8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
Ο Αγκουστο έχει απίστευτο κοντρόλ με τη μπάλα, που κερδίζει αυτόματα μέτρα προς τα μπροστά αφήνοντας πίσω τον αντίπαλο του.
Αν βελτίωσει κ τα ποσοστά σωστής πασάς και γενικότερα τις επιλογές του μπορεί να κάνει θαύματα.
Θελει χρόνο κ παιχνίδια.
Αν βελτίωσει κ τα ποσοστά σωστής πασάς και γενικότερα τις επιλογές του μπορεί να κάνει θαύματα.
Θελει χρόνο κ παιχνίδια.
Ωραιος και με περισσοτερη αυτοπεποιθηση και αποφασιστικοτητα. Τον θυμαμαι πιο διστακτικο και ατσαλο πριν τον τραυματισμο. Μακαρι να συνεχισει ετσι και να ειναι γερος.
- falconakis
Μπράβο παλικαρε συνέχισε έτσι περσι ηταν η πρώτη χρονιά και σου έκατσε και άσχημος τραυματισμός... Σιδερένιος φέτος και παίξε σαν Βραζιλιάνος που είσαι 
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Αργησα λιγο να απαντησω λογω φορτου, αλλα:cellophan έγραψε:Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Υπάρχει σφυγμός. Φίλε paoki, βιάζεσαι αδερφέ. Chill. Ο χρόνος θα δείξει.
* Σχετικό αλλά και γενικά μιλώντας, αυτό με τις παραθέσεις κάθε φορά που ένας παίκτης κάνει ένα καλό ή ένα άσχημο παιχνίδι to -και καλά- prove a point είναι λίγο, πως να το πω κομψά, υπερφίαλο και δεν έχει και πάτο, καθώς η εναλλαγή καλών-κακών παιχνιδιών είναι δεδομένη. Θυμάμαι το 2009, είχα μπει στη διαδικασία να το κάνω με τον Ελ Ζαρ που λάτρευα, αλλά νομίζω κρατήθηκα και έγραψα-έσβησα. Μπορεί και να μη θυμάμαι κιόλας καλά και να είχα ποστάρει κανα τέτοιο νόστιμο. Απολογούμαι αν αυτό είχε συμβεί.
Οταν μπαινουμε εδω μεσα και διαβαζουμε σκληρη και μη δικαιολογημενη κριτικη κατα ορισμενων παικτων η προπονητων μας μαυριζει η διαθεση. Ολοι εχουν καθε δικαιωμα να το κανουν αυτο σε ενα δημοσιο φορουμ, δημοκρατικοτατα οπως πρεπει, αφου ειναι η αποψη του καθε ανθρωπου που ποσταρει. Οπως και εγω εχω κραξει τον Λημνιο, τον Πελκα και πολλους αλλους, αλλα με χαρα δεχτηκα να κανω κωλοτουμπα μετα απο καλη εμφανιση τους.
Η αποψη μας εδω μεσα, μιας και ειναι φορουμ, δεν ειναι υπερανω κριτικης. Οταν κανουμε σκληρη κριτικη πρεπει να μπορουμε να την δεχομαστε κιολας. Δεν ειναι προσωπικο για εσενα αλλα με βαση αυτο παιρνω την ευκαιρια να το πω, μιας και βλεπω και σε αλλα θεματα, οπως του Νινουα, αυτοι που βριζανε την διοικηση που τον αγορασε τωρα να γκρινιαζουν που τρωνε λιγο πεσιμο. Πως θα περασουμε καλα και εμεις οι υπολοιποι που δεν γουσταρουμε να κραζουμε την ομαδα, κυριοι? Εμεις να μην κανουμε λιγο μπουλκουμε?
Οπως ειχαν πει και οι αρχαιοι ημων προγονοι, μην κραζεις για να μην κραχθεις!

Με τον Πάμπλο προπονητή και τον καντουρι δίπλα σου, αν έχεις στο μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου θα μάθεις πολλά πράγματα
Για αυτόν κάποτε είχα πει στους φίλους μου οτι είναι πολύ λίγος..μια κόπια του ντιεγκο αρίας..
κλασικό βιαστικό ισοπεδωτικό συμπέρασμα ελληνάρα οπαδού..στα δύο φετινά ματς μου άρεσε τόσο πολύ που έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα του διπλού τόλουπ.
Την μεγαλύτερη κωλοτούμπα την έχω κανει με γκάρυ ροντρίγκεζ που είχα προβλέψει οτι θα είναι η χειρότερη μεταγραφή αρνεσεν..μακάρι να ήρθε η ώρα να κάνω μεγαλύτερη.
κλασικό βιαστικό ισοπεδωτικό συμπέρασμα ελληνάρα οπαδού..στα δύο φετινά ματς μου άρεσε τόσο πολύ που έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα του διπλού τόλουπ.
Την μεγαλύτερη κωλοτούμπα την έχω κανει με γκάρυ ροντρίγκεζ που είχα προβλέψει οτι θα είναι η χειρότερη μεταγραφή αρνεσεν..μακάρι να ήρθε η ώρα να κάνω μεγαλύτερη.
-
εμενα αυτος μου εκανε φοβερη εντυπωση!και στη γραναδα ,και σημερα!φοβερη ταχυτητα στα πρωτα 10 μετρα με τη μπαλα,και ανοιγμα του γηπεδου!μυριζομαι κατι αναλογο με μισιτς!μακαρι να μη με διαψευσει!
Αυτόν τον επιβραβεύεις τώρα με αύξηση, αφαίρεση ρήτρας και 1-2 χρόνια επέκταση (λήγει 2023) για να μην τρέχεις του χρόνου να ανανεώνεις από χειρότερη διαπραγματευτική μεριά αφού θα στο παίζει βαρύ πεπόνι αναμένοντας το δικό του καλοκαίρι όπου θα τον χάνεις κοψοχρονιά (όπως δηλ. τώρα τρέχεις με Γιαννούλη, Σφιντέρκσι, Ινγκασον που λήγουν το 22 και το καλοκαίρι μπαίνουν στο τελευταίο χρόνο συμβολαίο όπως μπήκαν φέτος οι Ακπομ, Πέλκας, Λημνιός). Τώρα θα γουστάρει και το κατι τις λίγο παραπάνω ενώ του χρόνου θα ζητάει κάτι τις πολύ παραπάνω.
- navigator11
Μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Εξαιρετικός μέχρι τώρα. Θα συμφωνήσω κι εγώ. Σύντομα πρέπει να τύχει επιβράβευσης.
Ναι βρε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ είμαι επαγγελματίας μη κράχτης ως γνωστόν, για αυτό άλλωστε και γνωστός κρυφοβάζελος παλαιότερα καθώς η υπεράσπιση Σαλπιγγίδη και Τζιώλη απέναντι στον ανένδοτο πολλών δεν είναι μια εύκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Καλός ήταν και σήμερα ο δικός σου πάντως. Not my cup of tea, αλλά μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα.paoki_ έγραψε:Αργησα λιγο να απαντησω λογω φορτου, αλλα:cellophan έγραψε:Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Υπάρχει σφυγμός. Φίλε paoki, βιάζεσαι αδερφέ. Chill. Ο χρόνος θα δείξει.
* Σχετικό αλλά και γενικά μιλώντας, αυτό με τις παραθέσεις κάθε φορά που ένας παίκτης κάνει ένα καλό ή ένα άσχημο παιχνίδι to -και καλά- prove a point είναι λίγο, πως να το πω κομψά, υπερφίαλο και δεν έχει και πάτο, καθώς η εναλλαγή καλών-κακών παιχνιδιών είναι δεδομένη. Θυμάμαι το 2009, είχα μπει στη διαδικασία να το κάνω με τον Ελ Ζαρ που λάτρευα, αλλά νομίζω κρατήθηκα και έγραψα-έσβησα. Μπορεί και να μη θυμάμαι κιόλας καλά και να είχα ποστάρει κανα τέτοιο νόστιμο. Απολογούμαι αν αυτό είχε συμβεί.
Οταν μπαινουμε εδω μεσα και διαβαζουμε σκληρη και μη δικαιολογημενη κριτικη κατα ορισμενων παικτων η προπονητων μας μαυριζει η διαθεση. Ολοι εχουν καθε δικαιωμα να το κανουν αυτο σε ενα δημοσιο φορουμ, δημοκρατικοτατα οπως πρεπει, αφου ειναι η αποψη του καθε ανθρωπου που ποσταρει. Οπως και εγω εχω κραξει τον Λημνιο, τον Πελκα και πολλους αλλους, αλλα με χαρα δεχτηκα να κανω κωλοτουμπα μετα απο καλη εμφανιση τους.
Η αποψη μας εδω μεσα, μιας και ειναι φορουμ, δεν ειναι υπερανω κριτικης. Οταν κανουμε σκληρη κριτικη πρεπει να μπορουμε να την δεχομαστε κιολας. Δεν ειναι προσωπικο για εσενα αλλα με βαση αυτο παιρνω την ευκαιρια να το πω, μιας και βλεπω και σε αλλα θεματα, οπως του Νινουα, αυτοι που βριζανε την διοικηση που τον αγορασε τωρα να γκρινιαζουν που τρωνε λιγο πεσιμο. Πως θα περασουμε καλα και εμεις οι υπολοιποι που δεν γουσταρουμε να κραζουμε την ομαδα, κυριοι? Εμεις να μην κανουμε λιγο μπουλκουμε?
Οπως ειχαν πει και οι αρχαιοι ημων προγονοι, μην κραζεις για να μην κραχθεις!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Πάρα πολύ καλός και με καλή ψυχολογία.
Πιο αποφασιστικός φέτος.
Χρειάζεται συνέπεια.
Πιο αποφασιστικός φέτος.
Χρειάζεται συνέπεια.
- bersekeros
Μπράβο ρε Αύγουστε.
Πάρα πολύ καλός και σήμερα.
Άλλος άνθρωπος (παίκτης) σε σχέση με πέρσι. Πολύ χαίρομαι.
Σαν καινούρια μεταγραφή. Συνέχισε έτσι.
Πάρα πολύ καλός και σήμερα.
Άλλος άνθρωπος (παίκτης) σε σχέση με πέρσι. Πολύ χαίρομαι.
Σαν καινούρια μεταγραφή. Συνέχισε έτσι.
-
- Mr Ξερόλας 2019