ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
7
6%
Ροντρίγκο
5
5%
Μιχαι
4
4%
Βαρελα
2
2%
Μηχαηλιδης
65
60%
Γιαννούλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Εσιτι
6
6%
Μαουρισιο
11
10%
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζολης
1
1%
Ακπομ
1
1%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβιντερφσκι
1
1%
Στοχ
5
5%
 
Σύνολο ψήφων : 108

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό keep_paokizein » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:32

Σύμωνα με το άρθρο 18 του ΚΑΠ: "Οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή, εφόσον ζητηθεί τις κάρτες υγείας των (αγωνιζόμενων) ποδοσφαιριστών εν ισχύ. Η κάρτα υγείας ενός ποδοσφαιριστή θα αναγράφει τα πλήρη στοιχεία του ποδοσφαιριστή, θα φέρει την απαιτούμενη ιατρική θεώρηση και τη βεβαίωση ότι ο κάτοχος αυτής είναι απόλυτα υγιής και ικανός να αγωνίζεται σε αγώνες της ομάδας του. Η κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή ισχύει για ένα έτος από τη θεώρησή της, εκδίδεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 9 άρθρου 33 του Ν. 2725/99, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 16, Ν. 4479/17 και πρέπει να ισχύει κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα. Για τη νομότυπη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών σε έναν αγώνα αρκεί η προσκόμιση στο διαιτητή του της κάρτας υγείας αθλητή. Η κάρτα υγείας αθλητή εν ισχύ αποτελεί το μόνο αποδεικτικό μέσο σε περίπτωση υποβολής ενστάσεων για τυχόν αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών. Η, με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, απόδειξη της υγείας των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτη. Απαγορεύεται συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε οποιοδήποτε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου χωρίς την ύπαρξη των νομίμως εκδοθέντων δικαιολογητικών του παρόντος, ο δε διαιτητής υποχρεούται να απαγορεύσει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή για τον οποίο δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές. Εάν, παρά την απαγόρευση, ο ποδοσφαιριστής μετάσχει στον αγώνα η συμμετοχή θεωρείται αντικανονική κι η υπαίτια ομάδα, σε περίπτωση αποδοχής ένστασης ή καταγγελίας υφίσταται τις προβλεπόμενες κυρώσεις".
Επομένως τίποτα δεν απαγορεύει τη διεξαγωγή του αγώνα. Αν βέβαια καποια ομαδα χρησιμοποιήσει παικτη ή παικτες χωρις καρτα υγειας εν ισχύ, τότε κινδυνεύει με ένσταση και κυρώσεις.
Δυστυχώς, η γνώμη μου είναι ότι δεν παλεύεται νομικά. Αν κάνει ένσταση θα μηδενιστούμε και θα αφαιρεθούν 3 επιπλέον βαθμοί. Ο μόνος ισχυρισμός, αν η αεκ αποδεικνύεται ότι συναίνεσε στην παρανομία, είναι ο ισχυρισμός της καταχρηστικής άσκησης δικαιώματος, δεδομένης της κατ' ένσταση άσκησης της πειθαρχικής δίωξης, ο οποίος θα ήθελε μεγάλη κουβέντα για να πιθανολογήσουμε την ευδοκίμησή της. Δεν ξέρω τι πραγματικά θα ήθελα. Αν γίνει η ένσταση, η χάρτινη θα παραμείνει χάρτινη απέναντι σε εμάς, αλλά θα χάσει και όποιο ηθικό πλεονέκτημα είχε έναντι των γαύρων από την υπόθεση Βάλνερ. Αν δεν κάνει ένσταση, ο υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος, ακόμα και ο οπαδός, θα δυσκολευτεί να την ξαναποκαλέσει χάρτινη. Κι αν ακόμα την αποκαλέσει θα υπάρχει ισχυρό αντεπιχείρημα από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Σε κάθε περίπτωση η αεκ είναι αυτή που έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Είτε το χρησιμοποιεί για να πάρει την 2η θέση, είτε για να ξεπλύνει τη ντροπή του 2018.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein
 
Δημοσιεύσεις: 590
Εγγραφή: Δευτ 10 Δεκ 2007, 19:24
Τοποθεσία: Kατερινη

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό giapas » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:34

george188 έγραψε:Giapas αμφιβάλλω πολύ οτι θα κάναμε ένσταση, αν μου επιτρέπεις. Όπως και διαφωνώ οτι θα το ζητούσαμε επιτακτικά..Ξέρανε τι γίνεται πριν το ματς, κακώς παίξανε..Είδαν οτι δεν τους πήγε και άρχισαν να το σκέφτονται.
Ναι δικαίωμα μια χαρά έχουν να κάνουν με την υπερμαλακια μας και την εγκληματική αμέλεια στελεχών που στερούν και τη 2η θέση..Αλλά όχι σαν αυτούς ουτε ήμασταν ποτέ ούτε θα γίνουμε, τέτοιους βαθμούς δεν θα τους ήθελα. Μόνο γαύρο θα κυνηγούσα, κανέναν άλλο


Δεν υπάρχει ηθική στο ποδόσφαιρο μη μπερδεύσαι. Αυτά τα "εμείς" κι "αυτοί" είναι ιστορίες για αγρίους.
Συμφέροντα είναι και επιχειρηματίες αποφασίζουν. Λες και κάποιος έχει χρυσόσκονη και όποιον είναι χανούμι τον μετατρέπει σε μουνόπανο και όποιος είναι ΠΑΟΚτσης είναι για αγιογραφία.

Σαββίδης Μελισσανίδης έχουν πολλά παραπάνω να σκεφτούν από ηθικολογίες και κουραφέξαλα.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9430
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:34

Σιγά το ισχυρό αντεπιχείρημα.
Ας μας δώσουν το προπέρσινο πρωτάθλημα και ας πάρουν τη δεύτερη θέση.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15453
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Mitsospaoki4 » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:36

Πάντως μην ξεχνάμε τον παράγοντα "εκλογές ΕΠΟ"..
Ίσως παίξει και αυτό τον ρόλο του..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
 
Δημοσιεύσεις: 10834
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό bane1980 » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:36

Το σενάριο να το είδαν και οι δικοί μας και να έγινε συμφωνία γιατί αλλιώς δεν κατεβάσαμε ούτε 11αδα;

Και θα χρωστάει χάρη ο Ιβάν.

Αν κάνουν όντως, με Γεια τους με χαρά τους. Δεν θα παρακαλάω άλλους να καλύψουν δικές μου μαλακιες.
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
bane1980
 
Δημοσιεύσεις: 4074
Εγγραφή: Πέμ 30 Οκτ 2008, 16:20

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Mitsospaoki4 » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:40

Επικοινωνία για το ζήτημα που προέκυψε με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είχαν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε με τον στενό συνεργάτη του, τον Κώστα Φωτιάδη, και του μετέφερε όσα ήθελε να πει στον ομόλογό του της ΑΕΚ.

Με τη σειρά του, ο κ. Φωτιάδης με τη βοήθεια των ανθρώπων της Ένωσης επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του μετέφερε όσα του είπε ο Ιβάν Σαββίδης.

Μέχρι τα ξημερώματα, υπήρχε η πληροφορία πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν προτίθεται να δώσει εντολή για την κατάθεση της ένστασης.

sfina
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
 
Δημοσιεύσεις: 10834
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ron-swanson » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:42

Πάντως (οι περισσότεροι, όχι όλοι) αρδ και οπαδοί της Κούλας είναι μεγάλα μπασταρδια. Από χθες το έχουν μαμησει το πράγμα. Γαύροι κανονικοτατοι. Στην πραγματικότητα μιλάμε για μια ανούσια γκάφα. Ούτε παραποίηση έγινε, ούτε κάποιο πλαστο έγγραφο φέραμε. Απλά ένα τυπικό θέμα, που δεν θέλει ούτε μια ώρα για να διορθωθεί απ' ότι αποδείχτηκε, ξέφυγε (;) από κάποιον δικό μας.

Ε δεν μπορώ να διαβάζω για "αντικανονική συμμετοχή", "έπαιζε παράνομα τους τελευταίους 3-4 αγώνες" και φουτσες μπλε. Μιλάμε για μια λεπτομέρεια που είναι καθαρά τυπική. Αλλά εκεί οι μπασταρδοι να προσπαθησουν να αποδείξουν ότι έγινε κάποια τεράστια παρανομία και ηθικά δικαιούνται την ένσταση.

Μέσα στο γήπεδο πάντως από την πεσαδα τους και μετά οπότε ΕΠΡΕΠΕ να σε κερδισουν, δεν έκαναν ούτε φάση. Αυτο είναι το μέγεθος τους.
Τελευταία επεξεργασία από ron-swanson και Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ron-swanson
 
Δημοσιεύσεις: 6472
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:42

Eμείς είμαστε μ@λ@κες και πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα εσωτερικά μας.
Αλλά κι αυτοί αν κανουν προσφυγη θα επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά το οτι είναι κλέφτες-χαρτινοι και νεογαυροι. Μην τα μπερδευουμε αυτά.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:46

Επί της ουσίας δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Κάναμε χοντρή πατάτα εμείς, οι άλλοι ήταν πλήρως ενήμεροι και δέχτηκαν μια χαρά να αγωνιστούν. Τους λέμε χάρτινους εδώ και κοντά 2,5 χρόνια. Και έχουν δίκιο στο ότι, ό,τι και να κάνουν στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα συνεχίσουμε, εγώ τουλάχιστον σίγουρα, να τους αποκαλούμε έτσι. Κλέφτες και μάλιστα ξετσίπωτοι υπήρξαν. Δε θα αλλάξει αυτό λόγω μη υποβολής ένστασης στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οπότε, υπό την οπτική αυτή, καλώς σκούζουν και θέλουν να υποβληθεί ένσταση. Προσωπικά, δε θα "χαλαστώ". Και δέκτη να γίνει. Γαύροι και με σφραγιδάρα. Θα πιάνει την κοιλιά του από τα γέλια ο Βάλνερ.
Να "φορτώσω" για τον ερασιτεχνισμό της παε στο συγκεκριμένο θέμα, σαφώς. Και να κράξω. Αλλά όχι και να νιώσω ... υποχρέωση απέναντι στο τσίρκο της Δεκελείας, αν δεν κάνει ένσταση, έχοντας αποτύχει πεντακάθαρα στο αγωνιστικό να με νικήσει για πολλοστή φορά. Ας γελάσω.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17960
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Totem_pk » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:50

Οτι και να ειναι οι αντιπαλοι κλεφτες χαρτινοι και οτι θελετε, αυτην την στιγμη μπορει εν δυναμει να σημαινει πρωταθλημα γιαυτους. Οχι μονο δευτερη θεση. Οτι και να κανουν δεν τους κατηγορω. Δεν μπορω να τους κατηγορησω. Η λαλακια που καναμε ειναι τερατωδης την στιγμη που Ξερεις οτι ολοι σε κυνηγανε Πας στο Κας εισαι στο επικεντρο ολων αυτων και λαλακιζεσαι ετσι? Με τι ψυχη να μιλησεις στους παικτες στους προπονητες στον Ιβαν? Τι να τους ζητησεις να καταθεσουν ψυχη και αιμα στο γηπεδο? Για να μπορει ο καθε αχρηστος να τους στερει αυτα που κερδιζουν στο χορτο? Απογοητευμενοι ειμασταν αναθαρησαμε λιγο Και τωρα αυτο? Σε απογνωση ειμαι εγω παιδια πραγματικα. Σκεφτειτε τους παικτες.
Totem_pk
 
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:55

Μαθηματα ηθικης δε θα κανει κανενας πουτανας γιος στον ΠΑΟΚ.
Το αν ειναι χαρτινοι επιβεβαιωθηκε το 2018, δε θα επιβεβαιωθει σημερα. Ομαδα με τοσα χρεη, να μη χρωσταει πλεον τιποτα χωρις να εχει ξεχρεωσει ουτε ευρω... Ομαδα που πηρε 20εκ απο το ελληνικο δημοσιο για να χτισει γηπεδο. Με προεδρο, μετοχο του οπαπ θα μας μιλησει για κυριαρχικες επιρροες. Να πανε να γαμηθουνε ολοι τους.

Τα παραπανω (κι αλλα τοσα) βεβαια δεν τους στερουνε το δικαιωμα να κανουν ενσταση. Γιατι το χθεσινο ειναι λαθος δικο μας και κανενος αλλου.

Το χθεσινο χωνευεται δυσκολα, γιατι η ιδια η ομαδα δυνητικα στερει απο τους ποδοσφαιριστες αυτα που κερδισαν στο γηπεδο. Και αυτο ειναι τρισχειροτερο απο το να το σε στηνουν οι κατω. Γιατι απο τους κατω το περιμενεις, απο την ιδια σου την ομαδα, οχι. Ακομα και αν προκειται για μια αβλεψια.

Ο ΠΑΟΚ φετος εζησε ισως τη χειροτερη χρονια επι Ιβαν, και πρεπει να γινουν σαρωτικες αλλαγες σε ΟΛΑ τα επιπεδα. Ελπιζω μονο ο Ιβαν να εχει ορεξη και να ειναι αποφασισμενος να τις κανει.
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
 
Δημοσιεύσεις: 7700
Εγγραφή: Δευτ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό deep_gia_deep » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 14:59

προσωπικά είμαι σε φάση..
Ηλία ΡίχτοοοοΟΟΟ..
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep
 
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: Τετ 29 Ιαν 2014, 13:41

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Magpies4 » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 15:23

Προφανώς εάν δεν γίνει ένσταση κάτι παίζει με την πολυσυζητημένη συμμαχία ΑΕΧ ΠΑΟΚ βάζελου.
Άβαταρ μέλους
Magpies4
 
Δημοσιεύσεις: 4467
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό cellophan » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 15:35

Doomlord4 έγραψε:
cellophan έγραψε:Το αφήνω εδώ και ασχολίαστο.

Από inpaok.com: Πώς θα καλυφθεί το κενό του αρχίατρου στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν

Μέτα την παραίτηση του Ευθύμη Παπασούλη, η θέση του αρχίατρου στον ΠΑΟΚ παραμένει κενή και θα πρέπει να καλυφθεί για το μικρό υπόλοιπο της σεζόν.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ιωάννης Ουσαντζόπουλος, ο γιατρός των ομάδων Κ19 και Κ17 του Δικεφάλου.

Αυτό θα ισχύει ουσιαστικά μέχρι και το ματς με τον Άρη. Μετά θα παρθεί η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει.

O Iωάννης Ουσαντζόπουλος είναι ειδικός χειρουργός ορθοπαιδικός. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής «Ιβάν Πέτροβιτς Παβλόφ» Φιλιππούπολης Βουλγαρίας και ο τίτλος σπουδών του αναγνωρίσθηκε από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. μετά από συμπληρωματικές εξετάσεις στα μαθήματα Χειρουργικής και Παθολογίας.


Εντάξει,του χρόνου ας προσλάβουμε ομοιοπαθητικό


Λευτεριά στον βιετναμέζο βελονιστή.....
Άβαταρ μέλους
cellophan
 
Δημοσιεύσεις: 3107
Εγγραφή: Δευτ 03 Αύγ 2009, 03:24

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ 16 Ιούλ 2020, 15:45

.....εν συνεχεία καλέσαμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, κ. Δημητριάδη (ΑΕΚ) και κ. Καρυπίδη (ΠΑΟΚ) και τους ενημέρωσα αντιστοίχως.

Τους είπα πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου.

Με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο των ανωτέρω αναγραφομένων μου.

Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Αν δεν κάνει ένσταση η χάρτινη, για να είμαστε ήσυχοι ότι δεν συμβαίνει οτιδήποτε ύποπτο, θα πρέπει να κάνουμε εμείς ένσταση, κατά της εγκυρότητας του αγώνα και να κυνηγήσουμε αυτό το λαμόγιο, για όσα αναφέρει, στο ΦΑ!

Ο ΚΑΠ είναι ρητός και λέει ότι ο διαιτητής του αγώνα απαγορεύεται να επιτρέψει να αγωνιστούν αθλητές, δίχως να έχουν θεωρημένη κάρτα υγείας και αυτός το επέτρεψε, ρίχνοντας την ευθύνη στον εκπρόσωπο μας!!

Πρέπει να ζητήσουμε επανάληψη του αγώνα και παραδειγματική τιμωρία του, όπως ορίζει ο ΚΑΠ της ΕΠΟ...

Αλλιώς, κάτι περίεργο συμβαίνει, στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και μάλιστα με μας μέσα του...Τελεία και παύλα!!


Υ.Γ. Αυτά, με το δικό μου, φτωχό μυαλό και με τα λίγα που ξέρω, περί καρτών υγείας και λοιπές τυπικότητες...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Superleague

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης