Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτός δεν ήταν που μιλούσε για συμφωνίες κυρίων με τους γαύρους φιλαδελφείας ?

Ο ορισμός της διοικητικής Μαρίας Αντουανέτας κυρία μου

Η πριονοκορδέλα και η γκιλοτίνα κατά του ΠΑΟΚ έχει φτάσει έξω από τις Βερσαλλίες της Αγιά Βαρβάρας και αυτός μοιράζει ανακοινώσεις με παντεσπάνι

Σκιάχτηκαν οι οχτροί μας
Μπορεί και να πεθάνουν από τα γέλια
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Ο άνθρωπος αυτός το 2019 κατέβηκε υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, βγήκε δεύτερος στην περιφέρειά του και από τότε παράτησε εντελώς την πολιτική. Η πολιτική δεν είναι κάτι που το παρατάς με την πρώτη στραβή γιατί αν υποτίθεται ότι θες να κάνεις κάτι καλό για τον τόπο σου επιμένεις, άλλωστε η πολιτική δεν γίνεται μόνο στην Βουλή και στα τηλεοπτικά πάνελ.
Θέλω να πω ότι ο άνθρωπος είναι τυχοδιώκτης, ποιος θα μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά κύριε αντιπρόεδρε επικοινωνίας; Τι λίγη ανακοίνωση είναι αυτή; Δεν μπορούσες να αναφερθείς σε καταστάσεις που είδε όλη η Ελλάδα; Στο πιάσιμο του λαιμού απο τον Αλμειδα; Το κωλοδάχτυλο του αλλου του χάρτινου κ ας ο τόσα άλλα που έχουν γίνει ανά τα χρόνια; Αν είχες λίγη ευθιξία θα έπρεπε να παραιτηθείς μετά από όλα αυτά.
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Που είσαι βρε αγορίνα, να μας πεις για συμφωνίες κυρίων
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

τι να πει κι αυτος
ηρθε φοιτητης απο χαρτινη γειτονια του βολου εδω και μεχρι που τον προσελαβε καποιος ανοητος στο περιοδικο δεν ηξερε κατα που ειναι η Τουμπα
nikos ioannidis

Τελικά κρυφόαεκ είναι κρυφοπαο, μπερδεύτηκα.
Πάντως εμένα δε μου βγάζει vibes ανθρώπου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Σήκω φύγε ρε από τον ΠΑΟΚ μας, πόσο πιο χαμηλά στο επίπεδο σου πρέπει να πέσει η ομάδα; Πιο γλάστρα πεθαίνεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πόσο ανόητο είναι να κάνει κάποιος σχόλια για το Κυριακό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκέκριμένος ούτε να αναπνεύσει δε μπορεί δίχως εντολή Ιβαν.
Πόσο λάθος σκέψη να αποδίδει κάποιος έλλειμα στην επικοινωνία στο Κύριακο !
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Το σαμάρι είναι.Βαρατε το
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δηλαδη και τις ανακοινωσεις ο Ιβαν τις γραφει?
Ποιος ειναι ο ρόλος του :) ?
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

giapas έγραψε:Πόσο ανόητο είναι να κάνει κάποιος σχόλια για το Κυριακό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκέκριμένος ούτε να αναπνεύσει δε μπορεί δίχως εντολή Ιβαν.
Ακριβώς. Όλοι, είτε λέγονται Κύρίακος είναι Βαγγέλης είτε Σωκράτης δρούν με βάση εντολής του αφεντικού. Αν το αφεντικό πεί ''speak up'', θα το κάνουν. Απλά ο Ιβάν έχει αποφασίσει αυτή την πολιτική για την ώρα. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά θα έχει λόγους. Μπορεί να περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
nikos ioannidis

smoothcriminal1926 έγραψε:
giapas έγραψε:Πόσο ανόητο είναι να κάνει κάποιος σχόλια για το Κυριακό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκέκριμένος ούτε να αναπνεύσει δε μπορεί δίχως εντολή Ιβαν.
Ακριβώς. Όλοι, είτε λέγονται Κύρίακος είναι Βαγγέλης είτε Σωκράτης δρούν με βάση εντολής του αφεντικού. Αν το αφεντικό πεί ''speak up'', θα το κάνουν. Απλά ο Ιβάν έχει αποφασίσει αυτή την πολιτική για την ώρα. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά θα έχει λόγους. Μπορεί να περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
Αν ήταν εντολή Ιβαν να κατεβούμε χωρίς προστασία εκεί κάτω, τότε είναι πιο βαθύ το πρόβλημα. Επειδή εγώ δεν θέλω να πιστέψω πως ήταν εντολή Σαββίδη, κατηγορώ τον Κυριάκο.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Αυτός ο τίποτας ακόμη δεν παραιτήθηκε;
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

nikos ioannidis έγραψε:
smoothcriminal1926 έγραψε:
Αν ήταν εντολή Ιβαν να κατεβούμε χωρίς προστασία εκεί κάτω, τότε είναι πιο βαθύ το πρόβλημα. Επειδή εγώ δεν θέλω να πιστέψω πως ήταν εντολή Σαββίδη, κατηγορώ τον Κυριάκο.
Προφανώς και δεν ήταν εντολή Ιβάν να κατέβουν γυμνοί κάτω. Δεν ξέρω ποιός είναι υπεύθυνος στην ομάδα για την ασφάλεια, αλλά όποιος και να είναι κάποιος τον προσέλαβε εκεί. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι σωστά στελεχωμένη. Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο πρόεδρος.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καθε διαρροη που βρωμαει ΚΚ, μου γυρναει τ αντερα. ελπιζω να εξαφανιστεις απ τον οργανισμο ΠΑΟΚ χτες!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”