Μαυρο Χιονι έγραψε:Ξεπούλησε… δυστυχώς.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε...υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για την 1η Απρίλη; Είστε σοβαροί;;;;
nxran έγραψε:Εκτιμώ ότι η άποψη μου θα κριτικαριστεί έντονα απο το σύνολο των συνοπαδων μου αλλά θα την καταθέσω προς τιμή όλων εκείνων που κράτησαν τη σημαία με το δικέφαλο αετό στη τμήμα του μπάσκετ κάτω από εξαιρτικά δύσκολες συνθήκες. Αρχικά να πω ότι συνυπογράφω όλες τις απόψεις για τον Μπάνε. Ήταν και είναι ΕΝΑΣ από τους μεγαλύτερους αθλητές που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, άσχετα αν κάποιες εποχές παίξαμε μπουνιές μεταξύ μας εξ αιτίας του. Δεν ήταν όμως ο μοναδικός. Δεν ήταν το τοτέμ που ανέφερε ο κ. Χατζόπουλος. Ο πρώτος αγώνας που παρακολούθησα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ήταν τέλος του 1969 η αρχές 1970. Δε θυμάμαι πολύ καλά. Θυμάμαι απλά ότι ήταν γιορτες. Ηταν ένας νικηφόρος αγώνας με τον Ηρακλή. Από τότε ήμουν πιστός οπαδός της ομάδος μας. Από το παλέ στο ανοικτό της Χανθ και αντίστροφα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι υπήρξαν μεγαλύτεροι αθλητές στο σύλλογο μας ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ. Αθλητές που πλήρωναν τον αθλητικό τους εξοπλισμό και έμειναν πιστοί στο δικέφαλο αετό μέχρι τέλος της αθλητικής του καρίερας. Αναφέρω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ τον Γιώργο Οικονόμου και τον Γιάννη Πολίτη. Αυτοί και μερικοί άλλοι αποτελούσαν τα τοτέμ στην ιστορία του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Αξίζει κάθε τιμή στον Μπάνε. Το συνυπογράφω. Πρώτα όμως σε κάποιους άλλους και μετά σε αυτόν.
Μπορείτε να με κράξετε ελεύθερα. Είναι η άποψη μου.
Επιστροφή στο Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες