Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Αυτός δεν ήταν που μιλούσε για συμφωνίες κυρίων με τους γαύρους φιλαδελφείας ?
Ο ορισμός της διοικητικής Μαρίας Αντουανέτας κυρία μου
Η πριονοκορδέλα και η γκιλοτίνα κατά του ΠΑΟΚ έχει φτάσει έξω από τις Βερσαλλίες της Αγιά Βαρβάρας και αυτός μοιράζει ανακοινώσεις με παντεσπάνι
Σκιάχτηκαν οι οχτροί μας
Μπορεί και να πεθάνουν από τα γέλια
Ο ορισμός της διοικητικής Μαρίας Αντουανέτας κυρία μου
Η πριονοκορδέλα και η γκιλοτίνα κατά του ΠΑΟΚ έχει φτάσει έξω από τις Βερσαλλίες της Αγιά Βαρβάρας και αυτός μοιράζει ανακοινώσεις με παντεσπάνι
Σκιάχτηκαν οι οχτροί μας
Μπορεί και να πεθάνουν από τα γέλια
-
Ο άνθρωπος αυτός το 2019 κατέβηκε υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, βγήκε δεύτερος στην περιφέρειά του και από τότε παράτησε εντελώς την πολιτική. Η πολιτική δεν είναι κάτι που το παρατάς με την πρώτη στραβή γιατί αν υποτίθεται ότι θες να κάνεις κάτι καλό για τον τόπο σου επιμένεις, άλλωστε η πολιτική δεν γίνεται μόνο στην Βουλή και στα τηλεοπτικά πάνελ.
Θέλω να πω ότι ο άνθρωπος είναι τυχοδιώκτης, ποιος θα μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά;
Θέλω να πω ότι ο άνθρωπος είναι τυχοδιώκτης, ποιος θα μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά;
- Montrealiotis
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά κύριε αντιπρόεδρε επικοινωνίας; Τι λίγη ανακοίνωση είναι αυτή; Δεν μπορούσες να αναφερθείς σε καταστάσεις που είδε όλη η Ελλάδα; Στο πιάσιμο του λαιμού απο τον Αλμειδα; Το κωλοδάχτυλο του αλλου του χάρτινου κ ας ο τόσα άλλα που έχουν γίνει ανά τα χρόνια; Αν είχες λίγη ευθιξία θα έπρεπε να παραιτηθείς μετά από όλα αυτά.
τι να πει κι αυτος
ηρθε φοιτητης απο χαρτινη γειτονια του βολου εδω και μεχρι που τον προσελαβε καποιος ανοητος στο περιοδικο δεν ηξερε κατα που ειναι η Τουμπα
ηρθε φοιτητης απο χαρτινη γειτονια του βολου εδω και μεχρι που τον προσελαβε καποιος ανοητος στο περιοδικο δεν ηξερε κατα που ειναι η Τουμπα
-
Τελικά κρυφόαεκ είναι κρυφοπαο, μπερδεύτηκα.
Πάντως εμένα δε μου βγάζει vibes ανθρώπου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο
Πάντως εμένα δε μου βγάζει vibes ανθρώπου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο
Σήκω φύγε ρε από τον ΠΑΟΚ μας, πόσο πιο χαμηλά στο επίπεδο σου πρέπει να πέσει η ομάδα; Πιο γλάστρα πεθαίνεις.
Πόσο ανόητο είναι να κάνει κάποιος σχόλια για το Κυριακό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκέκριμένος ούτε να αναπνεύσει δε μπορεί δίχως εντολή Ιβαν.
Πόσο λάθος σκέψη να αποδίδει κάποιος έλλειμα στην επικοινωνία στο Κύριακο !
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- smoothcriminal1926
Ακριβώς. Όλοι, είτε λέγονται Κύρίακος είναι Βαγγέλης είτε Σωκράτης δρούν με βάση εντολής του αφεντικού. Αν το αφεντικό πεί ''speak up'', θα το κάνουν. Απλά ο Ιβάν έχει αποφασίσει αυτή την πολιτική για την ώρα. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά θα έχει λόγους. Μπορεί να περιμένει την κατάλληλη στιγμή.giapas έγραψε:Πόσο ανόητο είναι να κάνει κάποιος σχόλια για το Κυριακό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκέκριμένος ούτε να αναπνεύσει δε μπορεί δίχως εντολή Ιβαν.
-
Αν ήταν εντολή Ιβαν να κατεβούμε χωρίς προστασία εκεί κάτω, τότε είναι πιο βαθύ το πρόβλημα. Επειδή εγώ δεν θέλω να πιστέψω πως ήταν εντολή Σαββίδη, κατηγορώ τον Κυριάκο.smoothcriminal1926 έγραψε:Ακριβώς. Όλοι, είτε λέγονται Κύρίακος είναι Βαγγέλης είτε Σωκράτης δρούν με βάση εντολής του αφεντικού. Αν το αφεντικό πεί ''speak up'', θα το κάνουν. Απλά ο Ιβάν έχει αποφασίσει αυτή την πολιτική για την ώρα. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά θα έχει λόγους. Μπορεί να περιμένει την κατάλληλη στιγμή.giapas έγραψε:Πόσο ανόητο είναι να κάνει κάποιος σχόλια για το Κυριακό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκέκριμένος ούτε να αναπνεύσει δε μπορεί δίχως εντολή Ιβαν.
- smoothcriminal1926
Προφανώς και δεν ήταν εντολή Ιβάν να κατέβουν γυμνοί κάτω. Δεν ξέρω ποιός είναι υπεύθυνος στην ομάδα για την ασφάλεια, αλλά όποιος και να είναι κάποιος τον προσέλαβε εκεί. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι σωστά στελεχωμένη. Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο πρόεδρος.nikos ioannidis έγραψε:Αν ήταν εντολή Ιβαν να κατεβούμε χωρίς προστασία εκεί κάτω, τότε είναι πιο βαθύ το πρόβλημα. Επειδή εγώ δεν θέλω να πιστέψω πως ήταν εντολή Σαββίδη, κατηγορώ τον Κυριάκο.smoothcriminal1926 έγραψε:Ακριβώς. Όλοι, είτε λέγονται Κύρίακος είναι Βαγγέλης είτε Σωκράτης δρούν με βάση εντολής του αφεντικού. Αν το αφεντικό πεί ''speak up'', θα το κάνουν. Απλά ο Ιβάν έχει αποφασίσει αυτή την πολιτική για την ώρα. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά θα έχει λόγους. Μπορεί να περιμένει την κατάλληλη στιγμή.giapas έγραψε:Πόσο ανόητο είναι να κάνει κάποιος σχόλια για το Κυριακό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκέκριμένος ούτε να αναπνεύσει δε μπορεί δίχως εντολή Ιβαν.
καθε διαρροη που βρωμαει ΚΚ, μου γυρναει τ αντερα. ελπιζω να εξαφανιστεις απ τον οργανισμο ΠΑΟΚ χτες!