PAOK_Antarctica έγραψε:Διάβασα "βραβείο Πούσκιν" και πήρε φωτιά ο εγκέφαλος μου.
Βραβείο ποίησης για ποδοσφαιριστές για την πρώτη του ολοκληρωμένη ποιητική συλλογή με τίτλο: Ο βοσκός,η νυχτερίδα και τάκλιν στην καρωτίδα...
PAOK_Antarctica έγραψε:Διάβασα "βραβείο Πούσκιν" και πήρε φωτιά ο εγκέφαλος μου.
Eagle1980 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν ο Αμπελ Φερέιρα να δεί το Τζολη ο παιχτης μπορει να χάνονταν απο την Ομαδά..και αυτο δεν τιμάει κανέναν...
Σουριναμέζος έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν ο Αμπελ Φερέιρα να δεί το Τζολη ο παιχτης μπορει να χάνονταν απο την Ομαδά..και αυτο δεν τιμάει κανέναν...
Ο Αμπέλ ανέβασε τότε τον Τζόλη για να έχει το αντεπιχείρημα της προώθησης νέων σε μια πολύ κακή προπονητική δουλειά που παρουσίασε την σεζόν 2019-20. Δεν ανακάλυψε την πενικιλίνη, ανέβασε τον παίκτη της Κ19 που είχε 19 γκολ σε 23 ματς εκείνη την σεζόν. Το κλαμπ είχε επενδύσει στον Τζόλη από τότε που είχε νεογιλά δόντια, θα τον προωθούσε με ή χωρίς Αμπέλ.
ο πατερας του τζολη να σεβαστει πρωτα απο ολα την ομαδα που ανεδειξε τον γιο του και να μην βγαινει σε εφημεριδες του γκει και να λεει δεν εχω προβλημα ο γιος μου να παιξει σε αλλη ελληνικη ομαδα,οταν ο τζολης ηταν ενα επιπεδο πανω απο τα παιδια της κ15 και λιγο της κ17 οσο συμμετέιχε(ειχε φυγει γερμανια) ηταν σιγουρο οτι θα παιξει μια μερα στον ΠΑΟΚ,ας θυμησουμε στον πατερα του ποιος πιεζε τον συλλογο να φυγει ο παιχτης εν μεσω προετοιμασιας λεγοντας τωρα ειναι η ευκαιρια μου(στα 20 του ε),α και επισης να θυμησουμε στον πατερα τζολη οταν αποφασισε να παρει τον γιο του στην γερμανια σαν οικονομικος μεταναστης οταν το παιδι ειχε δικαιωμα να παιζει και στην κ15 και επειδη ο ΠΑΟΚ τον θεωρουσε καλο τον εβαζε στην κ17,να μας πει επισης πως δεν τον υπολογιζε ο ΠΑΟΚ οταν το παιδι επεστεψε απο την γερμανια(μετα απο 2 χρονια) και χωρις ουτε ενα δοκιμαστικο υπεγραψε επαγγελματικο συμβολαιο στην κ19(που δεν εχουν ολοι ακομα και σημερα στην κ19 επαγγελματικο) ,καλο το ψεμα των πατεραδων αλλα εχει κοντα ποδαρια,ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.Special 4 έγραψε:Ο πατέρας του Τζόλη, λέει την ιστορία κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν αρέσει και πάρα πολύ, σε αρκετούς ανθρώπους μέσα στον ΠΑΟΚ
Elkjaer έγραψε:Σουριναμέζος έγραψε:Eagle1980 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν ο Αμπελ Φερέιρα να δεί το Τζολη ο παιχτης μπορει να χάνονταν απο την Ομαδά..και αυτο δεν τιμάει κανέναν...
Ο Αμπέλ ανέβασε τότε τον Τζόλη για να έχει το αντεπιχείρημα της προώθησης νέων σε μια πολύ κακή προπονητική δουλειά που παρουσίασε την σεζόν 2019-20. Δεν ανακάλυψε την πενικιλίνη, ανέβασε τον παίκτη της Κ19 που είχε 19 γκολ σε 23 ματς εκείνη την σεζόν. Το κλαμπ είχε επενδύσει στον Τζόλη από τότε που είχε νεογιλά δόντια, θα τον προωθούσε με ή χωρίς Αμπέλ.
Ναι, και άλλοι θα (μπορουσαν να) πήγαιναν στην Αμερικη αλλα ο Κολόμβος πήγε. Ηγαν πράγματι πολύ κακή η προπονητική του Άμοελ. Ηθελε να παίξει γρήγορα και οι βετεράνοι δεν ηθελαν (και δεν μοιρούσαν) να τρεχουν. Και Τζολη και Μιχαηλιδη κ Γιαννούλη ανέδειξε.
dimpaok4 έγραψε:ο πατερας του τζολη να σεβαστει πρωτα απο ολα την ομαδα που ανεδειξε τον γιο του και να μην βγαινει σε εφημεριδες του γκει και να λεει δεν εχω προβλημα ο γιος μου να παιξει σε αλλη ελληνικη ομαδα,οταν ο τζολης ηταν ενα επιπεδο πανω απο τα παιδια της κ15 και λιγο της κ17 οσο συμμετέιχε(ειχε φυγει γερμανια) ηταν σιγουρο οτι θα παιξει μια μερα στον ΠΑΟΚ,ας θυμησουμε στον πατερα του ποιος πιεζε τον συλλογο να φυγει ο παιχτης εν μεσω προετοιμασιας λεγοντας τωρα ειναι η ευκαιρια μου(στα 20 του ε),α και επισης να θυμησουμε στον πατερα τζολη οταν αποφασισε να παρει τον γιο του στην γερμανια σαν οικονομικος μεταναστης οταν το παιδι ειχε δικαιωμα να παιζει και στην κ15 και επειδη ο ΠΑΟΚ τον θεωρουσε καλο τον εβαζε στην κ17,να μας πει επισης πως δεν τον υπολογιζε ο ΠΑΟΚ οταν το παιδι επεστεψε απο την γερμανια(μετα απο 2 χρονια) και χωρις ουτε ενα δοκιμαστικο υπεγραψε επαγγελματικο συμβολαιο στην κ19(που δεν εχουν ολοι ακομα και σημερα στην κ19 επαγγελματικο) ,καλο το ψεμα των πατεραδων αλλα εχει κοντα ποδαρια,ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.Special 4 έγραψε:Ο πατέρας του Τζόλη, λέει την ιστορία κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν αρέσει και πάρα πολύ, σε αρκετούς ανθρώπους μέσα στον ΠΑΟΚ
Special 4 έγραψε:dimpaok4 έγραψε:ο πατερας του τζολη να σεβαστει πρωτα απο ολα την ομαδα που ανεδειξε τον γιο του και να μην βγαινει σε εφημεριδες του γκει και να λεει δεν εχω προβλημα ο γιος μου να παιξει σε αλλη ελληνικη ομαδα,οταν ο τζολης ηταν ενα επιπεδο πανω απο τα παιδια της κ15 και λιγο της κ17 οσο συμμετέιχε(ειχε φυγει γερμανια) ηταν σιγουρο οτι θα παιξει μια μερα στον ΠΑΟΚ,ας θυμησουμε στον πατερα του ποιος πιεζε τον συλλογο να φυγει ο παιχτης εν μεσω προετοιμασιας λεγοντας τωρα ειναι η ευκαιρια μου(στα 20 του ε),α και επισης να θυμησουμε στον πατερα τζολη οταν αποφασισε να παρει τον γιο του στην γερμανια σαν οικονομικος μεταναστης οταν το παιδι ειχε δικαιωμα να παιζει και στην κ15 και επειδη ο ΠΑΟΚ τον θεωρουσε καλο τον εβαζε στην κ17,να μας πει επισης πως δεν τον υπολογιζε ο ΠΑΟΚ οταν το παιδι επεστεψε απο την γερμανια(μετα απο 2 χρονια) και χωρις ουτε ενα δοκιμαστικο υπεγραψε επαγγελματικο συμβολαιο στην κ19(που δεν εχουν ολοι ακομα και σημερα στην κ19 επαγγελματικο) ,καλο το ψεμα των πατεραδων αλλα εχει κοντα ποδαρια,ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.Special 4 έγραψε:Ο πατέρας του Τζόλη, λέει την ιστορία κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν αρέσει και πάρα πολύ, σε αρκετούς ανθρώπους μέσα στον ΠΑΟΚ
Ξέρεις κάτι;
Το να γράφεις ανακριβείες, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, δεν είναι καθόλου σωστό
Πρώτον: στη συνέντευξη ο Πέτρος Τζόλης λέει ότι ο γιος του είναι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, γιατί αυτός τον έκανε ΠΑΟΚ
Δεύτερον:
Γιατί δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ; Επειδή λέει ότι αν δεν ήταν ο Αμπέλ Φερρέιρα, ο Τζόλης θα μπορούσε να ήταν άλλο ένα ταλέντο από αυτά που χάθηκαν, γιατί κανένας δεν του έδωσε σημασία ή την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα ? Αλήθεια είναι, αλήθεια λέει και ας ενοχλεί
Επίσης η μεγαλύτερη ανακρίβεια που πέταξες, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, είναι ότι δήθεν είπε ο πατέρας του Τζόλη, ότι δεν έχει πρόβλημα αν παίξει σε άλλη ομάδα.
Συγνώμη, αλλά δεν είπε αυτό. Η ερώτηση ήταν "Το αποκλείετε στο μέλλον ο γιος σας να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα" και η απάντηση ήταν "Καθόλου. Επαγγελματίες είναι".
Οπότε ας λείπουν οι σάλτσες με τις ανακρίβειες, γιατί απλά είναι πολύ εύκολο να βρει κάποιος τη συνέντευξη και τι ακριβώς ειπώθηκε
Φαντάζομαι αν οποιοσδήποτε από εμάς ήταν στη θέση του πατέρα του Τζόλη, αν μας ρωτούσαν, θα απαντούσαμε.. σιγά να μην παίξει ο γιος μου στον κ@λόγαυρο
Με αυτή την απάντηση μάλλον θα ήσουν ικανοποιημένος?
Κάτι τελευταίο..
Δεν πειράζει, ας δουλέψουν στις ακαδημίες περισσότερο, γιατί δεν βλέπω και πολλά νέα ταλέντα να προωθούνται στην πρώτη ομάδα
Επιστροφή στο Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες