8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
Μπορεί ως τώρα να μην έχεις προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ομάδα αλλά η κλήση σου για το προολυμπιακό τουρνουά είναι μεγάλη υπόθεση.
Μέσω αυτής της κλήσης μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ η χρηματιστηριακή σου αξία και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την ομάδα
Μέσω αυτής της κλήσης μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ η χρηματιστηριακή σου αξία και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την ομάδα
Η ποιότητα του μας ενδιαφέρει πρώτα από όλα και η κλήση του το δείχνει.... Σε εμάς είναι ακόμη σε περίοδο προσαρμογής.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν μιλησα για 7 μυρια πιο πανω προφανως και αναφερομουν στο συνολο του κοστους 2 μεταγραφων για την θεση και οχι μονο για τον Βραζιλιανο και εξακολουθω να τρελαινομαι στην σκεψη αυτη, καθως παραμενει το 6 ισως το πιο σημαντικο κενο στο ροστερ σε επιπεδο εντεκαδας.Σημερα παντως ειχε τουλαχιστον ενα μισαωρο, που μαλλον ηταν το καλυτερο του μεχρι τωρα, καθως και μπαλες εκοψε και μοιρασε καλα το παιχνιδι.Απο αυτον εξακολουθω να εχω προσδοκιες, απο τον αλλο...
- constadine
Νομίζω ήταν καλύτερος σε σχέση με προηγούμενα ματς .
Τα σουτ του σήμερα δεν ήταν καλά .
Τα σουτ του σήμερα δεν ήταν καλά .
Καπως ετσι και εγω τρεμω στο πως θα αντιδρασει η ομαδα στην ολη πιεση αγωνιστικη και οχι μονο που θα δεχτει στα ντερμπι που θα κρινουν αργοτερα τον τιτλο και ελπιζω κυριως στον Μαουριτσιο.Ειμαστε τρομερα σοφτ ομαδα στο ορια της αφελειας καποιες φορες.
- ΑποστόληςΑ
ειδικά στο 2ο ημιχρόνιο με τον οφις μου άρεσε πολύ.
θα τον έβαζα 2ο σε απόδοση μετά τον Μίσιτς
θα τον έβαζα 2ο σε απόδοση μετά τον Μίσιτς
- sourmenetes
- Moderator
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Επίσης για πρώτη φορά το κέντρο μας μετα το 60 λεπτό δεν έκατσε.
Θέλω να ελπίζω ότι ο βραζιλιάνος θέλει αυτό τον αρκετουτσικο χρόνο προσαρμογής.
Αν εξαιρέσω 2 προσπάθειες για σουτ που δεν είχαν πολύ λογική, στο δεύτερο ήταν πολύ καλός.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να ελπίζω ότι ο βραζιλιάνος θέλει αυτό τον αρκετουτσικο χρόνο προσαρμογής.
Αν εξαιρέσω 2 προσπάθειες για σουτ που δεν είχαν πολύ λογική, στο δεύτερο ήταν πολύ καλός.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κριτική που γίνεται στο πρόσωπο του είναι κάπως υπερβολική.
Κατά αρχάς πρόκειται για πολύ νέο παιδί, με καλά χαρακτηριστικά, πρώτη φορά στην Ευρώπη και σε μια ομάδα που πιέστηκε από νωρις, έχοντας αλλάξει προπονητή.
Επιπλέον, η θέση που παίζει διαφέρει πολύ από χώρα σε χώρα κι από ήπειρο σε ήπειρο. Εμείς έχουμε μάθει σε αυτή τη θέση να είναι παίκτες που αποκλειστικά κόβουν, δέρνουν και κάνουν τα βασικά τις διανομής μπάλας σε συμπαίκτες. Ο Αουγκούστο έχει ξεκάθαρα πιο δημιουργικά στοιχεία και δεν έχει την εμπειρία να μεταβάλει το παιχνίδι του από ματς σε ματς.
Επιθετικά τον βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Πολύ έξυπνες πάσες επιχειρεί, έχει καλή μεταβιβαση, φοβερό σουτ και είναι ταχύς.
Αμυντικά όμως για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι επικίνδυνος. Αδύναμος, με κακές τοποθετήσεις και κατάχρηση μπάλας σε στιγμές επικίνδυνες.
Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπαιζε πολύ καλύτερα σε ένα σύστημα με Εσιτι, Μισιτς και τον ίδιο, όπου θα ήταν πιο απελευθερωμένος και δεν θα ήταν σε τόσο νευραλγικό σημειο στο γήπεδο.
Κατά αρχάς πρόκειται για πολύ νέο παιδί, με καλά χαρακτηριστικά, πρώτη φορά στην Ευρώπη και σε μια ομάδα που πιέστηκε από νωρις, έχοντας αλλάξει προπονητή.
Επιπλέον, η θέση που παίζει διαφέρει πολύ από χώρα σε χώρα κι από ήπειρο σε ήπειρο. Εμείς έχουμε μάθει σε αυτή τη θέση να είναι παίκτες που αποκλειστικά κόβουν, δέρνουν και κάνουν τα βασικά τις διανομής μπάλας σε συμπαίκτες. Ο Αουγκούστο έχει ξεκάθαρα πιο δημιουργικά στοιχεία και δεν έχει την εμπειρία να μεταβάλει το παιχνίδι του από ματς σε ματς.
Επιθετικά τον βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Πολύ έξυπνες πάσες επιχειρεί, έχει καλή μεταβιβαση, φοβερό σουτ και είναι ταχύς.
Αμυντικά όμως για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι επικίνδυνος. Αδύναμος, με κακές τοποθετήσεις και κατάχρηση μπάλας σε στιγμές επικίνδυνες.
Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπαιζε πολύ καλύτερα σε ένα σύστημα με Εσιτι, Μισιτς και τον ίδιο, όπου θα ήταν πιο απελευθερωμένος και δεν θα ήταν σε τόσο νευραλγικό σημειο στο γήπεδο.
Δεν με πείθει ακόμα, αλλά νομίζω οτι του αξίζει να του δώσουμε και άλλο χρόνο προσαρμογής.
τον κέρδισε σε σωματική μονομαχία (μάλιστα τον έριξε και κάτω) ο τσιλιανίδης
απαράδεκτο
απαράδεκτο
- GiorgosAtha
έχει καλά στοιχεία για αυτο και κάνουμε υπομονή μαζί του. βέβαια αν ο προπονητής είχε άλλες λύσεις μπορεί και να μην τον βλέπαμε τόσο συχνά 11άδα. ένα απο τα πράγματα που δεν μ αρέσει είναι όταν δέχεται την μπάλα, που έχει σηκωμένο το κεφάλι για να βρεί την επόμενη πάσα του για συμπαίκτη.. με αποτέλεσμα να κάνει 2-3 τσαπατσουλιές με την μπάλα γιατί δεν την υποδέχεται σωστά... και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ή να χαλάει την αντεπίθεση μας χάνοντας πολύτιμο χρόνο ή να την επιστρέφει πίσω, ή να την πουλάει... αυτό δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται οπότε και παριμένω τρελή βελτίωση τουλάχιστον στον δεύτερο γύρο. Εγώ πιστεύω πολύ στον παίκτη.