ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 24/11 18:00 PAOKTV
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 24/11 18:00 PAOKTV
Δύσκολο ματς κόντρα σε μια Λάρισα που παίρνει αποτελέσματα και είναι σχετικά ψηλά στη βαθμολογία. Έρχεται βέβαια από ήττα εντός κόντρα στη Λαμία.
Η νίκη είναι απαραίτητη και χωρίς να να έχουμε άλλες απώλειες
Η νίκη είναι απαραίτητη και χωρίς να να έχουμε άλλες απώλειες
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 24/11 18:00 PAOKTV & Paokmania Web Radio
Ο αγώνας αυτός είναι προ του μεγάλου derby στο τηγάνι επομένως είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστεί η 11άδα του αγώνα αυτού.
Θεωρώ λοιπόν ότι ο Vieirnha θα είναι στο αρχικό σχήμα. Δεν ξέρω αν θα ισχύσει το ίδιο για Mauricio, ή αν θα ξεκινήσει ο Douglas και ο ώριμος Βραζιλιάνος μπει αργότερα.
Θεωρώ λοιπόν ότι ο Vieirnha θα είναι στο αρχικό σχήμα. Δεν ξέρω αν θα ισχύσει το ίδιο για Mauricio, ή αν θα ξεκινήσει ο Douglas και ο ώριμος Βραζιλιάνος μπει αργότερα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χωρίς Ουαρντα- Κάτσε λογικά θα έρθουν.. να μην τους υποτιμήσουμε και θα έχουμε ησυχο απόγευμα.. Χρειάζεται Πέλκας- Ακπομ γιατί θα στήσουν λεωφορείο πίσω όπως κάνουν πάντα.
Αν δε παιξει και αρκετα ο Μαουρισιο με Λαρισα δε βλεπω πως ειναι δυνατον να ξεκινησει κι ολας με γαυρο. Καλα θα ητανε φυσικα. Θελω να δω δίδυμο με Μισιτς με τον Μαου να παιζει στο 6 και να συγκεντρωνεται στο ηρεμο κρατημα και μοιρασμα μπαλας πισω και τον Μισιτς ακομα πιο απελευθερωμενο και επικεντρομενο στο επιθετικο κομματι. Δεν ειμαι φαν του Μαουρισιο ως 8αριου γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ συντιριτικος στο επιθετικο κομματι (σε σημειο που καταστρεφει επιθεσεις με το να μη δινει τη μπαλα γρηγορα) αλλα αυτα που κανει καλα θα ειναι πολύτιμα στο 6. Και δε μπορει να πει και κανεις οτι θα μας κανει σοφτ αμυντικα αυτο αφου ετσι κι αλλιως σοφτ ειμαστε και με το κρατημα μπαλας του Μαου ειναι πιο safe επιλογη.
Η πλακα με τον Βιειρινια εδω που φτασαμε ειναι οτι απολυτως φυσιολογικα θα παιξει πια μπροστα.
Η πλακα με τον Βιειρινια εδω που φτασαμε ειναι οτι απολυτως φυσιολογικα θα παιξει πια μπροστα.
Ελπιζω σε ενα ησυχο απόγευμα χωρις τραυματισμους .
Πολύ πονηρό ματσάκι, που απαιτεί μεγάλη προσοχή και μεγαλύτερη σοβαρότητα...Η 11άδα του ματς, μέσα στο πουστοτήγ@νο, μπορεί να δοκιμαστεί μόνο μετά το 2-0, αφού χρειάζεται διαφορετική, για να κερδίσουμε σ αυτό...
Πάντως στο tickemaster.gr λέει είναι sold out η 4.
Με φαίνεται λίγο νωρίς για sold out, παίζει να ελευθερωθούν εισιτήρια για την 4 αργότερα?
Με φαίνεται λίγο νωρίς για sold out, παίζει να ελευθερωθούν εισιτήρια για την 4 αργότερα?

Μεγάλο λάθος να μιλάμε από τώρα για το παιχνίδι με το γαύρο. Προέχει αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικότατο.
Αν έχουμε το μυαλό στο κεφάλι κα ιείμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα, θα το πάρουμε το παιχνίδι.
Ο γαύρος μπορεί να περιμένει
Αν έχουμε το μυαλό στο κεφάλι κα ιείμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα, θα το πάρουμε το παιχνίδι.
Ο γαύρος μπορεί να περιμένει
- PAOK_Antarctica
Δεν ξέρω πώς κατάφεραν και φάγαν 3 στην έδρα τους από τη Λαμία, αλλά αυτό δεν ήταν καλό για μας.
Θα σκυλιασουν να πάρουν βαθμούς.
Νίκη οπωσδήποτε γιατι αλλιώς το τηγάνι γίνεται αγώνας ζωής ή θανάτου.
Θα σκυλιασουν να πάρουν βαθμούς.
Νίκη οπωσδήποτε γιατι αλλιώς το τηγάνι γίνεται αγώνας ζωής ή θανάτου.
-
Χωρίς Ουαρντα και Κάτσε που με εμάς δεν παίζουν η Λάρισα δεν είναι ούτε για β Εθνική.
To θεμα με τη Λαρισα ειναι το ποσο σκληρα θα κατεβουν. Δε ξερω ποσο σκοπευει να "χτυπησει" το ματς ο Κουγιας. Εμεις πρεπει να ειμαστε προετημασμενοι και να μη κατεβουμε περιμενωντας ενα χαλαρο απογευμα.
Πρέπει να δείξουμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε στο ηράκλειο και σε αυτό το ματς. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς πρέπει να πάμε στο Καραϊσκάκης με την λιγότερη δυνατή διάφορα η και μπροστά...
Υ.Γ. Νομίζω αν το επιτρέψει ο αγώνας καλό θα ήταν να δούμε στην εντεκάδα και τον Λάμπρου για μερικά λεπτά.

Υ.Γ. Νομίζω αν το επιτρέψει ο αγώνας καλό θα ήταν να δούμε στην εντεκάδα και τον Λάμπρου για μερικά λεπτά.

Ειναι εντος εδρας ματς φυσικα αλλα απλα δεν πρεπει να κανουμε το λαθος και να περιμενουμε η Λαρισα να ειναι ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ ειναι πολυ πιο επιθετικη ομαδα. Την Κυριακη εχουμε λεωφοριο και κλωτσια, καμια σχεση το ματς.
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 24/11 18:00 PAOKTV
CCCP έγραψε:Ειναι εντος εδρας ματς φυσικα αλλα απλα δεν πρεπει να κανουμε το λαθος και να περιμενουμε η Λαρισα να ειναι ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ ειναι πολυ πιο επιθετικη ομαδα. Την Κυριακη εχουμε λεωφοριο και κλωτσια, καμια σχεση το ματς.
Εγώ αναφέρθηκα στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδος που ήταν κάλο,από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω πως ο Ο.Φ.Η. έπαιξε ποδόσφαιρο ενώ αυτοί μάλλον θα παίξουν καταστροφικό παιχνίδι...

- Μπαρκαρούτσος