renegade έγραψε:Το λάθος που κανεις είναι ότι θεωρείς ότι έχεις 12 εκατομμύρια προς διάθεση. Δυστυχώς δεν έχεις. Αυτά τα χρήματα,όπως και τα χρήματα από την μελλοντική πώληση ντελια κτλ , είναι χρήματα που υπολογίζονται (στην τριετία) και καθοριζετα ι το budget της ομάδας με τα συγκεκριμένα έσοδα μέσα.
Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να μπορούσανε να επενδυθούνε τα χρήματα των πωλήσεων σε ανάλογες αγορές, αλλά οι ισολογισμοί κάθε έτους μας δείχνουν ότι αυτό δεν γίνεται.... εκτός αν επιστρέψουμε στο μισθολογικό ταβάνι των 500.000
Και πάλι δεν το κατάλαβες. Δεν ξέρω ίσως και να φταίω εγώ που δεν γίνομαι κατανοητός.
Πουθενά δεν έγραψα ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις πρέπει να πάνε για μεταγραφές στο 100%. Απεναντίας έχω γράψει πολλές φορές ότι μπορεί ένα ποσοστό π.χ. ΄μέχρι 60-70 % να πάει για επαναεπένδυση. Και φυσικά όχι μόνο για έναν παίκτη. Και αυτό επειδή όπως σωστά λες υπάρχει και η συντήρηση της ομάδας.
Αλλά από τα 12 (εάν μιλάμε για επαναεπένδυση αλλιώς δεν έχει νόημα απλά να πουλάς παίκτες) μπορούσες άνετα να δώσεις ένα ποσό π.χ. 3 μύρια για να φέρεις τον αντικαταστάτη του Κουλιεράκη. Και έχω αναφερθεί πολλές φορές στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνουν τέτοιες μεταγραφές και από καλό ράφι. Βλέπε περίπτωση π.χ. Ντεσπότοφ.
Εάν φτάσουμε στο σημείο να πουλάμε χωρίς να ενισχύουμε ταυτόχρονα την ομάδα τότε κάτι κάνουμε στραβά.
Τελευταία επεξεργασία από
Ettien26 και Πέμ 12 Δεκ 2024, 00:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά