ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρέπει να γίνει κατανοητό, εκτός αν εγώ δεν έχω καταλάβει καλά οπότε παρακαλώ να με διορθώσετε, πως όταν λέμε για ξενοδοχείο δεν εννοούμε κάποια τουριστική επιχείρηση, αλλά καταλύματα για τις ανάγκες των ομάδων που θα κάνουν εκεί προετοιμασία.
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή χρήσης, εφόσον στην υπάρχουσα χρήση επιτρέπονται αθλητικές εγκαταστάσεις.
Το Masterplan του έργου έχει σχεδιαστεί από την καταξιωμένη βρετανική εταιρία KSS, η οποία διαθέτει εκτενή εμπειρία στον σχεδιασμό αθλητικών εγκαταστάσεων κορυφαίου επιπέδου, όπως αυτές συλλόγων της Premier League.
Προβλέπει την κατασκευή 11 γηπέδων, το ένα με κερκίδα για να δίνει τους επίσημους αγώνες της η Κ19 του ΠΑΟΚ, ένα κλειστό γήπεδο τύπου «φούσκα» για την προπόνηση όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές και κτιριακές εγκαταστάσεις, με όλες τις αναγκαίες συνοδές χρήσεις. Προβλέπονται γραφειακοί χώροι, αίθουσες παρουσίασης και συνεδριάσεων, εστιατόριο για τους ποδοσφαιριστές, χώροι ημερήσιας φιλοξενίας αθλητών, διαφορετικά γυμναστήρια για την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες, αποδυτήρια με όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια ομάδα για την προπόνηση και την προετοιμασία της για τους αγώνες.
Η πρώτη φάση των εργασιών που ξεκίνησε περιλαμβάνει τον καθαρισμό της έκτασης, τις απαραίτητες χωματουργικές παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση του εδάφους και την κατασκευή του αρχικού τοιχίου της περίφραξης. Η φάση αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του καλοκαιριού.
Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί οριστικά το τελικό σχέδιο του Masterplan. Ήδη στην τελευταία ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Τούμπας εντοπίστηκαν κάποιες λεπτομέρειες που θα αναθεωρηθούν ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της ομάδας.
Με την έναρξη της επόμενης φάσης, το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι μέσα σε 12 με 14 μήνες το νέο αθλητικό κέντρο θα είναι λειτουργικό, έτοιμο να υποδεχθεί την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.
Kourdos έγραψε:Ξεκίνησα το βίντεο και νόμισα ότι έβλεπα Clarkson's Farm. Μετά άρχισαν να μιλούν οι συντελεστές και πείστηκα. Καλή αρχή και καλή δουλειά!
Ερώτηση: το γήπεδο που θα γίνει για τον ΠΑΟΚ Β δεν γίνεται να έχει τις ελάχιστες προδιαγραφές να εξυπηρετεί και τον ΠΑΟΚ Α ενώ θα ξαναχτίζεται η Τούμπα;
Special 4 έγραψε:Οι σημαντικές λεπτομέρειες πρέπει να επικοινωνούνται επισήμως από την ΠΑΕ.
Χτες έβγαλαν ένα βιντεάκι με κάτι εργασίες αποψίλωσης χόρτων, εν είδει έναρξης πρώτης φάσης εργασιών για ένα αθλητικό κέντρο, που δεν έχει επικοινωνηθεί επισήμως τι θα περιλαμβάνει.
Θα περιλαμβάνει 5, 7, 10 γήπεδα; Πόσα;
Τι άλλες εγκαταστάσεις;
Όχι τι δυνητικά μπορεί να γίνει αν, όταν και εφόσον καταφέρουν να αλλάξουν τη χρήση γης.
Τώρα που μιλάμε, τι προβλέπεται;
Αφού μπήκε εταιρεία και ξεκίνησε εργασίες, όπως είδαμε στο βιντεάκι, άρα υπάρχει και ένα σχέδιο εργασιών (masterplan) βάσει του οποίου θα κινηθεί. Τι περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή το masterplan του προπονητικού κέντρου;
Τόσο δύσκολο είναι να επικοινωνηθεί αυτό επισήμως από την ΠΑΕ και όχι μέσω διαρροών ή non paper στο viber;
nunies4 έγραψε:Για αρχη ας βγαλουν μια ικανοτητα που λεγεται "αναγνωση". 2 ποστ πιο πανω ειναι η κοινοποιηση απο πλευρας ΠΑΕ του τι περιλαμβανει το masterplan
Psagmenos4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρέπει να γίνει κατανοητό, εκτός αν εγώ δεν έχω καταλάβει καλά οπότε παρακαλώ να με διορθώσετε, πως όταν λέμε για ξενοδοχείο δεν εννοούμε κάποια τουριστική επιχείρηση, αλλά καταλύματα για τις ανάγκες των ομάδων που θα κάνουν εκεί προετοιμασία.
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή χρήσης, εφόσον στην υπάρχουσα χρήση επιτρέπονται αθλητικές εγκαταστάσεις.
Όταν λέμε ξενοδοχείο ,εννοούμε τουριστική επιχείρηση, που θα έχει σκοπό ομάδες από τα Βαλκάνια να έρχονται για προετοιμασία, κι όχι αναγκαστικά ομάδες ποδόσφαιρου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες