Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευσηαπό Gospi » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:35

Να βρουν τι ακριβως @obanebane? Από το 2019 και μετα λειτουργει το συγκεκριμένο μοντέλο και ακόμη δεν είδαμε στοιχειώδη βελτίωση. Ισα ισα έχουμε και πισωγυρίσματα. Τις σεζόν που ασχολείται ο γιος του με τις μεταγραφες πεταμε χρημα σε παίχτες που δεν πληρουν τα θελω του Λουτσέσκου και τις σεζόν που στραβωνει ο γιος και δεν ασχολειται, δεν κάνουμε τπτ γιατί ολα πρέπει να περάσουν μέσα από ανίκανα στελέχη και να πάρουν το τελικό οκ του Ιβαν. Κάτσε να δεις πως θα παει και το φετινο καλοκαιρι.
Και δεν μου λες, αντε ολα καλα, τον Ντέλια γιατι δεν τον ανανεωνει? Γιατί δεν κουνιεται φύλλο στο θεμα?
Πριν μισή ωρα η ΠΑΕ έκανε ανάρτηση/διαφημιση Κοταρσκι ξανα. Τον βγαλαμε στο κλαρι με την ελπιδα οτι θα πουληθει για να κανουμε καμια κινηση. Αν είναι να ξεπουλησουμε ο,τι καλύτερο έχει η ομαδα σε ελληνες και ξενους πιτσιρικαδες για να πεταμε μετα τα μυρια σε Κολλει Μπακαγιοκους Λοβρεν κλπ, τοτε τεκμηριωσε μου τι σημαινει "βαρος". Γιατι ολα αυτα εις ΒΑΡΟΣ της ομαδας ειναι βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα. Θα δεχομουν να κανει σφιχτη οικονομικη πολιτικη και να μαζευει χρημα η ΠΑΕ, αλλα απο την μια να λεμε οτι δεν υπαρχει ρευστο και ειμαστε δυσκολα και απο την αλλη να χαιρεταμε Τζιμες Κουλιερακηδες για να μας τρωνε τα φραγκα οι Μπακαγιοκοι, σορρυ αλλα δεν το δεχομαι και δεν το μπορω. Ελπίζω τουλαχιστον μετα και την αποκτηση Τσαλωφ εναντι 3 μυριως να ξεμειναν απο ποδοσφαιρικες καψουρες εκ Ρωσιας μηπως και γλιτωσουμε κανα φραγκο...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευσηαπό anaximandros4 » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:41

Kabamaru11 έγραψε:Τι μαυριλα ειναι αυτη ρε μαγκες;Αδιανοητη!Καντε καμια βουτια γιατι νομιζω σας βαρεσε ο ηλιος.

δεν έχουμε πισίνα όμως :lol:
Άβαταρ μέλους
anaximandros4

Δημοσίευσηαπό obanebane » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:43

Ρε συ nunies,είναι δυνατόν να συγκρίνουμε έναν επαγγελματια αθλητή με έναν μισθωτο γιατί ο καθένας έχει φτιάξει τη ζωή του ανάλογα με το μισθό του;
Μπορεί ο Μεϊτέ να βρει αυτά τα λεφτά που παίρνει αλλού; Αν μπορεί ας τα βρει, εγώ δεν τον κατηγόρησα για κάτι.
Πέρσι πάντως που ήταν ένα χρόνο νεότερος δεν τα βρήκε και έκατσε στο συμβόλαιο του.
Ας το κάνει και φέτος.
Ο ΠΑΟΚ κρίνει ότι δεν τα αξίζει αυτά τα χρήματα,ας πάμε παρακάτω να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:43

Blackgr4 έγραψε:Κάντε ή μην κάνετε ότι καταλαβαίνετε προκειμένου να δείξετε τη στήριξη ή την αντίρρηση σας.
Το να σκοτώνεστε εδώ μέσα ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι λύση.

Προτείνω να το κόψετε άμεσα (ειδικά τις προσωπικές επιθέσεις) γιατί τα μπαν θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.

Οχι ΘΑ. Τα μπαν έπρεπε ήδη να έχουν να αρχίσει να πέφτουν.

Δεν είναι πολλοί...είναι 2-3 εδώ μέσα που το μόνο που προβάλλουν είναι την προσωπική τους αντιπαράθεση. Και οι μοντς είναι υπερβολικά ελαστικοί προς αυτούς.

Όλως τυχαίως δεν έχουν καμιά πρόταση, αλλά ο μόνος σκοπός τους είναι να την πούνε στον άλλον πιστεύοντας με το φτωχό τους το μυαλό ότι θα κυριαρχήσει η άποψη τους. :lol:

Κάντε λοιπόν την δουλειά σας όπως πρέπει. Εχουμε τον πόνο μας με τα μεταγραφικά, δεν θα έχουμε και αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό nikos ioannidis » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:48

obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι, έτσι για να καταλάβουμε λίγο κάποια πράγματα;
Ο PAOK FC πριν τον Πόντιο, έχετε ιδέα τι στον πουτσο ήταν απέναντι στο ποκ και τι ακριβώς είναι τώρα.
Έλα να ακούω απόψεις,αφού πρώτα πω τη δική μου.
Λοιπόν προ Σαββίδη ο PAOK FC ,ήταν αγωνιστικά μια τρίχα από τα @@ Βαζελου και Αεχ και μισή τρίχα από τα @@ του γαύρου.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους έχει γαμησει όλους έναν έναν, παίρνοντας τους τίτλους που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν.
Συνεχίστε την αποδόμηση,σας αφήνω, να μη σας χαλάω και την διάθεση, άλλωστε εδώ και καιρό είμαι απλός παρατηρητής.

Αυτό που κάνεις λέγεται στρατηγική του αχυρανθρώπου.
nikos ioannidis

Δημοσίευσηαπό DaVinci » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:52

Αυτό που συμβαίνει με τον Σαββίδη πλέον αρχίζει να είναι επικίνδυνο. Κι όταν λέω επικίνδυνο δεν μιλάω για τα οικονομικά του ή τα κίνητρα του προς τον ΠΑΟΚ. Μιλάω για όλο αυτό τον διχασμό που έχει φέρει στο οπαδικό κίνημα η εξαφάνιση του και η θολούρα στο όραμα γαι το μέλλον. Κάθε μέρα αναλύουμε τα λογιστικά της ΠΑΕ, άλλοι λένε κοροϊδεύει τον κόσμο, άλλοι ότι έχει πόλεμο και δεν μπορεί. Ο ίδιος διχασμός γίνεται και με τον προπονητή, να μείνει, να φύγει. Αντί να απαιτουμε αλλαγές και δυνατό ΠΑΟΚ, διαμορφώνονται στρατόπεδα με στόχο να ικανοποιεί ο καθένας τα δικά του πιστεύω. Προσωπικά η υπομονή μου τελειώνει με τον Σαββίδη. Πρέπει να βγει να μιλήσει στο κόσμο, να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Βγες πες δεν μπορώ, έχω άλλες προτεραιότητες, θα γίνει αυτό κι αυτό. Εμείς εκεί ήμασταν πάντα και πριν τα λεφτά του, εκεί θα ήμαστε και μετά.
"Η απλότητα είναι η υπέρτατη επιτήδευση"
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:53

embuji έγραψε:Κυριε Σαββιδη... Στηριξαμε, στα λαθη σου βαλαμε πλατη. Καναμε ΠΟΛΛΗ υπομονη. Εχει αρχισει να βρωμαει πολυ το πραγμα ομως.... Καπου φτανει λιγο και η αυταρκεια και το δουλεμα.
ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Αλλιως ευχαριστουμε για ολα βρες ανθρωπε μου καποιον που εχει μερακι να ασχοληθει. Δε παει αλλο αυτο το πραγμα. ΦΤΑΝΕΙ. Εχουν τα στραβα ματια και η κοροϊδια τα ορια τους.
Να κανει παζαρια ο Ζαγορακης 100 χιλιαρικα το καταπιαμε. Καταλαβαιναμε. Εδω ομως καπου ωπα. Γηπεδο ακουγαμε δεν ειδαμε, προπονητικο περιμενουμε δε βλεπουμε, στα 20 καλυτερα κλαμπ της ευρωπης ακουγαμε σφιξαμε.

Ε τελος ομως. Καμια υπομονη, καθολου στραβα ματια. Η θα βελτιωσεις και θα αναβαθμισεις ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ομαδα ή βρες καποιον που εχει ορεξη να το κανει. Λεφτα μεσω του ΠΑΟΚ παντως εβγαλες. Την μιση μακεδονια αγορασες και ο ΠΑΟΚ με τον κοσμο βαλανε ΠΟΛΛΗ πλατη.

Αυτα με αφορμη την αστειοτητα που βλεπουμε απο την ΠΑΕ, τον λουτσεσκου να εχει χασει εντελως την μπαλα γιατι παλευει μονος του, τα παζαρεματα της πλακας τοσα χρονια και αδεια λογια και υποσχεσεις και τωρα ακουμε οτι παικτη που τον ειχαμε σταμπαρει και σχεδον κλεισει παιζει να το χασουμε στο χαρτι. Καπου ωπα, γιατι την ακουνε ολοι εκτος της κεφαλης.

συγνωμη φιλε ..αλλα...δεν αντεξα

αχαχαχαχχαχαχααχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

να ρωτησω....ποσο χρονων εισαι??
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευσηαπό obanebane » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:54

Gospi είναι τεράστια η κουβέντα, απαντάς σε συγκεκριμένα πράγματα που γράφω και έτσι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το πράγμα.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη,πίσω μόνο από τον γαυρο που ξέρουμε ποιός είναι ο γαυρος για τη χώρα,ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο ιδιοκτήτης του,τι οικονομικό μέγεθος είναι και τι διασυνδέσεις έχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Τρί 10 Ιουν 2025, 13:58

obanebane έγραψε:Ρε συ nunies,είναι δυνατόν να συγκρίνουμε έναν επαγγελματια αθλητή με έναν μισθωτο γιατί ο καθένας έχει φτιάξει τη ζωή του ανάλογα με το μισθό του;
Μπορεί ο Μεϊτέ να βρει αυτά τα λεφτά που παίρνει αλλού; Αν μπορεί ας τα βρει, εγώ δεν τον κατηγόρησα για κάτι.
Πέρσι πάντως που ήταν ένα χρόνο νεότερος δεν τα βρήκε και έκατσε στο συμβόλαιο του.
Ας το κάνει και φέτος.
Ο ΠΑΟΚ κρίνει ότι δεν τα αξίζει αυτά τα χρήματα,ας πάμε παρακάτω να τελειώνουμε.

Ε μα στα λογια μου ερχεσαι ομως. Καλως η κακως αυτος ο τυπος τοσο αξιολογει τον εαυτο του και το ξερουμε 2 καλοκαιρια τωρα. Ε ας ξεκολησουμε αν δεν μπορουμε να πλησιασουμε τα θελω του και ας παμε παρακατω.
Αλλα δεν θα τα βαλω μαζι του επειδη αξιολογει τον εαυτο του με ενα Χ ποσο και δεν λεει ναι στο Χ-400Κ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό obanebane » Τρί 10 Ιουν 2025, 14:06

nikos ioannidis έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι, έτσι για να καταλάβουμε λίγο κάποια πράγματα;
Ο PAOK FC πριν τον Πόντιο, έχετε ιδέα τι στον πουτσο ήταν απέναντι στο ποκ και τι ακριβώς είναι τώρα.
Λοιπόν προ Σαββίδη ο PAOK FC ,ήταν αγωνιστικά μια τρίχα από τα @@ Βαζελου και Αεχ και μισή τρίχα από τα @@ του γαύρου.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους έχει γαμησει όλους έναν έναν, παίρνοντας τους τίτλους που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν.
Συνεχίστε την αποδόμηση,σας αφήνω, να μη σας χαλάω και την διάθεση, άλλωστε εδώ και καιρό είμαι απλός παρατηρητής.

Αυτό που κάνεις λέγεται στρατηγική του αχυρανθρώπου.

Αλήθεια;
Να μας έλεγες και την άποψη σου επί του θέματος και να έγραφες και λιγα επιχειρήματα για το πως κάνει κακό στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης.
Καμία στρατηγική δεν έχω,απλά έχω ζήσει την ομάδα από τη δεκαετία του 90' και έχω δει ότι κανένας ποτέ δεν κατάφερε για τον ΠΑΟΚ όσα έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος.
Μακάρι στην Ιστορία της ομάδας να υπάρξουν 1-2 αντίστοιχοι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευσηαπό embuji » Τρί 10 Ιουν 2025, 14:13

Ναι γιατι αν τολμουσε καποιος να βαλει στοπ ή εμποδιο στον Σαββιδη για καμια 10ετια δεν ηταν στα καγκελα ο ΠΑΟΚτσης. Οποιος νομιζει οτι ο Σαββιδης δεν εβγαλε λεφτα με σπαθι τον ΠΑΟΚ και τον κοσμο του.... Οκ δεκτον.
embuji

Δημοσίευσηαπό obanebane » Τρί 10 Ιουν 2025, 14:22

Jim_Chatz έγραψε:
Ένα λεπτό ρε φίλε. Και επειδή στην προ Σαββίδη εποχή ήταν έτσι, τι πάει να πει αυτό. οτι τώρα δεν πρέπει να λέμε τα στραβά που γίνονται και δεν αλλάζουν?

Ή ότι πρέπει να ανεχόμαστε την εικόνα δημοσίου που έχει από το 2020 και μετά η ΠΑΕ. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος, πάω πάσο.

Αλλά θα αφήσεις όσους διαφωνούν να έχουν την άποψη τους.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα έγραψε μια χαρά ο Μοντ τι άλλο να σας πω;
Εσύ θεωρείς ότι εγώ φύτρωσα εδώ μέσα η μήπως νομίζεις ότι όλα αυτά τα κακά, δεν τα έχω επισημάνει;
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όσα γράφονται για την λειτουργία της διοίκησης, έχουν χιλιογραφτει και έχουν κουράσει.
Αυτή είναι η ομάδα του Σαββίδη, με αυτό τον τρόπο έχει πάρει τίτλους, έχει κάνει πορείες στην Ευρώπη, έχει πάει κόντρα στο κατεστημένο, έχει φέρει ξένους διαιτητές έχει φέρει var ,έχει πρόεδρο στην ελληνική ομοσπονδία ΠΑΟΚτση ,έχει πηδηξει ασαλιωτα όσους σε πηδαγαν για χρόνια και γέλαγαν μαζί σου.
Τώρα αν είστε 20-25 και έχετε συνηθίσει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή ,ρωτήστε και κανέναν παλαιότερο και πείτε και κανένα ευχαριστώ σε αυτον τον άνθρωπο που από ομάδα καρποζοεισπρακτορα με γίγαντα λαό, μας έκανε ομάδα γίγαντα με λαό σαλιαρη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Τρί 10 Ιουν 2025, 14:23

Ettien26 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Κάντε ή μην κάνετε ότι καταλαβαίνετε προκειμένου να δείξετε τη στήριξη ή την αντίρρηση σας.
Το να σκοτώνεστε εδώ μέσα ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι λύση.

Προτείνω να το κόψετε άμεσα (ειδικά τις προσωπικές επιθέσεις) γιατί τα μπαν θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.

Οχι ΘΑ. Τα μπαν έπρεπε ήδη να έχουν να αρχίσει να πέφτουν.

Δεν είναι πολλοί...είναι 2-3 εδώ μέσα που το μόνο που προβάλλουν είναι την προσωπική τους αντιπαράθεση. Και οι μοντς είναι υπερβολικά ελαστικοί προς αυτούς.

Όλως τυχαίως δεν έχουν καμιά πρόταση, αλλά ο μόνος σκοπός τους είναι να την πούνε στον άλλον πιστεύοντας με το φτωχό τους το μυαλό ότι θα κυριαρχήσει η άποψη τους. :lol:

Κάντε λοιπόν την δουλειά σας όπως πρέπει. Εχουμε τον πόνο μας με τα μεταγραφικά, δεν θα έχουμε και αυτούς.

Κάτι έχεις παρεξηγήσει μάλλον. Δουλειά μου πάντως σίγουρα δεν είναι. Βοήθεια - προσφορά ονομάζεται, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που βρίσκει ο καθένας μας ανάμεσα στις πραγματικές μας δουλειές.

Δεν σου λέω να μου πεις και ευχαριστώ, αλλά μην μου την λες κιόλας επειδή ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη υπάρχουν και 2-3 που αναζητούν τις αντιπαραθέσεις και δεν έχουν φάει ήδη το μπαν.
Ας μην μπλέκατε σε ατελείωτες και ατέρμονες συζητήσεις μαζί τους, να είχαν εξαφανιστεί από μόνοι τους.
Εντάξει είμαστε;
Τέλος αν πιστεύεις πως μπορείς να προσφέρεις με οποιοδήποτε τρόπο πέρα από τη κριτική προς εμάς, στείλε ένα mail.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό embuji » Τρί 10 Ιουν 2025, 14:27

Πολυς εκνευρισμος και βαζω και τον εαυτο μου μεσα... Ολοι θελουν το καλο της ομαδας, οι περισσοτεροι (απ'οτι βλεπω) δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη στην ΠΑΕ οτι θα κανει αυτα που πρεπει, στον καθενα φταιει αλλος, οκ.

Το θεμα ειναι που θα παει ολο αυτο. Οχι τα του φορουμ, αυτα οκ ο καθενας εχει το σκεπτικο και τα ερεθισματα του. Στην ομαδα τι κανουν; Εχει κουρασει η κατασταση. Εγω βλεπω οτι με Σαββιδη παντως παραπερα δεν εχει. Οχι γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι διεκδικητης, συγχρονο κλαμπ δεν ειναι. Και δε νομιζω οτι θα γινει. Κατι που προσωπικα με τρελαινει.
embuji

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Τρί 10 Ιουν 2025, 14:28

Jim_Chatz έγραψε:
Ένα λεπτό ρε φίλε. Και επειδή στην προ Σαββίδη εποχή ήταν έτσι, τι πάει να πει αυτό. οτι τώρα δεν πρέπει να λέμε τα στραβά που γίνονται και δεν αλλάζουν?

Ή ότι πρέπει να ανεχόμαστε την εικόνα δημοσίου που έχει από το 2020 και μετά η ΠΑΕ. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος, πάω πάσο.

Αλλά θα αφήσεις όσους διαφωνούν να έχουν την άποψη τους.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε φίλε, άλλο να κάνεις κριτική και άλλο να λες να πάρει τον πούλο εαν δεν βάλει η φράγκα η εαν δεν αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες