Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό tasso85 » Πέμ 02 Ιαν 2025, 19:39

Εικόνα
tasso85

Δημοσίευσηαπό beyes4 » Πέμ 02 Ιαν 2025, 20:04

Rexaris έγραψε:Καλά, ένας στην ΠΑΕ εκεί δεν βρίσκεται να μιλήσει στον ιδιοκτήτη για τα αίσχη που κάνουν;

Το sdna δεν είναι PAOKfc.gr

Δικαιωμα του κάθε Βεργη να μας βρίζει.Εμεις σαν ηθικοί οπαδοί πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα και σοφία.Μην τρελαινομαστε.Μην γίνουμε σαν τα μούτρα τους.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευσηαπό potamda » Πέμ 02 Ιαν 2025, 20:15

Όχι, δεν είναι δικαίωμα κανενός δημοσιογράφου να βρίζει όποιον θέλει ούτε να παραποιεί τα γεγονότα και να γράφει ανακρίβειες.
Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, μην τα μπερδεύουμε.
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευσηαπό Azrael » Σάβ 04 Ιαν 2025, 22:49

Ο γνωστος γαμωτοσπιτογλου μας αποκαλει συμμορια και ορδη βαρβαρων σε νεο αρθρο.Θα γινει κατι με αυτον επιτέλους;
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευσηαπό Maxmad » Δευτ 06 Ιαν 2025, 00:43

Kabamaru11 έγραψε:
Maxmad έγραψε:Αυτοι στο Μεγκα το εχουν παει σε αλλο επιπεδο.
Τελευταιο παντα το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ.
Δε πα να ΄ναι δευτερος. Οχι. Εκει στις 1.30 ωρα θα δειξουμε το ρεπορταζ.

Απροκάλυπτα πλεον. Σου λεει αυτοι ειμαστε. Δεν κρυβομαστε.

Ναι τι;το προβλημα σου ποιο ειναι;

Τιποτα, ψαχνομαι για καβγα. Οριστε τους εκραξα και σημερα πρωτους μας εδειξαν...
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευσηαπό Daskalos_4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 09:53

Επιτρεψαμε στον καθε προσκυνημενο να μας χλευαζει.

"...Ο ΠΑΟΚ τους δικούς του υπό, τους συντηρεί γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Αποτέλεσμα, μέσα Ιανουαρίου να του έχει απομείνει ρεαλιστικός στόχος χρονιάς το να προστατεύσει την τέταρτη θέση από ενδεχόμενη "επίθεση" του Άρη".

Πορτοκαλι σαιτ, δηθεν -τωρα τελευταια- φιλα προσκειμενος προς τον ΠΑΟΚ αρδ.
Ο ΠΑΟΚ ειναι η πιο ακμαια ιαχη σε αυτον τον κουρασμενο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τρί 14 Ιαν 2025, 11:09

Δάσκαλε καλημέρα.
Κι εγώ αυτήν την άποψη ανέπτυξα στο τόπικ του πρωταθλήματος παραθέτοντας ποσταρίσματά μου που αποδεικνύουν πως εδώ και καιρό (και μετά το πάρκινγκ) έχω αυτήν την άποψη.
Αυτό θεωρώ ως ρεαλιστικό στόχο σήμερα που μιλάμε κάνοντας τη δική μου αποτίμηση και εκτίμηση. Προφανώς μπορεί να κάνω λάθος προφανώς και αυτός μπορεί να κάνει λάθος. Δεν νομίζω όμως πως χλευάζει.
Μπορεί κάποιος από μας συνθέτοντας όλα τα δεδομένα να καταλήξει πως ρεαλιστικός στόχος είναι το πρωτάθλημα απέχοντας 7 βαθμούς από την κορυφή και έχοντας να κυνηγήσω 3;
Με άγνωστη την απόφαση της έφεσης, με σαφή δείγματα πως κοκκινίζει το παρασκήνιο, με λειψανδρία στη θέση των στόπερ και των χαφ, με αρκετούς παίκτες σε κακή κατάσταση είτε λόγω ηλικίας είτε συχνών ασθενειών , με μη κατασταλλαγμένη και παγιωμένη ταυτότητα στο παιχνίδι μας, με αμφίβολο ρόστερ όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις και με πρόγραμμα φωτιά τις επόμενες 20 μέρες δε νομίζω πως είναι θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας αλλά ρεαλιστικής αντιμετώπισης των συνθηκών.
Το ότι μπορεί σε ένα μήνα να έχουμε άλλα δεδομένα είναι άλλη κουβέντα. Όλα όμως θα γίνουν κλιμακωτά. Ας περάσουμε την Κυριακή την πρώτη πίστα που είναι η εξασφάλιση της 4άδας και βλέπουμε τι μας ξημερώνει η Δευτέρα και να μπορούμε να κοιτάξουμε για πιο πάνω.

Εμένα αυτό που με ενόχλησε στο πορτοκαλί σάιτ είναι το άρθρο του ποδοσφαιρικού αναλυτή που είναι και στο false9.
Φίλε ή είσαι αναλυτής ή οπαδός. Δεν μπορεί όταν ο Ιωαννίδης βουτάει με τη Λαμία να αποθεώνεις Βιτόρια, όταν ο Μπακασέτας κάνει τάκλιν ψαλίδι με την Καλλιθέα να αποθεώνεις Βιτόρια, όταν ο Πινέδα κλειδώνει το Σάστρε να αποθεώνεις τον Αλμέιδα και προχθές με την κόκκινη του Ντραγκόφσκι να βγαίνεις στα κάγκελα και να λες ότι ο πάο και ο Βιτόρια ενοχλούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ή δε θα ασχολείσαι με τη διαιτησία και θα ασχολείσαι με τις τακτικές ή αν ασχολείσαι να το κάνεις πάντα και για όλες τις ομάδες όταν πρόκειται να βγάλεις συμπεράσματα. Μονά ζυγά μονόζυγα δε γίνεται.
marsantos

Δημοσίευσηαπό Adamandad » Τρί 14 Ιαν 2025, 11:19

Πριν από 10 μέρες το αποφάσισα, δεν ξαναμπαίνω στο SDNA. Αηδίασα πια με τους βάζελους και το "μεγαλείο" τους. Το μόνο που ήθελα ήταν να διαβάζω Μηλιό και Κόλκα.
Adamandad

Δημοσίευσηαπό dragon » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:09

Σήμερα γράφει το αρδ " πατατακι " στο αεχζετα ότι το πρόβλημα είναι ο Βαλερί κ το βαρ κ η βαθμολογία δεν είναι σωστή
Ηδη έχουμε ομάδες που 'χουν στερηθεί πράγματα στο χορτάρι και αποτυπώνεται αυτό στην βαθμολογία με αποτέλεσμα να βρίσκεται για παράδειγμα στην κορυφή ομάδα που δεν θα έπρεπε και ίσως -το πιο πιθανό- να μην υπάρχει στην 4άδα ομάδα που το αξίζει και στη θέση της μια άλλη από την ίδια πόλη, την Θεσσαλονίκη... Αναφέρομαι στον Άρη που θα 'χε ήδη μπει τετράδα και ο ΠΑΟΚ θα ήταν πίσω του, τη στιγμή που ελέω VAR, έχουν αλλάξει πράγματα και στην ουρά της βαθμολογίας!

Τα περσινά γραμμάτια βλέπεις

Κ συνεχίζει γραφοντας κάνοντας μας να τραβάμε τα μαλλιά μας

Υγ: Έγινε και αυτό λοιπόν, για άλλη μια φορά, ο ΠΑΟΚ απευθύνθηκε στα δικαστήρια για να αλλάξει στα χαρτιά μια απόφαση και το κατάφερε αφού τελικά η σωστή ποινή που επιβλήθηκε στον Λουτσέσκου έπεσε στον ενάμιση μήνα:

Ο γκεμπελς θα ήταν περήφανος
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό Dimpatra » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:20

marsantos έγραψε:Δάσκαλε καλημέρα.
Κι εγώ αυτήν την άποψη ανέπτυξα στο τόπικ του πρωταθλήματος παραθέτοντας ποσταρίσματά μου που αποδεικνύουν πως εδώ και καιρό (και μετά το πάρκινγκ) έχω αυτήν την άποψη.
Αυτό θεωρώ ως ρεαλιστικό στόχο σήμερα που μιλάμε κάνοντας τη δική μου αποτίμηση και εκτίμηση. Προφανώς μπορεί να κάνω λάθος προφανώς και αυτός μπορεί να κάνει λάθος. Δεν νομίζω όμως πως χλευάζει.
Μπορεί κάποιος από μας συνθέτοντας όλα τα δεδομένα να καταλήξει πως ρεαλιστικός στόχος είναι το πρωτάθλημα απέχοντας 7 βαθμούς από την κορυφή και έχοντας να κυνηγήσω 3;
Με άγνωστη την απόφαση της έφεσης, με σαφή δείγματα πως κοκκινίζει το παρασκήνιο, με λειψανδρία στη θέση των στόπερ και των χαφ, με αρκετούς παίκτες σε κακή κατάσταση είτε λόγω ηλικίας είτε συχνών ασθενειών , με μη κατασταλλαγμένη και παγιωμένη ταυτότητα στο παιχνίδι μας, με αμφίβολο ρόστερ όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις και με πρόγραμμα φωτιά τις επόμενες 20 μέρες δε νομίζω πως είναι θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας αλλά ρεαλιστικής αντιμετώπισης των συνθηκών.
Το ότι μπορεί σε ένα μήνα να έχουμε άλλα δεδομένα είναι άλλη κουβέντα. Όλα όμως θα γίνουν κλιμακωτά. Ας περάσουμε την Κυριακή την πρώτη πίστα που είναι η εξασφάλιση της 4άδας και βλέπουμε τι μας ξημερώνει η Δευτέρα και να μπορούμε να κοιτάξουμε για πιο πάνω.

Εμένα αυτό που με ενόχλησε στο πορτοκαλί σάιτ είναι το άρθρο του ποδοσφαιρικού αναλυτή που είναι και στο false9.
Φίλε ή είσαι αναλυτής ή οπαδός. Δεν μπορεί όταν ο Ιωαννίδης βουτάει με τη Λαμία να αποθεώνεις Βιτόρια, όταν ο Μπακασέτας κάνει τάκλιν ψαλίδι με την Καλλιθέα να αποθεώνεις Βιτόρια, όταν ο Πινέδα κλειδώνει το Σάστρε να αποθεώνεις τον Αλμέιδα και προχθές με την κόκκινη του Ντραγκόφσκι να βγαίνεις στα κάγκελα και να λες ότι ο πάο και ο Βιτόρια ενοχλούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ή δε θα ασχολείσαι με τη διαιτησία και θα ασχολείσαι με τις τακτικές ή αν ασχολείσαι να το κάνεις πάντα και για όλες τις ομάδες όταν πρόκειται να βγάλεις συμπεράσματα. Μονά ζυγά μονόζυγα δε γίνεται.

Αυτός του false 9 στο X έγραψε χθες:
Ο λογαριασμός τόσο καιρό κρυβόταν πίσω από τις τακτικές αναλύσεις.
Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι οπαδός του #paofc και απο σήμερα αλλάζει σε αναλύσεις διαιτησίας.
Απεγγραφη όποιος δε γουστάρει σκληρό οπαδισμό όπως θα κάνουμε φανερά από εδώ και πέρα.
Dimpatra

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:22

dragon έγραψε:Σήμερα γράφει το αρδ " πατατακι " στο αεχζετα ότι το πρόβλημα είναι ο Βαλερί κ το βαρ κ η βαθμολογία δεν είναι σωστή
Ηδη έχουμε ομάδες που 'χουν στερηθεί πράγματα στο χορτάρι και αποτυπώνεται αυτό στην βαθμολογία με αποτέλεσμα να βρίσκεται για παράδειγμα στην κορυφή ομάδα που δεν θα έπρεπε και ίσως -το πιο πιθανό- να μην υπάρχει στην 4άδα ομάδα που το αξίζει και στη θέση της μια άλλη από την ίδια πόλη, την Θεσσαλονίκη... Αναφέρομαι στον Άρη που θα 'χε ήδη μπει τετράδα και ο ΠΑΟΚ θα ήταν πίσω του, τη στιγμή που ελέω VAR, έχουν αλλάξει πράγματα και στην ουρά της βαθμολογίας!

Τα περσινά γραμμάτια βλέπεις

Κ συνεχίζει γραφοντας κάνοντας μας να τραβάμε τα μαλλιά μας

Υγ: Έγινε και αυτό λοιπόν, για άλλη μια φορά, ο ΠΑΟΚ απευθύνθηκε στα δικαστήρια για να αλλάξει στα χαρτιά μια απόφαση και το κατάφερε αφού τελικά η σωστή ποινή που επιβλήθηκε στον Λουτσέσκου έπεσε στον ενάμιση μήνα:

Ο γκεμπελς θα ήταν περήφανος

Πονεμενα ΜΝΠΝ ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ ολη μερα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:23

Dimpatra έγραψε:
marsantos έγραψε:Δάσκαλε καλημέρα.

Αυτός του false 9 στο X έγραψε χθες:
Ο λογαριασμός τόσο καιρό κρυβόταν πίσω από τις τακτικές αναλύσεις.
Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι οπαδός του #paofc και απο σήμερα αλλάζει σε αναλύσεις διαιτησίας.
Απεγγραφη όποιος δε γουστάρει σκληρό οπαδισμό όπως θα κάνουμε φανερά από εδώ και πέρα.

Δεν το ξεραμε καθολου πες του [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Πονος ειναι θα περασει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Dimpatra » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:30

Το είχα καταλάβει και είχα σταματήσει να βλέπω τα βιντεάκια του, απλά τώρα που το παραδέχτηκε ξεγραφτηκα και από το κανάλι του.
Dimpatra

Δημοσίευσηαπό constantinooo » Τετ 15 Ιαν 2025, 14:40

Azrael έγραψε:Ο γνωστος γαμωτοσπιτογλου μας αποκαλει συμμορια και ορδη βαρβαρων σε νεο αρθρο.Θα γινει κατι με αυτον επιτέλους;

Πληρώνεται από τον κ. Σαββίδη για να τα λέει και στην τηλεόραση κάθε Δευτέρα βράδυ, σε περίπτωση που δεν το έχετε δει
constantinooo

Δημοσίευσηαπό giapas » Τετ 15 Ιαν 2025, 15:10

Εννοείται για αυτό το λόγο σταμάτησα να βλέπω βιντεάκια κι εγώ και ξεγραφηκα απο το κανάλι .

Καλό δημοσιογραφικό αφανισμό και σε αυτόν και σε αυτούς που τον φιλοξενουν - στο πορτοκαλί βοθρογαζελοκαναλο αναφέρομαι που χτες παλι ο Βεργης έγραφε για τις αδικίες του ευρωπαίου και πως πρεπει να του επιστραφούν κλεμμένοι βαθμοί.
Μαλάκα μου για ένα τείχος που ήταν ένα μέτρο πιο κοντά.

Κλείσιμο εύχομαι και ταμείο ανεργίας.
giapas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες