Σελίδα 1 από 27

Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:35
από K_geo
Αφού κάναμε το καθήκον μας και περάσαμε τον όμιλο, αναμένουμε τη Δευτέρα (12/12) την κλήρωση που θα μας βγάλει τον αντίπαλο μας για τη φάση των 32 του Europa League. Σε αυτό το τόπικ θα μπορούμε μέχρι και λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα, να σχολιάζουμε τα γεγονότα, όπως φυσικά και την κλήρωση.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μέχρι τη Δευτέρα τρέχει Poll με το πια ομάδα θέλετε να κληρωθούμε. είτε για να γουστάρουμε εκδρομή, είτε ματσάκια, είτε πιο εύκολη, γενικά ανάλογα τα κριτήρια που έχει ο καθένας! :D :D :D

Επειδή το poll του φόρουμ δίνει τη δυνατότητα 14 επιλογών, οι Γκενκ και Οσμανλισπορ μπαίνουν μαζί και όποιος ψηφίσει εκεί καλό θα είναι να καταγράψει και την απάντηση του σε ένα ποστ. ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση σας. 8-)

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:43
από john4serres
Σεντ Ετιεν
Ομαδα του under, που δεν εχει φαντασια στο παιχνιδι της, δεν ανοιγεται πολυ.
Με την αεκ οταν την ειδα, ηταν πολυ μετρια ομαδα (το καλοκαιρι), ενω και στο γαλλικο πρωταθλημα δεν κανει τιποτα το σοβαρο.
Για τον ομιλο του γιουροπα, ισως και να μην αξιζε την προκριση.

Ο Ρουφιέ θα ρουφηξει τα γκολακια απο τον Γκάρι !

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:46
από K_geo
εγω Αγιαξ για 2 λόγους.

ενα, μετά απο 2 εκδρομές εκεί και τη μή παρουσία μου σε καμία, είναι ένα απωθημένο που πρέπει να φύγει κάποια στιγμή (σύντομα :) )

δυο, του φουστη. μια,δυο...ε! την τρίτη θα τον $#$@$#σουμε.

τοτεναμ, φενερ και λοιπα πελατάκια δεν θα θέλω πάλι τους βαρέθηκα. :lol:

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:50
από dimitrissss
Κοπεγχάγη. Οι σκανδιναβικές, γενικά ικανές για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Ούτε επαναπαύεσαι, αλλά ούτε και τρέμεις. Κάπως έτσι.

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:51
από ΑποστόληςΑ
Προέβλεψα Κοπεγχάγη, αλλά θέλω Ajax. Τρίτη και φαρμακερή.

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:54
από K_geo
η ερώτηση είναι σαφής και περιλαμβάνει το ρήμα ¨θέλω". 8-) :D

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:55
από Aureliano Buendia
Η πιθανότητα εκδρομής βγαίνει εκτός της συλλογιστικής μου, διότι θα λείπω στο εξωτερικό ακριβώς προτού παίξουμε (24/2 νομίζω) οπότε είναι αδύνατον να ξαναφύγω.

Επομένως, πάω με το ΑΠΟΕΛ, διότι είναι από τις αδύναμες ισχυρές και επειδή θέλω να βγούμε ψηλωμένοι από την αντιπαραβολή της δικής μας πρόκρισης με τις τόνγκες που έφαγε ο δαφνομπουκωμένος σε δύο ματς

Το προαίσθημά μου, πάντως, μας στέλνει στην Κοπεγχάγη

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 15:56
από ΑποστόληςΑ
Να υπενθυμίσω ότι η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 12.12.2016 (του Αη Σπυρίδωνα) στις 13:00 C.E.T. (14:00 ώρα Ελλάδος).

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 16:06
από GoMaRoS
Όσοι θέλετε Άγιαξ ακόμα δεν το μάθατε το μάθημα σας, μακριά από Ολλανδικές ομάδες. Βέβαια από την άλλη, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη.....:D

Στην τελική θέλω ΑΠΟΕΛ 8-) την ομάδα που ξεφτύλισε τον gay στον όμιλο, να την κάνω πλάκα

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 16:14
από goran 64
+ 1...

ΑΠΟΕΛ, έτσι, γιατί γουστάρω πολύ να γ@μάω τους gay-ρους, έστω και Κύπρου!!!! :opaokara: :opaokara: :nairepaok:

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 16:21
από Sekeris4
από Sekeris4 » Παρ Νοέμ 04, 2016 3:39 pm

''''Νωρις μας τελειωσε η ευρωπη ΚΑΙ φετος.Καταφεραμε να χασουμε 2 φορες απο καποια καραμπαγκ αποδεικνύοντας αγωνιστικα οτι οι ομιλοι του εουροπα λιγκ ειναι το ευρωπαικο ταβανι μας.Ποιο CHL και πρασινα αλογα?Ωραια και γλυκα τα Αυγουστιατικα ονειρα αλλα η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.

Μετα την χθεσινη ντροπιαστικη ηττα,το μονο που απομενει ειναι να μη χασουμε στην ιταλια και να κερδισουμε τη λιμπερετς στην Τουμπα για να μαζεψουμε υπερπολιτιμους βαθμους ωστε να μην κατρακυλισουμε στην ευρωπαικη βαθμολογια.Διαφορετικα,θα βλεπουμε ΚΑΙ το εουροπα λιγκ με τα κυαλια,οπως η κούλα.'''''
-----------------------------------------

Ο ΠΑΟΚ να γ@μ@ει και όποτε τον θεωρουμε 'τελειωμενο' να μας κανει 'ρομπα'.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 16:32
από Sekeris4
Τοτεναμ και 10.000 στο γουεμπλει

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 16:40
από Petros1988
Πιστευω οτι οι πιο βατες ομαδες που εχουμε περισοτερες πιθανοτητες να περασουμε στους 16 ειναι ο Αποελ, Οσμανλισπορτ και Γκενκ μακαρι για μια φορα να μαστε τυχεροι!Τσεσεκα,Ουντινεζε,οι ομαδες που μας εχουν αποκλεισει στους 32 τριτη και φαρμακερη φετος!

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 16:40
από adidas1926
-Καταρχας μακρυα απο ζενιτ,σαχταρ,τοτεναμ,σαλκε,λυον και φενερ(η ομαδα εχει τεραστια προβληματα,δεν ξερω κατα ποσο θα εχουν λυθει τον φλεβαρη αλλα και παλι θελει υπερπροσπαθεια και τυχη για να περασουμε οποιονδηποτε απο δαυτους).

-Επισης μακρυα απο μπεσικτας και αποελ(το μονο που μας λειπει τωρα ειναι και τα εσωτερικα προβληματα).

-Αγιαξ δεν τον βαζω σιγουρα με τους θεωρητικα μεγαλους αλλα και παλι πιστευω οτι θα εχουμε δυσκολο εργο,ασε που εχω παει 2 φορες αμστερνταμ τον τελευταιο χρονο.

+Σπαρτα πραγας:τελειος τουριστικα προορισμος,με οπαδικο ενδιαφερον υστερα απο καποια περιστατικα στο γηπεδο της λιμπερετς απλα με φοβιζει καπως το ποδοσφαιρικο της συνολο.Και παλι ομως παραμενει επιθυμητος αντιπαλος.

++Ρομα:θα την εβαζα στους ισχυρους αντιπαλους παραπανω,αλλα το τεραστιο οπαδικο ενδιαφερον που θα προκυψει απο ενα τετοιο ζευγαρι δεν μου επιτρεπει να την καταταξω στους ανεπιθυμητους αντιπαλους.Μακαρι.

++Κοπεγχαγη:νουμερο 1 τουριστικα προορισμος,με τα χιλια.

++Γκενκ/οσμανλισπορ:τιποτα ιδιαιτερο στους τομεις τουρισμου,οπαδισμου αλλα με χειμερινες προσθηκες σιγουρα μπορεις να τις κοιταξεις στα ματια και να τις ανταγωνιστεις επι ισοις οροις.

++++Σεντ ετιεν: ΝΟΥΜΕΡΟ 1 επιλογη μου,τα συνδυαζει ολα,με αυτη θα κατσει η μπιλια.

Re: Europa League,φάση των 32

Δημοσιεύτηκε: Παρ 09 Δεκ 2016, 16:42
από PAOK_Antarctica
Πραγματικά απορώ με τον κόσμο που θέλει Άγιαξ. Δηλαδή οι δύο τόγκες δεν σας φτάσαν; Το ότι δεν έχουμε περάσει ποτέ ολλανδική ομάδα; Ας τον αφήσουμε να πάει στο καλό...

Συμφωνώ με Αουρελιάνο πως δεν χρειάζεται να τύχουμε Τότεναμ και Φενέρ. Τις ωραίες στιγμές δεν τις αγγίζουμε, τις αφήνουμε να υπάρχουν. Σε περίπτωση αποκλεισμού από κάποιας από αυτές τις δύο, θα "λερωθεί" και το παρελθόν και είναι κρίμα.

Τις προηγούμενες τρεις φορές που περάσαμε στους 32 είχαμε αντιπάλους αρκετά έξω από τα κυβικά μας (Τσεσεκά, Ουντινέζε, Μπενφίκα). Τα αποτελέσματα γνωστά. Ας δοκιμάσουμε αυτήν την φορά αντίπαλο πιο κοντά στα μέτρα μας (Κοπεγχάγη προτιμώ) και στους 16 σίγουρα θα τύχουμε με βαρβάτο όνομα (αν και στους 16 θέλω γκέι).