Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Σάβ 11 Ιαν 2025, 23:58

Ακόμη και τώρα, δεν το έχω χωνέψει αυτό.. Τσιτα τα νεύρα.

Και μετά λέμε, γιατί κατέβηκε ο Λου απο το πούλμαν...
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 14:03

Ευτυχως υπαρχεις κι εσυ να παίρνουμε κουραγιο.
Οαση ο μπασκετικος ΠΑΟΚ για τον κουρασμενο κι απογοητευμενο ΠΑΟΚτση

ΥΓ .Τα λεφτα σπανια φέρνουν την ευτυχια.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό george188 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 14:09

Αν ειχες χρηματα να στησεις καλυτερο ροστερ σιγιυρα θα ησουν πιο ευτυχισμενος καθως θα χτυπουσες ολα τα ματς. Ετσι οοως ειναι το στατους κβο στο μπασκετ ταβανι ειναι η 3η θεση πραγμα που φθειρει. Απο εκει κ επειτα θα υπαρχουν χρονιες καλες και κακες. Καλη προσπαθεια γενικα κανει ο χατζοποθλος
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 13 Ιαν 2025, 16:37

Και φέτος όλα τα χτυπάμε. Με το βάζελο στο Παλατάκι 93-96 χάσαμε.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Δευτ 13 Ιαν 2025, 19:09

kataramenos5 έγραψε:Ευτυχως υπαρχεις κι εσυ να παίρνουμε κουραγιο.
Οαση ο μπασκετικος ΠΑΟΚ για τον κουρασμενο κι απογοητευμενο ΠΑΟΚτση

ΥΓ .Τα λεφτα σπανια φέρνουν την ευτυχια.

Τα περσινά τα ξέχασες μάλλον.
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 19:21

Ειχε ομαδα πρωταθλητρια που τη διελυσε στα εξ ων συνετεθη?
Πηρε λεφτα απο πωλησεις παικτων και δε τα βαλε στο μπατζετ?
Εχει τα παιδια του να φερνουν παικτες που δε θελει ο προπονητης?
Εχει βαλει λογιστρια να κοβει παικτες λογω μπατζετ ?
Αλλα κυριως εχει αυτο το τουρλουμπουκι στις σχεσεις διοικησης προπονητη που βλεπουμε αλλου?
Φτωχικα μεν αλλα καθαρα και οσο φτανει το παπλωμα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Maurice_Escargot » Παρ 17 Ιαν 2025, 10:26

Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για την πρόκριση των «ασπρόμαυρων» στα προημιτελικά του FΙΒΑ Europe Cup.

Για την πρόκριση στα προημιτελικά του FIBA Europe Cup: «Είναι μια χαρά, ένα όνειρο, αλλά πάμε βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα. Δε σηκώνουμε τη μύτη ψηλά. Μένουμε ταπεινοί. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Είδατε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ένα σφύριγμα του Αγραφιώτη, μας κατέστρεψε, μας πήρε τη νίκη (σ.σ. αναφέρεται στο τρίποντο και φάουλ που καταλογίστηκε στον Χέντερσον πάνω στον Κάναντι στο τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς). Ήταν επιθετικό φάουλ, αλλά το έδωσε έτσι και στην παράταση τα παιδιά δεν άντεξαν. Κάποια στιγμή, τον Μπάρτλεϊ τον... λυπήθηκε η ψυχή μου! Είχε πέσει κάτω με κράμπες. Τα παιδιά τα δίνουν όλα. Για αυτήν την ομάδα δεν έχω λόγια. Η πρόκριση στους ‘8’ είναι χαρά. Τώρα, θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι να «κλειδώσουμε» ότι θα βγούμε και πρώτοι στους ‘8’, να πάμε μετά στους ‘4’ και να φτάσουμε έπειτα, γεροί να είμαστε, και στον τελικό! Φυσικά και είναι ένα όνειρο αυτό. Και τα παιδιά, το θέλουν. Έχουν έτσι και αλλιώς το κίνητρο, θέλουν να κάνουν το καλύτερο και για τους ίδιους τους εαυτούς τους».

Για το κλίμα αμφισβήτησης που υπήρχε το καλοκαίρι με τις επιλογές για τη δημιουργία της ομάδας:
«Δε με επηρεάζει, ούτε με νοιάζει τι πιστεύουν κάποιοι, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν και καμία ιδέα από μπάσκετ. Εγώ ξέρω τι περνάω μαζί με τον προπονητή από το καλοκαίρι, όταν και συμφωνήσαμε μαζί του. Όταν συμφώνησα με τον Καντσελιέρι, ένιωσα μέσα μου ότι βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Με το που μιλήσαμε ένιωσα ότι είναι το κατάλληλο άτομο για να είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είχε ένα βιογραφικό, είχε πολλά χρόνια σε επίπεδο Euroleague, έστω και ως μέλος του σταφ, αλλά και ως πρώτος προπονητής στη Γαλλία. Δεν ψάχνω δικαίωση, ούτε να πω ότι εγώ τα έλεγα για τη συμφωνία μαζί του. Με ενδιαφέρει να είναι καλά η ομάδα, να κερδίζει, να προχωράμε μπροστά. Δύο πράγματα υπάρχουν για μένα, το ένα με αγχώνει και το άλλο με στενοχωρεί. Με αγχώνει το οικονομικό θέμα πάντα, στο οποίο πρέπει να ανταποκρινόμαστε και με στενοχωρεί το ότι δεν βλέπω ανταπόκριση από τον κόσμο. Για τα παιδιά αυτά, να μη βλέπουν ένα γήπεδο όπως πρέπει να είναι, είναι πραγματικό κρίμα. Δε θα σταματήσουμε, ούτε θα... κωλώσουμε σε κάτι. Θα συνεχίσουμε όσο αντέχουμε. Κάποια στιγμή, μπορεί να «στερέψω» και εγώ. Δεν είναι ούτε περίεργο, ούτε μυστήριο».

Για την καλύτερη εικόνα που υπάρχει στις κερκίδες στο PAOK Sports Arena σε σχέση με την περυσινή σεζόν:
«Εντάξει, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια μπαίνουμε «μέσα». Δε βγαίνουν τα έξοδα του αγώνα, δηλαδή διαιτητές, γραμματεία, συνεργεία καθαρισμού, σεκιούριτι... Όταν οι εισπράξεις δε φτάνουν ούτε για τα μισά έξοδα, σκέφτομαι μήπως πολλές φορές, είναι καλύτερα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών! Είναι τρελό, αλλά δεν ξέρω... Είναι πραγματικό ζόρι αυτό το θέμα. Πολλές φορές, κολλάμε με κάποια πράγματα και βρίζουμε ανθρώπους που μπορεί και να προκαλούν μπορεί και όχι και μας έρχονται και οι ποινές από τον αθλητικό δικαστή. Τα πρόστιμα που μας επιβάλλονται δεν τα πληρώνουμε μετρητά, αλλά μας αφαιρούνται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πάλι ζημιά είναι, όμως. Κολλάμε με κάποια συνθήματα και αυτό βγαίνει εις βάρος της ομάδας. Δεν υπάρχουν τα έσοδα για να βγουν τα έξοδα και «χαντακώνουμε» και άλλο οικονομικά την ομάδα».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Ξέρετε πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια, έρχονται παίκτες, φτιάχνονται καριέρες, δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε δυστυχώς, αλλά αυτή είναι η ζωή μας. Με την καλή φήμη που έχουμε φτιάξει, καταφέραμε να φέρουμε τον Πόρτερ πέρυσι και είδαμε έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς στην ομάδα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάποια παιδιά από τη φετινή ομάδα. Μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση μέχρις ενός σημείου. Πέρυσι, προσπαθήσαμε να κάνουμε υπερβάσεις για τη φετινή χρονιά, να κρατήσουμε κάποια παιδιά, αλλά δυστυχώς στην αγορά, υπήρχε... τρέλα. Ωστόσο, και αυτοί που έκαναν την τρέλα, προσπαθούν τώρα να σωθούν. Εμείς που καθίσαμε ταπεινοί και είπαμε ότι θα πορευτούμε έτσι, ο Θεός μας έδωσε».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μάσιμο Καντσελιέρι:
«Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά ο σκοπός μου είναι να ξεκινήσω κάποιες συζητήσεις μαζί του και να προσπαθήσω να ανανεώσω το συμβόλαιό του με την ομάδα μας. Θα προσπαθήσω να το πετύχω. Είναι κάτι που με τρομάζει, ομολογώ, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι η αξία του κόουτς, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτά που μπορούμε εμείς να δώσουμε. Όλα είναι και λίγο θέμα στιγμής, φυσικά, τι σκέφτεται, πως είναι, αν είναι ευχαριστημένος. Δείχνει ότι είναι ευχαριστημένος, χαρούμενος και αυτός και η οικογένεια του που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και αυτό, παίζει επίσης βασικό ρόλο. Τις δύο τελευταίες σεζόν μετά το Final 8 του Κυπέλλου είχαμε τερματισμό συνεργασίας με προπονητές μας, ίσως φέτος να έχουμε το αντίθετο, θα το δούμε... Η ανανέωση είναι πιο δύσκολη από την απόλυση. Δε θέλω να πιέζω για τέτοιες συζητήσεις, γιατί έχουμε συνεχόμενο αγωνιστικό πρόγραμμα. Ίσως σε μια διακοπή, θα ήταν πιο ήρεμα να συζητήσουμε με τον κόουτς Καντσελιέρι».

Για τον Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Ο Άλεξ έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια μαζί μας. Ο νους μας είναι να ετοιμαστεί το παιδί φέτος και σιγά-σιγά να παίρνει περισσότερο χρόνο, να μπορέσει να μπει στη νοοτροπία της ομάδας και έτσι θα έχουμε έναν παίκτη με φοβερά αθλητικά προσόντα να μας βοηθήσει του χρόνου. Το συμβόλαιο του έχει buy-out το καλοκαίρι, μπορεί να το πληρώσει και ο ίδιος αν θέλει να φύγει, αλλά δε νομίζω ότι το βλέπει έτσι. Ούτε και εμείς το βλέπουμε έτσι. Ο Άλεξ είναι ένα πρότζεκτ το οποίο είναι στην ομάδα και αυτό, λόγω της φήμης μας ότι φτιάχνουμε καριέρες. Έχει ελληνικό διαβατήριο, τρομερά αθλητικά προσόντα, θέλει να μπορέσει να μπει καλά στη νοοτροπία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Διαθέτει πάρα πολύ καλή νοοτροπία, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Έχει μπει στην οικογένειά μας και συμμετέχει σε αυτό που κάνουμε».

Για το τι του αρέσει περισσότερο στον φετινό ΠΑΟΚ
: «Το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα. Όλα τα παιδιά είναι φίλοι μεταξύ τους. Είναι όλοι μία παρέα. Με χαροποιεί και θέλω πάντα να υπάρχουν καλά αποδυτήρια. Τις χρονιές που είχαμε καλά αποδυτήρια, είχαμε και καλές πορείες. Τις χρονιές που δεν είχαμε καλά αποδυτήρια, δεν είχαμε αντίστοιχα καλές πορείες. Τα πρώτα χρόνια ήταν πιο δύσκολα από την άποψη της ανταπόκρισης στο οικονομικό κομμάτι, αλλά δε θα ξεχάσω την παρέα του Γκρίφιν, του Λοβ, του Κάρτερ. Ήταν παιδιά που έρχονταν στην προπόνηση με χαμόγελο, με αστεία, με πειράγματα. Όταν κάτι δεν πήγαινε καλά και έπεφτε λίγο κατήφεια, σήκωναν τη διάθεση. Φέτος, στο πρωτάθλημα, είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια με τότε, το θέμα είναι ότι στην Ευρώπη, είμαστε καλύτερα. Δε συμμετέχουμε, βέβαια, τώρα στο Basketball Champions League, αλλά σε μια διοργάνωση πιο βατή για τα δεδομένα μας».

Για την πιθανότητα ενίσχυσης του ρόστερ , μετά την πρόκριση τους «8» του FEC: «Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία προσθήκη. Η ομάδα θα μείνει ως έχει. Δεν υπάρχει 7ος ξένος, γιατί θα πρέπει να «πετάξουμε» έξω, αναγκαστικά τον Αντετοκούνμπο. Πρέπει να παίζουν 5 παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν πέρυσι στην Ελλάδα. Είναι υποχρεωτικό από το FIBA Europe Cup και έχουμε ακριβώς αυτόν τον αριθμό. Έτσι και αλλιώς ο κόουτς, δε θέλει σε καμία περίπτωση, να χαλάσουμε τη ‘χημεία’ της ομάδας. Το έχω συζητήσει μαζί του. Όταν ξεκινούσαμε τη σεζόν, έχοντας κάποια σκαμπανεβάσματα μέχρι να βρεθούν οι παίκτες, υπήρχαν στιγμές δύσκολες. Έλεγες μήπως να αλλάξω το ένα, μήπως να αλλάξω το άλλο. Καθόμασταν, όμως, το συζητούσαμε και λέγαμε να αφήσουμε την ομάδα λίγο ακόμα να τη δούμε. Μας έπιανε κάποια «τρικυμία» σε κάποια παιχνίδια και υπήρχαν σκέψεις. Όταν βλέπεις, όμως, ότι αυτά τα παιδιά «δέσανε», αγαπούν ο ένας τον άλλο, κάνουν παρέα και παίζουν καλά μαζί, είναι τρέλα να πας να το ‘χαλάσεις’ αυτό. Αυτή η αγάπη που έχουν μεταξύ τους όλοι, είναι η επιτυχία αυτής της ομάδας. Είναι πραγματική οικογένεια. Κάθε φορά, στην αρχή της χρονιάς, λέω σε όλους το μότο από τους «Τρεις Σωματοφύλακες». «Ένας για όλους και όλοι για έναν», αυτό θέλω στον ΠΑΟΚ. Είναι βέβαια και κάποια παιδιά, τα οποία δεν είναι πολύ έμπειρα στη διαχείριση κάποιων καταστάσεων. Εκεί, έρχεται ο δικός μας ρόλος, δεν αφήνουμε μόνο τον προπονητή, να τα βγάλει πέρα. Αν δεις ότι κάποιος στεναχωριέται, ότι δεν είναι ο ίδιος που έκανε κάτι καλά και τώρα δε μπορεί να το κάνει, θα μιλήσεις μαζί του για να τονώσεις το ηθικό του και να χαλαρώσει. Όλα τα παιδιά αγχώνονται, θέλουν να πηγαίνουν καλά, να νικάνε και άμα δεν τους βγαίνει, στεναχωριούνται».

Για την εξάδα των ξένων στη φετινή ομάδα: «Στην αρχή, στα προκριματικά του Basketball Champions League, o Χέντερσον είχε ένα τραυματισμό και είπε από μόνος του πως θα παίξει και πως δεν αφήνει την ομάδα. Μπήκε μέσα έπαιξε. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα, ‘γύρισε’ το πόδι του Κρούζερ, πήγε ο παίκτης στον πάγκο το έδεσε και ζήτησε να μπει να παίξει. Μιλάμε για παιδιά που έχουν καρδιά και ψυχή! Τα προηγούμενα χρόνια δε συνέβαινε, συνήθως, αυτό. Ο Μπάρτλεϊ κάνει απίστευτα πολλές δουλειές στο γήπεδο! Τι τάπες κάνει, τι κάρφωμα έκανε μπροστά σε δύο σήμερα (σ.σ. χθες), τι άμυνες παίζει. Βγάζει την ψυχή του, δεν κοιτάει να «γράψει» νούμερα, αλλά να παίξει για την ομάδα. Μου αρέσει να βλέπω τέτοιες συμπεριφορές».
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευσηαπό loukas karadimos » Παρ 17 Ιαν 2025, 10:44

δεν εχω ιδεα απο μπασκετ, οταν λεμε ιδεα, ιδεα

ξερω μονο απο τους μεγαλυτερους οτι ο κυρ Νικος κρατησε τον συλλογο ορθιο μεσω του μπασκετ και γιαυτο αυτο το τμημα το σεβομαι απεριοριστα

αλλα αυτος ο τυπος μου φαινεται ενταξει. το παλευει με οτι εχει και ειναι κριμα να πληρωνει τις αμαρτιες των πρωην στη σχεση του τμηματος με την οικογενεια Σαββιδη

ευχομαι να ανοιξει παλι ΑΜΚ, θα συμμετεχω και παλι οσο μπορω
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευσηαπό Maurice_Escargot » Παρ 17 Ιαν 2025, 14:44

Φανταζεστε ο κ. Χατζοπουλος να ξεχρεωσει πληρως την ομαδα, να την κανει καθαρη και εξαιρετικα φερεγγυα και συναμα να πετυχει και σοβαρη Ευρωπαικη διακριση?
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευσηαπό Patricio_4 » Παρ 17 Ιαν 2025, 15:43

Ξέρουμε πόσα χρωστάμε?
Σύμφωνα με την ααδε, τον περασμένο Ιούλιο χρωστούσαμε 103εκ στο δημόσιο, καταλαβαίνω κάτι λάθος?
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 17 Ιαν 2025, 20:08

Ναι αφορουν την "παλια"ΚΑΕ πριν εισαχθει στο καθεστως ειδικης εκκαθαρισης.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 17 Ιαν 2025, 20:10

Για την καλύτερη εικόνα που υπάρχει στις κερκίδες στο PAOK Sports Arena σε σχέση με την περυσινή σεζόν: «Εντάξει, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια μπαίνουμε «μέσα». Δε βγαίνουν τα έξοδα του αγώνα, δηλαδή διαιτητές, γραμματεία, συνεργεία καθαρισμού, σεκιούριτι... Όταν οι εισπράξεις δε φτάνουν ούτε για τα μισά έξοδα, σκέφτομαι μήπως πολλές φορές, είναι καλύτερα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών! Είναι τρελό, αλλά δεν ξέρω... Είναι πραγματικό ζόρι αυτό το θέμα. Πολλές φορές, κολλάμε με κάποια πράγματα και βρίζουμε ανθρώπους που μπορεί και να προκαλούν μπορεί και όχι και μας έρχονται και οι ποινές από τον αθλητικό δικαστή. Τα πρόστιμα που μας επιβάλλονται δεν τα πληρώνουμε μετρητά, αλλά μας αφαιρούνται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πάλι ζημιά είναι, όμως. Κολλάμε με κάποια συνθήματα και αυτό βγαίνει εις βάρος της ομάδας. Δεν υπάρχουν τα έσοδα για να βγουν τα έξοδα και «χαντακώνουμε» και άλλο οικονομικά την ομάδα».

Το σημαντικότερο κομμάτι της συνέντευξης.

Βέβαια, η κυρία Αβραμίδου δεν ρώτησε τίποτα για τα χρέη...
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Σάβ 18 Ιαν 2025, 13:31

Χρονια Πολλα προεδραρα
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Σάβ 18 Ιαν 2025, 20:34

Χρόνια σου πολλά Πρόεδρε! Πάντα επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ μας!
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 21 Ιαν 2025, 18:39

Το μονο που απομενει ειναι να διαβασουμε για επιστροφή Kevin και Nate
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΠροηγούμενηΕπόμενο