Παντελής Θωμαρέης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευσηαπό Leonardo10 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 17:48

PaokPatraG4 έγραψε:Φίλοι από Θεσσαλονίκη κ πρώην μέλη του PAOKMANIA μου είπαν ότι στα μεταγραφικά έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο....

Επικεφαλής του σκαουτινγκ είναι
Leonardo10

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 17:49

Εγώ ξέρω ότι επικεφαλής ειναι ο Νίκος.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Δευτ 13 Ιαν 2025, 17:50

Εμένα το κύριο που με ενοχλεί είναι ότι δεν αναλαμβάνει επίσημα τον ρόλο που έχει ώστε να παίρνει τα credit ή να δούμε αν κανει. Όχι στην σκιά.

Πχ ο Ραζβαν τρώει τα ανάθεμα ως προπονητής. Ο Ιβάν επίσης ως γενικος κουμανταδόρος προφανώς και ως αφεντικό.Η Μαρία στα οικονομικά.
GINOLA

Δημοσίευσηαπό PaokPatraG4 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 17:55

GINOLA φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά για τον ρόλο του.....Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα αλλά τεσπά....
Τελευταία επεξεργασία από PaokPatraG4 και Δευτ 13 Ιαν 2025, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευσηαπό Leonardo10 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 17:55

Κανείς δεν έχει ξεκάθαρο ρόλο στον ΠΑΟΚ, μονο τον τίτλο. Για τις μεταγραφές εμπλέκονται μέχρι και συνεργάτες του Ιβάν στην Ρωσία, ο Ραζβαν έχει αναλάβει και την επιοοονωνια κτλπ κτλπ.
Πως λέμε ότι στην Ελλάδα ότι δηλώνεις είσαι, ε στον ΠΑΟΚ ότι δηλώνεις ΔΕΝ είσαι
Leonardo10

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 02:00

GINOLA έγραψε:Εμένα το κύριο που με ενοχλεί είναι ότι δεν αναλαμβάνει επίσημα τον ρόλο που έχει ώστε να παίρνει τα credit ή να δούμε αν κανει. Όχι στην σκιά.

Πχ ο Ραζβαν τρώει τα ανάθεμα ως προπονητής. Ο Ιβάν επίσης ως γενικος κουμανταδόρος προφανώς και ως αφεντικό.Η Μαρία στα οικονομικά.

Τι κρίμα να μην έχουμε έναν αθλητικό διευθυντή, κανονικό, να του ρίξουμε όλο το ανάθεμα πάλι, όπως συνέβη με όλους τους προηγούμενους, που έγιναν οι εύκολοι αποδιοπομπαίοι τράγοι

Με το νυν αθλητικό διευθυντή, τον Χρήστο Καρυπίδη κανένας δεν ασχολείται, γιατί κανένας από εμάς φαντάζομαι, ότι δεν τον λογίζει ως κανονικό αθλητικό διευθυντή, παρά μόνο ως κάποιον, που απλώς φέρει τον τίτλο
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τρί 14 Ιαν 2025, 11:27

PaokPatraG4 έγραψε:Φίλοι από Θεσσαλονίκη κ πρώην μέλη του PAOKMANIA μου είπαν ότι στα μεταγραφικά έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο....

Καλό νέο αυτό
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό gika » Τρί 14 Ιαν 2025, 11:31

Special 4 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Εμένα το κύριο που με ενοχλεί είναι ότι δεν αναλαμβάνει επίσημα τον ρόλο που έχει ώστε να παίρνει τα credit ή να δούμε αν κανει. Όχι στην σκιά.

Τι κρίμα να μην έχουμε έναν αθλητικό διευθυντή, κανονικό, να του ρίξουμε όλο το ανάθεμα πάλι, όπως συνέβη με όλους τους προηγούμενους, που έγιναν οι εύκολοι αποδιοπομπαίοι τράγοι

Με το νυν αθλητικό διευθυντή, τον Χρήστο Καρυπίδη κανένας δεν ασχολείται, γιατί κανένας από εμάς φαντάζομαι, ότι δεν τον λογίζει ως κανονικό αθλητικό διευθυντή, παρά μόνο ως κάποιον, που απλώς φέρει τον τίτλο

Πχ Μπακαγιόκο - ποδοσφαιριστής.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Τρί 14 Ιαν 2025, 12:50

Απο Forza τον Ιουλιο

ια τον τρόπο δουλειάς του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, και τη διαδικασία που ακολουθούν στον Δικέφαλο τοποθετήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», και νυν μέλος του τμήματος, Κώστας Μαλιούφας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1», και την εκπομπή Full Επίθεση.

Όπως ανέφερε:

«Εμείς έχουμε κάποιες λίστες από την αρχή της σεζόν, βλέπουμε τους ελεύθερους. Μετά πάμε στους παίκτες από τα διάφορα πρωταθλήματα. Βέβαια όλα έχουν να κάνουν και με τη θέση που τερμάτισε η ομάδα. Αλλιώς ξεκινάει η λίστα αν π.χ. έχεις πάρει το Κύπελλο ή το πρωτάθλημα. Οι λίστες αλλάζουν συνέχεια».

Για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος σκάουτινγκ:

«Εγώ είμαι από το 2016 στην πρώτη ομάδα, πριν ήμουν στα τμήματα υποδομής. Είμαι μαζί με τον «γκουρού» του σκάουτινγκ, Γιώργο Κωστίκο. Επίσης στο τμήμα είναι ο Γιάννης Σαββίδης και ο Πολυχρόνης Σεγκερίδης. Από την εποχή Μπότο προστέθηκε και ο Μανώλης Λόγκρος. Βοηθάει πάρα πολύ και ο Παντελής Θωμαρέης. Όταν ενδιαφερόμαστε για έναν παίκτη, ασχολείται με τις επαφές με τους παίκτες και τους μάνατζερ τους. Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον παίκτη, κάνει την πρώτη επαφή για τον αν θέλει να έρθει. Αφού δει τον παίκτη ο προπονητής και το σταφ του και δώσουν το «οκ», αναλαμβάνει η κυρία Γκοντζαρόβα τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Εμείς σαν τμήμα έχουμε διάφορες χώρες. Συνήθως βλέπουμε τους ελεύθερους, κι όποιος μας αρέσει και είναι εφικτή περίπτωση, τον βάζουμε στη λίστα και προσπαθούμε να μάθουμε αν θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολα, δεν μας βλέπαν σαν χώρα, αλλά σαν ομάδα πήραμε τίτλους και αρχίσαμε να γινόμαστε αρεστοί και στην Ευρώπη. Έχουμε αποκτήσει αυτή τη σοβαρότητα και πλέον οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και οι μάνατζερ ψάχνονται για να έρθουν στην ομάδα μας».

Για την περίοδο Μπότο:

«Την εποχή του κυρίου Μπότο ήμασταν ανενεργοί για περίπου δύομιση χρόνια, δεν ήμασταν στην πρώτη ομάδα. Όμως κρατήσαμε τις λίστες μας, γιατί το σκάουτινγκ είναι διαχρονικό. Βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή που σου άρεσε πριν από τέσσερα- πέντε χρόνια, μπορεί τότε να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή. Κάποια στιγμή έρχεται. Όπως είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια με τον Κρέσπο, τον Μάτος, τον Σάκχοφ, τον Μαουρίσιο, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Όλα αυτά τα παιδιά ήρθαν μέσα από το σκάουτινγκ. Τους παρακολουθείς, δίνεις τα ονόματα στον προπονητή και προχωράμε. Το θέμα είναι να θέλει ο ποδοσφαιριστής, να τον πουλάει η ομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το δείχνουν και οι τίτλοι. Να μην ευλογούμε τα γένια μας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει. Κάτι κάνουμε καλά».

Για τον Μεϊτέ και αν τον παρακολουθούσαν από παλιά:

«Τον Μειτέ τον παρακολουθούσαμε από τότε που αγωνιζόταν στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Και τον Τάισον επίσης από παλιά. Πάντα τους παρακολουθείς και όταν έρχεται η στιγμή κοιτάς απλά σε τι κατάσταση είναι, τον προτείνεις στον προπονητή και τσεκάρεις αν θέλει να έρθει. Μετά ακολουθεί η διαδικασία που είπαμε. Τα πράγματα τώρα είναι δυσκολότερα, με δεδομένο ότι έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός εντός κι εκτός Ελλάδας. Εκεί είναι η δουλειά μας, να βρούμε καλύτερους ποδοσφαιριστές από τους υπάρχοντες, που να θέλουν να έρθουν και να έχουν την προσωπικότητα να αντέξουν στην Τούμπα».
panpangr77

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 14 Ιαν 2025, 20:28

Δηλαδή πρώτα ρωτάμε τον ποδοσφαιριστή αν θέλει να έρθει και μετά το λέμε στον προπονητή;

Ωιμέ...
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό beyes4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 20:40

Ζαχαρωνω το Poco M6 Pro 12/512GB.
Καλό,Παντελο;
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 20:49

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή πρώτα ρωτάμε τον ποδοσφαιριστή αν θέλει να έρθει και μετά το λέμε στον προπονητή;

Ωιμέ...

Αυτό είναι το λογικό

Το παράλογο είναι το "συνήθως βλέπουμε τους ελεύθερους"

Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο απ αυτό. Εγώ και συ να ασχοληθούμε δύο μέρες στο transfermarkt.com την κάνουμε τη δουλειά αυτή

Μιλάμε για δυσκολία όχι αστεία
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευσηαπό bane1980 » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:01

Ο εν λόγω κύριος έχει το ρόλο που ακούγεται ότι έχει βασιζόμενος σε ποια εμπειρία στο αντικείμενο?

Ήρεμα ρωτάω
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:10

Να ρωτήσω κάτι εγώ κάτι άλλο; Τα πυρά πρέπει να τα συγκεντρώσει ο συγκεκριμένος ή αυτός που τον έβαλε στην θέση του; Να κατηγορήσεις πχ τον Μποτο γιατί την δουλειά του, που την ξέρει, δεν την έκανε σωστά. Αυτόν τον καημένο γιατί να τον κατηγορήσεις; Άσχετος είναι. Κάποιος πήρε την απόφαση να βάλει έναν άσχετο εκεί.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:15

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή πρώτα ρωτάμε τον ποδοσφαιριστή αν θέλει να έρθει και μετά το λέμε στον προπονητή;

Ωιμέ...

Και τι θέλεις, να προτείνουν στον προπονητή ποδοσφαιριστές οι οποοι δεν έχουν καν στο μυαλό τους να έρθουν στην ομάδα?
Τι νομίζεις, επειδή κάποιοι γράφουνε πάνε πάρε αυτόν πάνε πάρε εκείνον, όπως κλέβανε κάποτε οι άντρες της γυναίκες που γούσταραν, έτσι γίνεται?
Προφανώς όμως ο κύριος μαλιούφας είναι μεγάλος ψεύτης. Καθώς μας λέει ότι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ασχολούμαστε παίρνουν την έγκριση του εκάστοτε προπονητή
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
renegade

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: iremidynami 4+, Jairo και 9 επισκέπτες