Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ 84-85 Σχόλια & Παρελειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ 19/12 16:15 ΕΡΤ
Νίκη οπωσδήποτε
Έβλεπα πριν το 4ο δεκάλεπτο Λάρισα - ΟΑΡΗΣ και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο...
Έβλεπα πριν το 4ο δεκάλεπτο Λάρισα - ΟΑΡΗΣ και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο...
Πολύ δύσκολο ματς,πρέπει κάπου να βρούμε μια εκτός έδρας νίκη για να απελευθερωθεί λίγο η ομάδα.
Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράγμα με τα εκτός έδρας.
Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράγμα με τα εκτός έδρας.
είναι πολύ καλή ομάδα ο κολοσσός, πρέπει να τα βάλουμε όλα, παιζουνε σε χαμηλο τεμπο, σετ παιxνιδι και λιγες κατοχες. κλειδι η αντιμετωπιση του καντερ και κατα ποσον οι κοντοι μας χαμηλωσουν κορμια αλλά και κάνουνε contested τα σουτ τους.
Palok ξερεις πως συμφωνω μαζι σου στα αγωνιστικα θεματα....τωρα θα διαφωνησω λιγο....παικτες κλειδια για την Ροδο ειναι ο Αρτις και ο Ξανθοπουλος δηλ. ο 1ος και ο 3ος πασερ του πρωταθληματος που "ταιζουν" τον Καντερ!
Γιατί να διαφωνήσουμε? Δες προ δύο εβδομάδων έχω γράψει ότι θέλω άρτις. Για τον Ξανθόπουλο, εγώ θα τον υπέγραφα δέκα χρόνια σε οποιαδήποτε ομάδα έφτιαχνα.
Πλάκα πλάκα σιχαμένος ξε-σιχαμένος ο Αθηναίου, τέτοιους Έλληνες θες για κορμό.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα αυτο το σιχαμενος στο μπασκετ μας δεν υφισταται οταν εχουν φορεσει παικτες ντροπη πο μας εβριζαν.
Μια χαρα ειναι ο Αθηναιου, θες ελληνικο κορμο τετοιας κοπης για να δυναμωσεις. Αθηναιου, ΜΑυροκεφαλιδη και ειμαστε σουπερ φετος
Μια χαρα ειναι ο Αθηναιου, θες ελληνικο κορμο τετοιας κοπης για να δυναμωσεις. Αθηναιου, ΜΑυροκεφαλιδη και ειμαστε σουπερ φετος
Μαυροκεφαλίδης πήγε ιωνικό ρε συ.
Επίσης Αθηναίου από ότι διαβάζω πάει Προμηθέα, και ο Μάντζαρης Περιστέρι, με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να κάνουν ανταλλαγή.
Επίσης Αθηναίου από ότι διαβάζω πάει Προμηθέα, και ο Μάντζαρης Περιστέρι, με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να κάνουν ανταλλαγή.
- thodoris31
δύσκολη ομάδα ο κολοσσός
μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια
στα τελευταία 3 μεταξύ μας είμαστε οι χαμένοι
Πάρτε το διπλό για να κοιτάξουμε λίγο ψηλά επιτέλους
όχι άλλο τα περσινα!!!!
μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια
στα τελευταία 3 μεταξύ μας είμαστε οι χαμένοι
Πάρτε το διπλό για να κοιτάξουμε λίγο ψηλά επιτέλους
όχι άλλο τα περσινα!!!!
Dimg4 έγραψε:Τελος ο Αθηναιου απο το Περιστερι, φερτε τον!
Ας διώξουν τον ξανθοψειρα που πατάει λαικ στο σιαμπανακο και ας φέρουν τον χαβουζεου. Τουλάχιστον ξέρουμε τι τύπος είναι