marsantos έγραψε:...
Περιμένω άρθρο Νικολακοπουλου ή ατάκα στο 11vs11 πως ο οσφπ έχει φτάσει σε ενα ειδους τρεμπλ. Θα λέει πως έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο και είναι ο κάτοχος του Conference αφού δεν έχει διεξαχθεί ακόμα ο φετινός τελικός. Άρα σε λιγότερο από ένα ημερολογιακό έτος είναι κάτοχος των 3 τίτλων.
Αν έπρεπε να ποντάρω θα έλεγα πως θα το γράψει σε άρθρο γιατί η Δευτέρα είναι μακριά....
marsantos έγραψε:marsantos έγραψε:Περιμένω άρθρο Νικολακοπουλου ή ατάκα στο 11vs11 πως ο οσφπ έχει φτάσει σε ενα ειδους τρεμπλ. Θα λέει πως έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο και είναι ο κάτοχος του Conference αφού δεν έχει διεξαχθεί ακόμα ο φετινός τελικός. Άρα σε λιγότερο από ένα ημερολογιακό έτος είναι κάτοχος των 3 τίτλων.
Αν έπρεπε να ποντάρω θα έλεγα πως θα το γράψει σε άρθρο γιατί η Δευτέρα είναι μακριά.
...
Νικολακόπουλος: «Οι 12 ωραιότεροι μήνες του Ολυμπιακού»!
Το ρεπορτάζ του οσφπ στον sportfm ξεκίνησε με τον εξής πρόλογο:
" Πάμε στον Κώστα Νικολακοπουλο να μας πει πως γιορτάζει το άτυπο τρεμπλ.."
renegade έγραψε:Αλήθεια πόσα θέλει ο Άγιαξ πλέον για τον ακπομ?
Τα 12,5 πού έβαλε στην Λιλ ως οψιών είναι αστείο
Εγώ με 4-5 θα τον αγοραζα
Εδώ είναι που μπαίνει ο Βρύζας και λέει " καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο"
renegade έγραψε:...
Εδώ είναι που μπαίνει ο Βρύζας και λέει " καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο"
aivas19 έγραψε:marsantos έγραψε:marsantos έγραψε:Περιμένω άρθρο Νικολακοπουλου ή ατάκα στο 11vs11 πως ο οσφπ έχει φτάσει σε ενα ειδους τρεμπλ. Θα λέει πως έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο και είναι ο κάτοχος του Conference αφού δεν έχει διεξαχθεί ακόμα ο φετινός τελικός. Άρα σε λιγότερο από ένα ημερολογιακό έτος είναι κάτοχος των 3 τίτλων.
Αν έπρεπε να ποντάρω θα έλεγα πως θα το γράψει σε άρθρο γιατί η Δευτέρα είναι μακριά.
...
Νικολακόπουλος: «Οι 12 ωραιότεροι μήνες του Ολυμπιακού»!
Το ρεπορτάζ του οσφπ στον sportfm ξεκίνησε με τον εξής πρόλογο:
" Πάμε στον Κώστα Νικολακοπουλο να μας πει πως γιορτάζει το άτυπο τρεμπλ.."
ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ you called it
marsantos έγραψε:renegade έγραψε:...
Άλλο πάλι κι αυτό..
Μεϊτέ, καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο.
Όττο, καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο.
Βιετεσκα, καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο.
Rene να σε ρωτήσω κάτι. Ο Μεϊτέ στα καθαρά αμυντικά καθήκοντα του "6", μου φάνηκε ακόμα καλύτερος από πέρυσι.
Έχεις παρόμοια άποψη ή η επιθυμία μου να μείνει με κανει να τα βλέπω ετσι τα πράγματα;
DamoN έγραψε:renegade έγραψε:Αλήθεια πόσα θέλει ο Άγιαξ πλέον για τον ακπομ?
Και εγώ και Αουγκουστο .
Αριστερό μπακ τον jurasek
Και ένα εξτρέμ γρήγορο στο 1vs 1 τυπου μακ
Και δεν πείραζα τπτ άλλο .
Otto,Wieteska,Ozdoev,Meite,Taison ανανέωση 4 μεταγραφές και τέλος
renegade έγραψε:...
Υγ και μιας και σχολιασες τον Βρύζα. Το πιο ωραίο είναι που τον ρωτάει ο αρδ για την περίπτωση Όττο που δέχτηκε η ΠΑΕ να βγάλει την ρήτρα, τι θα έκαναν σε ανάλογη περίπτωση όταν ήταν αυτοί διοίκηση και αν θα δέχονταν την επιθυμία του παίκτη.
Το ασφαλώς και όχι του Βρύζα με πάγωσε αφου ανάλογη περίπτωση ήταν του Σορλέν.
Τέλος πάντων
Ettien26 έγραψε:DamoN έγραψε:renegade έγραψε:Αλήθεια πόσα θέλει ο Άγιαξ πλέον για τον ακπομ?
Και εγώ και Αουγκουστο .
Αριστερό μπακ τον jurasek
Και ένα εξτρέμ γρήγορο στο 1vs 1 τυπου μακ
Και δεν πείραζα τπτ άλλο .
Otto,Wieteska,Ozdoev,Meite,Taison ανανέωση 4 μεταγραφές και τέλος
Αν λες για τις βασικές επιλογές ο.κ.
Αλλά θες και για βάθος πάγκου και ένα επιπλέον σέντερ μπακ, χαφ και φορ. Εκτός και αν προωθήσεις παίκτες απο τις ακαδημίες γι' αυτές τις θέσεις.
renegade έγραψε:marsantos έγραψε:renegade έγραψε:...
Άλλο πάλι κι αυτό..
Μεϊτέ, καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο.
Όττο, καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο.
Βιετεσκα, καλός παίκτης αλλά για το κάτι παραπάνω θες κάτι καλύτερο.
Rene να σε ρωτήσω κάτι. Ο Μεϊτέ στα καθαρά αμυντικά καθήκοντα του "6", μου φάνηκε ακόμα καλύτερος από πέρυσι.
Έχεις παρόμοια άποψη ή η επιθυμία μου να μείνει με κανει να τα βλέπω ετσι τα πράγματα;
Δεν θα το λεγα.
Γενικά ακόμα και στις καλές του εμφανίσεις δεν έπιασε ούτε ένα 70% από τις εμφανίσεις του την πρώτη σεζόν.
Απλά στα φετινά πλέι οφ που έπαιξε βασικός ,έπαιξε καθαρά σαν 6 με ελάχιστα προωθητικά τρεξίματα είτε για την επίθεση είτε για Πρες
Υγ και μιας και σχολιασες τον Βρύζα. Το πιο ωραίο είναι που τον ρωτάει ο αρδ για την περίπτωση Όττο που δέχτηκε η ΠΑΕ να βγάλει την ρήτρα, τι θα έκαναν σε ανάλογη περίπτωση όταν ήταν αυτοί διοίκηση και αν θα δέχονταν την επιθυμία του παίκτη.
Το ασφαλώς και όχι του Βρύζα με πάγωσε αφου ανάλογη περίπτωση ήταν του Σορλέν.
Τέλος πάντων
Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες