Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
predragpaok έγραψε:...... Έτσι με τέτοια τόπικ απορώ πώς είμαστε το 1ο οπαδικό site.
Έλα ρε αδέρφια μην τρελαινεστε. Η άποψή μου είναι οτι είμαστε το 1ο οπαδικό σαιτ γιατί χώρια την τρέλα μας για τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν εδω μέσα και στιγμές άφθονου γέλιου. Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ χέστηκα στο γέλιο με τα emoticons του αδερφού.!!
Αν ενοχλεί πραγματικά το τοπικ, την λύση την ανέφερε ο diniko80!
Ρε τι γινετε εδω περα...μια μερα ελειψα και τωρα...τουτο εδω.
Η πρωτη μου σκεψη ηταν να κλειδωθει αμεσα η ενοτητα αυτη, γιατι δυστυχως δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτο δεν σημαινει οτι το κανω απο αντιπαθεια στον αδερφο Παρασανδαλο ή στους φιλους της ενοτητας αυτης, αλλα πιστευω οτι ξεφευγει αρκετα απο τα ορια...
Δε ξερω βεβαια πως σκεφτονται οι υπολοιποι συναδελφοι συντονιστες αλλα και οι διαχειριστες του σαϊτ.
Προτεινω λοιπον μια μεση λυση, σαν αυτη του αδερφου diniko. Προτεινω η ενοτητα να μετονομαστει σε "Emoticons", διχως ονομα Parasandalos και λοιπα, καθως επισης θα παρακαλουσα να μη μπαινουν θεματα οπως αυτο με τη καναβις, το οποιο μπορει να παρερμηνευθει.
Περιμενω λοιπν απο τον κυριο Παρασανδαλο αλλα κι απο το δημιουργο της ενοτητας αυτης, να παρουν θεση στο σχολιο μου και να αλλαξουν την ονομασια της ενοτητας.
Αν οι διαχειρηστες του Σαϊτ κρινουν οτι ειναι εντελως ακαταλληλο, τοτε αναγκαστικα θα κλειδωθει.