renegade έγραψε:Ότι είδαν και στον Τζίμα.
Ο ανάλογος δάσκαλος του λιμανιού έκανε και αυτός βέβαια την ίδια ερώτηση για το τι είδαν σε κάποιον παίκτη από β γερμανιας που δεν βρήκε μπορούσε να ξεπεράσει στην ιεραρχία τον σαματτα και τον Μπράντον
john4serres έγραψε:Ο Ολυμπιακός Πειραιώς κάνει ομαδαρα, κοιτάει στα μάτια τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια και στοχεύει 8αδα στο CL
zarathustra79 έγραψε:Αυτό που μου κάνει πιο πολύ εντύπωση είναι ο προορισμός της μεταγραφής του Κωστούλα, καθώς η Brighton έχει στο roster της τους Pedro, Rutter και Welbeck και δανεικούς τους Τζίμα και Ferguson (δεν ξέρω αν αυτός είχε κάποια ρήτρα στο δανεισμό του για πώληση) συν ένα σωρό παίκτες που παίζουν σαν κρυφά φορ.
Εκτός αν τους Τζίμα (19) και Κωστούλα (18) τους υπολογίζουν για το μέλλον και όχι για την επόμενη σαιζόν...
Καλα κοψε κατι ρε μαστορα με τη ρεαλ Βαλκανίων.boogeyman77 έγραψε:john4serres έγραψε:Ο Ολυμπιακός Πειραιώς κάνει ομαδαρα, κοιτάει στα μάτια τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια και στοχεύει 8αδα στο CL
Ο γαυρουλης που κοροϊδεύουμε πήρε πέρσι περπατώντας το Conference στην μια και μοναδική του συμμετοχή αποκλείοντας σαφώς μεγαλύτερα clubs από αυτά που αντιμετωπίσαμε, φέτος πήρε ένα από τα πιο χαλαρά ντάμπλ όλων των εποχών και προχώρησε ρελαντί στους 16 του Europa.
Καλό είναι οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να προσπαθήσουμε κάποτε να ξεπεράσουμε τα επιτεύγματα αυτού που κοροϊδεύεις και να μην έχουμε νοοτροπία που παραπέμπει σε Νέα Ελβετία μεριά.
boogeyman77 έγραψε:john4serres έγραψε:Ο Ολυμπιακός Πειραιώς κάνει ομαδαρα, κοιτάει στα μάτια τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια και στοχεύει 8αδα στο CL
Ο γαυρουλης που κοροϊδεύουμε πήρε πέρσι περπατώντας το Conference στην μια και μοναδική του συμμετοχή αποκλείοντας σαφώς μεγαλύτερα clubs από αυτά που αντιμετωπίσαμε, φέτος πήρε ένα από τα πιο χαλαρά ντάμπλ όλων των εποχών και προχώρησε ρελαντί στους 16 του Europa.
Καλό είναι οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να προσπαθήσουμε κάποτε να ξεπεράσουμε τα επιτεύγματα αυτού που κοροϊδεύεις και να μην έχουμε νοοτροπία που παραπέμπει σε Νέα Ελβετία μεριά.
aivas19 έγραψε:Για 20 χρονια διορισμενος στο Τσουλου και με πιασμενους ολους τους κυβερνητες της χωρας καλα τα πηγε. Αν εμεις ειχαμε παει 25 φορες τσουλου με μια προκριση στους 8 ε οκ θα ντρεπομασταν
Dimitrisou έγραψε:boogeyman77 έγραψε:john4serres έγραψε:Ο Ολυμπιακός Πειραιώς κάνει ομαδαρα, κοιτάει στα μάτια τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια και στοχεύει 8αδα στο CL
Οταν λες περπατωντας εννοεις το ματς με τους εβραιους στην παραταση και με τους τουρκους στα πεναλτι?
marsantos έγραψε:Επιστρέφει ο πάο στη Λεωφόρο. Το πρώτο θετικό μήνυμα για μας ενόψει της νέας σεζόν..
Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες