Μαρία Γκοντζάρεβα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 21:31

τον εχω δει φιλε αλλα δε θα κοροιδευομαστε μεταξύ μας..
Brave LGMD Patient!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Δευτ 13 Ιαν 2025, 21:49

Εντάξει και το συνάχι αρρώστια είναι.
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό DIAMANTIS99 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 21:54

Μαυρο Χιονι έγραψε:Εντάξει και το συνάχι αρρώστια είναι.

Οταν νικας τον καρκινο , το συναχι ειναι απλως μυξουλες :D
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 13 Ιαν 2025, 23:36

Αυτή η συζήτηση δεν έγινε αναλυτικότατα πέρσι;
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 02:35

Αναφέρθηκε και δημόσια πλέον, στην ιντερνετική εκπομπή της φόρτσα από τον Κουβεντίδη, ότι ενώ είχε αποφασιστεί εδώ κι ένα μήνα να αποκτηθεί ο Πένια,
ο παίκτης ήρθε μόλις τώρα, αντί να είναι 1η Ιανουαρίου παίκτης του ΠΑΟΚ ή να έχει ξεκινήσει ανεπίσημα τις προπονήσεις εδώ κι ένα μήνα, γιατί παζάρευε η Γκοντσάρεβα 20 χιλιάρικα στη μεταγραφή του παίκτη

Τώρα αν έχουμε μείνει με 2 χαφ και ο Λουτσέσκου πρέπει να καταπιεί σπαθιά στα χαφ, από ό,τι φαίνεται, δεν ήταν επισπεύδουσα προτεραιότητα για την CEO
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 14 Ιαν 2025, 02:49

Σιγά μην παζάρευαν αν θα του πάρουν iPhone 13 Pro ή 13 Pro Max. Υπερβολικό με ακούγεται.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 03:12

Εμένα πάλι με αυτά που έχουν γίνει φέτος από το καλοκαίρι, τίποτα δεν μου φαίνεται υπερβολικό

Και να ήταν μόνο αυτά

Σιγά σιγά θα βγαίνουν όλα τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι

Ώστε να μπορούμε να τα επικαλεστούμε στο σχολιασμό και στο διάλογο

Γιατί πολλά από αυτά που ακούγονται από πίσω, σαφώς και είναι δύσκολο για κάποιον να τα πιστέψει
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Τρί 21 Ιαν 2025, 08:40

Με αφορμή το ποστ ενός συμφορουμίτη στο τόπικ των μεταγραφών, παραθέτω αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε ο Κρέσπο στο gazzeta.gr στις 1/1/2024.

Είχες πρόταση να μείνεις στον ΠΑΟΚ;
«Είχα μία πρόταση, όμως ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μείνει στην ομάδα. Από την Μαρία Γκοντσαρόβα, το δεξί χέρι του Σαββίδη. Δεν ξέρει όμως τίποτα αυτή από ποδόσφαιρο. Μου έκανε μία πρόταση που ήταν ντροπιαστική».

Πιστεύεις ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχατε μιλήσει με τον Σαββίδη;
«Είμαι σίγουρος γι' αυτό, με έπαιρνε τηλέφωνο κι ο Λουτσέσκου κάθε μέρα. Προσπάθησα να του μιλήσω (σ.σ. Σαββίδη). Ο Λουτσέσκου μού έλεγε "μην ανησυχείς, θα μιλήσω κι εγώ με την ομάδα" και 'γω του είπα: "Μίστερ, αυτή είναι η πρόταση που μου έχουν κάνει". Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά, αλλά με το σεβασμό. Ήταν τρελό! Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνω; Να πληρώσω για να παίξω, όταν εγώ ήμουν ο πρώτος που όταν τραυματίστηκα και μου είπαν για ανανέωση συμβολαίου τους είπα "αφήστε το συμβόλαιο". Τότε μίλησα με τον Όλαφ Ρέμπε για την ανανέωση και του είπα "δώστε μου ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να παίξω, να δείξω ότι είμαι δυνατός και ότι είμαι σε καλή κατάσταση και τότε θα μιλήσουμε για το νέο συμβόλαιο".

Τότε, μου έκαναν μία πρόταση με μείωση 50% και είπα "ΟΚ". Και τώρα (σ.σ. εννοεί την τελευταία πρόταση πριν αποχωρήσει), μου έκαναν πρόταση με ακόμα λιγότερα χρήματα από την προηγούμενη μεγάλη περικοπή που είχε ήδη γίνει. Αυτό μου έδειξε ότι δεν με σέβονται. Μπορώ να χάσω χρήματα αλλά δεν αντέχω το να μη με σέβονται. Και τότε είπα "θέλω να μιλήσω με το αφεντικό (σ.σ. Σαββίδη)", γιατί ήξερα ότι αν μιλούσα μαζί του θα φτιάχναμε τα πάντα σε 5 λεπτά γιατί ο ιδιοκτήτης με ξέρει και δεν τον νοιάζουν αυτές οι μ@λ@κιeς που μου έλεγαν. Όμως δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, ήταν πολύ περίεργο.
Αντίθετα, η Μαρία Γκοντσαρόβα μίλησε με το μάνατζερ μου και του έστειλε ένα μήνυμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ: "Πρέπει να δεχτεί την πρόταση γιατί πλέον δεν είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ".

Εκείνη τη στιγμή είπα στο μάνατζερ μου: "Μην απαντήσεις καν, ξέχνα τα πάντα, προχωράμε αλλού". Μίλησα με τον Λουτσέσκου και μου είπε να μην ασχολούμαι μ' αυτά και του είπα ότι "ναι, εντάξει, δεν ξέρει από μπάλα αλλά αυτή κάνει κουμάντο".

Τότε εμφανίστηκε ο ΑΠΟΕΛ και μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση για δύο χρόνια. Το είπα στον Λουτσέσκου και νομίζω ότι όλοι πίστευαν ότι κάνω πλάκα πως θα πάω σε άλλη ομάδα.

Υπήρχε κι ο Παναθηναϊκός τότε, όμως, αν και ήμουν πολύ νευριασμένος με τον ΠΑΟΚ, είπα στο μάνατζερ μου ότι δεν θέλω να πάω σ' άλλη ελληνική ομάδα. Δεν ήθελα να πάω ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον Ολυμπιακό αν και είχε προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να με πάρει παλιότερα και με καλύτερο συμβόλαιο απ' αυτό που είχα στον ΠΑΟΚ».

Πότε έγινε αυτό;
«Ήταν τη χρονιά του νταμπλ, όμως, αποφάσισα να μη πάω γιατί παλεύαμε για το πρωτάθλημα κι έτσι ανανέωσα το Γενάρη. Ο Ολυμπιακός μού έδινε πολύ περισσότερα λεφτά, ήταν πολύ καλό συμβόλαιο για εμένα. Δεν πήγα όμως γιατί θέλω να με σέβονται. Και νομίζω ότι το πέτυχα αυτό κερδίζοντας την εκτίμηση τόσο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ όσο και από του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού παρόλο που δεν πήγα στην ομάδα τους.

Αν πήγαινα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό θα χαλούσα ό,τι όμορφο είχα χτίσει με τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ήμουν εκεί τόσα χρόνια, περάσαμε υπέροχα και ό,τι λέω σήμερα το λέω γιατί ο κόσμος πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα».

Εγινε κάτι άλλο πριν πας τελικά στον ΑΠΟΕΛ;
«Μόλις υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ και το είπα στον ΠΑΟΚ και έγινε επίσημη η μεταγραφή μου, ο Σαββίδης με πήρε τηλέφωνο. "Πώς είναι δυνατόν αυτό; Ισχύει ότι υπέγραψες αλλού;", με ρώτησε ξαφνιασμένος. Του απάντησα ότι είναι αλήθεια. Μου είπε πώς θα μπορούσαμε να το διορθώναμε αυτό. "Δεν μπορείς να φύγεις, πρέπει να μείνεις στον ΠΑΟΚ", μου είπε, αλλά του απάντησα βάσει των δεδομένων που είχαν διαμορφωθεί: "Πρόεδρε υπέγραψα, αν με θες πρέπει τώρα να πληρώσεις 1.000.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούσα για 10 μέρες να μιλήσω μαζί σου όμως κανένας δεν με άφησε να έρθω σε επικοινωνία μ' εσένα. Τώρα τελείωσε".

Ξέρω πώς λειτουργεί η ομάδα. Δεν έδιναν συμβόλαιο στον Βιεϊρίνια για πόσους μήνες και τελικά υπέγραψε τον Οκτώβριο. Ο Βιεϊρίνια είναι θρύλος για την ομάδα, όμως δεν γίνεται να του συμπεριφέρεσαι έτσι και να μην του ανανεώνεις το συμβόλαιο για πόσους μήνες και να περιμένεις αν έχει άλλη πρόταση κι όταν πλέον δεν έχει να του κάνεις την πρότασή σου. Ίσως να ήθελαν να κάνουν το ίδιο και σε εμένα γιατί μεγάλωνα ηλικιακά, αλλά εγώ έπαιζα σ' όλα τα ματς και ήμουν και καλός. ΟΚ, ο Βιεϊρίνια ήταν λίγο μεγάλος, αλλά ήξεραν ότι η οικογένειά του είναι εκεί, στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήξεραν ότι τελικά θα έμενε. Για εμένα ήταν διαφορετικά».

Γιατί όταν έφυγες το 2022 ευχαρίστησες τους Αρνεσεν, Μίχελ, Ρέμπε και Μπότο, αλλά όχι τον Μάριο Μπράνκο;

«Στην πρώτη ανανέωση ο Μπράνκο ήταν εκεί και έγινε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Χρειάζονταν 30.000 ευρώ γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την προμήθεια του ατζέντη μου και μου ζήτησαν να κόψω αυτό το ποσό από το συμβόλαιό μου. Ήταν τρελό, πώς μπορούσαν να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο. Και φανταστείτε ότι εκείνη την περίοδο είχα την προσφορά από τον Ολυμπιακό, που μου έδινε 200.000 ευρώ το χρόνο παραπάνω από τον ΠΑΟΚ. Αν υπέγραφα στον Ολυμπιακό θα... χεζόντουσαν πάνω τους. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για 2-3 μέρες, αγαπούσα τον ΠΑΟΚ παρότι ο Ολυμπιακός μού έδινε πολλά περισσότερα. Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός είναι ίσως η πιο ιστορική ομάδα στην Ελλάδα, είμαι επαγγελματίας αθλητής, μου έδιναν περισσότερα χρήματα, μου έδειξαν το προπονητικό κέντρο, μου είπαν ότι θα έμενα στη Γλυφάδα. Τα πάντα θα ήταν τέλεια. Όμως, ήμουν τόσο ηλίθιος και είπα "όχι". Και μετά από 2-3 μήνες, ανανεώνουν τον Βαρέλα με τα διπλάσια χρήματα από εμένα. Και πήγα στον Μπράνκο λέγοντάς του: "Εμένα με κοροϊδεύεις για 15.000 ευρώ το χρόνο (30 σύνολο) και δίνεις τα διπλά στον Βαρέλα". Δεν λέω ότι δεν τα άξιζε αλλά τώρα μιλάω για τον εαυτό μου. Ίσως είναι καλύτερος από εμένα αλλά όχι δύο φορές καλύτερος από εμένα.

Όταν τραυματίστηκα, πήγα στην Ισπανία, τα πλήρωσα όλα μόνος μου και την αποθεραπεία. Εμεινα έναν μήνα εκεί, μετά ήρθε ο κορωνοϊός και δεν μπορούσα να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Εμεινα συνολικά τρεις μήνες στην Ισπανία και όλα τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας και εν τέλει του τηλεφώνησε ύστερα από 4-5 μήνες για να μου ζητήσει να του στείλω ένα έγγραφο για τον covid. Δεν με ρώτησε καν αν είμαι καλά μετά το χειρουργείο. Είμαι πολύ καθαρός με τους ανθρώπους, λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι. Κάποια στιγμή έφυγε ο Μπράνκο, που δεν έκανε και κάτι για την ομάδα και όταν έφυγα δεν αισθάνθηκα ότι θα έπρεπε να τον ευχαριστήσω για κάτι».

https://www.gazzetta.gr/specials/228685 ... o-gazzetta

Σε αυτά που λέει ο Κρέσπο, φαίνεται ξεκάθαρα το πρόβλημα που υπάρχει με την Γκοντζάρεβα. Δε μπορεί, ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και ξέρει μόνο από οικονομικά, να εμπλέκεται ρε διαπραγματεύσεις με παίκτες. Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται. Τον ΠΑΟΚ του 2025 τον εκπροσωπεί στις μεταγραφές μια οικονομολόγος!
Keep The Flag High ~1926~
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Τρί 21 Ιαν 2025, 10:25

Και φαντάσου ότι εκείνη την περίοδο με τον Κρέσπο, δεν ήταν καν CEO

Από την άλλη, είναι τέτοια η στελεχιακή ένδεια του ΠΑΟΚ, που πραγματικά αναρωτιέμαι ποιόν θα μπορούσε να βάλει ο Σαββίδης, αφού δεν δείχνει να εμπιστεύεται κάποιον άλλο από την ευρύτερη ασπρόμαυρη οικογένεια ας πούμε
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Τρί 21 Ιαν 2025, 10:47

Η Μαρια μπορει να ειναι καλη στα οικονομικα αλλα για αλλου ειδους εταιρια. Ο Ιβαν μπορει να την εμπιστευεται αλλα το ποδοσφαιρο δεν ειναι μια απλη εταιρια, θελει ιδιαιτερη διαχειριση και οχι ψυχρη λογικη.
TransferMania

Δημοσίευσηαπό Metagrafakias » Τρί 21 Ιαν 2025, 10:58

μπραβο στον φιλο που μας θυμησε την συνεντευξη του Κρεσπο...
τοτε που οπως λεει ο φιλος το μαρακι δεν ηταν CEO,φανταστειτε τωρα που ειναι...
κανει παζαρια για 20-30χιλ σε παικτες σημαιες και ο Ιβαν δεν ξερει τιποτα..
νομιζει οτι μια ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι εργοστασιο με πλαστικα εσοδα-εξοδα...
τι να πω??σε διοικητικο επιπεδο ο ΠΑΟΚ ειναι μακραν πισω απο τους αλλους με ευθυνη και του Ιβαν γιατι δεν εμπιστευεται κανεναν,ενω υπαρχουν στελεχη ποδοσφαιρανθρωποι αρκετα αξιολογοι να αναλαβουν...
απο την οικογενεια μας μεσα κιολας...δεν θα μπορουσε πχ να αναλαβει προεδρος ο ζαγορακης η ο βρυζας η αλλος για να μην μου την πεσετε ??
θα γινοταν τετοιες συζητησεις με τους ποδοσφαιριστες???σε 5 λεπτα θα λυνοταν ολα....
Metagrafakias

Δημοσίευσηαπό constantinooo » Τρί 21 Ιαν 2025, 12:19

"εγώ προχωράω με το κεφάλι ψηλά και όχι σαν κατσαρίδες..."
constantinooo

Δημοσίευσηαπό rockavlon » Τρί 21 Ιαν 2025, 13:19

Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ο Ιβαν δε ξερει τιποτα.
Και ok, ο Ιβαν να μη ξερει. Ο Γιωργης που ειναι εδω Ουτε αυτος ξερει;

Δε βγαζω λαδι την Μαρια, το πιο πιθανο ειναι να ειναι ακαταληλη για της θεση. Αλλα σιγουρα παιζει και ρολο ασπιδας για την ιδιοκτησια
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Τρί 21 Ιαν 2025, 13:30

Ο Ιβάν ξέρει πού πάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ στον ΠΑΟΚ. Εν γνώσει του έγινε ότι έγινε με Κρέσπο και η αλήθεια είναι δεν καιγόμασταν να τον ανανεώσουμε.
Σαφώς ο Ιβάν ήξερε και περί ανανέωσης Αντρέ. Η Μαρία εκτελεί εντολές και είναι φανταστική σκεϊπγκόουτ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Τρί 21 Ιαν 2025, 13:34

Tolaros έγραψε:Ο Ιβάν ξέρει πού πάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ στον ΠΑΟΚ. Εν γνώσει του έγινε ότι έγινε με Κρέσπο και η αλήθεια είναι δεν καιγόμασταν να τον ανανεώσουμε.
Σαφώς ο Ιβάν ήξερε και περί ανανέωσης Αντρέ. Η Μαρία εκτελεί εντολές και είναι φανταστική σκεϊπγκόουτ

:opaokara: :opaokara:

πραγματικα ρε φιλε...αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα ειναι απιστευτα...

ο κρεσπο και η ντροπιαστικη προσφορα ..αλλα..δεν λεει ποσο ηταν αυτη η προσφορα...

ο ΠΑΟΚ οπως καθε ομαδα εχει εναν ...προυπολογισμο...που δεν μπορει να γινει ...λαστιχο..για κανεναν..

τι να κανουμε ετσι ειναι...τα..χ..λεφτα που ηταν ντροπιαστικα εαν τα επαιρνε θα κοβοντουσαν ..ντροπιαστικα...απο καπου αλλου..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες