Σελίδα 1 από 5

99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 13:18
από laska4
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς

Εικόνα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς από την Ράντνικ Μπιέλινα. Ο Βόσνιος αριστερός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

O Μπράντονιτς γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 στο Πριμπόι της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ράντνικ κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ο Μπράντονιτς έπαιξε σε 72 αγώνες, πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον απέκτησε και συμφώνησε μαζί του για τετραετές συμβόλαιο. Ο Μπράντονιτς παρά το γεγονός ότι φόρεσε μία φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας Κ19, αποφάσισε να αγωνιστεί με τη Βοσνία και πλέον ανήκει στην Κ21 των Βοσνίων, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

Καλώς ήρθες Βλάντιμιρ!

[youtube]rn7vJmw8Vsk[/youtube]

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 13:20
από Mitsospaoki4
Καλώς ήρθες!!
Μακάρι να βγεις λίρα 100

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 13:23
από bersekeros
Καλωσήρθες Βλαδίμηρε! :opaokara:

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 13:26
από seaman
Καλώς τον junior Πέλκα.

Δεν θέλω ντροπές, φάτους :pano:

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 13:28
από obanebane
Καλώς όρισες ρε μπαλαδοφατσα.

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 13:31
από ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθες Βλαδίμηρε στην μεγάλη παρέα μας! Μακάρι να εξελιχθείς, να δικαιώσεις τον Vukic που σε πιστεύει και να ωφελήσεις την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 13:39
από PAOK_Antarctica
Καλώς ήρθες :pano:

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 14:13
από Μαυρο Χιονι
Καλως ηρθες Vladimir! :pano: :pano: :pano: :pano:

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 15:07
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Μονο εμενα μου φαινεται περιπτωση Μιχογεβιτς αυτος? Και με μανατζερ Βουκιτς μου ψιλοβρωμαει η υποθεση... Μακαρι να πιασει ο ανθρωπος και να αποτελεσει χρησιμη λυση φυσικα.

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 15:42
από gika
Ριαν το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν. Βέβαια με τον Μιχόγεβιτς δεν είχαμε θέμα. Τον πουλήσαμε κι όλας στο τέλος. Με τόσο φθηνή αγορά για τον συγκεκριμένο δεν φοβάμαι τίποτα. Αλλά δεν πολυπιστεύω ότι θα δει αποστολή φέτος ή ότι θα μείνει στο ρόστερ του χρόνου.

Θα έχει όμως κάθε ευκαιρία να με διαψεύσει.

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 15:45
από obanebane
Ένας παίχτης με κόστος μεταγραφής όσο ένας της Κ19 και το κάναμε θέμα,βρωμάει και μυρίζει.
100 χιλιάρικα αγορά,αυτό το τεράστιο ποσό δόθηκε.

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 15:53
από eorptol1
καλως ηρθες ευχομαι να προσφερεις .....

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 16:20
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
gika έγραψε:Ριαν το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν. Βέβαια με τον Μιχόγεβιτς δεν είχαμε θέμα. Τον πουλήσαμε κι όλας στο τέλος. Με τόσο φθηνή αγορά για τον συγκεκριμένο δεν φοβάμαι τίποτα. Αλλά δεν πολυπιστεύω ότι θα δει αποστολή φέτος ή ότι θα μείνει στο ρόστερ του χρόνου.

Θα έχει όμως κάθε ευκαιρία να με διαψεύσει.
Οχι, αλιμονο, αν μη τι αλλω αν καποιος "εχασε" απο την συναλλαγη ηταν ο Μιχογεβιτς που ετρωγε εξεδρα για τα πιο σημαντικα του χρονια.
obanebane έγραψε:Ένας παίχτης με κόστος μεταγραφής όσο ένας της Κ19 και το κάναμε θέμα,βρωμάει και μυρίζει.
100 χιλιάρικα αγορά,αυτό το τεράστιο ποσό δόθηκε.
Μα δεν ειναι οικονομικο το θεμα. Απλα υπαρχει ενα ερωτηματικο ως προς την σκοπιμοτητα της μεταγραφης. Παικτης που στα 21 του επαιζε σε μικρομεσαια Βοσνιακη ομαδα και ξαφνικα ερχεται στον ΠΑΟΚ μονο μανατζεροδουλεια ειναι. Για να καταλαβεις την κλιμακα, σκεψου εναν 21χρονο της Ξανθης να παει αυριο πχ στην Αϊντχοφεν, με μανατζερ πρωην παικτη της Αϊντχοφεν και συμβουλο του ιδιοκτητη της. Δεν θεωρεις οτι θα ειχε ενα ενδιαφερον αν ξεραμε το παρασκηνιο της υποθεσης?

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 16:23
από sn0ufel4
Άμα μπει σε αποστολή θα είναι επιτυχία

Re: 99. Vladimir Bradonjic

Δημοσιεύτηκε: Κυρ 31 Ιαν 2021, 16:35
από gika
Από την άλλη μπορεί να είναι όντως πολύ δυνατό παιχτάκι και ο Βούκιτς να έκανε άριστα τη δουλειά του. Θα δείξει η ιστορία.