Tennis

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Tennis

Δημοσίευσηαπό GEOL » Κυρ 09 Ιουν 2024, 19:26

Carlito's way!!!
GEOL

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 04 Ιούλ 2024, 21:51

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) παρουσιάστηκε κατώτερος των συνηθισμένων του στάνταρ κόντρα στον Εμίλ Ρουσουβουόρι (Νο.87), υπέστη ήττα σοκ με 3-1 σετ (7-6, 7-6, 3-6, 6-3) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Wimbledon.

τέσλα, αντρογυναικα κτλ :lol: :lol:
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό Jim_Chatz » Πέμ 04 Ιούλ 2024, 21:55

Θα πει κανείς, τι πιο σύνηθες

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jim_Chatz

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 04 Ιούλ 2024, 22:33

Ευχαριστώ Στεφ, 5€ που δεν είχα χθες.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 09 Αύγ 2024, 17:15

Ο Τσιτσιπάς έλυσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά.

Αν θέλει να πάει την καριέρα του ψηλότερα, θα πάρει έναν προπονητή να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, να τον πειθαρχήσει. Φτάνει με την αγκαλιά του μπαμπά.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Παρ 09 Αύγ 2024, 19:05

Unpopular opinion (μαλλον)

Δε θα κραξω Τσιτσι για το βρισιδι στον πατερα του (και προηγουμενως στη μητερα του), δεν γνωριζω την σχεση τους. Σαφως ηταν τραγικη αντιδραση, χωρις δικαιολογιες. Αυτο για το οποιο θα τον κραξω ηταν οτι εβλεπε οτι δεν τον βοηθαει και δεν εκανε αλλαγη ΑΛΛΑ ειναι οικογενεια σου, δυσκολη αποφαση. Τσιτσι προχωρα με αλλον προπονητη και παιξε καλο τεννις οπως εκανες παλια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Eagle1980 » Παρ 09 Αύγ 2024, 19:30

Τίμα τον Πατέρα σου και την Μητέρα σου. Μία απο τις δέκα εντολές . Απαράδεκτος. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Παρ 09 Αύγ 2024, 19:35

Ναι οκ, αν τον καταπιεζαν οι ιδιοι δεν το ξερουμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Παρ 09 Αύγ 2024, 22:17

Σε καθε περιπτωση, η δημοσια εικονα μπινελικωματος στους γονεις, ειναι πολυ ασχημη κ δεν κανει καθολου καλο στην εικονα του

Ίσα ισα, τον κανει να φαινεται πιο αντιπαθής στον κοσμο
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Παρ 09 Αύγ 2024, 22:19

Εννοειται, μα αυτος θα πιει ολο το πικρο ποτηρι και φταιει. Για αυτο πρεπει να κανει αλλαγες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Παρ 09 Αύγ 2024, 22:32

Θεωρω, οτι αφου χρειαζεται αλλαγες,
μπορει να τις κανει κ χωρις μελοδραματικες δημοσιες ανακοινωσεις / αναρτησεις στα σοσιαλ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό aspro mavro » Παρ 09 Αύγ 2024, 23:02

Από τότε που είπε ότι τάχα μου δεν ήξερε ότι ο Ντέλιας παίζει στον ΠΑΟΚ τον σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ούτε να τον δω ούτε να τον ακούσω και δεν πάει να πάρει και 40 γκραν σλαμ.
Δηλαδή που νόμιζες ότι παίζει ρε σιχαμένε, μήπως στην αθλητική ένωση χαρτιού ;
aspro mavro

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Σάβ 10 Αύγ 2024, 06:22

Δεν βλέπουν όλοι ποδόσφαιρο. Δεν μένει επίσης Ελλάδα. Γιατί σου κάνει εντύπωση να μην τον ξέρει όντως;
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Σάβ 10 Αύγ 2024, 07:03

Special 4 έγραψε:Θεωρω, οτι αφου χρειαζεται αλλαγες,
μπορει να τις κανει κ χωρις μελοδραματικες δημοσιες ανακοινωσεις / αναρτησεις στα σοσιαλ

Ε αφου το καντηλι στον πατερα του ηταν δημοσιο επρεπε να απαντησει δημοσια να αναλαβει ευθυνες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 11 Αύγ 2024, 03:36

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Τσιτσιπάς έλυσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά.

Αν θέλει να πάει την καριέρα του ψηλότερα, θα πάρει έναν προπονητή να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, να τον πειθαρχήσει. Φτάνει με την αγκαλιά του μπαμπά.

Παρακάτω ένα βίντεο που δίνει μια διαφορετική ανάγνωση στη λύση συνεργασίας Τσιτσιπά-Τσιτσιπά:

Και ένα σχόλιο από κάτω:

@StavrosThugLife
Ακούστε παιδιά, θα σας μιλήσω εκ πείρας. Ο Στέφανος είναι ένα πρότζεκτ και θα το εξηγήσω. Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροι τενίστες στην Ελλάδα? Ο Τσιτσιπάς και η Σάκαρη. Και οι δύο είναι από αθλητικές τενιστικές οικογένειες που ξέρουνε το know how του αθλήματος. Η μάνα του Στέφανου ήταν Ρωσίδα τενίστρια, που έπαιξε ακόμα και στην Εθνική ομάδα της χώρας, Ο πατέρας της παππούς του Στέφανου ήταν ο Σεργκέι Σάλνικοφ ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής στις Ντιναμό Μόσχας , Σπάρτακ Μόσχας και Εθνική ομάδα. Με λίγα λόγια αθλητοοικογένια! Ο πατέρας του Απόστολος σπούδασε προπονητής . Ο Στέφανος ξεκίνησε στα 3 του χρόνια να πιάνει ρακέτα. (Η παρακάτω σκέψη είναι δικό μου συλλογισμός). Κάποια στιγμή το ανδρόγυνο όπως σχεδόν όλα τα ανδρόγυνα, κάθισε κάτω και είπε τι θα κάνουμε με τα παιδιά! Τι ξέρουμε να κάνουμε καλά? τον αθλητισμό και δει το τέννις. Θα τα σπρώξουμε εκεί. Άρα η επιλογή δεν ήταν του Στέφανου, η επιλογή ήρθε από αλλού. Έγινε ένα 20 ετές πλάνο και δόθηκε ένας αγώνας, άνευ προηγουμένου, με τεράστιο ρίσκο για να φτάσει ο Στέφανος εδώ που έφτασε. Οι θυσίες ήταν τεράστιες και πολλά πράγματα στο δρόμο αυτής της πορείας αφαιρέθηκαν ως βαρίδια και πετάχτηκαν.
Μερικά από αυτά τα βαρίδια είναι:

1ον. Η εκπαίδευση. Ο Στέφανος σαν κανονικός μαθητής φοίτησε μέχρι την 3η Γυμνασίου. Από εκεί και πέρα ότι απολυτήρια ή πτυχία και αν μας δείξει είναι απλά πληρωμένα, από συγκεκριμένα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στα οποία δεν πάτησε ποτέ! (Αυτό δεν είναι κάποια μομφή για τον Στέφανο είναι μια πάγια τακτική για όλους τους τενίστες που είναι στο ΤΟΡ 100 παγκοσμίως, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, επί της ουσίας είναι αγράμματοι, διότι στο διάστημα 14 έως 19 χρόνο πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 6 ώρες προπόνηση την ημέρα, με πολλά, πάρα πολλά δαπανηρά ταξίδια στο εξωτερικό για να αποκτήσουν εμπειρίες και να κυνηγούν την βαθμολογία που θα τους κρατά σε ένα υψηλό επίπεδο, έτσι ώστε να μπαίνουν στα επερχόμενα τουρνουά (διότι το σύστημα στο τένις είναι ότι όποιο βαθμό κερδίσεις σήμερα, την ίδια μέρα του χρόνου τον χάνεις)).

2ον. Προσωπική ζωή. Ο Στέφανος μέχρι τα 20-21 του χρόνια (προσωπική μου εκτίμηση και ότι ξέρω από άλλους τενιστογονείς και προπονητές, γιατί δεν ήμουν και μέσα στο βρακί του), δεν είχε καθόλου μα καθόλου προσωπική ζωή. Αυτό που λέω δεν είναι πάλι μομφή για τον Στέφανο. Οι πρωταθλητές δεν βγαίνουν, δεν ξενυχτάνε, δεν πίνουν, δεν παρτάρουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, με λίγα λόγια δεν έχουν παρέες, εκτός ίσως από συναθλητές με τους ίδιους πάνω κάτω στόχους, οι οποίοι δεν είναι και 100% φίλοι γιατί επί της ουσίας είναι αντίπαλοι (και όπως μου είπε η θεία της Σάκαρη σε ένα τουρνουά, στο τένις δεν υπάρχουν φιλίες, μόνο λυκοφιλίες!). Άρα το ότι το έχει ρίξει έξω τώρα που είναι με την Μπαντόζα, και χάνει από τον γεροΝισικόρι, και από Νο 3 έπεσε στο 11, και τεντώνουν τα νεύρα του πατέρα Απόστολου, εμένα τουλάχιστον μου φαντάζει φυσιολογικό.

3ον. Διαμόρφωση χαρακτήρα. Ένας τενίστας ξεκινάει να μαθαίνει το άθλημα κάπου στα 5 με 6 χρόνια. Ο μπαμπάς και η μαμά σε αυτήν την ηλικία φαντάζουν για τα παιδιά σαν θεοί. Όταν μπαίνει ένα παιδάκι στο γήπεδο από το προστατευμένο περιβάλλον του σπιτιού στο γήπεδο και πρέπει από αγγελούδι να μεταμορφωθεί σε σκύλα/ος (ελληνική έκφραση του bitch), με λόγια που έχω ακούσει και από γονείς και από προπονητές, μη μυξοκλές σαν γατάκι, γίνε σκύλα/ος (bitch) μπες μέσα στο γήπεδο και φάτηνα/φάτωνα ή ακόμη ακόμη αν δε μπορείς να κερδίσεις κλέψε τον πόντο!? και πολλά πολλά άλλα που διαμορφώνουν τον τρυφερό χαρακτήρα ενός παιδιού, στο πέρασμα του χρόνου. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω ότι δεν έχω κάποια προσωπική εμπειρία με τον Στέφανο αλλά έχω με τον αδελφό του τον Πέτρο, σε τουρνουά στο Ρέκενμπουρκ τις Γερμανίας όπου η μητέρα του προσπαθούσε να τον κοουτσάρει ή κοινός του μουρμούραγε έξω από το γήπεδο και είδα τον Πέτρο να ξεσπάει και να την βρίζει πολύ άσχημα.

Εν ολίγης θέλω να καταλήξω ότι αυτό που φαντάζει ακραίο και εξωφρενικό για εμάς τους απ΄έξω, για την οικογένεια Τσιτσιπά μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας της επιτυχίας. Μπορεί να ακούμε τα μπινελίκια εμείς οι απ΄έξω και να λέμε πωπωπω τι κακός χαρακτήρας βρίζει την μάνα του και τον πατέρα του, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι εκείνη την ώρα του αγώνα δεν είναι η μάνα του και ο πατέρας του είναι ένας προπονητής ο οποίος δίνει κάποιες συμβουλές στον παίχτη, ο παίχτης δε μπορεί να συγκεντρωθεί και να τις εκτελέσει, και ξεσπάει με αυτόν τον ακραίο τρόπο.

Άλλωστε να είστε σίγουροι ότι αν δε δούλευε αυτή η συνταγή θα την είχαν αλλάξει προ πολλού. Απλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Η πίατσα είναι γεμάτη καλούς προπονητές. Μπορεί αυτό που θα πω να ακούγεται αιρετικό και ακραίο, αλλά στον βωμό της επιτυχίας τα πάντα επιτρέπονται.

Και όταν τελειώσει η παράσταση (το μάτς) θα καβαλήσουν την Aston Martin και θα χαθούν στο ηλιοβασίλεμα του Μονακό!

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες