6. Χάρης Τσιγγάρας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

JohnySSS έγραψε:Χτες στο κέντρο, από την αρχή του αγώνα, είδα ένα παιδάκι να παλεύει με τα θηρία. Κι εκείνο το τάκλιν με το πόδι σηκωμένο, θα σφυριζόταν χαλαρά κόκινη αν έβρισκε τον Ολλανδό στα γεμάτα. Και με τι ρυθμό αγώνων μπήκε να παίξει σε τέτοιο ματς; Από τη στιγμή που στο ρόστερ (και στην αποστολή) υπάρχει, καλώς ή κακώς ο Εσίτι, που έχει εμπειρία από αυτές τις χώρες, έπρεπε να παίξει αυτός μπροστά από το στόπερ, να ρίξει και λίγο ξύλο, και στο δεύτερο να μπει ο μικρός. Στο κάτω κάτω κανείς δε θα μπορούσε να πει τίποτα.
Αλλά οκ, μπορεί να πει κάποιος ότι προτιμήθηκε για την ταχύτητα έναντι του Εσίτι. Όταν όλοι έβλεπαν ότι μετά την κίτρινη δε μπορούσε να παίξει και οι άλλοι έκαναν ότι ήθελαν ατον άξονα γιατί δεν αλλάχτηκε πριν γίνει η ζημιά; Αυτό είναι απορίας άξιο.
Και με τη μεικτή σύμπαντος να παίξουμε στην επιλογή Εσίτι μπαρουτοκαπνισμενο η ντεμπούτο Τσιγγαρα πάντα θα στηρίζω το προπονητή που επιλέγει Τσιγγαρα.
gika έγραψε:Κι ο Α. Ζίφκοβιτς για να υπογράψει ζήτησε 2 χρόνια συμβόλαιο μαξ, αλλά αυτός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Τα δικά σου τα βεντετιλίκια με εκνευρίζουν. Που μπήκες χθες και ήσουν εκτός τόπου και χρόνου. Λάθος πάσες, λάθος κοντρόλ, κίτρινη στο 5λεπτο. Ψόφισες τους Καντουρί-Σβάμπ από το 45΄. Αν θες να το παίζεις ντίβα, φρόντισε τουλάχιστον να αποδίδεις σαν ντίβα. Κι ο Τζόλης μικρός είναι, κι αυτός στα βαθιά μπήκε, και κέρδισε μια θέση στην ομάδα. Χωρίς εκβιασμούς για συμβόλαια και λοιπές βλακείες. Ολοταχώς γαι πορεία Τζανδάρη πας.
Και όμως φίλε η συμφωνία του Τσιγγαρα είναι τίμια, σου λέει για να μείνω θέλω να με υπολογίζεις. Δειξτου ότι τον υπολογίζεις αν τον υπολογίζεις μέχρι το καλοκαίρι και μετά πρόσφερε του συμβόλαιο ανάλογα με την αξία του. Δεν τον πιστεύεις άφησε τον να φύγει, δεν ανανεώνει το καλοκαίρι ενώ του δίνεις ρόλο εκτός αποστολής για όλη την χρονιά.
Αλλά φίλε gika και μόνο που ανανέωσε για ένα χρόνο τσανδαρης δεν είναι. Η αγωνιστική κριτική σου για χτες είναι εντελώς άδικη το λιγότερο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και που ξέρεις αν είναι τσανδαρης ή όχι?
Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι μετά από μια καλή σεζόν δεν θα σου πει " έχω πρόταση από γάβρο,θέλω 5-6-7 κατοστάρικα αλλιώς κλείνω εκεί"?
Για μένα όταν κάποιος είναι 10 χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και να φωνάζει η ομάδα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, υπογραφει όσα περισσότερα χρόνια μπορεί και αν αξίζει θα παίξει αν όχι η ομάδα θα του σταθεί ποτέ εμπόδιο να βρει αυτός την επόμενη στέγη που θέλει
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Θα σου πω γιατί κατά την γνώμη μου. Ο Τσιγγαρας αυτή τη στιγμή είχε το πάνω χέρι. Μπορούσε να κάνει ένα μήνα υπομονή και να υπογράψει όπου ήθελε. Σε έξι μήνες στην πραγματικότητα το πρωτάθλημα λήγει το χειρότερο για αυτόν σενάριο θα ήταν να μπει 6 μήνες στον πάγο. Αυτός επέκτεινε το συμβόλαιο για ένα χρόνο φαντάζομαι η σκέψη του είναι θέλω να δω αν και η ομάδα με υπολογίζει αν όχι καλύτερη λύση για την καριέρα του κάθε ποδοσφαιριστη που πιστεύει στον εαυτό του είναι να πάει κάπου που τον πιστεύουν. Η γνώμη μου είναι πως ο συλλογισμός του Τσιγγαρα είναι λογικός, θέλω να μείνω αν σκοπεύει η ομάδα να με αξιοποιήσει αγωνιστικά, σε αυτό το πλαίσιο έδωσε και η ομάδα και ο παίκτης χρόνο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Όπως προείπα αν το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ τον θέλει ως μέλος της ομάδας θα μείνει, αν ο ΠΑΟΚ τον θέλει και δεν μένει το καλοκαίρι η ομάδα επαναξιολογει την κατάσταση. Ο Τζανδαρης αν θυμάσαι με το που πήρε τρία παιχνίδια έκανε 5 μήνες υπομονή και υπέγραψε αλλού, δεν είναι το ίδιο και αποδεικνύεται από το νέο συμβόλαιο.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

για να γυρίσει ο ήλιος
θέλει δουλειά πολύ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εγώ που είμαι φυσιογνωμιστής λέω ότι ο Τσιγγάρας έχει ΠΑΟΚτσήδικη φάτσα.

Δε θα βγαίνει από το 6 σε λίγο καιρό ο μικρός Δαμανάκης.

Δεν τον κόβω για Τσανδάρη.

Εδώ παρακαλάνε όλοι να έρθουν στον ΠΑΟΚ, αυτός θα φύγει;

Σε ανύποπτο χρόνο, θα γίνει και η περαιτέρω επέκταση του συμβολαίου του. Έτσι μου λέει το ένστικτό μου γι'αυτό το παλικάρι.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Και εγώ το ίδιο πιστεύω
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί και αν θα παίξει πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, φαίνεται όμως να έχει καλά στοιχεία, ταχύτητα, κράτημα μπάλας και μεταβιβάσεις και σίγουρα θα βοηθήσει
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εντυπωσιακος οσο επαιξε.. επρεπε να μπει στο 60 που ο νικα τα εφτυσε τελειως...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο μικρός Δαμανάκης είναι παιχταράς. Τον πιστεύω πάρα πολύ και είμαι πολύ αισιόδοξος γι'αυτόν.

Το 'χει!
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Πολύ, πολύ θετική παρουσία ο Χάρης! Ταχύτατος για την θέση, καλός ανασταλτικά, καλά πόδια. Μήπως βρήκαμε αυτό που χρειαζόμασταν;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ καλός όσο έπαιξε!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει στοιχεια ο μικρος γαμω το διετες του...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αυτό το παιδί έχει υψηλό ταβάνι ... απλά έχει παοκτσήδικο όνομα και φάτσα ...

το παιδί αυτό και τα μάτια μας ... στα χέρια του Πάμπλο βέβαια δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι σίγουρος. προβλέπω μέσα στην χρονιά να γίνεται βασικός ... και θα ανανεώσει πολλά χρόνια ...
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Τρομερη αισθηση του χωρου ξερει τι υπαρχει διπλα του
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Ο δικός μας Τσάβι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”