Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...

Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Τρόμος » Κυρ 01 Δεκ 2024, 15:00

PAOK_Antarctica έγραψε:Διάβασα "βραβείο Πούσκιν" και πήρε φωτιά ο εγκέφαλος μου.

Βραβείο ποίησης για ποδοσφαιριστές για την πρώτη του ολοκληρωμένη ποιητική συλλογή με τίτλο: Ο βοσκός,η νυχτερίδα και τάκλιν στην καρωτίδα...
Τρόμος

Δημοσίευσηαπό Σουριναμέζος » Κυρ 01 Δεκ 2024, 15:02

Eagle1980 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν ο Αμπελ Φερέιρα να δεί το Τζολη ο παιχτης μπορει να χάνονταν απο την Ομαδά..και αυτο δεν τιμάει κανέναν...

Ο Αμπέλ ανέβασε τότε τον Τζόλη για να έχει το αντεπιχείρημα της προώθησης νέων σε μια πολύ κακή προπονητική δουλειά που παρουσίασε την σεζόν 2019-20. Δεν ανακάλυψε την πενικιλίνη, ανέβασε τον παίκτη της Κ19 που είχε 19 γκολ σε 23 ματς εκείνη την σεζόν. Το κλαμπ είχε επενδύσει στον Τζόλη από τότε που είχε νεογιλά δόντια, θα τον προωθούσε με ή χωρίς Αμπέλ.
Μπιζίμ ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρος Χάρτης : https://www.paokworldmap.gr
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Κυρ 01 Δεκ 2024, 17:45

Ο πατέρας του Τζόλη, λέει την ιστορία κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν αρέσει και πάρα πολύ, σε αρκετούς ανθρώπους μέσα στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό Elkjaer » Κυρ 01 Δεκ 2024, 17:55

Σουριναμέζος έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν ο Αμπελ Φερέιρα να δεί το Τζολη ο παιχτης μπορει να χάνονταν απο την Ομαδά..και αυτο δεν τιμάει κανέναν...

Ο Αμπέλ ανέβασε τότε τον Τζόλη για να έχει το αντεπιχείρημα της προώθησης νέων σε μια πολύ κακή προπονητική δουλειά που παρουσίασε την σεζόν 2019-20. Δεν ανακάλυψε την πενικιλίνη, ανέβασε τον παίκτη της Κ19 που είχε 19 γκολ σε 23 ματς εκείνη την σεζόν. Το κλαμπ είχε επενδύσει στον Τζόλη από τότε που είχε νεογιλά δόντια, θα τον προωθούσε με ή χωρίς Αμπέλ.

Ναι, και άλλοι θα (μπορουσαν να) πήγαιναν στην Αμερικη αλλα ο Κολόμβος πήγε. Ηγαν πράγματι πολύ κακή η προπονητική του Άμοελ. Ηθελε να παίξει γρήγορα και οι βετεράνοι δεν ηθελαν (και δεν μοιρούσαν) να τρεχουν. Και Τζολη και Μιχαηλιδη κ Γιαννούλη ανέδειξε.
Elkjaer

Δημοσίευσηαπό dimpaok4 » Κυρ 01 Δεκ 2024, 18:07

Special 4 έγραψε:Ο πατέρας του Τζόλη, λέει την ιστορία κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν αρέσει και πάρα πολύ, σε αρκετούς ανθρώπους μέσα στον ΠΑΟΚ
ο πατερας του τζολη να σεβαστει πρωτα απο ολα την ομαδα που ανεδειξε τον γιο του και να μην βγαινει σε εφημεριδες του γκει και να λεει δεν εχω προβλημα ο γιος μου να παιξει σε αλλη ελληνικη ομαδα,οταν ο τζολης ηταν ενα επιπεδο πανω απο τα παιδια της κ15 και λιγο της κ17 οσο συμμετέιχε(ειχε φυγει γερμανια) ηταν σιγουρο οτι θα παιξει μια μερα στον ΠΑΟΚ,ας θυμησουμε στον πατερα του ποιος πιεζε τον συλλογο να φυγει ο παιχτης εν μεσω προετοιμασιας λεγοντας τωρα ειναι η ευκαιρια μου(στα 20 του ε),α και επισης να θυμησουμε στον πατερα τζολη οταν αποφασισε να παρει τον γιο του στην γερμανια σαν οικονομικος μεταναστης οταν το παιδι ειχε δικαιωμα να παιζει και στην κ15 και επειδη ο ΠΑΟΚ τον θεωρουσε καλο τον εβαζε στην κ17,να μας πει επισης πως δεν τον υπολογιζε ο ΠΑΟΚ οταν το παιδι επεστεψε απο την γερμανια(μετα απο 2 χρονια) και χωρις ουτε ενα δοκιμαστικο υπεγραψε επαγγελματικο συμβολαιο στην κ19(που δεν εχουν ολοι ακομα και σημερα στην κ19 επαγγελματικο) ,καλο το ψεμα των πατεραδων αλλα εχει κοντα ποδαρια,ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.
dimpaok4

Δημοσίευσηαπό Σουριναμέζος » Κυρ 01 Δεκ 2024, 18:13

Και ο Τερίμ ανέδειξε πέρσι τον Κότσιρα και ανέστησε τον Μπερνάρ, κάνει αυτό το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό καλό? Ο τρόπος με τον οποίο έγινε το ντεμπούτο του Τζόλη ήταν προσβλητικός
Μπιζίμ ΠΑΟΚ

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Κυρ 01 Δεκ 2024, 18:22

Elkjaer έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:

Ναι, και άλλοι θα (μπορουσαν να) πήγαιναν στην Αμερικη αλλα ο Κολόμβος πήγε. Ηγαν πράγματι πολύ κακή η προπονητική του Άμοελ. Ηθελε να παίξει γρήγορα και οι βετεράνοι δεν ηθελαν (και δεν μοιρούσαν) να τρεχουν. Και Τζολη και Μιχαηλιδη κ Γιαννούλη ανέδειξε.

Επαιξε γρηγορα με Εσιτι για αυτο αποκλειστηκε απο τη Σλοβαν. Μετα εφερε Νιλσεν Περειρα Τσολακ και Μουργκ τη δευτερη χρονια για να αυξησει την ταχυτητα και εβαλε Κρεσπο δεξι μπακ και Μπισε μπακ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Κυρ 01 Δεκ 2024, 20:38

dimpaok4 έγραψε:
Special 4 έγραψε:Ο πατέρας του Τζόλη, λέει την ιστορία κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν αρέσει και πάρα πολύ, σε αρκετούς ανθρώπους μέσα στον ΠΑΟΚ
ο πατερας του τζολη να σεβαστει πρωτα απο ολα την ομαδα που ανεδειξε τον γιο του και να μην βγαινει σε εφημεριδες του γκει και να λεει δεν εχω προβλημα ο γιος μου να παιξει σε αλλη ελληνικη ομαδα,οταν ο τζολης ηταν ενα επιπεδο πανω απο τα παιδια της κ15 και λιγο της κ17 οσο συμμετέιχε(ειχε φυγει γερμανια) ηταν σιγουρο οτι θα παιξει μια μερα στον ΠΑΟΚ,ας θυμησουμε στον πατερα του ποιος πιεζε τον συλλογο να φυγει ο παιχτης εν μεσω προετοιμασιας λεγοντας τωρα ειναι η ευκαιρια μου(στα 20 του ε),α και επισης να θυμησουμε στον πατερα τζολη οταν αποφασισε να παρει τον γιο του στην γερμανια σαν οικονομικος μεταναστης οταν το παιδι ειχε δικαιωμα να παιζει και στην κ15 και επειδη ο ΠΑΟΚ τον θεωρουσε καλο τον εβαζε στην κ17,να μας πει επισης πως δεν τον υπολογιζε ο ΠΑΟΚ οταν το παιδι επεστεψε απο την γερμανια(μετα απο 2 χρονια) και χωρις ουτε ενα δοκιμαστικο υπεγραψε επαγγελματικο συμβολαιο στην κ19(που δεν εχουν ολοι ακομα και σημερα στην κ19 επαγγελματικο) ,καλο το ψεμα των πατεραδων αλλα εχει κοντα ποδαρια,ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.

Ξέρεις κάτι;
Το να γράφεις ανακριβείες, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, δεν είναι καθόλου σωστό

Πρώτον: στη συνέντευξη ο Πέτρος Τζόλης λέει ότι ο γιος του είναι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, γιατί αυτός τον έκανε ΠΑΟΚ

Δεύτερον:
Γιατί δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ; Επειδή λέει ότι αν δεν ήταν ο Αμπέλ Φερρέιρα, ο Τζόλης θα μπορούσε να ήταν άλλο ένα ταλέντο από αυτά που χάθηκαν, γιατί κανένας δεν του έδωσε σημασία ή την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα ? Αλήθεια είναι, αλήθεια λέει και ας ενοχλεί

Επίσης η μεγαλύτερη ανακρίβεια που πέταξες, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, είναι ότι δήθεν είπε ο πατέρας του Τζόλη, ότι δεν έχει πρόβλημα αν παίξει σε άλλη ομάδα.

Συγνώμη, αλλά δεν είπε αυτό. Η ερώτηση ήταν "Το αποκλείετε στο μέλλον ο γιος σας να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα" και η απάντηση ήταν "Καθόλου. Επαγγελματίες είναι".

Οπότε ας λείπουν οι σάλτσες με τις ανακρίβειες, γιατί απλά είναι πολύ εύκολο να βρει κάποιος τη συνέντευξη και τι ακριβώς ειπώθηκε

Φαντάζομαι αν οποιοσδήποτε από εμάς ήταν στη θέση του πατέρα του Τζόλη, αν μας ρωτούσαν, θα απαντούσαμε.. σιγά να μην παίξει ο γιος μου στον κ@λόγαυρο :lol:

Με αυτή την απάντηση μάλλον θα ήσουν ικανοποιημένος?

Κάτι τελευταίο..
Δεν πειράζει, ας δουλέψουν στις ακαδημίες περισσότερο, γιατί δεν βλέπω και πολλά νέα ταλέντα να προωθούνται στην πρώτη ομάδα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 01 Δεκ 2024, 20:47

Κάντε ένα copy-paste τη συνέντευξη ρε παιδιά, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Σουριναμέζος » Τετ 04 Δεκ 2024, 20:47

Bronny James και μαλακίες... Στα πλαίσια του αγώνα Benfica B - Alverca

Εικόνα
Μπιζίμ ΠΑΟΚ

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευσηαπό george188 » Τετ 04 Δεκ 2024, 21:33

Special 4 έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:

Ξέρεις κάτι;
Το να γράφεις ανακριβείες, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, δεν είναι καθόλου σωστό

Πρώτον: στη συνέντευξη ο Πέτρος Τζόλης λέει ότι ο γιος του είναι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, γιατί αυτός τον έκανε ΠΑΟΚ

Δεύτερον:
Γιατί δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ; Επειδή λέει ότι αν δεν ήταν ο Αμπέλ Φερρέιρα, ο Τζόλης θα μπορούσε να ήταν άλλο ένα ταλέντο από αυτά που χάθηκαν, γιατί κανένας δεν του έδωσε σημασία ή την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα ? Αλήθεια είναι, αλήθεια λέει και ας ενοχλεί

Επίσης η μεγαλύτερη ανακρίβεια που πέταξες, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, είναι ότι δήθεν είπε ο πατέρας του Τζόλη, ότι δεν έχει πρόβλημα αν παίξει σε άλλη ομάδα.

Συγνώμη, αλλά δεν είπε αυτό. Η ερώτηση ήταν "Το αποκλείετε στο μέλλον ο γιος σας να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα" και η απάντηση ήταν "Καθόλου. Επαγγελματίες είναι".

Οπότε ας λείπουν οι σάλτσες με τις ανακρίβειες, γιατί απλά είναι πολύ εύκολο να βρει κάποιος τη συνέντευξη και τι ακριβώς ειπώθηκε

Φαντάζομαι αν οποιοσδήποτε από εμάς ήταν στη θέση του πατέρα του Τζόλη, αν μας ρωτούσαν, θα απαντούσαμε.. σιγά να μην παίξει ο γιος μου στον κ@λόγαυρο :lol:

Με αυτή την απάντηση μάλλον θα ήσουν ικανοποιημένος?

Κάτι τελευταίο..
Δεν πειράζει, ας δουλέψουν στις ακαδημίες περισσότερο, γιατί δεν βλέπω και πολλά νέα ταλέντα να προωθούνται στην πρώτη ομάδα

Ο τζολης δεν ήταν ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βγήκε από την ακαδημία μας. Ούτε έφυγε κανείς από ακαδημίες κ έκανε καριέρα αλλού. Ήμαρτον αδερφέ με την απαξίωση
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188

Δημοσίευσηαπό renegade » Τετ 04 Δεκ 2024, 22:03

Ότι μπούρδα θες ,εδώ μέσα θα την διαβάσεις.
Τον τζολη που από τα 17 του έπαιζε στην Κ19, που ήταν πρώτος σκόρερ που τον δέχτηκε η ομάδα πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα όταν επέστρεψαν από την Γερμανία ( όταν είχαν φύγει σχεδόν στα κλεφτα), που ήταν ο πιο προβεβλημένοε παίκτης της ακαδημίας την σεζόν 19-20, πιο προβεβλημένος από όλους τους τοτε συμπαίκτες του ( τσιγγαρα, Μιχαηλίδη,κουτσια, ντελια...θα μας πει ο αχαρακτηριστος αυτός τύπος ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρθηκε για το παιδί? Και όχι μόνο αυτό υπάρχουν και κάποιοι που συμφωνούν κι όλας.
Ακόμα και το ντεμπούτο του έγινε πιο νωρίς από το σωστό γιατί τότε είχε συμβόλαιο μέχρι το 22 και με ρήτρα μόλις 2 εκατομμύρια.
Το ότι δεν χάθηκε αυτό το παιδί τσάμπα ήταν λόγω συγκυριών
Είναι ντροπή αυτός ο άνθρωπος να μην αναφέρει για παράδειγμα τον Γκαρσία και οσα έκανε για τον τζολη από τότε που το.ν είχε στις ακαδημίες
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό potamda » Τετ 04 Δεκ 2024, 22:07

Συγκινήθηκα ρε Γιάννη Μυστακιδη! Μεγάλη συμπάθεια, τρελό ΠΑΟΚτσακι. Ποιος ξέρει τι μπορούσες να κάνεις ακόμα αν δεν είχες τους τραυματισμούς. Μόλις 29 ετών σταματάει το ποδόσφαιρο.

"Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμη για μένα καθώς ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω αυτό που ονειρεύτηκα και αγάπησα από μικρό παιδί :

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε η ώρα που, για πρώτη φορά απο τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου, επιλέγω να βάλω πάνω απο όλα την σωματική και ψυχική μου υγεία. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις να κανω το όνειρο του μικρού Γιάννη πραγματικότητα παλεύοντας με τα 5 χειρουργεία και άλλες τόσες δυσκολίες και τραυματίσμους, και νιώθω περήφανος μέχρι εδω που έφτασα.
Μου χάρισε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου καθώς καταφερα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που ονειρεύτηκα!

Θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που καταφερα να παιξω στην ομάδα της καρδιάς μου τον ΠΑΟΚ. Όπως επίσης την τιμή που είχα να αγωνιστώ στην μεγάλη ομαδα του Παναθηναϊκού. Τα Γιάννινα, τον Βόλο, την Γκόρνικ Ζάμπρζε, την Ντε Γκράφσαπ, τον Πανσερραϊκό, τη Βέροια, την Ξάνθη και τον Καμπανιακό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους γιατρούς τους θεραπευτές, το staff στα αποδυτήρια και όλους τους φιλάθλους κάθε ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό μου!

Πάνω από όλα ευχαριστω την οικογένεια μου, που χωρίς την στήριξη και την αγάπη τους δεν θα τα κατάφερνα, όπως και τους ανθρώπους μου που ήταν εκεί στις πιο δύσκολες στιγμές μου!!!
Ένας κύκλος κλείνει

Ένας άλλος ανοίγει

Ήταν ένα υπεροχο αλλά παράλληλα δυσκολο με πολλές δοκιμασίες για μένα ταξιδι που μου χάρισε πολλά περισσότερα απο ότι νόμιζα !!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευσηαπό Σουριναμέζος » Τετ 04 Δεκ 2024, 23:20

Καλη συνέχεια σε ό,τι κάνει ο Γιάννης Μυστακίδης, μεγάλο πουλέν, μεγάλο what if

Εικόνα
Μπιζίμ ΠΑΟΚ

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευσηαπό renegade » Τετ 04 Δεκ 2024, 23:51

Συγκίνηση προκαλεί το αντίο του Μυστακίδη.
Έκδηλος ο πόνος του για τις δυσκολίες που πέρασε.
Ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να βλέπει λίγο περισσότερο τι συμβαίνει behind the scenes και να μην βλέπει μόνο τους παχυλούς μισθούς και τα ωραία αμάξια
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες