάν επίσης ως γενικος κουμανταδόρος προφανώς και ως αφεντικό.Η Μαρία στα οικονομικά.
Special 4 έγραψε:GINOLA έγραψε:Εμένα το κύριο που με ενοχλεί είναι ότι δεν αναλαμβάνει επίσημα τον ρόλο που έχει ώστε να παίρνει τα credit ή να δούμε αν κανει. Όχι στην σκιά.
Πχ ο Ραζβαν τρώει τα ανάθεμα ως προπονητής. Ο Ιβάν επίσης ως γενικος κουμανταδόρος προφανώς και ως αφεντικό.Η Μαρία στα οικονομικά.
Τι κρίμα να μην έχουμε έναν αθλητικό διευθυντή, κανονικό, να του ρίξουμε όλο το ανάθεμα πάλι, όπως συνέβη με όλους τους προηγούμενους, που έγιναν οι εύκολοι αποδιοπομπαίοι τράγοι
Με το νυν αθλητικό διευθυντή, τον Χρήστο Καρυπίδη κανένας δεν ασχολείται, γιατί κανένας από εμάς φαντάζομαι, ότι δεν τον λογίζει ως κανονικό αθλητικό διευθυντή, παρά μόνο ως κάποιον, που απλώς φέρει τον τίτλο
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή πρώτα ρωτάμε τον ποδοσφαιριστή αν θέλει να έρθει και μετά το λέμε στον προπονητή;
Ωιμέ...
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή πρώτα ρωτάμε τον ποδοσφαιριστή αν θέλει να έρθει και μετά το λέμε στον προπονητή;
Ωιμέ...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: iremidynami 4+, Jairo και 9 επισκέπτες