Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ενα ακομη μεγαλο ματς... Με δυσκολιες και απουσιες η ομαδα μας,θα προσπαθησει για το καλυτερο.. Θεωρω πως δε χανουμε. Ενας σοβαρος και στοιβαρος στην αμυνα ΠΑΟΚ μπορει να τα κατφερει.Η ομαδα θεωρω πως με νεα προσωπα θα ειναι καλυτερη.Η προσθηκη των παπαδοπουλο-τζαβελλα-γκολασα-μαρτενς και ισως κανενος ακομα θα δειξει πιο νευρικη και θα ανταποκριθει στις αναγκες του ματς.
Δεν πρεπει να υποβαθμιστει το παιχνιδι σε καμοια περιπτωση.Μπορουμε να παρουμε αποτελεσμα και οφειλουμε να δειξουμε ενα καλο προσωπο.
Rotation Δε νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε πολλά από αυτό το ματς, μην καταλήξει σαν αυτό του κυπέλλου με τα Γιάννενα και κουραστούν οι βασικοί τζάμπα, έχουμε ντέρμπυ την Κυριακή
Εξάλλου όλα θα κριθούν στις επόμενες 2 αγωνιστικές
Η Ευρώπη θα παιχτεί εντός με Γκανγκαμσταιλ κ εκτός με Μινσκ.
Το ματς στην πόλη του Δάντη προσφέρεται για ροτέισον για να μπαίνουν και σε ρυθμό παίκτες που θα κληθούν άμεσα να καλύψουν κενά (Τζαβέλλας, Γκολάσα, Περέιρα, Μαντούρο, Μάρτενς, Παπ).
σε ενα αμυντικογενες 4-4-2 σε ρομβο. Βαση ο Μαδουρο για τις κεφαλιες, αριστερα μεσα Κατσε για να δινει βοηθειες στον πιστσιρικο τον Ποζα (που χρειαζεται παραπανω απο τον Κιτσιου) μεσα δεξια Τζανδαρης και κορυφη ρομβου ο Γιαννης ο Γκολασα που δειχνει να το εχει το καθετο παιχνιδι. Μπροστα ο Φανουρης να παιρνει τα σκουπιδια που παρουσιαζονται στο κουτι και το αλλο φορ να τραβιεται και εξω απο αυτην (οπως ο Κλαους) για να σπαει τη μπαλα στα μπακ οταν πλαγιοκοπουν και με τη μια βουρ μεσα στο κουτι.
Και ροτεισον κανεις και δινεις και ευκαιρια σε Ποζατζιδη, Φανουρη και Μαδουρο να σου δειξουν οτι πρεπει να τους υπολογιζεις για τη συνεχεια.
Απλώς να υπενθυμίσω πως στον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο,δεν έπαιζαν οι Αντελίνο και Λίνο, δεν ξέρω αν βλέπετε κι εσείς κάποια σατανική αναλογία (κι αν δεν τη βλέπετε, δείτε την, εγώ τη βλέπω)...
Βασικά πάμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, όπερ δυσκολότατον, αλλά όχι αδύντον. Νομίζω ότι αριστερό μπακ θα παίξει ο Τζαβέλλας, αλλιώς ο Σπυρόπουλος. Δεν πρέπει να αλλάξει το κεντρικό δίδυμο (Κατσικάς - Βίτορ), σίγουρα δεν θα αλλάξει ο Κίτσιου, οπότε οι αλλαγές θα είναι πάνω - κάτω οι εξής: 1. Ρατς: Τζαβέλλας (Σπυρο) 2. Τζιόλης: είναι ο πιο απαραίτητος, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξεκουραστεί. Στη θέση του ο Μαδούρο. Τι στα κομμάτια! Διεθνής Ολλανδός υπήρξε! Αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε έναν Ευρωπαϊκό αγώνα τότε τι σκατά κάνει στην ομάδα; 3. Μακ: Martens. Ισχύει ότι για τον Μαδούρο. 4. Τζανδάρης: Golasa. 5. Σαλπι: Θα παίξει, ώστε να μην παίξει κόντρα στον ΠΑΟ.